Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lozano de held van Mexico, Portugal wint met speels gemak

Laatste update:

Portugal heeft zich als groepswinnaar geplaatst voor de halve finales van de Confederations Cup. De Europees kampioen had weinig te duchten van Nieuw-Zeeland en won met 0-4. De andere halve finalist uit de poule is Mexico doordat gastland Rusland met 2-1 werd verslagen. Het winnende doelpunt bij de Mexicanen werd gemaakt door PSV-aankoop Hirving Lozano.

Mexico - Rusland 2-1
Mexico had vier punten overgehouden aan zijn eerste twee groepswedstrijden en wist vooraf dat het aan een gelijkspel tegen het gastland voldoende had om zich te plaatsen voor de halve finales van het toernooi. Bondscoach Juan Carlos Osorio had in zijn elftal basisplaatsen over voor PSV'ers Hirving Lozano en Andrés Guardado, maar het tweetal kon niet voorkomen dat Rusland na 25 minuten spelen brutaal de leiding nam in de Kazan Arena.

Aleksandr Golovin ging over de linkerflank aan de wandel met de bal en had vervolgens een prima voorzet in huis op Alexandr Erokhin. Die miste het leder volledig, maar ploeggenoot Aleksandr Samedov slaagde er daarna wel in een schot op doel te lossen: 0-1. Het doelpunt betekende een droomstart voor de Russen, maar Mexico stelde vrijwel onmiddellijk orde op zaken. Amper vijf minuten na de openingstreffer van Samedov trok Néstor Araujo de stand alweer gelijk met het hoofd.

Mexico had het in de eerste helft lastig, maar werd vlak na de onderbreking in het zadel geholpen door Lozano. De nieuwbakken PSV'er jaagde na een lange bal van Héctor Herrera dapper door en zette het hoofd op de rand van het strafschopgebied uiteindelijk tegen de bal aan, voordat doelman Igor Akinfeev kon ingrijpen: 2-1. Het doelpunt verschafte Mexico meer lucht en na een tweede gele kaart voor Yuri Zhirkov, zou het team van Osorio de zege uiteindelijk definitief over de streep trekken.

Nieuw-Zeeland – Portugal 0-4
Na een gelijkspel tegen Mexico (2-2) en een 1-0 overwinning op Rusland, had Portugal zaterdagavond geen kind aan Nieuw-Zeeland. De score werd na ruim een half uur geopend door Cristiano Ronaldo. Hij mocht vanaf elf meter aanleggen en schoot onhoudbaar binnen. Het was alweer doelpunt nummer 75 voor de Real Madrid-aanvaller in het shirt van Portugal. Vijf minuten later werd de voorsprong verdubbeld. Bernardo Silva schoot de 0-2 op het scorebord.

In de tweede helft namen de Portugezen wat gas terug. André Silva maakte er 3-0 van, waarna de wedstrijd gespeeld was. In de slotfase tekende Nani nog voor de 4-0. Enige smetje op de zege is de gele kaart van Pepe. De verdediger pakte onnodig geel en mist daardoor de halve finale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lozano heel gedreven dat zie je goed bij die Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse spelers. Gaan er altijd vol voor.

24 juni 2017 om 19:12

Volgens mij voelt die gast geen pijn. Krijgt een karatetrap in zijn borst van die Akinfeev maar lacht gewoon door.

24 juni 2017 om 19:31

Topo... Mexico is Noord Amerika

24 juni 2017 om 19:31

Lozano is geen Zuid-Amerikaan Mexico is Noord-Amerika heeft wel de juiste instelling idd

24 juni 2017 om 20:36

Latijns-Amerikaans... definitiekwestie opgelost.

24 juni 2017 om 21:25

Noord of Zuid-Amerika is geen definitiekwestie maar goed fijne Zaterdag

Is die keeper van Nieuw Zeeland niet iets voor Psv??

24 juni 2017 om 19:23

Speelt in de vierde divisie van Duitsland, dus ik gok dat ze wel iets beters kunnen halen .

24 juni 2017 om 19:59

Hulk speelde op zijn 20e in de 2e divisie van Japan. Lijkt me ongeveer hetzelfde niveau

Die Lozano is echt niet normaal snel. Je ziet verder dat hij al veel ervaring heeft voor zijn leeftijd. Lijkt naast zijn snelheid sowieso perfect voor counters door zijn loopacties en scorend vermogen. Verloor de bal wel wat vaak maar kan ook aan de omstandigheden liggen.

24 juni 2017 om 19:21

Inderdaad. Ik ben in positieve zin verbaasd over de mate waarin hij veel facetten van het spel beheerst. Het is een vrij complete aanvaller. Hij kan goed dribbelen, hij heeft een uitstekend functionele techniek, hij heeft inzicht, hij is zeer explosief en hij heeft een goed schot. Ik kan niet wachten tot we hem bij ons PSV mogen aanschouwen.

24 juni 2017 om 19:34

Zijn passing was vooral in de eerste helft wel slordig, wat niet handig is als je bij een meestal dominante club speelt zoals Psv. Maar misschien is dat puur omdat hij niet gewend was aan het team.

Ik wil hem zo snel mogelijk zien spelen bij PSV, onze Mexicaanse Messi😍. Ik kan niet wachten!

24 juni 2017 om 19:11

Begint dat nu al.. Messi? Blijf op aarde aub.. goed doorgelopen bij dag doelpunt maar het is natuurlijk een belachelijk grote blunder van de keeper, die mag dat duel nooit verliezen.

24 juni 2017 om 19:13

Is een grap man, natuurlijk komt hij nooit in de buurt bij messi.

24 juni 2017 om 19:20

Neem hem niet zo serieus joh. Laat hem blij zijn.

24 juni 2017 om 19:26

Waar maak jij je druk om? Laat die gozer blij zijn met hun nieuwe aanwinst. Zielig gedoe weer.

Goeie speler die Lozano. Hij mag af en toe wel wat slimmer handelen.

24 juni 2017 om 21:17

Blunder van de keeper?
Of hij had helemaal niet moeten uitkomen. Keeper kon er niet bij omdat ie anders hands maakt.
Er lopen ook nog 3 verdedigers mee. Zeker ook zwak verdedigd?

24 juni 2017 om 19:13

Haha ik amuseer me altijd kostelijk om je berichten over Lozano. Vermakelijk hoe enthousiast je wel niet over hem bent Ik verwacht er persoonlijk ook wel redelijk wat van, maar het blijft afwachten... Laten we hopen dat ie gaat schitteren!

24 juni 2017 om 19:14

Messi? Messi moet het hebben van zijn techniek en inzicht terwijl deze jongen het vooral moet hebben van zijn snelheid. Zou hem eerder met een narsingh of depay vergelijken dan met Messi.

24 juni 2017 om 19:17

Narsingh en Memphis zijn echt totaal verschillende spelers. Lozano heeft het meeste overeenkomsten met Memphis denk ik, gaat ook gegaan binnen door en heeft een goed schot.

24 juni 2017 om 19:23

Ik vraag me wel even af: hoe vaak heb je hem nou zien spelen? Ik nog nooit. Hoe weet iedereen hoe hij speelt en hoe goed hij is zonder 90 minuten te zien? Kan me niet voorstellen dat veel mensen de mexicaanse competitie volgen

24 juni 2017 om 19:29

Ik heb een aantal wedstrijden van hem gezien, maar zelfs of basis van YouTube filmpjes kun je constateren dat het een totaal andere speler dan Narisingh is. Al zou je alle beelden van de carrière van Narisingh er bij halen dan kom je volgens mij nog niet verder dan drie goals door schoten van afstand.

24 juni 2017 om 19:30

Met compilatie videos kun je misschien niet inschatten hoe goed een speler is, maar het is prima om te bepalen wat voor type het is.

24 juni 2017 om 19:57

Precies. Het verbaast mij echt dat veel mensen van mening zijn dat het een type speler is zoals Narsingh. Totaal niet vind ik. Narsingh is een speler die het vooral van zijn snelheid moet hebben. Hij gaat bijna altijd buitenom en zoekt de achterlijn op om vervolgens met een voorzet te komen. Als er een Mexicaanse selectiespeler een type Narsingh is dan is het veel eerder Jürgen Damm (wel een betere versie).

Lozano is veel eerder een kruising tussen Jesus Corona en Memphis vind ik. Hij is veel doelgerichter dan een Narsingh zoals Memphis maar technisch dichter bij het niveau van een Corona.

24 juni 2017 om 20:03

TheFatMan bedoelde eerder dat het een type narsingh is die het veel van zijn snelheid moet hebben dan een Messi die puur op techniek iedere verdediger zoek speelt. Vond hem vandaag vooral opvallen in de sprint, maar elke keer dat hij aan de bal kwam raakte hij hem kwijt of leverde hij hem in met een slechte pass.

24 juni 2017 om 20:14

Je zegt ik zou hem eerder met Narisingh of Depay te vergelijken. Maar snelheid is ook letterlijk de enige overeenkomt tussen Memphis en Narsingh.

24 juni 2017 om 22:45

Ja maar dat was ook hun wapen. Het beste seizoen van depay en narsingh was toen psv op de counter speelde. Toen memphis naar ManU ging en clubs meer gingen inzakken tegen psv zag je dat ze problemen kregen omdat ze hun snelheid niet konden benutten. Messi en een Younes zijn dan juist op zijn best, dus vandaar de vergelijking.

24 juni 2017 om 19:15

Meer een type Suárez toch? Misschien iets sneller, maar het hetzelfde soort acties als Suárez in zijn Ajax tijd

24 juni 2017 om 19:19

Eerlijk is eerlijk, enige goede wat ik van hem gezien heb vandaag, was zijn snelheid bij dat doelpunt van hem. Rest van de wedstrijd speelde hij echt matig tot slecht. Kwam continu zijn man niet voorbij. Kan een keer een mindere dag hebben, en daarnaast zijn die Russische verdedigers wel van een betere kaliber dan de verdedigers hier bij ons in de Eredivisie. Verdedigde wel elke keer mee, hopelijk doet hij dat ook bij PSV.

24 juni 2017 om 19:24

Heel Mexico was slecht, hij heeft amper de kans gehad om een actie te maken.

24 juni 2017 om 19:50

Mexico was slecht omdat Rusland er de eerste helft goed bovenop zat. Haast geen ruimte om te voetballen voor Mexico en Lozano. Bij Lozano ben ik echt bang dat het alleen maar een counter speler is. Hij zoekt niet zijn tegenstander op a la Kluivert junior, maar juist op snelheid weg van de tegenstander.

24 juni 2017 om 20:11

Dat concludeer je de wedstrijd van vandaag? Hij zoekt wel vaak zijn man op, een van zijn kwaliteiten in juist mannetje uitspelen, binnendoor en schieten.

24 juni 2017 om 22:56

Dat is niet waar wat je zegt. Hij zoekt helemaal niet zijn man op, ja omdat hij na binnen wil en uithalen. Daarom probeert hij op snelheid ervoorbij te komen. Het is niet zo dat hij zijn tegenstander opzoekt, stopt, truccendoos opent, en dan opeens weer buitenom gaat. En het is ook niet zo dat wanneer het niet loopt je hem in zijn voeten kan aanspelen en hij zijn mannetje wel voorbij komt met de truccendoos. Hij zou best wel wat techniek hebben, maar men verwacht echt dat we de rechtsbenige Messi na Eindhoven gehaald hebben. Vergeet niet, hij is al 21, als hij echt top top was, dan was hij allang op jongere leeftijd a 19/20 opgepikt door Spaanse top.

Teleurstellend dat we deze wedstrijd verliezen door weer een fout van Akinfeev terwijl hij in Kazan vaak zijn beste wedstrijden speelt. Ondanks dat waren er zeker mogelijkheden om te winnen maar helaas beschikken we niet over spelers die wedstrijden voor je beslissen, hoe goed je het ook doet in de Russische competitie.

24 juni 2017 om 19:42

Nee idd. Zodra de Russen in de buurt van het doel komen lijkt het wel of ze in paniek raken. Ze missen het geloof in zichzelf en er moet veel meer gecommuniceerd worden in het veld. Elkaar meer coachen.

24 juni 2017 om 19:55

Ik denk niet zo zeer dat het daar aan ligt, maar aan het gebrek aan ervaring op grote toernooien. Al is Smolnikov wel ervaren genoeg om zo'n bal binnen te schieten. Dat Smolov op de paal schiet kan gebeuren, maar bij Krasnodar gaan ze er wel in. Hij zal een volgende stap moeten maken wil hij zich verder ontwikkelen, want bij Krasnodar is hij uitgeleerd. Verder mis je ook gewoon jongens zoals Dzagoev, Zobnin, Dzyuba en Denisov, die zowel in kwaliteit als in leiderschap heel belangrijk zijn.

Deze wedstrijd vooral op Lozano gelet. Zeker niet alles ging goed, maar ik ben positief over wat ik gezien heb. Veel dreiging en super snel. Ook lijkt het op een positief ventje waarvan je geen last zult gaan hebben.

24 juni 2017 om 23:39

Dat laatste is juist waar ik niet zeker over ben. Hij pakt in ieder geval veel kaarten voor een aanvaller, afgelopen seizoen maar liefst 4x rood.

Waardeloze wedstrijd eigenlijk van de kant van Mexico, met name Guardado was erg slecht. Verder veel verkeerde passes en keuzes. Lozano werd niet heel vaak gezocht, maakte wel een hele gretige en gedreven indruk en had wat aardige momenten.

24 juni 2017 om 19:22

Klopt, vond de wedstrijd op zich zeer matig. Ik vond Moreno wel goed spelen, Guardado lijkt een beetje over zijn top te raken, wereld van verschil met 2 seizoenen geleden. Knap dat Mexico nu in de halve finale staat, wie is de tegenstander eigenlijk?

24 juni 2017 om 19:26

Ja als je Moreno dit toernooi ziet doet het als PSVer toch pijn dat hij voor maar 6 miljoen vertrekt, maar goed weinig aan te doen. Nummer 1 van de andere groep Chili of Duitsland

24 juni 2017 om 19:27

Chili of Duitsland, ligt eraan wie er 1e wordt in die poule

Lekker goaltje van Lozano keeper had wel rood mogen krijgen,hopelijk maakt Lozano nog een paar goals dit tornooi en dan met een goed gevoel richting Psv!

25 juni 2017 om 01:07

Keeper had wel rood mogen krijgen? Doe normaal. daarbij had de keeper de bal gewoon moeten pakken, wat een enorme blunder.. maar leg de lat maar vast lekker hoog voor deze jongen

Dit was een waardeloze wedstrijd. Mexico die na de 2-1 vaker richting eigen doel ging dan na die van Rusland. Ik snap dat je een voorsprong wilt behouden maar dat je daarvoor al sinds de 60e minuut richting het eigen doel speelt, vind ik jammer. Ik hoop ook dat zij snel eruit worden geknikkerd door Chili of Duitsland. Die kunnen wel aanvallen ondanks de stand. Rusland moest na de 2-1 2x scoren om nog door te gaan maar ook zij gingen met ze alle achter de bal terwijl je op zo'n moment alles of niets moet spelen.

Westerhof, ontdekker van Lozano, zegt dat Lozano op.zn leeftijd beter is dan Messi.
Psv gaat over 2 jaar 50 miljoen voor.hem cashen!!

24 juni 2017 om 19:34

Ik hoop dat je gelijk hebt maar ik reken er niet teveel op. Er speelt zoveel mee en denk dat het nog wel een aantal jaar duurt voor psv 50 miljoen voor een speler gaat vragen. Is in mijn ogen wel een speler die wat kan bijdragen. Makkelijk aan de bal en heel erg snel.

24 juni 2017 om 19:37

Dan hebben we nog aardig wat inflatie nodig de komende jaren. Er zal de eerst komende tijd geen enkele speler de eredivisie verlaten voor 50 miljoen. Dat heeft puur met het niveau van onze competitie te maken.

24 juni 2017 om 19:44

Hij is over een week al 22 en toen had Messi al 2x de gouden bal gewonnen volgens mij.

24 juni 2017 om 19:56

Messi won zijn eerste Ballon d'or toen hij 22 was.

24 juni 2017 om 20:11

Oh zie het nu ook. Zag dat hij de winnaar in 2009 was en normaal reiken ze hem 2 weken na de nieuwjaarswisseling uit. Had een verkeerde berekening, maar dan alsnog. Vlak voor Messi zijn 22ste verjaardag besliste hij de CL finale met een kopdoelpunt terwijl lozano net uit Mexico een transfer maakt na Nederland. Vraag me dan echt oprecht af of iemand zoiets serieus heeft gezegd.

24 juni 2017 om 21:43

Daarom. Onzin vergelijking waar niemand iets aan heeft.

Heb Lozano 1 helft zien spelen en op die goal na eigenlijk niet veel van hem gezien. Rusland was de betere, maar mede dankzij Chucky is Mexico door. Denk dat Lozano zeker wat kan toevoegen aan dit PSV, hij is snel, fysiek sterk en is daarnaast ook nog is doelgericht, iets wat dit seizoen voorin ontbrak bij PSV.

Wat was het lachen, gieren en brullen met die Adriaanse zeg. Ik ging er even voor zitten toen hij met wat beelden wilde laten zien waarom zijn oordeel over Lozano positief is. 6 beelden met daarin 5 keer balverlies. Matige wedstrijd van twee kanten. Hernandez, Aquino en Vela deden hun best maar waren louter knullig. Lozano werd bijna de hele wedstrijd overgeslagen.

24 juni 2017 om 23:43

Het ziet er inderdaad wat knullig uit als je 4 acties laat zien die mislukken om vervolgens te zeggen ''maar wel goed geprobeerd''.

Lozano dit Lozano dat, beste man op het veld was J. Dos Santos.
Wat maakt hij een kilometers op het veld aanvallend als verdedigend overal te vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren