Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor passeren Kramer: ‘Dit is het beste Feyenoord dat ik gezien heb’

Laatste update:

Feyenoord boekte zondagmiddag een overtuigende overwinning op AZ (0-4) en dat deden de Rotterdammers zonder Michiel Kramer binnen de lijnen. Giovanni van Bronckhorst had de boomlange spits, die de afgelopen weken de geblesseerde Nicolai Jörgensen verving in de punt van de aanval, geen basisplaats gegund. Henk van Stee vindt de keuze van Gio te billijken.

"Kramer is een heel ander type dan Jörgensen", zegt de voormalig trainer van onder meer Feyenoord en AZ bij RTV Rijnmond. "Je hebt als trainer te maken met een grote groep spelers. Kramer was eigenlijk de tweede spits. Als het dan zover is, moet je hem laten spelen. Maar als je eerlijk bent, is Kramer gewoon een pinchhitter voor Feyenoord."

Dit overkwam Giovanni van Bronckhorst na vier minuten tegen AZ Alkmaar 😅

Geplaatst door voetbalzone op zondag 1 oktober 2017

"Met Sam Larsson hebben ze wat meer mogelijkheden. Ze lossen het op dit moment gewoon goed op", constateert Van Stee, die opmerkt dat Feyenoord tegen de Alkmaarders oppermachtig was: "Dit is het beste Feyenoord dat ik gezien heb. De eerste helft dan, de tweede helft was het minder. Hoe de verdedigers onder de druk van AZ uitvoetbalden, was indrukwekkend."

Ben jij het met Henk van Stee eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met het eindelijk (passeren) van Diks ontstaat er in de verdediging ook veel meer rust waardoor je ook beter kan opbouwen. Het centrale duo St Juste / Tapia deed het al aardig tegen Napoli, maar door de fratsen van Tapia ging het daar meer over, maar er zit anticiperend vermogen, snelheid en intelligentie in dit stel.
Verder natuurlijk veel meer verrassing en beweging voorin zonder Kramer. Voor de twijfelaars aan Berghuis. Phoe ... deze man was heel goed vandaag.

2 oktober 2017 om 11:04

Het was inderdaad bij tijd en wijle genieten. Ook erg mooi om te zien dat de 4 voorste mensen continu gaten voor elkaar aan het trekken waren om ruimte te creeeren. Van Kramer zijn we gewend dat hij voornamelijk ruimte voor zichzelf zoekt.

Feyenoord vandaag erg indrukwekkend. Centrum leek al wel 5 jaar samen te spelen. Aanval heerlijk en ontiegelijk dynamische. Genoten van Toornstra, die nooit meer buiten De Kuip zal scoren maar met zijn arbeid altijd veel bijdraagt. Tegen NAC en ook al een beetje tegen ADO echt geschrokken, Feyenoord gaat zelden zo door de ondergrens. Dan is dit wel het beste antwoord om dit blok af te sluiten. AZ wel heel pover weer. Gat tussen subtop en top weer enorm.

Zo zie je maar hoe het werkt, dit Feyenoord is eigenlijk uit nood geboren door allerlei blessures en dat draait vandaag AZ helemaal zoek. Het centrale duo was prima, de voorhoede was één en al beweging met Larsson , Boëtius en vooral Berghuis die geen kind had aan Wijndal. Als het 0-6 word is dat ook gewoon terecht, enige lichtpuntje bij AZ was idd die Koopmeijners.

Az was ook wel erg zwak vandaag zeg.

1 oktober 2017 om 23:45

Dank zij een erg sterk Feyenoord ik zie het glad graag half vol

2 oktober 2017 om 06:29

Vorig week tegen Excelsior waren ze ook zwak. Feyenoord was niet echt goed, maar heeft het goed uitgespeeld.

2 oktober 2017 om 08:11

Ik snap dat je dat zegt, maar dat doet geen eer aan hoe Feyenoord speelde. Ze joegen elke speler goed op, voetbalden zich telkens onder de druk uit en de goals vielen vaak uit hele mooie aanvallen.

Inderdaad, ik had er geen goed gevoel over hoe deze wedstrijd zou eindigen. Maar toen ik opeens las dat kramer en diks niet in de basis zitten, kreeg ik positief gevoel van: nu gaat het goedkomen. Sorry Kramer en Diks jullie komen gewoon tekort...

Ik vondt Feyenoord niet echt bijzonder spelen, gelukkig waren ze gewoon effectief. backs kwamen niet op mischien mede door de stand wat verdedigend. Maar dat deden ze ook niet tegen nac dus kan zijn dat ze niet kunnen of niet mogen anders weet ik het ook niet. Terwijl haps dat juist heel goed kan.

2 oktober 2017 om 08:01

Scheelt dat feyenoord al na een kwartier op 0-2 stond. Ze leunden meer achterover en de snelle jongens voorin veroorzaakten al genoeg problemen bij az achterin. Een uitgebreide aanvalsoozet was er niet meer, dus ik denk ook geen reden om de verdedigende stellingen te verlaten

Het was goed om Kramer en Diks te passeren en knap hoe Feyenoord speelde zeker gezien de vele blessures. Maar het is ongelofelijk wat een jubel stemming dan weer naar voren komt. Het had zomaar de andere kant op kunnen vallen eerste helft. Uiteindelijk is de effectiviteit hetgeen wat te prijzen valt, want gezien de goals waren er ook niet al teveel (geen?) kansen voor de 0-3. Voor de wedstrijd was er volgens de media bijna te spreken van een crisis en nu zit Feyenoord blijkbaar weer in een flow? Hoe dan ook, was belangrijke wedstrijd en de drie punten zeer nodig.

Heeft dus een goed effect gehad! Ik vind Larsson het tot nu toe ook erg goed doen en verdiend een basisplaats. Kramer komt jammer genoeg te kort. Als invaller kan hij zich vaak nog wel opladen, maar in de basis helaas niet. Boetius niet gescoord, maar vocht werkelijk voor iedere bal.
Ik vond sowieso dat Feyenoord scherp en fel was, weken niet gezien.
Ik zag het somber in uit tegen AZ, maar pakte goed uit.
Amrabat bevalt ook prima en kan zelfs als RB uit de voeten! Hij vecht ook voor iedere bal en is fysiek ijzersterk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren