Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool verliest maar is voor vierde keer in vijf jaar kwartfinalist

Laatste update:

Liverpool is kwartfinalist in de Champions League. The Reds verloren op eigen veld weliswaar met 0-1 van Internazionale, maar dankzij de 0-2 zege van drie weken geleden in Milaan is een plek bij de laatste acht ploegen in het miljardenbal een feit. De clash op Anfield kende de nodige incidenten, inclusief een rode kaart in de tweede helft voor Alexis Sánchez. Inter bleef met tien spelers knokken tot het bittere einde, maar een verlenging werd niet meer in de wacht gesleept.

Het elftal van manager Jürgen Klopp leek in de eerste helft te kiezen voor controle, in plaats van het felle en aanvallende voetbal dat normaal wordt gespeeld door Liverpool in eigen huis. Inter kon in de beginfase niet veel uitrichten in aanvallend opzicht, ondanks de inspanningen op de rechterflank van de onvermoeibare Denzel Dumfries. In de 25ste minuut kwam het spel even stil te leggen door een medische situatie op de tribune, al bleven de details achterwege. Klopp had het meteen door en maande de vierde official om even te stoppen. Het kwam de Liverpool-manager op applaus te staan en na een onderbreking van circa vijf minuten werd het returnduel in de achtste finale hervat.

In minuut 31 zag de mee opgekomen Joël Matip een kopbal op de lat belanden. Uit een hoekschop kort daarna werd een kopbal van Virgil van Dijk op tijd geblokt door de alerte Milan Skriniar. In de slotfase van de eerste helft die even stillag redde Alisson bekwaam op een vrije trap van Hakan Calhanoglu. Liverpool bereikte het rustsignaal zonder kleerscheuren en was daardoor weer een stap dichter bij de kwartfinale in de Champions League. Halverwege bleef Stefan de Vrij overigens in de kleedkamer achter met waarschijnlijk een kuitblessure. In de 52ste minuut had Mohamed Salah de spanning helemaal weg kunnen nemen, maar uit een rebound schoot de aanvaller uit Egypte tegen de paal. Er viel wel een doelpunt na ruim een uur spelen, maar wel aan de andere kant. Lautaro Martínez kreeg de bal aangespeeld, richtte zijn blik op het doel van Liverpool en liet de bal in de rechterbovenhoek verdwijnen: 0-1.

Slechts een minuut later moest Inter verder met tien spelers. Een hoog ingezette tackle van Sánchez op Fabinho leverde de aanvaller van de bezoekers een rode kaart op van arbiter Antonio Mateu Lahoz. De Chileen had eerder in de wedstrijd al rood kunnen krijgen na een harde tackle op het been van Thiago Alcántara, maar toen bleven de kaarten op zak. Een kwartier voor het einde raakte Salah tot zijn grote frustratie opnieuw de paal na een vlotlopende counter van Liverpool, dat in de slotfase meer aan aanvallen toekwam tegen het ondertal. In de slotfase redde Arturo Vidal nog op schitterende wijze en vlak bij zijn eigen doel na een inzet van winteraanwinst Luis Díaz. Kort daarvoor werkte Skriniar het gevaar weg na een voorzet van Andrew Robertson, die overigens op schitterende wijze werd aangespeeld door Van Dijk.

Inter bleef hopen op een tweede doelpunt, verlenging en een kwartfinaleplaats in het miljardenbal. In de vijf minuten toegevoegde tijd bleef een tweede Italiaanse treffer echter uit. Liverpool gaat daardoor verder en is voor de vierde keer in de laatste vijf seizoenen kwartfinalist. De formatie van Klopp veroverde de belangrijkste Europese clubprijs voor het laatst in 2019. Op vrijdag 18 maart vindt de loting plaats voor de kwart- en halve finale in de Champions League. Liverpool wordt dan wellicht gekoppeld aan Bayern München, dat dinsdagavond met maar liefst 7-1 won van Red Bull Salzburg.

Stefan de Vrij haakte tegen Liverpool halverwege af wegens een vermeende kuitblessure.

Zie jij Liverpool de Champions League veroveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lahoz heeft zich weer lekker belachelijk gemaakt in Europa. Heeft zo goed als de wedstrijd kapot gefloten.. bizar. Alles moet om hem draaien.

Over de wedstrijd, Inter over 2 wedstrijden beter, maar Liverpool heeft meer individuele klasse, deed me denken aan Inter-Real Madrid waar ook Inter weer beter was, maar dan tekort kwam.

Inter is echt een leuk ploeg, Inzaghi laat Inter gedurfd, goed voetballen. Met een aantal frisse jongens voorin, zie ik ze echt nog ver schoppen in Europa.

Liverpool viel tegen over 2 matchen, maar alles kan nog voor ze. Schoten 3 keer op de paal en hadden genoeg kansen. Er zit dus veel kwaliteit, ze kunnen dus makkelijk de CL winnen.

Sanchez is overigens schandalig, speelde de hele wedstrijd niks, en dan zo een domme fout maken. Vidal speelde heerlijk maar zijn vrije trap op het einde.. was niemand met een beter trap aanwezig?

8 maart 2022 om 23:02

Inter beter over 2 wedstrijden? Ga toch heen man. Daarnaast vond ik die 2de gele kaart volledig terecht. Komt er als een dwaas invliegen.

8 maart 2022 om 23:03

Inter was 10x beter of deze 2 wedstrijden

8 maart 2022 om 23:05

Liverpool heeft vandaag 63% balbezit en 12 schoten gelost. Inter 37% balbezit en 6 schoten gelost. Daarnaast waren de statistieken bij de eerste wedstrijd ook al in het voordeel van Liverpool.

8 maart 2022 om 23:05

@vassetillidie, Inter was beide potten voetballend gewoon de betere ploeg hoor. Dat Liverpool vorige wedstrijd in 15 minuten 2x scoren doet daar niks vanaf. Liverpool heeft tuurlijk pech gehad met 3x het aluminium maar voetballend was Liverpool beide potten gewoon ondermaats.

8 maart 2022 om 23:07

Qua vandaag ben ik het met je eens dat Inter voetballend beter was. Maar de vorige wedstrijd toch niet?

8 maart 2022 om 23:12

Inter was thuis gewoon goed hoor. Voor die 0-1 van Liverpool hadden ze zoveel mogelijkheden op kansen en goals. Maar ze speelden het gewoon te slecht uit of ze mistte snelheid.

8 maart 2022 om 23:14

Zoveel mogelijkheden op kansen en goals😂? Samenvatting ff terug kijken, hebben letterlijk 0 keer op goal geschoten.

8 maart 2022 om 23:15

Ze hebben toen alleen vlak na rust een sterke periode gehad. Verder creëerde Inter toen nauwelijks iets.

8 maart 2022 om 23:18

Ik had de hele wedstrijd gekeken en niet enkel de samenvatting. Ja ze hebben 0x op goal geschoten maar ze hadden wel telkens een gevaarlijke aanval. En hadden ook mogelijkheden dus niet in de zin van schoten maar ruimte. Alleen ze missen gewoon de stootkracht en snelheid om daar iets mee te doen. Voetballend was Inter gewoon beter deze tweeluik dan Liverpool.



8 maart 2022 om 23:20

Wat een onzin weer. Hij raakt de bal eerst en komt dan op de voet van Fabinho terecht. Dat is hetzelfde als een verdediger de bal raakt met een tackle en de speler meeneemt.

8 maart 2022 om 23:21

Tja, maar ben je dan de betere ModricMagic? Als je 0x op goal schiet, dan kun je dat niet claimen vind ik. Je had dan namelijk geen enkele mogelijkheid op een goal. En vandaag was de enige reden dat Inter beter was, dat Liverpool zelf extreem laks was. En zelfs in die lakse staat, hadden ze gewoon 3-1 moeten winnen.

8 maart 2022 om 23:28

Sluit mij volledig aan bij Jackieboy10.

8 maart 2022 om 23:29

@jackieboy10, ik vond Inter voetballend gewoon de betere. En je kan het ook andersom draaien. Waarom was Liverpool in die tweeluik voetballend zo laks dan? Het kan ook gewoon door Inter zelf komen. Ze missen gewoon kwaliteit voorin want de verdediging en middenveld was echt klasse tegen Liverpool en dat zonder Barella. Inter creã«ert gewoon goeie aanvallen. Het is gewoon jammer dat ze snelheid en kwaliteit missen voorin om er wat mee te doen. Maar goed ik kijk meer dan alleen schoten of kansen. Ik let ook gewoon op het veldspel.

8 maart 2022 om 23:30

Barcaboy, je hebt scheidsrechters die er een gele kaart voor geven maar de ander weer niet. Pech voor de Inter en neutrale fans. Maar wat vond je van die 1ste kaart van Alexis? Daar heb je ook scheidsrechters voor die er een rode kaart voor geven. Kuyt gaf het ook al aan.

8 maart 2022 om 23:30

Je hebt dus niet gekeken. Calhanoglu trapt op de lat. En een rollertje in de handen van de doelman is een stuk minder gevaarlijk dan een bal die net naast de kruising zoeft. Die nul schoten tussen de palen moet niet per se iets zeggen.

8 maart 2022 om 23:35

Schot op de lat telt niet als schot op doel. 0 schoten op doel hoeft inderdaad niet perse iets te zeggen, maar om dan te zeggen dat inter heel veel gevaarlijke mogelijkheden heeft gehad…? Wees objectief en accepteer nou gewoon dat Liverpool de eerste pot beter was.

8 maart 2022 om 23:37

Jij hebt de crux van het verhaal niet begrepen.

8 maart 2022 om 23:41

Misschien dat je mij de ‘crux’ van het verhaal iets beter kunt uitleggen?

8 maart 2022 om 23:44

Ik snap het verhaal ook voor geen meter. Is kansen creeren en die daarnaast natuurlijk verzilveren ook geen onderdeel van goed spelen?

8 maart 2022 om 23:45

Schoten op doel zijn geen perfecte graadmeter hoe een wedstrijd verloopt. Dat zijn alleen statistieken die je erbij kan halen als je niet gekeken hebt. Het momentum in een wedstrijd moet niet per definitie naar voren komen in een standaard statistiek als schoten op doel.

Dat totaal ongevaarlijke kopballetje op doel van van dijk in de eerste helft is veel minder dreigend dan die bal op de paal van salah helemaal op het einde. Maar dat komt totaal niet naar voren in die statistiek.

Want mensen die doen alsof inter niet genoeg dreigende situaties gecreëerd heeft in die heenmatch die hebben niet gekeken. Ze werden vaak slecht uitgespeld of afgewerkt, maar dat betekent niet dat ze er niet waren.

9 maart 2022 om 00:07

Toch ging dat in de eerste wedstrijd maar om een periode van een kwartiertje, misschien net 20 minuten. Daarbuiten liet Inter toen gewoon vrij weinig zien.

9 maart 2022 om 00:09

Vassetillidie, dat je naar statistieken en samenvattingen moet verwijzen zegt genoeg. Zeg me een ding, heb jij de volledige wedstrijd bekeken? Liverpool was vorige wedstrijd gewoon klinisch, Inter was niet zo goed, Liverpool nog slechter. Inter heeft dus het recht om te zeggen dat ze beter waren. Ook deze wedstrijd vond ik ze de betere tot de rode kaart. Daarna heeft Liverpool de wedstrijd kalm en slim doodgespeeld, erg goed gedaan door Liverpool

9 maart 2022 om 00:24

R.Madridista, Heb zeker weten allebei de wedstrijden volledig bekeken. Ik kijk niet graag naar statistieken. Punt was dat ModricMagic beweerde dat Inter zoveel mogelijkheden op kansen en goals had. Vond dat reuze meevallen en de statistieken laten ook totaal wat anders zien.

9 maart 2022 om 00:28

Lierse1997, schoten op doel hoeft ook geen perfecte graadmeter te zijn hoe een wedstrijd verloopt. Maar toch is het vrij apart als je 0 keer op goal schiet en beweert dat Inter zoveel mogelijkheden op kansen en goals heeft gehad.

9 maart 2022 om 00:36

Veel is overdreven maar wel meer dan die schoten op doel doen uitschijnen. Liverpool heeft die heenmatch met geluk gewonnen en inter de terugmatch. Over het algemeen was inter qua spelbeeld de betere, waar Liverpool dan weer het meest effectief was als het op reële kansen creëren aankwam.

9 maart 2022 om 00:42

Ha, eindelijk een beetje met je eens. Whiskey doet je goed bro 😎

9 maart 2022 om 09:32

Opvallend, Van Dijk kwam recent in de CL tegen Mertens nog veel harder invliegen met gestrekt been maar werd geprezen omdat hij de bal speelde. Kreeg daar overigens geen geel voor. Die dubbele standaard in het voetbal slaat gewoon nergens op, hij speelt overduidelijk de bal en glijdt daarna door en houdt nog in ook. Wedstrijd daardoor verpest. Al had Sanchez in de eerste helft ook al geel kunnen hebben natuurlijk.

8 maart 2022 om 23:08

Ik ben dan niet objectief, maar beide keren Inter beter? Kom op man, dat is gewoon onzin.

8 maart 2022 om 23:09



en toch blijft die koekwaus topwedstrijden krijgen. Ik snap er echt helemaal niets van. Fluit ook vaak el classico ed

8 maart 2022 om 23:23

Dramatische scheids inderdaad..! Alles draait om Lahoz zelf als hij fluit.. en hij fluit gewoon random voor wat dingen.

8 maart 2022 om 23:30

Ik weet niet wat het is met die Spanjaarden maar zo zijn er gewoon meerdere. Gil Manzano, Hernandez Hernandez,... Allemaal lui die niet alleen slecht fluiten maar ook nog eens zichzelf de belangrijkste persoon tussen de lijnen vinden. Een goede scheids is een onzichtbare scheids maar dat snappen deze omhooggevallen downies niet blijkbaar.

9 maart 2022 om 00:02

Je benoemt hier wel zo'n beetje de 2 slechtste scheidsrechts die er zijn (met name Gil). Lahoz was idd slecht maar voor zijn doen, het Spaanse fluiten, deed hij het redelijk. Vanuit dat perspectief deed hij het dus aardig maar Europees is het natuurlijk schandalig

Wat een achterlijke scheids zeg, ongekend. Verneukt heel het potje

Laat deze man alstublieft nooit meer een serieuze westrijd fluiten, wat een aanfluiting.

Vond Alexis erg gretig spelen. Jammer van de rode kaart, heeft ze de das omgedaan.

Liverpool mag de scheids weer eens bedanken. Wat een prutser

8 maart 2022 om 23:10

Waarom? Omdat Sanchez een idioot is? Die had in de eerste helft al rood moeten hebben. Kwam juist nog goed weg met deze scheids.

8 maart 2022 om 23:13

Onzin jongen , die sanchez verknalt de pot voor hun. Niemand anders

9 maart 2022 om 07:17

Weer? Voor wat? :D

Tweede goede pot tegen Liverpool maar de tweede keer dat een matige aanval je de kans op doorstoten ontneemt.

Sanchez moet ik trouwens nooit meer zien in een topper op het veld. Geef dan maar Salcedo of Esposito de kans.

8 maart 2022 om 23:03

Liverpool weer geluk

8 maart 2022 om 23:07

Hij zegt ook niet dat Liverpool goed is. Hij zegt dat een matige aanval de kans op doorstoten ontneemt en daar heeft ie volledig gelijk in. Meneer Perisic die altijd alles goed doet behalve een goede eindpass geven, verprutst ELKE aanval. Altijd de laatste pass die hij verpest. Los daarvan heeft Lierse1997 wel gezopen aangezien hij Salcedo of Esposito liever ziet dan Sanchez😂😂😂. Sanchez speelde heel goed tot aan de 2e gele kaart, die ik zelf een beetje raar vond. Toen die rode kaart kwam, was de wedstrijd al voorbij.

8 maart 2022 om 23:11

Ik heb oprecht een glaasje whiskey erbij gepakt nadat die blauwe druif van een sanchez weer iets achterlijks deed, maar bezopen ben ik nog niet 😉.

Ik zal trouwens niet onder stoelen of banken steken dat elke vorm van objectiviteit betreffende sanchez weg is bij mij, maar die man maakt echt twee vitale fouten dit seizoen die echt niet normaal belangrijk zijn. Tel daarbij dat eindeloze gepingel van hem op en het feit dat die kerel een van de best betaalde spelers van de serie A is en ik moet hem echt niet meer op een veld zien.

Daarom dat ik eigen jeugd liever een kans zie krijgen dan dat hopeloze geval zonder toekomstperspectief.

9 maart 2022 om 00:21

Sanchez is bij wijze van spreken al gestopt. Die man heeft al jaren geen goede reeks wedstrijden op de mat gelegd. Je kan hem bezopen noemen voor het opperen voor Caicedo (dat is natuurlijk jouw mening), maar Caicedo is niet zo slecht als je doet blijken hoor. Goede kapstok met een redelijke basistechniek, kan een goed duo vormen met Lautaro. Toch heeft Inter een killer nodig. Die hebben ze met Dzeko in principe maar voor dit soort wedstrijden mist hij snelheid en explosiviteit. Correa en Lautaro zijn beiden kansenmissers. Caicedo is miet goed genoeg voor de basis en Sanchez is al jaren een prutser. Als Inter Lautaro verkoopt en ze houden Dzeko als bankspeler erbij, moeten ze naar mijn mening het duo Scamacca en David halen. Perfect op elkaar afgestemd. Beiden excelleren in een twee spitsen systeem, ze complementeren elkaar enorm. Ik weet echter niet of Inter het geld ervoor heeft? @Lierse1997

9 maart 2022 om 00:39

Ik bedoelde trouwens Eddie Salcedo, een jeugdspeler van inter die al een aantal keer is uitgeleend en niet Caicedo 😉.

Verder zou ik wel graag raspadori en of scamacca (liever raspadori dan) bij inter zien en ze zouden er mee bezig zijn. Of het financieel haalbaar is, is nog maar de vraag natuurlijk want de situatie is niet helemaal duidelijk. En ik hoop er ook wel wat op dat martinez voor veel geld naar spurs gaat en dat Lukaku dan teruggehaald kan worden.

9 maart 2022 om 13:13

Ah mijn fout Lierse. Die Salcedo ken ik alleen van FM (is daar een groot talent), Esposito ken ik wat beter en hij had ook prima statistieken bij SPAL. Als Inter 2 spitsen haalt zou dat het beste zijn, ik zie in Martinez niet de spits die Inter nodig heeft om door te groeien. En Dzeko komt gewoon snelheid tekort maar zou perfect voor de bank zijn. Het duo Raspadori en Scamacca zou naar mijn mening ook een mooie mogelijkheid zijn

Inter heeft toch puik voetbal laten zien. Petje af, snap wel dat ze kampioen van Italië zijn. Liverpool 90 minuten schijtbakkenvoetbal met de luier om laten zien, zonder Sanchez' momentje waren ze er gewoon vanaf gegaan. Wat een verschil met 2020 zeg dat Inter, toen ze nog zo kansloos meemodderden met 1 punt in de groepsfase oid.

Ik had het nog wel willen zien als die onterechte 2e gele kaart niet was gegeven. Liverpool wel ongelukkig in de afronding

8 maart 2022 om 23:08

Lijkt mij gewoon een terechte tweede gele kaart. Komt onbezonnen invliegen en speelde naar mijn mening al de hele wedstrijd met vuur.

8 maart 2022 om 23:10

2e geel was belachelijk.. speelt de bal en trekt vervolgens zijn been nog in.
Dat hij met vuur speelde ben ik het mee eens maar die kaart was echt belachelijk.

9 maart 2022 om 07:22

Dus hij speelt met vuur kan je mee inkomen en dat hij dan een makkelijke tweede gele krijgt vind je dan gek? Het is dan toch gewoon een optelsom? Hier spreek je jezelf dus tegen.

9 maart 2022 om 11:38

Nee dat doet hij niet. Hij zegt dat het geen overtreding was, dus dat geel onterecht was. En ja, ik vind het vervelend voor Fabinho, maar ik vond het ook geen overtreding en dus geen geel. Voetbal is nu eenmaal een contactsport en soms kun je ongelukkig uitkomen.
De overtreding in de eerst helft was duidelijk geel.
Ik blijf het jammer vinden dat een var mag ingrijpen bij een directe rode kaart, maar niet bij een tweede gele.

Inter heeft zichzelf enorm in de voet geschoten door thuis die twee lullige goals tegen te krijgen en zelf de kansen niet af te maken, in mijn ogen hadden zij zeker meer verdiend tegen een Liverpool wat ik vooral heel erg tegen vond vallen over die twee wedstrijden. Sanchez mag zich ook schamen en heeft eigenhandig de handdoek voor Inter in de ring geworpen met die rare tackle op een rare plek met al een gele kaart op zak, wetende dat hij al heel, heel dicht tegen rood aan zat en die kaart eigenlijk al had moeten hebben.. Jammer maar helaas voor Inter, ze hebben het zelf echt af laten weten!

Doodzonde dat Lahoz weer is een wedstrijd om zeep helpt. Ik zie Liverpool de CL niet winnen dit jaar, maar waren over 2 wedstrijden wel de betere partij.

8 maart 2022 om 23:06

Welke wedstrijd heb je zitten kijken? Inter 2 wedstrijden de bovenliggende partij In Milaan won Liverpool door fouten van Inter en klasseflits, ook toen was Inter de betere...

8 maart 2022 om 23:17

Ben ik het mee oneens. Die eerste wedstrijd is inter niet enorm gevaarlijk geweest en maakt Liverpool 2 simpele goals. Vandaag had het natuurlijk twee kanten op gekund maar Liverpool heeft vandaag ook kansen gecreëerd om er 3 of 4 te maken. Inter gewoon niet bij machte om echt een vuist te maken over twee wedstrijden gezien.

8 maart 2022 om 23:27

Vond ik van niet, vind Liverpool 2 wedstrijden ver onder hun niveau spelen., jammer dat Inter niet bij machte is omdat dat af te straffen

9 maart 2022 om 11:25

Inter mist de kwaliteit om Liverpool af te straffen. Liverpool heeft wel de spelers om, ook als ze slecht spelen, meteen te scoren

Jammer dat het na die 0-1 niet spannend bleef. Tja 2e gele kaart van Sanchez. Vond het zelf erg dom in komen. Ja hij raakt de bal maar het is wel gevaarlijk spel en daar kan je een 2e voor krijgen. Hij mocht trouwens al rood hebben met die tackle op Thiago. Inter speelde weer prima maar missen gewoon snelheid voorin. Anders hadden ze het Liverpool echt heel moeilijk gemaakt in deze tweeluik. Lahoz was trouwens weer bizar slecht. Tja in La Liga niet anders. Veel te veel fouten van die kerel. Hij wil alleen maar de show zelf stelen...

8 maart 2022 om 23:07

Je kan hem gewoon geven inderdaad.

En met Lukaku en Hakimi (en ook gewoon Barella uiteraard) erbij zou dit team echt hoge ogen kunnen gooien in de CL denk ik.

8 maart 2022 om 23:09

Met Lukaku, Hakimi en Barella had Inter dit Liverpool misschien gewoon uitgeschakeld. Met zoveel ruimte en dan had je de snelheid van Hakimi daar. Lukaku bij Inter was ook vele malen beter dan Alexis, Correa en Dzeko. Jammer dat Inter helaas kwaliteit mist voorin.

8 maart 2022 om 23:13

Dat was vorig seizoen de reden waarom inter kampioen werd. Die gigantisch snedige counter waarin Lukaku abnormaal goed rendeerde.

Voor de Serie A is dit mogelijk voldoende voor een titel maar voor de CL komt deze aanval echt tekort.

8 maart 2022 om 23:26

Maar Lierse, als Salah iets scherper was had je 3 goals op de neus gekregen. Dan is niet alleen de aanval "onvoldoende" toch? Uiteindelijk had Inter het betere veldspel, maar nauwelijks kansen. En Liverpool speelde zwaar laks, maar had dit tweeluik met 5/6-1 kunnen winnen.

8 maart 2022 om 23:33

Het spel van inter is tegen een goed team niet vol te houden gedurende 80 minuten als het 0-0 is. Als je een goal maakt dan verandert dat hele momentum in de wedstrijd. Want de meeste van die ballen op de lat komen later in de pot.

Inter was zeker niet veel beter vandaag of iets dergelijks. Maar het geluk dat Liverpool in de heenmatch had, heeft inter vandaag gehad.

8 maart 2022 om 23:56

Als Chelsea fan ga ik me nou bijna schamen dat Lukaku in Londen een beetje op de bank zit weg te rotten. Hij trapt doorgaans geen deuk in een pakje boter, Chelsea is miljoenen kwijt is en Inter is zijn topspeler kwijt is die daar lekker rendeerde. Tot zo ver helaas voor alle partijen een vrij ongelukkig verhaal gebleken die transfer.

9 maart 2022 om 00:41

Het was helaas te verwachten. Lukaku is een speler die een systeem rond zich gebouwd moet hebben, iets wat Tuchel niet voor hem ging doen.

Het verhaal bij Chelsea is ook wel gewoon gedaan, dus inter kan deze optie proberen hem terug te kopen. Wel voor een stuk lager tarief dan natuurlijk (60-70 miljoen) of iets dergelijks.

Die scheids. Elke keer als ik een wedstrijd kijk en hij fluit is het dramatisch slecht. Nu ook weer. Waar fluit die man voor?
Liverpool zwak, inter gewoon beter over 2 wedstrijden. Heb niet het idee dat Liverpool volle bak speelt, maar we gaan zien wat ze kunnen.
Ik vind die Trent Alexander Arnold wel een hele lekkere rechtsback hoor, wat een speler.

Inter over 2 wedstrijden de betere verdiende om door te gaan, nog schokkender was Liverpool die vielen mij echt tegen over 2 wedstrijden. Jammer dat Lahoz de wedstrijd niet aanvoelt en geel geeft aan Sanchez.

Wat vind ik die Lahoz een ongelooflijke slappe zak. Altijd maar in de schijnwerpers willen staan met bijzonder beslissingen. Al lang niet meer de beste van Spanje.

8 maart 2022 om 23:09

De beste van Spanje is nog steeds niet zo best in Europa. Spaanse scheidsrechters zijn nog erger dan die in de eredivisie. Zij denken dat ze goed hebben gefloten als de wedstrijd om hen heeft gedraaid. Jammer genoeg weten ze niet dat het andersom het geval is.

Liverpool eigenlijk niet in gevaar geweest ondanks de goal van Inter. Naar mijn mening terechte rode kaart, twee keer een hoog been van Sanchez. Verder controleerde Liverpool de gehele wedstrijd ondanks het slordige spel in de eerste helft. Liverpool had makkelijk 3/4-1 moeten winnen hier en zonde dat ze hier met een nederlaag van het veld zijn gelopen.

8 maart 2022 om 23:38

Ondanks Liverpool’s “controle”, hebben ze toch verloren van Inter thuis. Daarbij moet je nagaan dat Inter geen Barella had en een discutabele rode kaart kreeg. Dus misschien is dat “geen gevaar” van jou toch ergens onterecht? Liverpool kon inderdaad meer goals maken na de rode kaart, maar om nou te doen alsof het allemaal zo makkelijk was voor Liverpool zonder credits te geven aan Inter… dat vind ik weer een beetje jammer.

9 maart 2022 om 07:26

Ik vond er niks discutabels aan als Sanchez al met 1 been bij die rode kaart was voor de overtreding gemaakt was, oliedom van Sanchez dus.

Liverpool had de controle op balbezit en wachtte op de counter, anders speel je Inter gewoon in de hand. Ziet er wat minder florizant uit, maar heeft dus effect.

De kansen van Liverpool lijkt iedereen een beetje te vergeten in deze. Inter en Chelsea hebben jaren met afwachtend voetbal zo gepresteerd en kregen altijd de credit, speelt Liverpool een keer slim en je wil de verliezer meer credit geven? Bijzonder :D

9 maart 2022 om 08:47

Liverpool domineerde beide wedstrijden bijna volledig. Dat Barella er niet bij was en dat Sanchez er afgestuurd werd met rood doet hij helemaal zelf. Daarnaast kan je altijd redenen bedenken dat een andere club het moeilijk zou hebben door ontbrekende spelers, maar je weet niet hoe de wedstrijd zou gaan lopen als zij er wel bij zijn en daarom vind ik dat gewoon een slecht argument. Verder heb ik geen grote kansen gezien van Inter en werd het spel in beide wedstrijden gespeeld op de helft van Inter. Inter bood tegenstand ja, maar dat was voornamelijk op eigen helft en je zag dat Liverpool met gas terug speelde mede door het drukke schema in de Premier League.

Deze scheids heeft de wedstrijd kapot gefloten. Floot voor alles als het om Inter gaat en toch knap dat ze alsnog de wedstrijd hebben gewonnen.

Niet de wedstrijd gezien maar beetje de live chat gevolgd. Volgens mij mag inter best tevreden zijn over het spel.
Maar is Brozovic nou geblesseerd of niet? Ik vraag het voor een vriend genaamd AC Milan 😉

Ondanks dat we niet door zijn ben ik trots op hoe inter heeft gespeeld vavanond. Ik had het nog willen zien zonder die rode kaart van Alexis. Ik vond het heel streng gestraft. Liverpool speelde heel voorzichtig, eigenlijk algehele wedstrijd. Zonde! Maar we gaan met trots gevoel uit de CL. Forza Inter.

8 maart 2022 om 23:14

De manier van spelen geeft inderdaad veel perspectief voor Inter. Hopelijk voor jullie wat aanvallende impulsen in de zomer. Zeker een hele snelle speler naast Lautaro zou echt enorm handig zijn. Ook een nieuwe keeper maar Onana hebben jullie al binnen voor Handanovic.

8 maart 2022 om 23:23

Helemaal met je eens. Paar gerichte versterkingen zijn nodig.

Mooie tweede helft gezien! Jammer dat na de 0-1 van Inter meteen de rode kaart viel. Uiteindelijk toch knap gedaan van Inter om een overwinning te boeken op Anfield. Al kwam Inter ook wel goed weg met de gemiste kansen van Salah.

Nou als Inter met deze instelling de competitie weer ingaat zie ik het wel goedkomen voor de rest van het seizoen.
Maar voor de CL moet Inter echt volgend seizoen spelers hebben die echt kunnen meedoen tegen die grote meekunnen

Record van 60 wedstrijden op rij ongeslagen op anfield voor van dijk dus ook voorbij

8 maart 2022 om 23:12

Is een PL-record. Heeft ook al verloren toen tegen Atletico volgens mij na verlenging.

8 maart 2022 om 23:12

60 premier League wedstrijden.

8 maart 2022 om 23:14

Ging volgens mij om PL wedstrijden

8 maart 2022 om 23:19

Vorig seizoen in een steevast leeg Anfield oftewel geen huisvoordeel want nul atmosfeer en halve basis selectie geblesseerd zou dit nietszeggende "record" al zijn gesneuveld hoor.

Anfield zonder publiek is gewoon een trainingcomplex. Zelfs een kwakkelend Atletico vernederde LFC op Anfield.

8 maart 2022 om 23:22

2-3 winnen na een verlenging is tegenwoordig al vernederen? Bovendien zat Anfield toen gewoon vol maar soit.

8 maart 2022 om 23:27

Heeft de feitjes niet op een rijtje inderdaad hahaha

8 maart 2022 om 23:29

Ik zei letterlijk dat Anfield leeg was vorig seizoen en dus niet het seizoen daarvoor tegen Atletico??? En 3 goals slikken als zogenaamd "leider" van de verdediging tegen het destijds 8e plek kwakkelende, altijd al moeilijk scorende Atletico is gewoon een vernedering? Jantje. Normaliter vernedering maar bij Van Dijk gelden dus andere criteria.

8 maart 2022 om 23:34

Het lijkt erop dat jij hier de gene bent met bijzondere eigen criteria voor een vernedering. Maar goed, 2-3 is dus een vernedering. Heeft btw ook niks met een Jantje te maken.

8 maart 2022 om 23:38

"anfield zonder publiek is gewoon een trainingcomplex. Zelfs een kwakkelend Atletico vernederde LFC op Anfield. "

Deze zin leest anders wel zo, maar maakt niet uit.

Verder is een Jantje toch echt een 3-0 en geen drie tegengoals. Doet er verder totaal niet toe dat Atletico in La Liga kwakkelde. Was toen gewoon een prima ploeg die iedere club het lastig kon maken en dat dus ook deed. Dat jij dat een vernedering noemt prima, maar daarover verschillen we dan van mening. Toont vooral aan hoe hoog Van Dijk de lat heeft gelegd.

8 maart 2022 om 23:50

Iemand met welgeteld 3 leuke seizoenen in totaal heeft toch echt geen lat gelegd. Het is geen Chiellini, Silva, Terry, Maldini, Cannavaro, Nesta, Baresi, Ramos, Hiero etc. Dát zijn de verdedigers die de lat hoog hebben gelegd, legendes, Van Dijk staat niet in dat rijtje ondanks larger than life mediahype na een paar seizoenen. Ps: dat Atletico verloor bijna al hun grote wedstrijden dat seizoen en werden zelfs gesloopt door kleine ploegen dus nee, die konden het grote ploegen niet moeilijk maken. UK media sprak zelfs schande van die nederlaag.

9 maart 2022 om 15:03

@Cruyffista hater dat je bent. Van Dijk heeft gewoon 2 defensieve masterclasses gegeven tegen Inter. Je hoort het miss niet graag, maar de realiteit is dat op het einde van zijn carrière Van Dijk gewoon tussen die namen dat jij opgenoemd hebt zal staan.

9 maart 2022 om 16:03

hAtEr hahaha, gelijk weer huilen. De realiteit is dat deze legendes allemaal 15+ jaar op het aller allerhoogste niveau hebben gepresteerd, onbetwist jaren achtereen de beste waren, terwijl Van Dijk welgeteld 1 goed 18/19 seizoen had, nu al lang niet meer onbetwist de beste is en niet eens 10 jaar op het hoogste niveau heeft gepresteerd wanneer hij is gestopt. Zal nooit in dat lijstje komen te staan, anders kan Matip er ook in aangezien die zelfs beter is dit seizoen. Gisteren Van Dijk waardeloos bij de tegengoal. Maar hé, lekker blijven hypen vanwege z'n uiterlijk hé?

9 maart 2022 om 16:07

Iemand die gefundeerde kritiek heeft wegzetten als hater toont hoe gehypt doe vent is. Je mag dus simpelweg niet eens kritiek hebben op hem. Zal nooit het niveau van Vidic, Terry, Ferdinand, Maldini, Nesta, Cannavaro etc halen. Grootmeesters in verdedigen, die hoefde niet druk te wijzen en schreeuwen naar teamgenoten om zo geforceerd als leider over te komen.



Oef dit ging maar net goed. Compliment voor inter hoe ze vandaag hebben gestreden. Het belangrijkste is dat we doorzijn naar de kwartfinale. Snel vergeten deze slechte wedstrijd en door naar Brighton. Maar ik begrijp de keuzes van Inzaghi niet. Inter moet scoren en dan haal je er een spits uit voor een spits. en Dzeko blijft op de bank. Lautaro Martinez speelde zowiezo heel goed had niet gewisseld moeten worden

tegengo vond ik trouwens best een grove fout van Van Dijk. Zijn vaak afwachtende houding in de 1 op 1 is juist vaak zijn grote kracht (omdat aanvallers dan op de een of andere manier in paniek raken) maar hier gaf hij juist alle gelegenheid om Lautaro uit te laten halen. Als je als aanvaller van Dijk een beetje doorhebt is die echt niet zo moeilijk te verschalken (bijvoorbeeld eerder schieten dus). Wel gek dat ik nog niemand hier over gehoord heb, terwijl bij andere namen ze gelijk eerste rang staan om een fout te benoemen.

9 maart 2022 om 07:19

Volgens mij was het pas geleden een onderzoek dat verdedigers in dat soort momenten altijd moeten kiezen tussen kort gezegd happen of niet en de kans dat als je niet hapt en succesvol de bal tegenhoudt was veel groter. Verdedigers als v Dijk doen dit niet op gevoel, wat is de kans dat Lautaro hem succesvol in de haak trapt?

9 maart 2022 om 15:06

Hoe vaak heb je in deze situaties al niet gezien dat verdedigers doordekken en dan makkelijk uitgespeeld worden waardoor de aanvaller vrij op doel afkan. Was slim gedaan door Van Dijk, maar Lautaro deed het perfect daar was de enigste optie om die bal in één tijd te nemen.

Het viel niet te zien dat Inter vanavond moest winnen om door te stomen. Lieten weinig aanvallende intenties zien, en waren voornamelijk bang voor een eventuele tegengoal in plaats van zelf door te drukken. Dit maakte het comfortabel voor Liverpool, dat lelijk speelde maar wel gemakkelijk overeind bleef. Zelfs na het zondagsschot van Lautaro voelde ik geen spanning, al zal de rode kaart daar ook wel invloed op hebben gehad. Ongelooflijk trouwens dat Alexis er niet al in de eerste helft uit werd gestuurd, wat een dwaas.

Inter de betere over 2 wedstrijden. Liverpool goed geknokt en door naar de kwartfinale. Benieuwd wie ze treffen en hopen dat ze dan beter voor de dag komen

Liverpool de terechte winnaar over 2 wedstrijden, gisteren ook bijna de hele wedstrijd onder controle gehad. Clubs als Inter komen gewoon tekort tegen de top de van PL, verder ook geen schande natuurlijk.

Die Sanchez had er de eerste helft al met een rode prent af gemoeten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren