Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Liverpool bulkt op dit moment van het zelfvertrouwen, ze winnen de titel'

Laatste update:
/

Liverpool koestert met nog drie duels te gaan een voorsprong van minimaal vijf punten op de concurrentie en stevent daarmee af op de eerste landstitel in 24 jaar. De enige serieuze bedreiging komt mogelijk van Manchester City, dat op zes punten staat maar nog een wedstrijd tegoed heeft. Voormalig Reds-coach Gerard Houllier denkt echter niet dat Brendan Rodgers en zijn mannen de prijs nog laten glippen.

De Fransman, die tussen 1998 en 2004 de dienst uitmaakte op Anfield, weet het zeker: Liverpool gaat eindelijk die langverwachte beker binnenslepen. "Ja, ze worden kampioen", claimt hij in de Liverpool Echo. "Er zijn nog drie wedstrijden te gaan, maar het team is consistent en bulkt van het zelfvertrouwen. Ze maken altijd doelpunten en de spelers willen nu zó graag, dat ik denk dat ze alleen nog maar sterker zullen eindigen."

Volgens Houllier is de club met name Rodgers een hoop dank verschuldigd. De Noord-Ier bouwde in een mum van tijd een elftal dat meedoet om de hoofdprijzen. "Petje af voor hem. Ik waardeer zijn filosofie en de manier waarop hij omgaat met zijn spelers. Ik ben net zo'n grote fan van de mens Brendan Rodgers, als van de manager. Hij heeft het geweldig gedaan."

Denk jij ook dat Liverpool de titel gaat pakken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonder gekheid. Ik zie ze dit niet meer uit handen geven. Ik gun het Gerrard ten harte. Zoals aangegeven bulken ze van zelfvertrouwen. Echter kregen ze tegen Norwich ook 2 goals tegen. Naar mijn mening kunnen ze het beter uitspelen.

22 april 2014 om 21:38

Weet je ook wie makkelijker wedstrijden te gemoet gaan?

22 april 2014 om 21:44

Liverpool speelt nog Chelsea (T), Palace (U) en Newcastle (T). Chelsea moet dus nog naar Anfield. City moet o.a. nog naar Everton.

22 april 2014 om 21:46

Het is niet dat ik ze het niet gun ofzo, maar ik vind niet dat Liverpool de titel verdient, voornamelijk omdat alleen al het feit dat je niet in Europa actief bent zoveel voordeel oplevert.

22 april 2014 om 21:53

Ja tuurlijk je verdient alleen een titel als je in Europa ben uitgekomen. Wat voor onzin redenering is dat nou..

22 april 2014 om 21:54

Dat is een voordeel, maar heb je de selectie gezien en vergeleken? De selectie van Liverpool is beperkt vergeleken met Chelsea etc..

22 april 2014 om 22:03

Ja de bank misschien, er is veel minder geld neergelegd voor de spelers maar die doet echt niet onder voor die van chelsea..

22 april 2014 om 22:05

Ja dat vind ik, waarom verdien je de titel als je hem alleen pakt vanwege de drukke schema's van Chelsea, City en Arsenal. Chelsea is nog steeds actief, City en Arsenal werden door nota bene Barca en Bayern verslagen, je denkt toch niet dat als Liverpool actief was in Europa ze de titel hadden gepakt??

22 april 2014 om 22:30

Daarom is de titel in Engeland de afgelopen jaren altijd gepakt door een ploeg die niet in Europa speelde... Wat een onzin. Je bent terecht kampioen als je na 38 wedstrijden bovenaan staat. Europees voetbal is een mooi extraatje... Iedere ploeg die kampioen wordt is een terechte kampioen

22 april 2014 om 23:00

Liverpool staat bovenaan omdat ze geweldig voetbal laten zien met voorin constant positiewisselingen. Je doet ze echt enorm te kort.

22 april 2014 om 23:12

Wat een rare reactie, dus in de Eredivisie gun je het alleen Ajax en AZ? Raar verhaal..

22 april 2014 om 23:22

Het niveau van de eredivisie is zo dramatisch dat door de andere ploegen er niet eens voordeel uit gehaald kan worden, em bovendien is ajax altijd na de groepsfase uitgeschakeld dus dat is een domme vergelijking. Het is niet dat AZ elk jaar zo ver komt in de EL

22 april 2014 om 23:29

Domme vergelijking? Je bedoelt een domme reactie. Omdat een club in de pl geen Europees voetbal speelt verdienen ze het niet om kampioen te worden?!. Ze spelen het mooiste voetbal van de PL en ze verdienen het meer dan wie dan ook! Bovendien heeft Liverpool al die jaren veel geld mis gelopen door niet de CL te halen dus dat is weer hun nadeel!

22 april 2014 om 23:36

En maar wie verdient dan wel die titel volgens jou?
En dat van Europa wat je zegt slaat ook op niks want het is namelijk ook een kunst om je er (weer) in te knokken.

22 april 2014 om 23:40

Het is hun eigrn fout dat ze geen europees voetval hebben gehaald, dat is alleen nog maar slechter geworden door de belachelijke miskopen die zijn gedaan. Maar waarin jij mij niet begrijpt is het feit dat ze dat mooie voetval misschien nooit zolang hadden volgehouden als ze in de CL actief waren.

22 april 2014 om 23:41

City, en over dat leule kunstje waar je hdt over hebt is het alsnog iets wat Liverpool niet hoeft te doen.

23 april 2014 om 01:27

city en chelsea hebben selecties waarmee ze drie volwaardige team op kunnen stellen. doe meedoen om de titel. en een titel word gebaseerd op 38 wedstrijden in eigen land. die gene die op 1 staat na 38 wedstrijden verdiend het. daarbij komt dat de gemiddelde liverpool speler denk ik even veel wedstrijden gespeeld heeft als de chelsea en city spelers.

22 april 2014 om 21:52

Liverpool wordt sowieso kampioen. Ook al verliest Liverpool een wedstrijd, dan nog staat Liverpool voor.

22 april 2014 om 23:59

Als liverpool een wedstrijd verliest en city wint alles dan staat city eerste. Hebben een iets beter doelsaldo dus wat je zegt is onzin.

23 april 2014 om 02:47

Dat klopt ik zie het nderdaad.

Zou supertof zijn. Het is ze gegund!

5 punten met nog 3 wedstrijden te gaan is natuurlijk goed, maar met chelsea thuis word het nog lastig genoeg. Liverpool heeft de ervaring niet terwijl ik denk dat stress nog veel verschil kan gaan maken. Ik hoop echt dat liverpool het flikt en dan vooral voor gerrard, zou geweldig zijn 25 jaar na Hillsborough. Is ook erg mooi voor Rodgers, ik meende me namelijk te herinneren dat zijn eerste jaar ook dramatisch was, zoiets als moyes bij united.

22 april 2014 om 21:32

Zijn eerste jaar was idd niet top, maar je zag in sommige wedstrijden al wel hoe hij met Liverpool wilde spelen, dat zich dat misschien nu al uit gaat betalen zou geweldig zijn...

22 april 2014 om 21:46

Rodgers heeft bij zijn aanstelling gezegd 1,5 jaar opbouwen, en daarna 1,5 jaar alles tot "perfectie" brengen, tot aan de "winterstop" was dus de opbouw fase en laat ons na de winterstop ongeslagen zijn

22 april 2014 om 21:54

Inderdaad. Alleen stres en paniek kan Liverpool van het kampioenschap houden.

23 april 2014 om 00:57

Vergeet niet dat als Liverpool 1 keer verliest en Mancity alles wint dat Mancity kampioen wordt vanwege hun doelsaldo.

Je weet maar nooit

Ze spelen echt als team. Dat scheelt veel. Door die vibe in het team vecht iedereen voor elkaar en worden blessures of schorsingen makkelijker opgevangen.

22 april 2014 om 23:02

Spelers blijven er ook kracht en energie ingooien en uitstralen dat ie vanzelf wel valt. Echt geweldige aanwinst voor de CL

Ik ben in ieder geval al heel erg blij dat ze eindelijk weer Champions League gaan spelen, maar als ze kampioen worden, dat zou echt ongelofelijk zijn.
En het is gewoon ook puur omdat Gerrard hem dik en dik verdient.

22 april 2014 om 21:52

Bijna alle spelers bij liverpool zijn van matige spelers tot topspelers uitgegroeid

22 april 2014 om 21:59

Precies.
Sturridge is een van de beste spitsen van de Premier League geworden, maar ook Henderson heeft zich heel veel verbeterd.

22 april 2014 om 22:02

Valt wel mee, als ik naar aanval en middenveld kijk zie ik spelers die altijd al veel potentie hadden (in de basiself dan) . Henderskn en allen zullen denk ik nog steeds geen wereldtop worden, maar coutinho wel en gerrard hoef ik niet over te beginnen. Suarez speelde in zijn ajax tijd al milan verdedigers dol, sturridge en sterling zijn ook altijd al prima talenten geweest. Rodgers is gewoon goed omgegaan met hun potentie

22 april 2014 om 23:25

Sturridge is wel talent af, heel veel beter zou hij niet worden denk ik. Maar Sterling kan uitgroeien tot een van de beste Engelse voetballers ooit.

23 april 2014 om 00:07

Klopt messirvp; in Sterling schuilt de nieuwe Suarez, niet qua speelstyle maar qua niveau. Sturridge schat ik qua talent stuk minder in dan Sterling en Luis.

Liverpool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noem me maar gek, maar ik denk toch dat City alsnog met de titel aan de haal gaat. Als Chelsea van lfc wint is City weer favoriet vanwege het betere doelsaldo.

22 april 2014 om 23:03

je doet net of het logisch is dat Liverpool verliest op Anfield. Anfield zal spoken tegen Chelsea.

23 april 2014 om 00:31

Vergeet niet dat city een week later nog op bezoek moet bij Everton he...
Ik denk dat Chelsea de bus net zoals vanavond weer voor het doel parkeert.. Ookal moeten zij, als Chelsea vooruit gaat voetballen tegen dit Liverpool worden ze aan alle kanten overhoop gespeeld met Suarez, Sterling, Coutinho en evt Sturridge.. Mocht het een gelijkspelletje worden dan is er nog geen man overboord want dan staat Lfc nogsteeds een punt voor op City ervanuitgaande dat zij alles winnen.. Dan blijft het alleen spannend tot de laatste dag

zondag spelen ze tegen een B team van chelsea dus dit is heel nadelig voor Man city dat misschien hoopte dat chelsea nog wat kon gaan halen in liverpool ...

Ik als Chelsea fan gun Liverpool en vooral Stevie Gerrard de kampioenschap die man is zo loyaal bij die club kon overal heen maar bleef hun trouw fantastische legend en speler.

En nu allen nep fans weg die tegen Suarez waren want hy moest weg en dit en dat nu maakt hy ze kampioen nu is die de held das echt nep

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren