Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lid van boyband moet debuut als betaald voetballer uitstellen na tackle

Laatste update:

Louis Tomlinson maakt deel uit van de populaire boyband One Direction, maar kan ook heel aardig voetballen. De 21-jarige zanger moet zijn debuut als betaald voetballer echter uitstellen, nadat hij onlangs geblesseerd raakte tijdens een testimonial die gespeeld werd ter ere van Stliyan Petrov.

/

De Bulgaar heeft vanwege leukemie een punt achter zijn actieve carrière moeten zetten en kreeg van voormalig werkgever Celtic een afscheidsduel aangeboden. Tomlinson maakte daarin ook zijn opwachting, maar een tackle van Aston Villa-aanvaller Gabriel Agbonlahor leverde het bandlid een blessure op. Die zorgt er nu voor dat Tomlinson niet kan debuteren voor de beloften van zijn club Doncaster Rovers.

Via Twitter heeft de zanger laten weten dat hij tegen Scunthorpe United niet van de partij zal zijn. “Vanwege mijn blessure kan ik deze week helaas niet in actie komen voor Doncaster Rovers”, maakte Tomlinson wereldkundig. “In 2014 zal ik wel een keer een wedstrijd spelen, wanneer dat gebeurt zal nog worden aangekondigd. Fans die kaartjes voor dit duel hadden gekocht kunnen verzoeken hun geld terug te krijgen.”

Denk je dat Louis Tomlinson het gaat maken als profvoetballer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch oud nieuws? Dacht dat die tackle al een paar weken terug was.

17 september 2013 om 12:16

Is het ook, dit "nieuws" is minstens een week oud. Wat VZ er niet bij gemeld heeft is dat Tomlinson na de tackle het veld uit hinkte en aan de zijlijn overgaf, van de pijn waarschijnlijk

17 september 2013 om 12:21

Het is wel nieuws dat hij nu niet kan spelen voor Doncaster. Al lig ik er niet echt wakker van..

17 september 2013 om 11:41

Je beseft toch wel dat deze boyband-gast jou vierkant zou dollen he? En zelfs al zou die niet kunnen voetballen, met zijn boybandje verdient hij meer geld dan Messi of Ronaldo. Hun muziek is misschien ruk, maar jouw reactie komt toch over alsof je een beetje jaloers bent.

17 september 2013 om 12:16

Haha, een nietzeggende boyband verdient meer dan de twee beste voetballers ter wereld? Dream on.

17 september 2013 om 12:36

als hij mij zou dollen zou hij ook uit de running gaan...

bij de laatste zin vraag ik me af of jij ze alle 5 op een rijtje hebt...

je neemt het een beetje te serieus allemaal

17 september 2013 om 11:54

Ik weet niet wat voor link je stuurt maar jij bent de gene die hem opzoekt op intnet om filmpjes van hem te kijken dus misschien moet je lekker naar huis gaan ouwe

17 september 2013 om 12:08

Dus omdat je betaald voetbal kan gaan spelen of omdat er natte 12 jarige meisjes achter je aanlopen maakt dat je gelijk hetero?

Zolang je haar maar goed zit Tomlinson!

Ik kan me inbeelden dat zo'n bodycheck van een prof voetballer geen pretje is maar dat je hier een blessure aan over houdt? Hij heeft toch niks gescheurd, enkel een blauwe plek en wat mank lopen.

17 september 2013 om 11:36

Medelin, hij zit niet voor niks in een boyband

“In 2014 zal ik wel een keer een wedstrijd spelen, wanneer dat gebeurt zal nog worden aangekondigd."

De moment voetballer... Geef die gozer een microfoon en pak z'n voetbalsloffen af.. Wat krijgen we hierna voor ongein... Als voetballer speel je van begin tot aan het einde van het seizoen, en maak je onderdeel uit van een team. (blessures niet meegerekend.) Deze 2 hobby's/banen kan je niet combineren...

17 september 2013 om 11:40

De club gebruikt hem ook alleen maar voor publiciteit en shirt/kaartverkoop.

Die fans van die boybands zijn vaak zo gek als een deur en geven al hun er geld er aan uit.

17 september 2013 om 12:33

Zo gek als een deur? Knetter en knetter gek. Als 1 van die gasten je alleen al aankijkt dan bedreigen ze je al met de dood haha.

Haha hoe triest dat die geobserdeerde tienermeisjes nu massaal met een voetbalticket in hun maag zitten waar ze van af willen omdat deze knaap niet meer meedoet. Van mij mag zoiets ze nog 1000 keer overkomen, triest gedoe.

Dat is één, er zijn er nog 4 als ik het goed begrijp. Werk aan de winkel, Gabriel

17 september 2013 om 12:16

Prachtige reactie hahaha

Nou maar hopen dat messi niet gaat zingen xD

17 september 2013 om 13:00

Is al bebeurd Zoek het nummer When can i see you again van Owl City maar eens op :P

Ligt het nou aan mij of viel de overtreding van Agbonlahor mee? Als je daarvan al weken aan de kant ligt dan gaat het niet veel worden bij Scunthorpe United. In the Football league two gaat het er hard aan toe.

17 september 2013 om 14:31

Exact mijn gedachte.

Als je van zo'n tikje al meteen jankend op de grond ligt moet je vooral betaald voetbal gaan spelen in de lagere Engelse leagues.

Daar spelen zat spelers die gehakt maken van zo'n boyband figuur.

Haha, ik zie het zo voor me. Een stadion vol met gillende meisjes, alleen omdat hij er speelt. Ik dacht dat er niets ergers bestond dan de vuvuzela.

17 september 2013 om 12:35

Ik kan me nog die Ajax-AZ herinneren waar alleen maar kinderen in het stadion zaten. Dat vond ik ook vrij angstaanjagend klinken, eerlijk gezegd!

17 september 2013 om 12:22

Er zou iets goeds mis met mij zijn als ik "14 jarige natte tieners" achter mij aan zou willen

Ik snap het niet, mensen die prof willen worden moet er hard voor werken en hij krijgt een kans omdat hij in een boyband zit? .. rare wereld.

17 september 2013 om 12:01

Hij legt er waarschijnlijk ook geld voor neer, en een club als Doncaster Rovers kan dat wel goed gebruiken.

17 september 2013 om 12:15

De club krijgt er natuurlijk ook veel publiciteit voor. Het lijkt mij niet dat hij ook echt daadwerkelijk goed kan voetballen. Alleen al dat mensen die een kaartje gekocht hadden hun geld terug kunnen vragen, dat duidt erop dat het bij een eenmalig optreden blijft. Oftewel gewoon een reclamestuntje dit.

Wel apart, dit werd in het vorige artikel over die tackle niet gezegd en toen had ik zoiets van ja moet je niet gaan zeuren als je nooit voetbalt en dan een duwtje krijgt, maar het is nog belachelijker nu blijkt dat hij tegen betaald voetbal aan zit.

Dat jong zou geen moment overleven in het profvoetbal. Kijk waar hij "geblesseerd" door raakt. Van der Gijp had gelijk, niks voor dit mannetje.

Muziek en voetbal gaat niet samen, denk aan de wereldtours die ze moeten geven.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren