Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij moet niet uitgaan in Birmingham, want hij zou gevaar kunnen lopen’

Laatste update:

Paul Merson adviseert Gabriel Agbonlahor om het de komende tijd even rustig aan te doen. De 29-jarige aanvaller werd op de avond van de degradatie van Aston Villa in een hotelkamer gespot met twee kortgerokte en hooggehakte dames en op de grond lagen onder meer patronen van lachgas. Aston Villa schorste hem voor onbepaalde tijd.

/

“Je moet een beetje respect tonen tegenwoordig. Ik zou hem sterk adviseren om een lange periode niet uit te gaan in Birmingham, want dat zou gevaarlijk voor hem kunnen zijn. Villa-fans betalen veel geld voor hun kaarten en zijn erg gepassioneerd. Om eerlijk te zijn denk ik dat Agbonlahor dan gevaar zou kunnen lopen”, aldus de 48-jarige oud-middenvelder Merson in de Fantasy Football Club Podcast.

“Agbonlahor krijgt van iedereen de schuld, maar men is niet alleen door hem gedegradeerd. Het komt ook door de club en alle beslissingen die er zijn genomen”, aldus Merson, die het tegelijkertijd opneemt voor Joleon Lescott. De centrale verdediger kreeg kritiek nadat hij zaterdag in de Daily Mirror riep dat de degradatie ook een beetje als een ‘opluchting’ voelt.

“Ik neem het hem niet kwalijk. Hij bedoelde het niet zo, want volgens mij wilde hij alleen maar zeggen dat men zich nu op komend seizoen kan concentreren. Hij wil blijven en is dus gewoon eerlijk. Maar als je zoveel geld krijgt, dan zou je ook wel gek zijn om niet te blijven, lijkt mij. Je gaat dat elders echt niet verdienen”, besluit Merson.

Denk jij dat Gabriel Agbonlahor volgend seizoen nog voor Aston Villa speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een emmer bagger braakt die Merson hier uit zeg. Het zijn dit soort uitspraken die agressie en geweld in en rond de stadions aanwakkeren en goed praten.

Natuurlijk is de actie Agbonlahor niet slim. Maar we hebben niet dit soort B-commentatoren nodig om het vuurtje verder op te stoken.

22 april 2016 om 10:05

Wat mij betreft spreek hij gewoon de waarheid.

Zoals gebruikelijk zal 90% goed in de olie zitten op een avond stappen, en die mensen nemen nu niet de beste beslissingen, het is niet om Agbonlahor af te kraken (terwijl dat wel mag, want hij speelt als een natte krant).

Deze mensen betalen grof geld en hebben een jaar lang een ongeïnspireerd elftal mogen aanschouwen. Zijn terecht boos, en ik ga geweld absoluut niet goedkeuren, maar je weet dat het bijna gaat gebeuren. Dus kan Aggy beter wegblijven.

22 april 2016 om 11:09

Ja en door die waarheid zelf maar vast hardop uit te spreken, gooit hij dus olie op het vuur. Hij wekt daarmee de indruk dat het normaal is, of acceptabel is. Het heeft ook geen enkele toegevoegde waarde, want die jongen snapt zelf ook wel dat hij nu even niet de meest populaire speler is.

Kortom, geen toegevoegde waarde en alleen maar schadelijk, dit commentaar van Merson. Dat het wellicht de waarheid is doet er dan weinig meer toe.

22 april 2016 om 10:50

Merson spreekt uit ervaring, hij speelde bij villa en was vaak in de problemen, hij probeert hem allee te prikkelen.

Ik ben heel benieuwd welke vedetten er weggaan!

Persoonlijk zie een jongen als Agbonlahor en Lescott nog snel proberen om in de PL te blijven spelen, en Bacuna heeft ook al aangegeven weg te willen.

Dit is gewoon even de woede afreageren op één van de spelers. Deze Agbonlahor wordt gewoon geslachtofferd voor de wanprestatie van meer dan 10 personen binnen de club.

Deze gast probeert de domper van degradatie te verwerken met een stel dames en wat lachgas. Laat hem. Wat een gezeik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren