Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lens was in beeld bij Feyenoord: ‘Niet haalbaar’

Laatste update:

Jeremain Lens is hersteld van zijn hamstringblessure en kan zodoende met Fenerbahçe aantreden tegen Feyenoord. Het Europa League-duel staat voor donderdagavond in Rotterdam op het programma en Lens kijkt uit naar het duel. “De Kuip, daar wil je als speler bij zijn.”

/

Sinds de zomer speelt Lens op huurbasis in Turkije, maar hij staat nog onder contract bij Sunderland. In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt Lens dat er ‘rare spelletjes’ gespeeld werden in Engeland. Bij Sunderland trainde hij een tijdje onder Sam Allardyce, die later ontslagen werd als bondscoach van Engeland. De dubieuze praktijken waarvoor hij werd weggestuurd als bondscoach, deden zich ook al voor als manager bij Sunderland.

“Mij werd door mensen in Engeland verteld dat ik precies zo’n speler was die door Allardyce verkocht zou worden. Zodat hij weer geld kon verdienen.” Uiteindelijk is het niet zover gekomen; Allardyce vertrok al voordat Lens bij de club vertrok. Hoewel Lens naar Fenerbahçe ging, was ook Feyenoord even in beeld. Destijds was zijn huidige trainer, Dick Advocaat, nog als adviseur in dienst bij de Rotterdammers.

“Maar die transfer was niet haalbaar”, vertelt Lens aan het ochtendblad. Aan Advocaat lag het echter niet, de aanvaller heeft een goede klik met zijn trainer. “Iedere speler heeft wel een trainer waar hij het heel goed mee kan vinden en bij bij is dat Advocaat.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen enkele Nederlandse club kan zijn salaris ophoesten. Als dit je standaard is (lens in beeld bij Feyenoord), kan je tijdens transferperiodes wel 350 namen linken bij de topclubs in NL.

Ben wel heel erg benieuwd naar morgen. Ik hoop voor Feyenoord en voor het Nederlandse voetbal dat ze gaan stunten! (ze is Feyenoord voor de goede orde )

7 december 2016 om 17:21

Verwacht wel dat Feyenoord door gaat.

Overschatting van Fenerbahce hieronder. Lens en Van Persie nou nou .... Dramatisch dit.

7 december 2016 om 16:52

Fener schat ik hoger in dan Rostov. Hebben hoe dan ook meer voetballend vermogen.

Ajax zie je makkelijk winnen, die toch makkelijk verlorenvan Rostov die van het zelfde niveau is....
Niet 1 team in Nederland wint even makkelijk van de Turkse top 3.

Zal donderdag 50/50 zijn omdat Feyenoord thuis speelt. Maar met 2 doelpunten verschil zal het heel moeilijk worden.

7 december 2016 om 18:15

Ajax zat toen nog wel even in een andere (oa thuis verliezen van Willem 2) fase, dan nu. Maar goed, makkelijk winnen van Fener is voor elke Nl'se ploeg vrij lastig inderdaad. Hoop natuurlijk voor Nl'se voetbal dat Feyenoord dat morgen wel even gaat doen. Maar vrees dat ze het erg lastig gaan krijgen.

7 december 2016 om 16:52

Fenerbahce is echt 2 klasses beter dan Feyenoord hoor. Als er geen gekke scheidsrechters praktijken (braga-fener en kiev-bjk) gebeuren, dan zie ik Fener gewoon winnen.

7 december 2016 om 16:54

Feyenoord krijgt het moeilijk, zie wedstrijden vorig jaar tegen Ajax. Vergelijking Rostov gaat nergens in op.

7 december 2016 om 16:55

Hier doe je Fener echt gruwelijk te kort. Van Persie en Lens alleen al zijn spelers die Ajax, Feyenoord en PSV nooit zouden kunnen betalen. Lens zou zeker in zijn huidige vorm de beste buitenspeler, zo niet speler, van de Eredivisie zijn, en Van Persie zou zeker Jorgensen kunnen uitdagen voor de topscorerstitel. En dat zijn pas twee spelers, de verdediging van Fener is ervaren en geven echt niet zomaar iets weg, stuk voor stuk hebben ze al tig Europese wedstrijden gespeeld. Ajax zou van ze kunnen winnen, maar makkelijk? Schei uit. Volgens mij heeft Fener Ajax zelfs nog uitgeschakeld vorig jaar. Ajax is nu beter dan toen, maar Fener denk ik ook.

7 december 2016 om 17:07

Klopt. Beide ploegen zijn momenteel beter dan vorig jaar. Fener is echt een sterke ploeg hoor. Fysiek ook ijzersterk. Voor zowel Feyenoord als Ajax geld dat ze wel een hele goede dag moeten hebben, en Fener een niet al te beste, om van ze te winnen.

7 december 2016 om 17:48

Aanvallend is Fener wel zwak, maar verdedigend staan ze als een huis met Skrtel-Kjaer en voor hun Topal Souza. Nou hoeft Fenet niet te winnen en Feyenoord moet met 2 doelpunten verschil winnen., zoals ik zei, als er geen gekke dingen gebeuren gaat Fener door.

8 december 2016 om 10:39

Ja precies, als Feyenoord snel scoort en United ook voor staat in de rust, kan Fener wel gaan wankelen. Rust 0-0 in De Kuip (of erger) zou dodelijk zin.

7 december 2016 om 17:06

Hetzelfde als rostov maar dan met grotere namen en meer geld??? Dus niet hetzelfde als Rostov. Fenerbache is uiteraard beter dan Rostov en zeker een klasse beter dan Feyenoord is.

7 december 2016 om 17:10

Ja we zagen het al in Istanbul, NOT!! Pff Feyenoord kwam er bijna niet uit man. Waar heb jij het over?

7 december 2016 om 17:16

Wat een onzin zeg 😂 Uit hadden ze helemaal niets te vertellen. Denk dat Feyenoord op 8 van de 11 posities mindere spelers heeft dan fener. Snap jou redenatie niet zo goed. En de vergelijking fener Rostov raakt al helemaal kant nog wal.

7 december 2016 om 17:25

Dat is waar, maar Feyenoord was zelf ook wel erg slecht die wedstrijd. Misschien deels de verdienste van Fener, maar lag ook gewoon aan Feyenoord zelf. Dat neemt niet weg dat ik denk dat Fener idd betere spelers heeft dan Feyenoord.

7 december 2016 om 19:38

Dit is waarom het niks gaat worden met Nederlandse ploegen in Europa. Fenerbache stelt niks voor, zet ze tegenover een de top van Rusland en Portugal en ze gaan onderuit. Ajax was veel beter dan Rostov thuis, dat ze eruit gingen kwam door een complete offday.

Voor 18 mil gekocht dus zal die na deze huurperiode haalbaar zijn voor fenerbahce? Ik weet het niet..

Ik denk dat lens in ieder geval in een grotere competitie kan spelen met zijn kracht en snelheid. .

Hopen dat we morgen op dezelfde manier kunnen stunten als tegen Sevilla en zelfs Manchester thuis.. Moet kunnen in de eigen Kuip!! Ik ben er live bij in ieder geval dus ik hoop het met eigen ogen te mogen aanschouwen!!

Lens heeft ogenschijnlijk een wat speciaal karakter maar persoonlijk vind ik hem echt een 'internationale' aanvaller. Snel, sterk, allround. Heeft in het Nederlands elftal in mijn optiek ook zelden verzaakt.

7 december 2016 om 19:02

Maar is voor het Nederlands elftal ook zelden belangrijk. Dat is toch wel een must als je aanvaller en international bent. Dat is ook juist het probleem met het Nederlands voetbal nu. We hebben dan wel veel allrounders op veel posities, maar je komt er gewoon niet ver mee. Jongens als Wijnaldum, Lens, S. de Jong, Veltman, Klaassen enzovoort. Allemaal best aardig, maar eigenlijk gewoon een gebrek aan beter. Ook Jeremain Lens hoort wel in dat rijtje thuis.

Zelfde type als elia maar dan beter. En daarmee is alles gezegd

7 december 2016 om 18:04

Veel meer een goalgetter die ook als centrumspits uit de voeten kan en op de counter staatsgevaarlijk is. Eigenlijk in een twee of driespitsen systeem overal inzetbaar. Elia is puur een getructe buitenspeler met soms prachtige acties maar erg grillig. Denk ook niet dat Elia op rechts uit de verf komt.

7 december 2016 om 19:27

Dat is dan ook geen moeilijke opgave.

Feyenoord moet gewoon een beetje geluk hebben morgen en oppassen voor de counter maar hopen dat het snel 1-0 word als t voor rust gebeurd zou het mogelijk kunnrn zijn valt het doelpunt niet de 1 helft heb ik er een hard hoofd in

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren