Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Leicester City benadert Hiddink als opvolger van ontslagen Ranieri’

Laatste update:

Leicester City ontsloeg afgelopen week Claudio Ranieri is momenteel hard op zoek naar een vervanger voor de Italiaan. In die zoektocht zouden the Foxes zijn uitgekomen bij Guus Hiddink. De Nederlandse oefenmeester zit sinds afgelopen zomer zonder werk, nadat zijn werk als interim-trainer bij Chelsea erop zat.

De regerend kampioen van Engeland zou volgens de BeIN Sports Hiddink hebben benaderd om voorlopig het roer over te nemen en degradatie met Leicester te voorkomen. Vorig seizoen nam de ex-bondscoach een soortgelijke uitdaging aan, toen hij het zwalkende Chelsea onder zijn hoede kreeg nadat José Mourinho de laan uit werd gestuurd.

Met the Blues eindigde Hiddink uiteindelijk in de middenmoot van de Premier League, waarna Antonio Conte het afgelopen zomer van hem overnam. Overigens klopte Leicester City al eerder bij de zeventigjarige oefenmeester aan, vlak nadat hij ontslagen was bij het Nederlands elftal. Destijds wimpelde Hiddink de interesse af, waarna the Foxes voor Ranieri kozen.

Moet Guus Hiddink aan de slag gaan bij Leicester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier moet je je vingers niet aan willen branden Guus, lekker van je oude dag genieten en lekker naar PSV kijken ipv te werken voor een bestuur wat een trainer die het grootste succes ooit voor de club heeft meegemaakt en gemanaged zomaar even aan de kant schuift.

26 februari 2017 om 07:25

Zo kan je het bekijken. Aan de andere kant kan je dit ook zien als solidariteit. Als Guus Leicester red verkomt hij dat die legende ook meteen de eerste trainer is die een kampioen in Engeland laat degraderen.

Guus wordt echt de relegation-safer.

Sowieso is het een groot dejavu vind ik. Vorig seizoen Chelsea enorm slecht, manager eruit, Guus erin en dan nu weer Leicester.

Ben benieuwd of Hiddink hier nog wel zin in heeft.

Edit: Ja hoor, Guus is gespot op vliegveld Leicester! Op Twitter.

Zou een heel onverstandige keuze zijn. Er is bij Leicester geen eer te halen. Ze hebben een trainer die het onmogelijke heeft gepresteerd eruit gegooid. Dan weet je wel met wat voor beleidsbepalers je te maken hebt.

26 februari 2017 om 10:49

De beleidsbepalers worden over het algemeen als verstandig gezien. Ik vind dit persoonlijk eigenlijk de perfecte job voor Hiddink. Een people-manager zou perfect zijn in deze situatie. Daarnaast zijn het ook veel ervaren spelers waar Hiddink altijd van houd, en iedereen gaat van degradatie uit en er is dus niet veel te verliezen

Als je een beetje eer in je donder hebt, dsan weiger je deze in mijn ogen besmette post.

Genoeg = Genoeg, Guus.

26 februari 2017 om 10:36

Waarom dan? Hoezo besmette post? En waarom Is het genoeg voor Guus?
Zou toch een prachtige uitdaging zijn, zoals Hangover96 hiervoor schetst! Ik snap ook de keuze van Leicester voor Hiddink wel! Kijk, dat Rainieri ontslagen is, is allicht niet helemaal netjes en geeft je eerder kotsneigingen dan dat je er met een glimlach aan denkt. Maar ergens snap ik de club ook wel. Het liep voor geen meter, de ploeg ontbrak zelfvertrouwen en er waren niet echt hoopgevende signalen dat daar op de korte termijn verandering in zou komen. Hiddink Is een echte peoplemanagr, die dat best om zou kunnen draaien! Ik zou het een prachtig avontuur vinden voor hem!

Ik snap dit best van Leicester. De grootste opportunist onder de (gewezen) topppers. Je moet wat. Wanneer Hiddink hier op in gaat is het laatste laagje glans dat over zijn aura hing wel weg. In dat geval: op geld beluste loner.

26 februari 2017 om 00:09

Dit is toch gewoon een prachtige klus? Gezeur weer dat het direct alleen om de centen zou zijn.

26 februari 2017 om 07:05

Je reactie slaat nergens op als je op je 70ste een klus pakt terwijl je financieel allang binnen bent. Dan ben je echt niet voor het geld bezig. Hiddink is echt wel een liefhebber en gaat dit misschien nog doen ook juist met alle belangen en risico's die er aan deze klus hangen geven me het idee dat je dit alleen maar aanneemt als je van het spelletje houd.

26 februari 2017 om 08:58

Iemand die 70 jaar is en zijn zakken al ruim en breed gevuld heeft, diet dit niet voor het geld. Dat heeft hij echt niet meer nodig. Zo'n klus als deze is hem op het lijf geschreven en doet hij met plezier. Bij jou gaat de glans er af, bij mij komt er bij als hij het weer weet te flikken.

Guus kan dit nog wel aan, de vraag is alleen: wil hij dat nog?

26 februari 2017 om 00:32

Een belangrijker vraag: Is het verstandig?

26 februari 2017 om 00:45

Ga je er dood aan als het niet lukt? Nee. Alles kan nog onderin de PL.

26 februari 2017 om 01:03

Ik bedoel meer vanuit een oogpunt van reputatie.

Na de prestatie van vorig jaar was Ranieri een heilige en laten we eerlijk zijn; hij presteerde het onmogelijke en deed dat met een bovenmodale Itaiaanse charme.
Zijn ontslag was bizar en deze post is besmet. Moet Hiddink met zijn reputatie dit nog willen?

Moet Hiddink naar mijn bescheiden mening niet doen. Rainier is een krijger uit hetzelfde tijdperk als Guus, een aimabele collega bovendien, die ten onrechte geslachtofferd is. Bijzonder oncollegiaal daarvan te profiteren. Mocht geld nog een rol spelen, dan was het misschien te billijken, maar Hiddink heeft meer dan hij ooit kan opmaken. Sportief gezien wordt het ook moeilijk, maar dat is wat mij betreft de minst zwaarwegende reden nee te zeggen.

26 februari 2017 om 03:04

Hoeft ook niet per se een mes in de rug te zijn. Ik neem aan dat Ranieri sowieso niet wilt dat zijn jongens degraderen, dus waarom niet een coach van de oude garde laten helpen om dat te voorkomen?

Geen enkele coach zou hieraan moeten beginnen om hun steun aan de vorige coach te betuigen.

26 februari 2017 om 10:52

Dat vind ik nou ook...helaas werkt het niet zo....zou het wel graag een keer zien

Er zijn nogal negatieve reacties naar Leicester City toe. Ik snap er niks van. Raineri is gewoon terecht ontslagen. De club moet verder. Omdat ze vorig jaar met Raineri het grootste succes uit de clubgeschiedenis hebben behaald, is geen reden om achterover te leunen en te kijken waar het schip strand.

Hiddink is denk ik een hele goede zet om op korte termijn iets te kunnen bewegen. Ik denk dat Hiddink in staat is om degradatie te voorkomen.

Niemand is heilig.

26 februari 2017 om 08:16

Ik kan dat negativisme wel ergens begrijpen maar vind niet dat Ranieri nu meteen ontslagen had moeten worden. Laten we de kanidaat-opvolgers maar lekker zelf laten beslissen wat ze willen doen zonder hun golddiggers ofzo te noemen. Ranieri heeft er zelf ook niks aan als iedereen de job gaat weigeren. En op je laatste zin te antwoorden. Doe eens een rondvraag in Leicester als ze Ranieri een heilige vinden je zou verschieten. Ze hebben nog kans genoeg om in de PL te blijven me dunkt

26 februari 2017 om 10:34

Dan snap je het niet (vind ik).
Want als de directie en/of de spelers niet hebben ingecalculeerd dat ze weer gaan degraderen dan lijden ze aan zelfoverschatting.
PL heeft nog nooit permanent meegedraaid in de PL...Dus waarom zou dat nu anders zijn.
Rainieri had komende jaren nooit ontslagen worden, want dat zal niets veranderen aan de mogelijke degradatie.
Sterker nog... Ik hoop dat ze degraderen...Ook met Hiddink.

26 februari 2017 om 11:45

Wel of ze nu wel of niet degraderen zullen we gaan zien. Als je incalculeert dat je gaat degraderen , dan ben je heel fout bezig en al helemaal als je kampioen bent. Ook al heb je niet de selectie die van te voren al weet dat ze meedoen om de bovenste plaatsen, maar een selectie als Leicester City , die inderdaad niet tot de top hoort, dan nog moet je mikken op Europees voetbal. Juist omdat je kampioen bent geworden.

En ik snap het niet , vind jij. Maar volgens mij snappen heel veel mensen het niet , die het ontslag van Raineri veroordelen. Het ontslag is gewoon terecht. Hoe goed het resultaat van vorig jaar ook was, het betekent niet dat de club ambitieloos moet afwachten wat de toekomst brengt. Raineri heeft verzuimd om door te selecteren. En heeft totaal onderschat hoe belangrijk het gemis is van Kanté.
Het is spijtig , maar Raineri had gewoon moeten stoppen na het kampioenschap. Of hij had als een echte tacticus rigoureus moeten ingrijpen en de selectie moeten versterken. Loyaliteit blijkt niet te werken in de top.

De rol van Ranieri in het behalen van het kampioenschap wordt sowieso overschat door velen volgens mij. Ontslagen worden had ie niet verdient, maar wat moet je als bestuur anders als de spelers klaar met hem zijn en niks meer begrijpen van ze constante gewissel van spelers/tactieken. Daarnaast kunnen die spelers echt nog wel voetballen maar komt het er nu niet uit. Guus Hiddink is wel een geschikte kandidaat om het weer op de rails te krijgen en de sfeer en zelfvertrouwen op te krikken binnen de spelersgroep. Dan moet het voorkomen van degredatie wel lukken. Ik zou het doen als ik Guus was. Mooie klus wat zeker haalbaar is.

Frank de Boer zouden ze moeten benaderen... Ik denk dat Frank wel een prima coach zal zijn voor de foxes. Guus is dan wel een oude wijze trainer maar alleen als interim lijkt hij mij nog geschikt. Guus heeft ook lichamelijk een paar mankementen... dus kan met de trainingen ook nooit meedoen. en Frank is lichamelijk topfit dus kan zn eigen trainingen voorbereiden en uitvoeren. Ik zeg doen!!

Als dit gebeurt, krijg je Advocaat 2.0: schitterend seizoen gedraaid in de PL, de ultieme kans om op je toppunt de deur uit te lopen en dan toch terugkomen om uiteindelijk alsnog via een achterdeurtje afscheid te nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren