Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Langst dienende speler Arsenal is status alweer kwijt door transfer

Laatste update:

Carl Jenkinson verlaat Arsenal en gaat verder bij Nottingham Forest, zo maken beide clubs woensdag wereldkundig. De 27-jarige verdediger tekent een driejarig contract bij de club uit de Championship, al worden over de transfersom geen mededelingen gedaan. Jenkinson kan zaterdag tegen Leeds United al zijn debuut maken.

Jenkinson begon zijn spelersloopbaan bij Charlton Athletic, dat hem in 2011 aan Arsenal verkocht. De rechtsback, van kinds af aan een supporter van the Gunners, kwam in de afgelopen acht seizoenen tot zeventig wedstrijden in het shirt van Arsenal, met een doelpunt als resultaat. Jenkinson veroverde echter nooit een vaste plaats in de defensie van de Londense club. Arsenal leende Jenkinson tussendoor uit aan West Ham United en Birmingham City.

De kersverse aanwinst van Nottingham speelde jeugdinterlands voor zowel Engeland en Finland en maakte in 2012 zijn debuut voor the Three Lions. Jenkinson veroverde in 2014 de FA Cup met Arsenal. De Londenaren winnen deze prijs ook in 2015 en 2017, maar toen speelde de flankspeler op huurbasis elders.

Jenkinson was slechts een dag de langstzittende speler binnen de Arsenal-selectie, want Laurent Koscielny, die in 2010 bij Arsenal tekende, maakte dinsdag de overstap naar Girondins Bordeaux. De 33-jarige verdediger speelde een jaar langer voor de verliezend Europa League-finalist van afgelopen seizoen dan Jenkinson.

Een goede stap voor Carl Jenkinson?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 augustus 2019 om 13:54

Heerlijk leven heeft hij gehad die periode. Lekker verhuurt worden bij kleinere clubs en wel voor 45k per week op de salarislijst van Arsenal staan. Er zijn er die het slechter hebben..

Bedankt Jenkinson je zou gemist worden in de kleedkamer. Helaas niet goed genoeg voor Arsenal maar veel succes bij je volgende club!

Dit worden nog 2spannende dagen voor de Gunners

Ook al was dit niet de meest talentvolle voetballer, hij gaf alles voor het shirt en deed altijd zijn best. Dit is een jongen die als Gooner bij Arsenal kwam en als Gooner weggaat. Once a Gooner always ... veel succes bij Nottingham Jenkinson!!

Raul is clearing out the deadwood! Met hem en Kos al 150k per week vrij gekomen. Heel benieuwd wat we vandaag en morgen nog mogen verwelkomen, het zou de hele zomer een beetje wrang maken als er geen verdedigende versterkingen bij gaan komen...

7 augustus 2019 om 12:37

Kos is toch geen deadwood. Was nog steeds zowat de beste Arsenal verdediger. Alleen Holding is echt beter. Sokratis tja, eigenlijk wel maar het blijft een kip zonder kop.

7 augustus 2019 om 12:38

Nee zo bedoelde ik het niet. Maar Welbeck, Jenko, El Neny etc allemaal wel.

7 augustus 2019 om 12:41

Ahh excuses dan. Ja dan heb je gelijk, hopelijk vertrekken die twee ontzettend slechte linksbacks ook. Van mij mag Xhaka eigenlijk ook weg.

7 augustus 2019 om 12:45

Als Tierney komt mag Monreal van mij nog weg, Kola dan als back-up. Ik zie liever dat ze all-out voor Upa gaan. Xhaka begin ik ook wel op uitgekeken te raken, terwijl ik echt dacht dat hij een leider zou gaan worden.

7 augustus 2019 om 12:53

Het zure is dat hij ook die status lijkt te krijgen. Maar dan niet op basis van zijn voetballende kwaliteiten.

7 augustus 2019 om 12:59

Mkhitaryan lozen is belangrijk, die verdient twee keer zoveel en is drie keer slechter. Met het vertrek van Elneny is het behoud van controleur Xhaka wel zo handig. Ik ben persoonlijk ook nog niet uitgekeken op hem.

7 augustus 2019 om 13:06

Xhaka komt veel te kort voor Arsenal. Hij vertraagd het spel, lijdt enorm veel en dom balverlies. Hij is te vaak de oorzaak dat onze verdediging in de problemen komt. Hij is niet echt kopsterk en zijn vrije trappen/corners zijn beneden maat. Ik vind hem alles behalve passen in ons systeem. Ik zie hem ook graag vertrekken, maar dat zal wel niet gaan gebeuren, hij vind het volgens mij geweldig bij Arsenal.

7 augustus 2019 om 13:11

Mja...met het vertrek van El Neny is het idd niet verkeerd om hem te houden, maar aan de andere kant hebben we wel genoeg andere opties voor het middenveld. Xhaka heeft eigenlijk maar 1 uitgesproken kwaliteit voor ons en dat is dat hij perfecte ballen kan geven van verdediging naar aanval, maar zoals gunners4life al aangeeft heeft hij een hele hoop tekortkomingen die steeds duidelijker naar voren komen.

7 augustus 2019 om 13:11

El Neny moet je ook gewoon lozen, ben al blij dat we een paar onbeperkte spelers van de hand hebben gedaan.

7 augustus 2019 om 14:55

@samcro, klopt wat je zegt mbt Elneny. Hoewel ik de perfecte ballen geven van verdediging naar aanval wel vind meevallen. Vaak zijn dit passes naar zijkant en vrij hoog en traag waardoor er nog niet echt een actie uit voort vloeit. Zijn crosspasses zijn inderdaad goed, maar weegt niet op tegen zijn tekortkomingen imo

7 augustus 2019 om 15:06

Ze mogen mij wel

7 augustus 2019 om 20:08

Kun je nagaan: Cech 110k, Ospina 45k, Jenkinson 45k, Lichtsteiner 80k, Bielik 10k, Koscielny 100k, Pleguezuelo 5k, Bramall 5k, Ramsey 140k, Welbeck 130k en Asano 30k. Dat is samen gewoon 700.000 pond per week besparen, en dat is enkel basissalaris. Ja, er gaat wat af door Saliba, Pepe en Ceballos, maar dat is samen nog geen 250.000 pond per week.

In tegenstelling tot Koscielny heeft deze man wel een Arsenal hart net zoals Wilshere.
Jammer dat hij zich niet heeft kunnen ontwikkelen tot een waardige eerste elftal speler, mooie is wel dat we goed op weg zijn om alle dead wood te verkopen. El Neny is next, die onderweg lijkt naar Turkije.

7 augustus 2019 om 12:39

Dat zou heel mooi zijn maar Miki moet ook echt weg. Verdient 200k per week maar is zo ontzettend matig. Al gaat dat sowieso nuet gebeuren. Hopelijk in Januari dan maar.

7 augustus 2019 om 12:46

Als je Mkhi zag lopen in pre-season -vooral tegen Barca- dan lijkt het er ook wel op alsof hij weg gaat, deed geen stap extra.

7 augustus 2019 om 12:59

Was zo ontzettend slecht. Willock was wel echt goed in de pre-season dus hopelijk krijgt die veel minuten dit seizoen.

7 augustus 2019 om 13:23

Hij moet zich echt schamen. Ik ken maar weinig spelers waar ik zo weinig van kan genieten als Mkhi, terwijl hij we over kwaliteiten beschikt (tenminste, zou je denken na zijn tijd bij Dortmund). Gelukkig geniet United nog minder van ‘16k per minute’ Alexis.

7 augustus 2019 om 13:49

Schijnt dat Everton een bod heeft uitgebracht op Iwobi, als we ze nou overtuigen dat Mkhitaryan een betere versie van Iwobi is moet het wel lukken

Met Pepe, Nelson, Iwobi, Saka en ook eventueel Aubameyang hoop ik dat we Mkhitaryan zo min mogelijk op het veld zien.

7 augustus 2019 om 12:46

Koscielny geen Arsenal hart? Hij heeft er bijna 10 jaar gespeeld, dan heb je toch echt wel hart voor de zaak lijkt me

7 augustus 2019 om 12:52

De manier waarop hij zich de laatste weken heeft gedragen doet anders vermoeden. Maargoed, als we die laatste weken wegdenken is het wel een goede verdediger geweest die altijd alles gaf en zich voor alle ballen gooide.

7 augustus 2019 om 13:46

Zoals SBV-Vitesse mij voor gaat, als je een Arsenal hart hebt dan weiger je niet een pre-season tour en vraag je niet om een transfervrije status. Nou heb ik gelezen dat in Wengers tijdperk hem een belofte is gedaan, maar dat het nieuwe bestuur er anders over denkt.

Desondanks zie ik geen reden om het op deze manier te doen. Hij is inderdaad 10 jaar lang belangrijk geweest, maar als je een hart hebt voor de zaak vertrek je niet op zo een manier.

Het ga je goed Jenko. Kwam veel te kort maar gun hem het beste.

Werd tijd, kwam zwaar te kort maar toch respect dat hij altijd alles in zich gaf. Hopelijk gaat hij het beter doen bij een kleinere club.

Jammer, maar wel goed voor de club en hemzelf. Een true Gunner en Gooner, fan van het eerste moment. Gaf echt alles voor de club, kwam inderdaad te kort jammer genoeg.

Er komt vandaag een verbeterd bod op Upamecano en Tierney. Leipzig zijn moeilijke verkopers helaas. Rugani wordt plan B, maar is ook in vergevorderd stadium als Upamecano niet zou lukken.

7 augustus 2019 om 13:47

Jammer dat ze niet gewoon beide cv's kopen. Desnoods verkoop je Iwobi aan Everton voor extra cash. Dan zat je pas echt goed met Upa, Rugani, Holding, Sokratis en volgend jaar Saliba als opvolger v Sokratis.

Heb altijd een zachte spot gehad voor Jenkinson, wat gunde ik hem het beste bij Arsenal maar helaas is er niet veel van gekomen.

Het ga je goed Jenkinson en ik hoop dat je elders wat van je kwaliteiten kan tonen op een lager podium.

Absolute held en legende. Mythische wedstrijden gespeeld voor Arsenal. Wie kan zijn doelpunt tegen Norwich City ooit vergeten? Of de gelijkmaker tegen Reading in de League Cup, die hij gaf aan Walcott omdat hij zo aardig was om hem zijn hattrick te gunnen. Had vaker voor Arsenal kunnen spelen, maar viel in voor de man die normaal als mascotte speelt, die moest zijn been amputeren en zodoende was onze Carl de Gunnersaurus. Niemand die het wist, want hij schept niet graag op.

Standbeeld. Je zal gemist worden. Die laatste zin meen ik.

Eindelijk. Niet beledigend bedoeld, maar deze jongen komt kwalitatief zwaar tekort en verdiende veel te veel. Schitterend dat dit eindelijk afgerond is, nu hopelijk nog snel Tierney en een cv binnen hengelen (ook al is Tierney tot oktober out) en dan nog Mustafi ruilen voor 2 broodjes tonijn en dit is de beste transferperiode van het afgelopen decennium.

7 augustus 2019 om 13:48

Die lange blessure van Tierney is onzin. Is al ontkracht vanuit Celtic zelf. Hij zou binnen een week wedstrijdfit moeten zijn.

7 augustus 2019 om 13:54

We zullen zien wat de medische keuring uitwijst (als die er komt). Celtic heeft er uiteraard alle belang bij om een eventuele blessure te minimaliseren.

Jenkinson is een echte Gooner! De foto van zijn vroegere slaapkamer vol met Arsenal spullen en de gedenksteen voor zijn opa blijf ik geweldig vinden.

Het gaat je goed bij je nieuwe club! Hopelijk kan hij alsnog wat beter worden, de potentie had hij, maar het geluk helaas niet altijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren