Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als je een club als Arsenal verlaat, moeten alle factoren goed zijn’

Laatste update:

Carl Jenkinson was afgelopen winter dichtbij een overstap van Arsenal naar Crystal Palace. Beide clubs waren het al eens, maar de verdediger kon zelfs niet tot een akkoord komen. Tegen de Daily Mail vertelt hij the Eagles uiteindelijk heeft afgewezen door een clausule in het contract.

/

Zijn salaris zou namelijk met veertig procent afnemen als Crystal Palace zou degraderen uit de Premier League. The Eagles staan momenteel voorlaatste in de Premier League. “In het voetbal heb je maar een korte carrière. Er was een kans dat de stap naar Crystal Palace financieel een flinke stap terug zou worden uiteindelijk. Het zijn meerdere dingen. Als je een club als Arsenal verlaat, moet alles goed zijn”, zegt Jenkinson, die dit seizoen nauwelijks een plaats heeft in de selectie van Arsenal.

“Begrijp me niet verkeerd, ik hoef niet idioot veel te verdienen. Maar de manager en het financiële aspect moeten goed zitten”, legt de verdediger uit. “Ik ben hongerig en ik wil graag spelen. Je ziet ook spelers die accepteren dat ze niet spelen, dat kan ik niet begrijpen. Ik wil gewoon regelmatig aan spelen toekomen, waar dat ook zal zijn.”

Snap jij Carl Jenkinson?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dit reken ik ook Wenger aan, er zijn een paar spelers in de selectie die belachelijk veel verdienen (voor hun status en toevoeging) en 0.0 toevoegen aan de selectie. Spelers als Jenkinson, Mertesacker, Ramsey, Sanogo enz. En tuurlijk gaan die spelers niet weg ze krijgen alles van de club, en mogen aardig wat wedstrijden verpesten. Dat is gewoon Wanbeleid, ze krijgen zoveel kansen

10 februari 2017 om 11:41

Ramsey? Die is toch aardig goed of bakt ie er niks meer van?

10 februari 2017 om 12:28

Ramsey is een CM die denkt dat hij een aanvaller is en laat daarom zijn verdedigende taken lopen waardoor er bijna geen balans is als hij speelt. Ik zie hem liever vandaag dan morgen vertrekken samen met alle andere middelmaat

10 februari 2017 om 12:36

Ramsey is 5x per jaar een uitmuntende voetballer, de overige wedstrijden is hij onzichtbaar, of aanwezig in negatieve zin, of geblesseerd. Hij verpest zo bizar vaak momenten in een wedstrijd en toch mag hij steeds blijven staan. Zou bijna denken dat Ramsey een relatie heeft met de dochter van Wenger gezien het continue vertrouwen houden in die man.

10 februari 2017 om 12:57

Ramsey bij Arsenal is zoals Bambi on ice.

10 februari 2017 om 13:14

Geweldige speler, maar dan moet hij wel in het juiste systeem spelen. Bij Wales speelt hij bv met twee controlerende spelers achter hem, waardoor hij kan doen en laten wat hij wil. Bij Arsenal verwaarloosd hij zijn taken en is hij te druk bezig met scoren etc.

10 februari 2017 om 16:20

Gooner4

Dat klopt indedaad, en ook omdat je bij Arsenal nu eenmaal een hogere handelingssnelheid nodig hebt, je krijgt overal minder ruimte dan bij Wales. Daar heeft Ramsey ook veel moeite mee.

Edit: dat is ook wat ik bedoelde met bambi on ice, Ramsey moet gewoon naar een club waar hij zijn kwaliteiten ten volle kan benutten, maar bij Arsenal lukt het gewoon niet, daarvoor is hij net wat te beperkt, geen schande.

10 februari 2017 om 11:53

Je denkt toch zeker niet dat de manager salarisonderhandelingen met spelers doet... ik snap niet dat er hier zoveel mensen zijn die denken dat een manager de hele club bestuurt inclusief het regelen van alle financiële zaken

10 februari 2017 om 12:50

Dat komt door de games natuurlijk.. zonder besef dat er veel meer partijen en taken bij komen kijken. Neemt niet weg dat Wenger goed mag nadenken over zijn en Arsenal toekomst.

10 februari 2017 om 16:16

Ik reken Wenger ook aan dat ik mijn trein heb gemist. Wat een slechte coach, manager, salarisadviseur, marketeer, mental coach, medische staf, CEO, Navy seals, fotomodel, POTUS, NS medewerker, haarstuk van Donald Trump is die Wenger.

Begrijpelijk. Je laat het uitkeren van zon groot deel van je salaris niet afhangen van een teamprestatie .

Godsallemachtig. Je ziet aan alles dat Arsenal het niet doet zoals men graag wil zien.. We zijn weer op het punt gekomen dat mensen letterlijk alles wat er gebeurd gaan toeschrijven aan Wenger en daarmee gaan praten alsof het ook daadwerkelijk allemaal Wenger zijn schuld is.. Ik snap dat je hem weg wilt, maar blijf alsjeblieft reëel!

OT: Jammer voor Jenkinson, maar ik snap hem wel. En mensen, denk alsjeblieft niet dat Jenkinson bakken met geld verdient.. Want dat is niet zo. Maar 40% minder bij degradatie, wat een zeer reëele mogelijkheid is bij Palace, zou ik ook niet voor tekenen... Ik hoop dat Jenkinson een mooie club vind, want het is wel echt een goede kerel. Jammer dat hij na zijn blessure zo slecht is teruggekomen, want als back-up had hij vroeger echt wel zijn waarde. Daarbij is het ook wel jammer dat hij het bijvoorbeeld tegen Southampton niet nog eens mocht proberen op de rechtsback, want dat was wel een wedstrijd waar hij wat vertrouwen kon terug krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren