Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Laatkomer Dembélé laat selectie van Barcelona wachten tijdens etentje

Laatste update:

De selectie van Barcelona is woensdagavond bij elkaar gekomen in restaurant Via Veneto. Het etentje werd georganiseerd op initiatief van Pedri, die daarmee zijn contractverlenging, verjaardag en het winnen van de Kopa Trophy wilde vieren. Het plan werd omarmd door trainer Xavi, die van Barcelona weer een 'familieclub' wil maken en het etentje daarom als een goede 'teambuildings-activiteit' zag. Verschillende Spaanse media melden dat Ousmane Dembélé als laatste op de bijeenkomst arriveerde.

Het Spaanse journaille was klaarblijkelijk op de hoogte van het etentje, want verschillende journalisten hielden de wacht bij het restaurant. Zij zagen Pedri om 20.10 uur als eerste arriveren, waarna snel de rest van de spelers en selectie volgden. Ook geblesseerde spelers als Sergio Agüero en Sergi Roberto waren aanwezig in Via Veneto. Bijna een uur na het arriveren van Pedri kon het etentje beginnen, daar Dembélé om 21.05 uur als laatste aankwam bij het restaurant.

Dembélé heeft een reputatie als het aankomt op laat komen. Zo ontving de Franse aanvaller de eerste boete onder het bewind van de nieuwe trainer Xavi. Hij verwacht dat zijn spelers anderhalf uur voor de start van de training aanwezig zijn op de club. Dembélé had twee weken geleden om 08.30 uur moeten verschijnen, omdat de training om 10.00 uur gepland stond. De Fransman arriveerde echter om 08.33 uur en moest daarvoor 100 euro betalen.

Dembélé is donderdag om meerdere redenen onderwerp van gesprek in Spanje. Barcelona en de 24-jarige aanvaller hebben namelijk nog altijd geen akkoord bereikt over het verlengen van zijn aflopende contract en de Catalanen zouden hem inmiddels een ultimatum hebben gesteld. “De contractonderhandelingen met Dembélé verlopen minder voorspoedig dan we hadden gewild. Maar we zijn er nog steeds mee bezig”, zegt Barcelona-president Joan Laporta in de Spaanse media. “We willen dat Ousmane blijft, hij kan hier een sleutelspeler worden als we een akkoord bereiken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt wel of hij iedereen in de maling neemt, of zou deze jongen een pinda in zijn hoofd hebben? (als alle verhalen altijd waar zijn dan)

2 december 2021 om 15:50

Hahaha. Denk dat het bij hem vooral leeg is, zoals bij heel veel voetballers. Die staan nou niet bekend om hun intelligentie. En als ze er wel zijn weet je het precies wie het zijn; zie bijv Chiellini.

2 december 2021 om 16:45

Heeft genoeg talent om de ballon d’or te winnen en is waarschijnlijk vanaf dat die een peuter was al bezig met voetbal. Die jongen heeft nooit zijn best hoeven doen op school, dus het is goed mogelijk dat hij hierdoor licht verstandelijk beperkt is.

2 december 2021 om 22:47

Dit is misschien wel de meest domme opmerking die ik ooit heb gehoord. Ben jij misschien licht verstandelijk gehandicapt?

2 december 2021 om 17:48

Barca is toch aan het bezuinigen. Dat scheelt ze dan weer een voorafje voor Dembele. In principe doet hij ze dus een gunst

Stemmingmakerij.. Misschien begon het etentje wel om 21:15.....

2 december 2021 om 15:33

Ook echt staat ook nergens in de tekst hoelaat het etentje begon. Dus kan je niet weten of die te laat was of op tijd

2 december 2021 om 15:44

Dit is puur om hem in een slecht daglicht te zetten. Als het etentje zou beginnen om 20:30 dan is het een fout van Dembele, maar als er geen specifieke starttijd was heeft hij niks verkeerds gedaan.

3 december 2021 om 10:02

Die kans is best aanwezig in Zuid-Europa natuurlijk. Daar eten ze sowieso een stuk later dan dat wij hier doen natuurlijk.

Dembele was de enige die met etenstijd aankwam, de rest was gewoon te vroeg, die wilden waarschijnlijk het nieuwe contract goed natmaken 😉

Zo makkelijk dit. Dembele weer lekker in het "kwaad" daglicht zetten, waarschijnlijk maakt niemand hier een probleem van. Verhinderd onderweg en even gebeld, van te voren aangegeven later te komen etc. etc.

ik mis toch wel informatie.. Hoe laat was afgesproken dat dit etentje zou beginnen? Misschien waren die andere gewoon (veel) eerder. Dit is een waardeloos artikel.

Dit artikel is van hetzelfde niveau als Xavi die werd uitgelachen op twitter en wat Pique vanochtend in zijn havermoutpap heeft gevonden. Wat een onzinverhaal. Te laat voor een etentje, wat een drama.

2 december 2021 om 15:57

Er staat niet eens bij of die überhaupt wel te laat was aangezien er geen aanvangstijd vermeld staat :'

Dembele neemt alles voor lief, en denk dat hij god in Frankrijk is, prutser die alles doet wat niet mag, om zodoende spoedig mogelijk weg te kunnen komen .is het dit niet dan weer oplaten nemen lappenmand er is altijd wel wat met die gast.....

Sorry jongens, moest nog ff FIFA potje afmaken... Of te wel, Door Excuus Maar Bewust Effe Later Eten

Iedereen hier natuurlijk klakkeloos dingen zelf invullen. Het is een diner georganiseerd door pedri zelf. Dus barca de club zelf heeft er niks mee te maken. We weten ook niet of Dembele Pedri heeft geappt zovan “ ik kom wat later” maarja Dembele is in oorlog met Barca en de spaanse nieuwskranten vliegen er als aasgieren eromheen.

2 december 2021 om 18:00

Ik vind het sowieso onzin dat Xavi mensen verplicht naar activiteiten te komen buiten werk. Die jongens hebben al amper vrije tijd en zien elkaar al elke dag. Laat die Dembele lekker FIFA spelen in z’n vrije tijd.

Dat je je PlayStation uit moet doen voor uit eten gaan. Moet niet gekker worden!

Laat me met rust! Ik wil gewoon mensen knallen (call of duty).

Been there done that....zeeeer herkenbaar

Hahaha wat een onzin weer. Die voetballers hebben al amper vrije tijd en dan moeten ze ook nog verplicht naar activiteiten buiten werk? Dembele heeft bewezen niet de slimste te zijn maar ik neem het hem niet kwalijk dat je te laat komt als je verplicht naar een etentje moet komen terwijl je diezelfde mensen al elke dag ziet op werk.

Wat een non nieuws. Echt ongekend.

Zouden zijn contractonderhandelingen zo moeizaam verlopen omdat hij daar ook steeds een uur te laat komt?!

Volgens mij wordt er iemand gezocht . Ben benieuwd of er bij de andere ook zo gemicro managed wordt.

Tja, iemand moet toch als laatste aankomen héhé.

Wat een idioot is het toch.. Lekker laten gaan en je verlies nemen als je hem in de winter niet kan verkopen. Ergens eigen schuld dikke bult met dat gevoerde wanbeleid daar en dan aankloppen bij West Europese banken onder de Spaanse banken anders om zouden vallen en we dan allemaal een nog groter probleem hadden. Maar los daarvan, gewoon afscheid nemen en niet meer aan denken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren