Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Laat hij het eerst maar een paar seizoenen bij Ajax laten zien’

Laatste update:

Riechedly Bazoer stapte op jonge leeftijd over van PSV naar Ajax en maakte in december jongstleden zijn debuut in de Eredivisie. De laatste weken heeft hij de smaak te pakken en veroverde hij al de nodige basisplaatsen bij de kampioen. Hij is doorgebroken als rechtshalf, terwijl hij van origine centraal achterin speelt. De bedoeling is dat hij de komende jaren zijn plek verovert als controlerende middenvelder.

/

Irchandly Bazoer, zijn oudere broer die hem zakelijk vertegenwoordigt, zegt dat Riechedly van plan is voorlopig bij Ajax te blijven. Daar wil hij zich sterk ontwikkelen en minuten maken in het eerste. “Zijn contract loopt tot de zomer van 2016. Ik spreek veel met Ajax, van beide kanten is er de intentie om dat te verlengen”, zegt Irchandly Bazoer in gesprek met Helden.

“Je weet het natuurlijk nooit, maar de ideale weg voor Riechedly is dat hij tot zijn 23e, 24e bij Ajax blijft. En dan pas eventueel de stap maakt naar het buitenland”, benadrukt hij. Verder filosoferen over waar zijn achttienjarige en zeer getalenteerde broertje ooit misschien speelt, doet hij nu nog niet. De focus ligt op het heden. “Laat hij het eerst maar een paar seizoenen bij Ajax laten zien. Het zit nu mee.”

“We houden al rekening met een terugval, zoals ieder talent die meemaakt. Mensen schrijven hem de hemel in, slaan hem op de schouders. Daar mag hij van genieten, maar ik probeer hem voor te bereiden op wat er nog kan gaan komen”, aldus Irchandly, die maar zes jaar ouder is dan de Ajacied. Zelf behoorde hij tot de jeugd van RKC Waalwijk en het eerste van FC Eindhoven, maar wedstrijden in het betaald voetbal speelde hij uiteindelijk niet.

Ik vind dat Riechedly Bazoer het tot nu toe erg goed doet

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij klinkt in ieder geval erg verstandig, in tegenstelling tot Kishna. Bazoer komt er wel. En die poll spreekt natuurlijk voor zich.

26 februari 2015 om 07:58

Hoezo klinkt Kishna niet verstandig dan, dat is vooral Raiola

26 februari 2015 om 08:03

Echt, alsof elk woord wat Raiola over Kishna zegt Kishna hem dit heeft opgedragen om in de media te roepen...

26 februari 2015 om 09:08

Als Kishna dan verstandig is neemt hij afstand van de uitspraken van Riola..

26 februari 2015 om 09:24

Als hij nog verstandiger is dumpt hij die raiola en neemt een andere zaakwaarnemer.
On: Bazoer komt er wel, lekker nuchter. Moet alleen wel snel naar Cvm, Klaassen heb je niks aan als Cvm, die moet AM spelen, alleen Frank snapt het nog niet

26 februari 2015 om 09:56

Dat heeft hij toch ook gedaan?
Hij heeft in een recent interview duidelijk aangegeven dat het Raiola's mening is dat hij het niet per se eens is met Raiola. In datzelfde interview geeft hij ook aan dat hij zelf gelukkig is bij Ajax.

26 februari 2015 om 10:09

Heeft kishna ook gedaan @bress188
Hij heeft gezegd dat het de mening van raiola is en dat hij zelf nog wil verlengen bij ajax.

26 februari 2015 om 10:18

Idd erg vervelend, gaat ten van Klaassen zijn kwaliteiten.

Wijze woorden, maar hoe standvastig blijf je als je daadwerkelijk een contract kunt tekenen die je in 1 klap miljonair maakt. Maar ben blij met de intentie

Ligt denk ik ook aan zijn daadwerkelijke ontwikkeling. Stel dat hij zich ZO goed ontwikkelt dat hij richting Nederlands elftal groeit en over twee jaar duidelijk de beste is in de Nederlandse competitie (stel!). Dan moet je niet nog 3 jaar hier blijven voetballen lijkt me, dan ontwikkel je je niet door. Ik ga er niet vanuit dat het zo is, maar je weet het maar nooit.
En inderdaad dit klinkt verstandiger dan de praatjes van Raiola. Alleen daardoor al zou je kunnen hopen dat Bazoer het verder schopt dan Kishna

Haha schitterend. Als zo'n jonge gozer de zaken van je voetballende broertje vertegenwoordigen. Rustig eisen stellen aan de zakenheren van Ajax haha. Met nog verstandige uitspraken ook.

Een van de grootste talenten op Nederlandse velden, een paar goede wedstrijden zeg natuurlijk niks maar wat hij tot nu toe heeft laten zien voor een 18-jarige is toch erg indrukwekkend, mentaal zit het bij hem volgens mij ook goed, Bazoer kan heel ver komen.

Garanties zijn er nooit, en inderdaad kan het hoofd van deze jongen, of van zijn broer door een volle bankrekening op hol worden gebracht, maar wat ik tot nu toe zie, en ook hier lees, dan zit hier al meer wijsheid dan bij de meeste andere jongeren. Mooi om te lezen!

Zijn broer weet ongetwijfeld veel van vallen en opstaan in de voetbalwereld en wat ik hier lees lijkt het me een verstandige kerel!

Wat een verstandige broer. Nu maar hopen dat deze jongen beter naar zijn broer luistert dan dat ik vroeger deed
Niet dat ik het dan als voetballer heel goed had gedaan, maar op school was ik er in ieder geval beter vanaf gekomen. haha.

Maar zonder gekheid. De verleiding voor zo'n jongens is natuurlijk heel groot, maar er zijn al zoveel gevallen bekend waar het mis is gegaan, dat het te hopen is dat dit soort jongens daar toch een keer lering uit gaat trekken. Het lijkt er in ieder geval op dat hij verstandige mensen om zich heen heeft en dat scheelt volgens mij al een hele boel.

Kan Kishna en die Riola een voorbeeld aan nemen.......mooi om te lezen!.. wijze en verstandige uitspraken van zijn broer.. mentaal zit het bij hem mij ook goed, Bazoer kan heel ver komen

Een paar voor de hand liggende antwoorden , waar elke Ajax fan op zit te wachten en men vind hem al verstandiger dan een Mino Raiola. Die al meer dan 500 miljoen euro aan salaris voor zijn cliënten heeft opgehaald, maar Raiola moet vooral een voorbeeld nemen aan deze school jongen . Gekke wereld is het toch .....

26 februari 2015 om 17:13

Omdat deze zaakwaarnemer op de juiste manier naar het voetbal kijkt.
Voetbal was ooit bedoelt als entertainment. Nu is het slechts een business.

Ja, Raiola heeft ''wonderen'' verricht door middelmatige spelers bij grote clubs met vette contracten te stallen. ''wonderen'' voor de voetballer zelf, niet voor het publiek, want wij hebben er geen zak aan. De entertainment wordt achterwegen gelaten. Wij (het publiek) zijn slechts gezichten zonder namen, zonder inhoud of betekenis. Terwijl wij (het publiek) er voor zorgen dat voetbal nog steeds populair is. Onze enige ''beloning'' is meer cash droppen om onze favoriete spel te zien. Onze favoriete spel dat steeds meer voorspelbaar wordt.

Niet alleen clubs als Chelsea, Man. City, Psg, (en ook clubs als Barca, Real, Man Utd, Bayern) maken het voetbal kapot door zo veel ter besteding te hebben dat andere clubs minder opties hebben, ook zaakwaarnemers als Raiola helpen daarbij. Door voetballers bij clubs te stallen met in het achterhoofd het geld, ipv ontwikkeling en entertainment.

26 februari 2015 om 18:28

Heerlijke emotionele reactie , recht vanuit je hart !! Maar ook deze zaakwaarnemer/ broer zwicht voor het grote geld als het voorbij komt. Als hij morgen een aanbieding krijgt van Man City van 3 miljoen voor 4 seizoenen is hij het hele ontwikkeling plaatje vergeten.

Uiteraard goed om te lezen maar wat mij het meeste opvalt, 'die maar zes jaar ouder is dan de Ajacied' en 'zijn oudere broer die hem zakelijk vertegenwoordigt'.

Het is natuurlijk leuk en gezellig om je oudere broer te betrekken maar om iemand van 24 je zaken te laten regelen ? Met zoveel talent ?

Waarom duurt het zo lang voordat bazoer en kishna een contractvoorstel krijgen om te verlengen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren