Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

La Gazzetta dello Sport: Ziyech gefascineerd door Italiaanse interesse

Laatste update:

Het is nog maar zeer de vraag of Hakim Ziyech komend seizoen het shirt van Chelsea draagt. De middenvelder annex aanvaller wil meer speeltijd bij Chelsea, maar lijkt daar vooralsnog niet op te hoeven rekenen onder Thomas Tuchel. AC Milan hoopt van de situatie te profiteren en heeft nog altijd belangstelling in Ziyech. De voormalig Ajacied zou 'gefascineerd' zijn door de interesse van Milan, schrijft La Gazzetta dello Sport vrijdag.

Ziyech wordt in Milaan gezien als geschikt opvolger voor de naar Internazionale vertrokken Hakan Çalhanoglu. De Turkse middenvelder maakte eind juni de pikante overstap naar de stadgenoot en draagt de komende drie seizoenen het shirt van Inter. De interesse vanuit Milaan zou Ziyech als muziek in de oren klinken omdat hij daar verzekerd is van een basisplek. De voormalig speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar AC Milan.

Milan hoopt tijdens de onderhandelingen te profiteren van eerder gedane zaken met Chelsea. De Italiaanse topclub zag deze zomer Olivier Giroud en Fikayo Tomori al overkomen uit Londen, wat heeft geleid tot een goede verstandhouding. Hoewel Ziyech formeel niet te koop is, staat Chelsea naar verluidt welwillend tegenover marktconforme biedingen. Milan denkt daarbij aan een huurconstructie, waarbij mogelijk een optie tot koop bedongen kan worden. Mogelijk obstakel is het huidige jaarsalaris van Ziyech, die bij Chelsea zes miljoen euro per jaar opstrijkt.

In Londen gaan al lange tijd geruchten dat er voor Ziyech komend seizoen geen plek is in het elftal van Tuchel. Om de transfer van Erling Haaland te kunnen voltooien staan diverse spelers op de nominatie om te vertrekken. De meest in het oog springende naam is die van Ziyech, die vorig jaar voor minimaal veertig miljoen euro overkwam van Ajax. De Marokkaans international wist echter nog geen onuitwisbare indruk achter te laten. Ook Tammy Abraham, Callum Hudson-Odoi en Kurt Zouma kunnen deze zomer het nodige geld in het laatje brengen bij Chelsea.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat ze Abraham Odoi en Ziyech willen verkopen is begrijpelijk maar Zouma is toch een prima verdediger en kan nog jaren mee. waar Abraham te kort komt Odoi een prima speler is maar te weinig scoort en Ziyech niet in het systeem past

Zucht, daar gaan we weer, herhaling dus: "De Marokkaanse international wist nog geen onuitwisbare indruk achter te laten" Nee, 2x scoren tegen topclub City, tegen Atletico, 1 van de hoogste gecreëerde kansen ratio per 90 min van Chelsea, en aan het begin van het seizoen bejubeld door de kritische Engelse pers en Lampard die hem als 1 van de eerste op het formulier zette en toen Chelsea kwakkelde in een interview zegt "we missen de geblesseerde Ziyech en z'n creativiteit", totdat de trainerswissel kwam en Ziyech per direct op de bank kwam vanwege Tuchel totaal andere speelwijze, niet zo chique om de reden van z'n beperkte speeltijd, de trainerswissel, te omschrijven als "hij wist nog niet te imponeren". Enige objectiviteit is weer ver te zoeken in deze. Ziyech die niet in het systeem past is iets anders dan dat Tuchel niet onder de indruk zou zijn Ziyech is simpelweg niet het type speler wat Tuchel zoekt. Een speler kan ook bankzitter worden vanwege slechte relatie met coach, of dat de Duitse coach zijn 2 duitse pareltjes natuurlijk liever opstelt, heeft dus niet altijd met "maakte niet genoeg indruk". Voor de rest lijkt me AC Milan wel een goede overstap, te goed om op de bank te zitten en als je samen met Ibra de landstitel voor Milan binnen weet te slepen ben je gelijk onsterfbaar. Benieuwd ook hoe Inter Milan deze zomer qua transfers etc tegemoet gaat. Ik verwachtte een leegloop

30 juli 2021 om 14:07

Tsjaa onder Tuchel, waarin Ziyech een mindere rol van betekenis speelde, pakken ze de CL. Dan snap ik dat die conclusie, enigszins onterecht, wordt getrokken. Wel erg jammer, Ziyech gun ik zoveel meer. Als hij nu weer niet in de plannen van Tuchel voorkomt zou ik wel asap verkassen als ik hem was.

30 juli 2021 om 14:08

Juist in jouw reactie is objectiviteit ver te zoeken. Ziyech is geen basisspeler, terwijl van te voren door velen werd verwacht dat hij een van de waterdragers zou worden. Hij heeft in zijn eerste jaar niet voldaan aan de verwachtingen en heeft dus nog geen onuitwisbare indruk gemaakt.

30 juli 2021 om 15:23

Volgens mij weet jij niet wat een waterdrager is...

30 juli 2021 om 14:09

Objectiviteit is bij jou ook ver te zoeken. Hij deed het aardig onder Lampard maar de resultaten waren niet goed. Tuchel haalt Ziyech er uit en wint de Champions League. Wie heeft er dan gelijk? Dit is natuurlijk ook weer te makkelijk, maar jij bent ook absoluut niet objectief. Als Ziyech zo indrukwekkend was en Tuchel het idee had met hem sterker te zijn dan had hij wel een plekje voor hem gevonden. Voor de rest met je eens dat Milan een goede stap zou zijn. Meer kans op speeltijd en ook een hele mooie club natuurlijk. Hij heeft sowieso de CL gewonnen dus het is niet alsof hij een jaar verspild heeft of voor niks naar Chelsea gegaan is. Hij kan lekker met opgeheven hoofd weg.

30 juli 2021 om 14:18

Jij klinkt ook lekker objectief zeg. Ziyech viel gewoon tegen dit seizoen en zat daarom op het bankje. Was dat onterecht? Schijnbaar niet want ze wisten zonder hem de CL te pakken.

30 juli 2021 om 15:14

Misschien met hem ook wel. Ik bleef me vooral verbazen hoeveel meer kansen Werner kreeg

30 juli 2021 om 15:38

Werner is dan ook een spits en juist een type dat nodig was voor het spel van Tuchel. Ziyech was niet nodig en ze presteerde beter zonder hem. Dat is wel duidelijk?

30 juli 2021 om 16:15

De stap van Ajax naar de Premier League lijkt voor alle Ajacieden gewoon te groot. jammer,want kwalitatief zijn het goede spelers. Ziyech al helemaal.

30 juli 2021 om 17:33

Werner kreeg nog meer kansen omdat er geen betere keuze was.. Op Ziyech zijn plaats kunnen er nu eenmaal veel spelen. Of de opstelling iets anders zetten waardoor hij uit de boot valt.
Het is een goeie speler, maar Chelsea is toch nog steeds een topclub? Ik hoop dat iedereen het daar over eens is.. En dan komt hij wel wat te kort.

30 juli 2021 om 15:50

@tikkitakkatoch

Op basis waarvan verwacht jij een leegloop bij Inter? Inter zou alleen niet onwelwillend tegenover een verkoop van Lautaro staan (hoewel ze hem liever willen houden) en tegenover enkele niet basisspelers als Vecino en Ranocchia. Verder is de kans natuurlijk helaas groot dat Eriksen vertrekt (helaas). Maar een leegloop? Ik verwacht het niet. Ze moesten verkopen inderdaad maar door de verkoop van Hakimi voor 70 miljoen zijn ze al flink ver.

On:
Ziyech naar Milan zou echt mooi zijn voor beide clubs en Ziyech zelf. Verwacht dat hij veel kan toevoegen. Had hem liever in het blauw-zwart gezien maar ja Inter heeft niet zoveel geld te besteden en daarnaast hebben ze nu net Calhanoglu binnen gehaald voor die positie.

30 juli 2021 om 16:41

Inderdaad mick. Mensen lezen 1x dat inter financeel wat moeilijker zit en meteen denken ze leegloop . Inter heeft 1 basisspeler moeten verkopen maar de rest van het team blijft gewoon intact of er moet zoals jij aangeeft een abnormaal bod komen op een speler als Martinez. Verder denk ik dat inter alleen maar sterker wordt. Het team is alleen nog maar meer op elkaar ingespeeld en met Calhanoglu en Di marco die terug van zijn verhuur is denk ik dat inter er op 2 plekken op vooruit gaat. Eriksen is niet minder als Calhangolu maar past wel minder goed in het 352 systeem. Op rechts komen waarschijnlijk Nandez en Bellerin waarvan ik ook denk dat die prima functioneren in dit systeem. Hopen op een 2e scudetto op rij !

30 juli 2021 om 16:20

Thomas Tuchel koos voor de beste ploeg, niet altijd voor de beste spellers.
Opvallend is wel dat Ziyech in de beslissende potjes moest toekijken.
Chelsea heeft overigens 3 Duitse pareltjes, niet 2.

30 juli 2021 om 17:05

Ziyech heeft ook gewoon geen onuitwisbare indruk gemaakt. Echt niemand heeft het over hem hoor na het winnen van een CL finale waarin hij geen minuut speelde.

Chelsea blijkt toch een stapje te hoog voor Ziyech, vooral fysiek legt hij het af in Engeland. Naar mijn mening zou zowel Italië als Milaan veel beter bij Ziyech's speelstijl passen.

Kan echt beter naar Milan vertrekken. Heeft daar een veel grotere kans op een basisplek. Kan dan samen spelen met Rebic, Ibra en Brahim voorin. En kan heerlijk wisselen met Brahim in het veld op rechts of in het midden. Bij Chelsea wordt het lastig onder Tuchel. Die geeft liever de voorkeur aan Havertz, Pulisic en Mount.

30 juli 2021 om 15:40

Nee, laat hem maar naar Arsenal komen. Wij zijn toch gespecialiseerd in het overnemen van ‘afdankertjes’ van Chelsea? Nou, laat deze dan maar vlug komen hoor. Zou een topaanwinst zijn voor Arsenal.

30 juli 2021 om 17:15

Denk je echt dat hij bij Arsenal wel slaagt? Waarom bij Chelsea dan niet?
Ik denk dat hij beter naar Italie kan gaan, dat type voetbal ligt hem vermoedelijk wat beter.

Ziyech is meer dan welkom bij Milan! We hebben nog geen vervanger voor Calhanoglu en ik zie in Ziyech een meer dan waardige vervanger voor hem. We hebben dan Diaz gehuurd van Madrid maar met alleen hem ga je het niet redden.

30 juli 2021 om 14:54

Zie hem heel graag naar Milan gaan, toch wel mij favoriete club in Italië. Denk echt dat hij het daar fantastisch zal gaan doen.

30 juli 2021 om 15:53

Ik snap dat je zijn komst zou toejuichen! En zoals je terecht zegt "meer dan waardige" vermoed zelfs vele malen beter. Zou echt jaloers zijn als hij naar het Rood zwarte gedeelte van Milaan gaat. Maar denk wel dat het voor beiden echt een mooie kans is. Ziyech past naar mijn mening sowieso wel bij het Italiaanse voetbal.

Een speler als Ziyech past perfect in de Serie A. Over het algemeen een stuk minder 'powerhouse' dan in de Premier League.

In Italië is hij gewoon wekelijks de uitblinker, dat weet ik zeker.

Geen idee of het handig is om nu een stap terug te doen. Oke land is wel mooier, eten beter, de vrouwen knapper, maar de competitie wel minder.

Ik hoop dat hij nog voor zijn kans gaat. Heeft eerste seizoen redelijk goed gedaan. Helemaal niet erg om jaar te wennen, gebeurt bij meer topspelers. Gewoon vol gas en dit seizoen zijn plek eisen met goed voetbal.

Als na een seizoen niet lukt, kan hij altijd een stap terug zetten naar clubs als Milaan of zelfs 3 stappen naar niveau Arsenal.

30 juli 2021 om 15:42

Is 3 stappen terug niet overdreven😀? 2 lijkt me meer dan voldoende😉! Ik zie hem in elk geval heel graag komen naar Arsenal. En gezien het feit dat we wel vaker ‘afdankertjes’ van Chelsea overnemen, acht ik ons nog niet eens kansloos😀 ( Ziyech is natuurlijk geen afdankertje maar je snapt wel wat ik bedoel)

Ziyech Giroud zou wel echt een waanzinnig duo zijn hoor

30 juli 2021 om 15:15

Ja dat hebben ze bij Chelsea wel bewezen 😜

Ik had echt gedacht dat Ziyech de PL aan gort zou schieten. Jammer dat het toch nog niet echt wil lukken. Hoop eigenlijk dat ie het nog een jaar probeert. Als ie speelde vond ik hem bij vlagen echt wel goed.

Lekker objectief, verkopen die zooi en weer door gaan waar we gebleven zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren