Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kramer: ‘Daar kan niemand wat aan veranderen, ik ook niet’

Laatste update:

Michiel Kramer trok vorig jaar zomer van ADO Den Haag naar Feyenoord, nadat hij zich in de Hofstad had onderscheiden met zeventien goals. In zijn eerste seizoen in Rotterdam eindigde hij opnieuw in de dubbele cijfers, omdat hij vooral buiten De Kuip het net makkelijk vond. Toch was niet iedereen heel enthousiast over Kramer en zijn rendement. Het is iets waar de spits zich echter snel bij neerlegt.

/

Er klonk kritiek op Kramer door dat hij te statisch was, niet in het aanvalsspel zou passen en dat hij zich te makkelijk uit de tent zou laten lokken in wedstrijden. De kritiek gaat echter grotendeels langs de spits van Feyenoord heen. “Dat is nu zo en dat zal ook nog over vijftien jaar het geval zijn”, zegt Kramer in gesprek met Panna. “De fans willen zó graag weer eens kampioen worden, dat iedereen automatisch naar de spits kijkt.”

“Daar kan niemand wat aan veranderen, ik ook niet”, realiseert Kramer zich. Na Dirk Kuyt (negentien doelpunten) was hij de meest trefzekere man bij Feyenoord, dat op forse afstand van PSV en Ajax als derde eindigde in de competitie maar wél de beker pakte. Voor het nieuwe seizoen zijn nog geen spelers van naam vastgelegd, maar Lex Immers en Anass Achahbar vertrekken wel definitief.

Michiel Kramer heeft laten zien thuis te horen bij Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het blijft een beperkte spits die te ver gaat in zijn gedrag maar wel zeer gevaarlijk voor de goal is. In verhouding met veel andere spitsen heeft hij qua aantallen de pech dat hij geen strafschoppen neemt.

13 juni 2016 om 13:58

Idd zijn gedrag die hem constant in problemen brengt en daarnaast is ie zo koppig dat ie weigert zijn speelstijl aan te passen. Aan de ene kant kan j het koppigheid en aan de andere kant misschien is dit zijn plafond ( wat ik zeker vind) vind t een beperkte spits en als ie niet wilt veranderen dan is Feyenoord zijn top

13 juni 2016 om 14:02

Hij heeft zijn spel in de tweede seizoenshelft juist veranderd, dus ik denk dat je niet goed hebt opgelet en zomaar wat roept. Hij is veel harder gaan werken en meer gaan lopen omdat dat van hem gevraagd werd. Hij zei daar zelf juist over 'Wie ben ik dan om daar tegen in te gaan en te zeggen, 'dat doe ik niet'. Ik doe wat er van me gevraagd wordt.'

13 juni 2016 om 14:12

Inderdaad. En wat ook nog vergeten wordt is dat het die jongen zijn eerste jaar bij een club als Feyenoord was. Andere druk, andere verwachtingen en vooral een andere speelstijl dan bij Ado. Voor een eerste seizoen is 14 goals gewoon een prima aantal, zeker als je (zoals hierboven al gezegd werd) geen penalty's neemt waar de andere spitsen dat wel doen.

13 juni 2016 om 14:13

Nogmaals wat ik opnoem zijn feiten! Hij heeft zijn gedrag misschien 1 wedstrijd veranderd maar daarna is ie snel in zijn oude patroon gevallen; schorsingen, balletjes afwachten, etc! Heb alle wedstrijden van feyenoord dit seizoen gezien ( in het stadion of live op tv ) dus ik weet wel degelijk waar
Ik t over heb. Ok laten we zeggen dat ie zijn arbeidethos omhoog gegooid heeft nav alle kritiek dan nog tikt ie niet t niveau aan wat Feyenoord moet nastreven! Heb j nog meer commentaar?

13 juni 2016 om 14:21

Ik weet niet of je het weet maar het niveau dat je hebt en wat je moet nastreven zijn twee hele andere dingen. Je kunt wel zeggen: dit niveau moet Feyenoord niet nastreven maar welke spits moet Feyenoord dan hebben die betaalbaar is en wilt komen spelen in de eredivisie? Dit soort reacties zijn reacties uit het verleden maar je moet kijken naar wat nu speelt. Dan is Kramer gewoon een goede spits voor Feyenoord en zeker gezien de prestaties van de afgelopen 10 jaar.

13 juni 2016 om 14:29

Als je Pelle of Guidetti neemt toen was de situatie bij Feyenoord nog slechter maar toch zag je bij beide spitsen een werkethos waar Kramer een puntje aan kan zuigen! En daarnaast zag j duidelijk een verschil in hun doelpunten productie! Dus je kan wel degelijk zeggen dat Kramer niet de spits is voor t niveau die Feyenoord moet nastreven!

13 juni 2016 om 14:46

Guidetti was altijd aan het laagvliegen op het veld, die was in beweging in zijn element.
Maar Pelle die wachtte gewoon op de lange bal, en had een Immers die heel veel loopwerk voor hem opknapte. Kramer maakt echt niet minder meters dan Pelle, kijkend naar de 2de seizoenshelft. Pelle was stuk balvaster, maar betere werkethos zeker niet, heeft puur met kwaliteit te maken.

13 juni 2016 om 16:08

Guidetti en pelle waren inderdaad een stuk doeltreffender. Maar noem wat spelers op die Feyenoord dan vorig jaar had moeten halen. Achteraf praten is altijd zo gemakkelijk. Toen guidetti en pelle kwamen dacht iedereen bij de een: te jong om het team te dragen en bij pelle: mislukte spits van AZ.

Achteraf bleek echter dat beiden zeer productief waren maar voordat de spelers werden gecontracteerd waren deze twee spelers ook noet het niveau dat je als club na moest gaan streven. Het is dus zeer lastig om van te voren in te schatten wat je binnen moet halen. Nu mislukte kazim totaal maar dat was dus juist weer een jongen waarvan het legioen zei: die moeten we hebben, heeft Europees ervaring en heeft een goede wedstrijd mentaliteit. Achteraf bleek niets minder waar.

Het is dus altijd maar afwachten wat je binnenhaalt. Kramer had een prachtig moyenne bij een bescheiden club als ADO den Haag en dus lag in de lijn der verwachting dat hij het bij Feyenoord ook wel zal laten zien. Nu blijkt het minder productief dan vooraf werd gedacht maar volgend seizoen nieuwe kansen. Ik blijf er daarom bij dat het altijd gokken is wat je binnenhaalt en verwacht dat Kramer enkel nog kan groeien bij Feyenoord als hij zijn kop erbij houdt. Momenteel is er voor het budget dat Feyenoord heeft niet veel beter te koop. Dus moet je het maar doen met Kramer..

Ja je kunt zeuren wat je wil maar Kramer was, en is, op dit moment de beste spits van Feyenoord.

Zijn spel kan beter inderdaad, maar hij heeft meerdere belangrijke doelpunten gemaakt (o.a. de bekerfinale) en is daardoor wel degelijk van waarde voor Feyenoord.

Mochten ze, en dat neem ik aan, met een betere spits komen voor komend seizoen dan kun je Kramer mooi achter de hand houden. Met zijn lengte en neusje voor de goal als stand in is hij meer dan prima.

Maar kom dan niet aan met eenzelfde type als Kramer als eerste spits. Ik zou meer voor een type Guidetti gaan als eerste spits.

13 juni 2016 om 14:08

Ik zeur niet gast, ik noem feiten! Hij heeft ook heel veel gemist en in de Kuip scoort ie zelden! Wat ik wil zeggen is dat je als voetballer bereid moet zijn om te investeren in jouw carriere en als prominente oudvoetballers en bijna iedereen met of zonder voetbalverstand al hebben gezegd dat ie meer arbeid moet leveren, meer met het spel moet bemoeien ... En meneer vindt nog steeds dat ie niks aan zijn spel moet veranderen vind ik dat A. Arrogant B. Geen spits voor Feyenoord! Op dit moment is ie idd de beste spits voor Feyenoord omdat wij maar 1 spits hebben daar heb j gelijk in luispedro maar anas vind ik beter.

13 juni 2016 om 14:15

Zoals hierboven (ook op jouw reactie) al door Richardmas is gezegd: het is pure flauwekul dat Kramer niets aan zijn spel wil veranderen. Dit heeft hij in de 2e seizoenshelft al gedaan en daar zal hij ook mee door blijven gaan. Werkt nu al veel harder dan voor de winterstop en is bereid zich daarin te ontwikkelen.

Is totaal niet van het niveau wat Feyenoord moet nastreven. Leuke pinchhitter, maar zeer beperkte speler. Kramer is van het niveau Havenaar, die er dit seizoen bijna evenveel in als Kramer destijds bij Ado maar by far goed genoeg is voor de Nederlandse top.

Je kan inderdaad niet veranderen dat automatisch naar de spits wordt gekeken, waar je wel iets aan kan doen is het beeld van de spits van feyenootd veranderen. Nu heeft iedereen, incl de eigen aanhang, het beeld van een luie spits die er niet alles voor over heeft om kampioen te worden. Als jij elke wedstrijd weer laat zien dat je je stinkende best doet bouw je misschien wat meer credit op. Iemand bijv enig idee hoeveel km kramer per wedstrijd loopt? Of dat hij op de trainingen extra arbeid verricht?

De laatste maanden speelde hij al een stuk beter. Als hij die lijn door kan trekken naar volgend seizoen is hij een prima spits. 14 goals in 26 wedstrijden en hij neemt geen penalty's of vrije trappen. Dus zo heel slecht is dat niet op zich. En de aanvoer was afgelopen seizoen grotendeels ronduit beroerd te noemen. Een veel betere spits kan Feyenoord zich overigens niet zomaar veroorloven. Het wordt echt weer zoeken naar een buitenkansje deze zomer.

Dat iedereen automatisch naar de spits kijkt is in zijn geval natuurlijk onzin, en lekker makkelijk om de kritiek zo te weerleggen. Hij viel gewoon in heel veel situaties in negatieve zin op. Qua spel, inzet én geouwehoer met z'n directe tegenstanders. Met daarbij het gegeven dat er ene Achahbar, die telkens juist positief opviel tijdens de minimale kansen die hij kreeg, op de bank zat te verpieteren. Als Feyenoord stappen wil maken is de spitspositie daarom in mijn ogen (nog steeds) dé positie waarin het zou moeten investeren. Mensen hebben het over de minimale verbeteringen wat betreft Kramer, maar Kramer is met zijn 27 jaar natuurlijk geen talent meer waarvan ik, gekoppeld met zijn persoonlijkheid, nog heel veel positieve verandering verwacht. Doorselecteren dus.

13 juni 2016 om 15:38

Dros goed verwoord!! Zeg ze hoor want sommige mensen hier denken echt dat Kramer een talent is en dat ie zich gaat doorontwikkelen tot een topspeler

Kramer is zeker niet slecht maar Feyenoord moet een goelgetter hebben zoals Pelle

Ik had verwacht dat hij meer kansen zou krijgen in wedstrijden bij Feyenoord, met name in de thuiswedstrijden waar veel vaker op de helft van de tegenstander wordt gevoetbald. Toch heeft hij minder gescoord dan het jaar ervoor bij Ado. Misschien zijn de flankspelers minder dan die van ADO die hem vaker door de lucht opzochten. Op zich een goede spits voor Feyenoord, misschien met Berghuis ipv Bilal op rechts en een betere Elia dat Kramer er dit seizoen minstens 20 inschopt.
Een betere spits is voor Feyenoord niet haalbaar, tenzij het een gok wordt ala Pelle of Guidetti, maar die kans is erg klein!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren