Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kopzorgen in Barcelona: dure middenvelder blijkt niet populair

Laatste update:
/

Het is de laatste weken stil rond Alex Song en dat baart de technische leiding van Barcelona zorgen. De middenvelder is immers nog altijd contractspeler in de Catalaanse stad, maar komt daar niet voor in de plannen van coach Luis Enrique. Niet voor niets werd de international van Kameroen vorig seizoen verhuurd aan West Ham United.

Aanvankelijk deed de 27-jarige controleur het daar goed, maar in de loop van het jaar werden zijn prestaties minder. De Londense club maakte dan ook geen gebruik van de mogelijkheid om Song definitief in te lijven en liet hem terugkeren naar Barcelona. De nieuwe sportief directeur van los Azulgrana, Robert Fernández, zit daardoor met de handen in het haar. Het contract van Song, die goed verdient, loopt namelijk nog twee jaar door.

Barcelona betaalde in de zomer van 2012 een slordige achttien miljoen euro voor de toenmalig speler van Arsenal en hoopt volgens Sport een groot gedeelte van dat geïnvesteerde geld terug te zien. Er is echter nog geen enkele concrete aanbieding bij Fernández binnengekomen. Eind juni werd zijn naam nog wel in verband gebracht met Southampton, maar die club is inmiddels voorzien.

Southampton zou Alex Song alsnog goed kunnen gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah joh die wordt vanzelf opgehaald. Een van de grootste miskopen in de afgelopen jaren.

10 augustus 2015 om 14:46

Toch gek, vond hem bij Arsenal altijd echt een goede speler. 27 is normaal gesproken een leeftijd waarop je piekt als voetballer. Denk dat hij wel weer goed gaat spelen als hij ergens het vertrouwen krijgt.

10 augustus 2015 om 16:31

Heeft alleen twee goede periodes gehad bij Arsenal. Periode na de Champions league wedstrijd tegen Villarreal tot aan het einde van het seizoen en begin 2009/ 2010. Verder stelde het niet veel voor. Leed veel balverlies, liet zijn mannetje lopen en was vooral slecht tegen een dynamisch middenveld. Vooral zijn laatst jaar was zeer zwak. Probeerde de dirigent uit te hangen, maar faalde 9 van de 10 keer.gelukkig heeft hij door een solo tegen Dortmund en een prachtpass op van Persie de hype meegekregen. Dit leverde hem een tranfer op naar Barca.

10 augustus 2015 om 14:50

Het valt me op dat spelers die goed spelen bij Arsenal het nooit zo goed meer doen bij hun nieuwe club. Pires, Henry, Fabregas, van Persie, Song, Flamini,

10 augustus 2015 om 14:57

Van persie was meteen doorslaggevend in het kampioenschap van united en henry was in het eerste seizoen van guardiola ook fenomenaal

10 augustus 2015 om 14:59

En fabregas doet en deed het ook goed

10 augustus 2015 om 15:00

Doet Fabregas het volgens jou niet goed bij Chelsea? Alles goed met je?

10 augustus 2015 om 15:55

Fabregas bij barca niet. En van persie en Henry hebben het precies een jaar goed gedaan daarna meteen bagger.

10 augustus 2015 om 17:01

is maar wat je bagger vindt..

10 augustus 2015 om 17:30

Noem dan Hleb als je met voorbeelden wil komen.

Maar goed dan zeg ik Nasri en Cole om maar te beginnen.

10 augustus 2015 om 22:43

Pires was op leeftijd. En henry was de eerste 2 jaar ook gewoon geweldig/belangrijk voor barca, daarna werd hij ook ouder. Zelfde geldt een beetje voor rvp.

Southampton heeft Clasie en Wanyama al. Tottenham heeft hem nodig tenzij Poch van plan is om het hele seizoen met Dier als controleur te spelen. Maar Song is sowieso een versterking als je hem zag ballen vorig seizoen.

10 augustus 2015 om 13:46

We hebben hem niet nodig, hij is geen versterking voor ons. Ik heb nog liever dan een seizoen met Bentaleb en Mason of Dembele/Alli op de plaats van Mason.

10 augustus 2015 om 13:55

Bentaleb verspeelde de bal zelfs 3x voordat Man U scoorde zag ik bij Match of the Day, blijkbaar is hij er nog niet klaar voor. Song was steevast de beste man bij West Ham vorig seizoen. Dembélé, daar waren we toch al over uit? Hij vertraagt het spel teveel. En Alli is een leuk talent maar daar gaan we onze hoop nu toch al niet op vestigen?

10 augustus 2015 om 14:10

We hebben absoluut een controlerende middenvelder nodig. Alli, Dembele, Mason, Bentaleb en Dier zijn goed, maar hebben een topper naast zich nodig. De geruchten rond Bender zwellen aan, dat zou pas een topaankoop zijn. Ook Kramer wordt genoemd, hem vind ik ook super.

10 augustus 2015 om 14:18

Bender zou er meteen staan denk ik, Kramer lijkt me nog wat te jong terwijl we echt een leider nodig hebben daar.

10 augustus 2015 om 15:30

Song was alleen in het begin steeds de beste bij West Ham. Zeker na de winter was het echt veel minder

10 augustus 2015 om 16:46

Viel wel mee, hij werd iets minder gretig misschien maar hij bleef maar met goede passes strooien.

10 augustus 2015 om 14:21

Nee we hebben een ervaren dirigent nodig die het spel bepaald voor naast Mason, Bentaleb of Dier. iemand met klasse die durft om de wedstrijd open te breken door die ene steekpass of gedurfde actie. Iets wat Modric magistraal deed voor ons. Waarom proberen we het niet nog eens bij Moutinho? We hadden hem de laatste keer net niet binnen kunnen halen door de tijd.

10 augustus 2015 om 15:07

Moutinho is niet haalbaar denk ik, vermoed dat hij CL wil spelen. Maar hij zou ons in 1x kampioenskandidaat maken met zijn klasse.

10 augustus 2015 om 15:19

Tottenham met nog 1 extra speler kampioenskandidaat? En nu de witte bril weer af aub..

10 augustus 2015 om 15:59

Niet met 1 extra speler met Moutinho, en ja dan hadden we de 1e wedstrijd gewonnen met 1-3 of 4 of 5, dan had het na 20 minuten al 0-2 gestaan.

10 augustus 2015 om 14:26

Ik zou Song graag zien bij Tottenham, Tottenham mist echt goeie centrale middenvelders. Hopelijk pikken we Song op en doen we nog een poging voor Moutinho dan hebben we een sterk middenveld. Ook zie ik graag nog een snelle vleugelspeler komen met veel diepgang.

Zou toch prima mee kunnen draaien in de subtop van Frankrijk, Spanje of Italië.

Snap ook niet dat Milan of een Napoli heb niet haalt, mits de prijs goed is en hij wilt salaris inleveren.

10 augustus 2015 om 13:54

Daar geef je het antwoord op je eigen vraag, toch?
Dat zal het probleem waarschijnlijk zijn.

Ik ben wel benieuwd hoeveel hij verdient bij Barcelona.

10 augustus 2015 om 13:45

Gezien de salarissen bij Barca zal het wel minimaal 500.000 per maand zijn. Zal dus minimaal 6 miljoen per jaar zijn gok ik.

10 augustus 2015 om 13:49

Hij staat voor een kleine 6 miljoen per jaar op de loonlijst bij Barcelona. Een speler met zijn kwaliteiten hoort dat natuurlijk nooit te verdienen, maar in zijn laatste Arsenal seizoen was hij sterk, zette aanvallen op en dacht Barcelona een soort Busquets in huis te hebben.
Niets bleek minder waar en nu zit Barcelona met de gebakken peren.

Goed beleid is dan ook wenselijk in Catalonië.

10 augustus 2015 om 13:54

@ Isco24

Terwijl iedereen met een beetje voetbalverstand toen al kon zien dat hij dit mogelijk maakte omdat hij totaal niet meer als CVm speelde en zijn taken daar juist enorm verwaarloosde. Soms vraag je jezelf wel eens af wat voor mensen er bij de scouting van Barcelona ziten. En natuurlijk ook wel eens wat voor mensen er bij het technische beleid betrokken waren.

10 augustus 2015 om 14:01

Waarschijnlijk die mensen die nu weg zijn

Was in zijn tijd bij Arsenal een geweldige speler, maar kon het niet waarmaken bij Barcelona. Hij is nog redelijk jong, dus nu al naar de zandbak gaan zou zonde zijn. Ik denk dat als hij wat minder loon zou vragen, aardig wat clubs interesse in hem zullen tonen.

Verreweg de grootste miskoop van Barca in de jaren die ik heb meegemaakt. Hoe haalden ze het in hun hoofd eigenlijk, was totaal niet nodig.

10 augustus 2015 om 13:58

Nou... Nog niet, Je hebt nog Chygrynskiy en Keirrison. Chygrynskiy kostte toentertijd 25 miljoen en ging na 14 wedstrijden spelen weer voor 15 miljoen naar Shakhtar terugging.
Verlies van 10 miljoen euro + 1 jaar salaris.

Keirrison werd voor 15 miljoen van Palmeiras aangekocht, speelde geen 1 wedstrijd voor Barcelona, werd alleen maar verhuurd en liep vorig jaar transfervrij de deur uit.
Verlies van 15 miljoen + 5 jaar salaris.

Song werd voor 13 miljoen pond aangetrokken (vandaag de dag zo'n 18 miljoen euro, maar weet niet wat het toen was).

10 augustus 2015 om 22:18

Ja maar die twee kregen niet echt een serieuze kans. Song mocht een paar keer starten en kreeg vaak invalbeurten, en dat was echt triest.

10 augustus 2015 om 14:03

Nou Douglas is nog wel een paar stappen erger ondanks zijn lagere transfersom

10 augustus 2015 om 14:13

Ibrahimovic was toch de grootste miskoop?
Hij heeft 40 miljoen plus een nog scherpe Eto'o gekost en was heel snel weg.

10 augustus 2015 om 14:23

Klopt, maar Ibra was op zich geen hele slechte aankoop. Dat is bij Song wel even anders, die heeft gewoon niks te zoeken bij Barcelona.

10 augustus 2015 om 14:24

Maar ibra speelde gwn goed zoals altijd en kon het niveau aan.

Ik zou hem zonder twee keer na te denken inruilen voor Flamini. Song als backup voor Coquelin is gewoon prima. Alleen ik denk dat Flamini nog 3 stappen moeilijker te verkopen is.

10 augustus 2015 om 13:56

@ Iceko

Dus niet, aangezien Song dus echt geen CVM speler is maar zichzelf veel liever als box to box speler ziet. Als CVM verwaarloosd hij juist de taken die prioriteiten genieten op die positie. Daarom is het gewoon heerlijk om Coquelin te zien spelen. Die pakt de bal af en levert hem in bij degene die beter kan voetballen. Niets meer, niets minder.

10 augustus 2015 om 14:56

Dat hoort hij te doen, maar gisteren waande hij zichzelf een combi van zichzelf en Pirlo, met z'n waardeloze breedtepasses. Gewoon simpel de bal afpakken en inleveren, dat moet zijn taak zijn en meer moet hij niet willen doen. Ontzettend veel ballen weggegeven nadat hij ze veroverd had.

Niet iets voor Galatasaray als opvolger van Melo (als die deal nu eens rondkomt), of hebben die al een vervanger gehaald inmiddels?

Als Song zijnde kan je ook gewoon lekker je contract uitzitten van 6 miljoen per jaar.

10 augustus 2015 om 14:32

Wauw verdient hij 6 miljoen per jaar?
Ik denk dat hij zij contract wel met liefde uit gaat dienen in Salao en Ibiza...
Ik begrijp nu ook de woede van Ramos hij verdient momenteel geen eens 5 miljoen per jaar bij Real en is al 11 jaar basis speler.

Waarom pikt Arsenal hem niet gewoon op? Als ik de Arsenal kenners hier een beetje volg op het forum is er nog een back up voor Coquelin nodig. Song past dan toch perfect in het plaatje? Kent de club, competitie en zal vast niet al te veel kosten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren