Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Komst Van Persie bijna uitonderhandeld: ‘Er ligt nog drie miljoen op tafel’

Laatste update:

Sjoerd Mossou is van overtuigd dat Robin van Persie binnenkort gepresenteerd wordt als nieuwe aanwinst van Feyenoord. De journalist van het Algemeen Dagblad zegt bij het tv-programma Peptalk bij Ziggo Sport dat de regerend landskampioen en Fenerbahçe momenteel nog in onderhandeling zijn over het salaris van Van Persie.

"Het gaat om details. Die Turken moeten nog een paar mails terugsturen", vertelt Mossou. "Er was al bekend dat er nog een som geld betaald moest worden. Er ligt nog drie miljoen euro salaris op tafel. Dat verdient hij ongeveer in een halfjaar bij Fenerbahçe. Dat moet uitonderhandeld worden. Dat willen zij terug. En dat moet een beetje van Feyenoord en van Van Persie zelf komen."

Mossou verzekert dat Van Persie zich binnen enkele dagen speler van Feyenoord mag noemen: "De fase van onderhandelen zijn ze al voorbij. Die deal is er al." Trainer Giovanni van Bronckhorst gaf ook al aan dat hij hoopt dat hij Van Persie snel mag begroeten: "Ik hoop snel een seintje te krijgen dat het helemaal rond is. Hij is fit en ik verwacht dan ook dat hij snel wedstrijdritme op kan gaan doen."

Verwacht jij dat Robin van Persie zich deze winter aansluit bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De fase onderhandelen is voorbij maar die 3 miljoen moeten ze nog effe uitonderhandelen? Is toch niet niks lijkt me. Al lijkt het me onwaarschijnlijk dat het daar op stuk gaat lopen.

15 januari 2018 om 22:22

Idd 3 miljoen waars 1,5 compenseren. Valt mee al is hij 34? Hoop dat hij het kan brengen en benieuwd welke positie... wil waars alleen op 10. Jorgensen is een betere spits nu. 4-4-2?

15 januari 2018 om 22:52

En daarnaast nog salaris en tekengeld? Wat het echte bedrag is dat Feyenoord kwijt gaat zijn zullen we nooit weten, maar ik ben bang dat het een flinke som geld gaat zijn.

15 januari 2018 om 23:30

Ik denk dat, dat erg mee zal vallen. Fenerbache wil overduidelijk van hem af want ze maken toch geen gebruik van hem. Daarnaast zal hij zelf ook wel terug naar Nederland willen want zijn zoon zit volgens mij ook bij Feyenoord. Daardoor zal hij dus bereid zijn water bij de wijn te doen.

15 januari 2018 om 23:51

Water bij de wijn twijfel ik niet aan. Maar deze jongen komt van 6 miljoen per jaar af. Wat is dan water bij de wijn? 3 miljoen per jaar??

16 januari 2018 om 00:02

Van Persie is niet achterlijk hoor! Die weet heus wel wat hier de salarissen in Nederland en bij Feyenoord zijn. Ga er maar gewoon vanuit dat hij rond de 1 miljoen per jaar gaat verdienen bij Feyenoord net zoals de andere grootverdieners in de eredivisie.

16 januari 2018 om 11:47

@memphisdepay

Dat lijkt mij dus ook. Van Persie komt gewoon binnen het salarisgebouw van Feyenoord op de loonlijst te staan, voor een topsalaris, dus rond de één miljoen per jaar. Misschien wordt er nog iets gedaan in de sfeer van tekengeld of bonussen. Maar dat is het.

Wat betaalt Feyenoord zelf max aan zijn spelers? 1 miljoen lijkt me al vrij veel. In dat geval gaat RVP dus van 6 miljoen per jaar naar 1 miljoen. En moet hij nu nog een deel van die 3 miljoen salaris zelf bijpassen. Tjonge, dan wilde hij echt wel heel graag terug naar Feyenoord, echte clubliefde! (Of er is verder niet 1 club geweest die hem wilde, dat kan natuurlijk ook nog)

15 januari 2018 om 22:30

Zal wel een externe financier bij betrokken zijn die een deel neerlegt.. verder wat in de vorm van een bonus / sponsor en het is al een stuk meer. Geen idee wat het plafond van feyenoord is, verwacht niet dat zij een miljoen per seizoen kunnen betalen om eerlijk te zijn. Verwacht ook niet dat Van Persie zoveel clubliefde heeft dat hij 80% van ze salaris inlevert. Enige verklaring die ik kan hebben: externe financier.

15 januari 2018 om 22:32

Snap niet als hij een half jaar eerder weggaat waarom hij dan zelf 3 miljoen moet betalen aan salaris.het scheelt hun toch 3 miljoen die ze hem niet hoeven te betalen als hij weggaat ? Nu scheelt het hun 3 miljoen en ze krijgen 3 miljoen van van persie ? Dat is 6 !

15 januari 2018 om 22:41

Wel lezen. Er is een verschil van 3 miljoen en moet uit onderhandeld worden

15 januari 2018 om 22:41

Ze hebben in 2.5 jaar 12.5 miljoen euro betaald aan hem, terwijl hij niks heeft gepresteerd. Dus nu willen ze hem gewoon niet gratis laten gaan.

15 januari 2018 om 22:43

Het salarisplafond bij Feyenoord is 1 miljoen. Dat hij nu 6 miljoen verdient, betekent ook niet dat hij dat ooit nog ergens zou kunnen krijgen

15 januari 2018 om 23:38

En ze zullen hem ook het liefst van de loonlijst af hebben. Dit is overigens alles behalve clubliefde hè. Even reeel blijven. Dat was het geweest als hij op zijn 33e terug was gegaan. Hij heeft eerst nog even zijn zakken gevuld en nu wil hij nog even een wit voetje halen. Dit is gedoemd om te mislukken. Geen harde werker en zit straks jorgensson in de weg. Kijk de historie maar terug. Als het niet om hem draait is het gewoon een middelmatige speler. Bij Arsenal werd hij pas belangrijk toen fabregas wegging, bij man utd moest rooney opschuiven.

16 januari 2018 om 00:25

Hankey
Daar ben ik het echt totaal niet mee eens! Bij Arsenal had hij eigenlijk altijd al goede cijfers maar hij is pas echt in vorm gekomen toen hij minder last had van blessures. Bij Man utd deed hij het gelijk vanaf het begin gewoon goed en had het vrij weinig met Rooney te maken. Rooney heeft sowieso niet echt dat hij elk seizoen zijn topniveau haalde, hij kon er 25 in knallen maar soms schoot hij er ook maar 10 in. Voor een speler als Rooney lijkt het me daarnaast juist fijn om een goed duo te vormen met iemand die ook echt kan voetballen.

16 januari 2018 om 01:06

@ memphis,

Je gaat me toch niet vertellen dat je alle seizoenen voor 2011 imposant vond of wel, want dan denk ik dat je er bar weinig van hebt gezien. Eerst Henri en bergkamp die de grote mannen waren. Toen fabregas, en toen hij vertrok stond hij pas een keer op. En de 2 topseizoenen bij man utd waren de helft van de assists van rooney. We verheerlijken hem nu omdat het een Nederlander is, maar anders was het gewoon een Giroud. Net niet

16 januari 2018 om 01:28

Bij Fabregas zijn laatste seizoen scoorde hij ook gewoon 18 keer in 25 wedstrijden wat ik gewoon goed vind. 09/10 9 goals en 7 assists in 16 wedstrijden, 08/09 11 goals en 10 assists in 28 wedstrijden, 07/08 7 goals en 3 assists in 15 wedstrijden, 06/07 11 goals 2 assists 22 wedstrijden, daarvoor in zijn eerste 2 seizoenen was het minder. Maar naar mijn mening zijn dit prima statistieken zeker gezien zijn vele blessures. Dat de helft van die assists van Rooney kwamen interesseert mij helemaal niks van Persie was in die seizoenen goed voor meer dan 40 goals assists. We verheerlijken hem helemaal niet omdat hij een Nederlander is maar omdat hij gewoon goed is. Hij staat niet voor niks 11e op de eeuwige topscorerslijst van de pl. Henry is de enige buitenlander die meer heeft gescoord in die competitie en Aguero zal hem binnenkort wel inhalen maar dat jij hem vergelijkt met Giroud zegt genoeg.

16 januari 2018 om 07:21

@Hankey- "Gewoon een Giroud".. Je hebt er weinig kaas van gegeten zie ik.. Haha.

16 januari 2018 om 09:55

Die eeuwige lijst zeg me niks. Hoe langer dat je er loopt des te meer kans dat je maakt dat je erin komt. Als bv van Nistelrooij daar vanaf zijn 18e had gelopen had Shearer niet meer op 1 gestaan. Bekijk zijn statestieken maar eens. Topscorer NL elftal aller tijden. Mooi, maar op belangrijke momenten weinig thuis in tegenstelling tot van Nistelrooij. Het ziet er alleen gelikter uit bij van Persie.
Begrijp me niet verkeerd. Ik zeg niet dat hij er niks van kan, maar ik zeg dat alles voor hem aangepast moet worden. En de vergelijking met Giroud is natuurlijk puur om mijn woorden kracht bij te zetten

16 januari 2018 om 11:45

@hankey

Met de vergelijking met Giroud zet jij natuurlijk je woorden totaal geen kracht bij. Sterker nog, je zet je eigen woorden echt totaal op losse groeven. Giroud is natuurlijk totaal geen type voetballer die Van Persie is. Je vergelijkt een Lada met een Audi.

16 januari 2018 om 12:35

Zijn gemiddelde is ook gewoon uitstekend en beter dan het grootste gedeelte van die top 20 het is niet zo dat hij er 400 wedstrijden over deed. Daarnaast valt dat aanpassen wel mee want van Persie is een vrij complete spits maar hij past wel meer bij voetballende teams in plaats van counter teams. Van Persie was gewoon een uitstekende spits en heeft seizoenen gehad waarin hij een top 5 spits was.

15 januari 2018 om 23:33

Van Persie pakt minstens 1 miljoen netto, dat plafond is onzin.

Wanneer Siem en Luuk de Jong terug kwamen van hun buitenlands avontuur en wat zij daar verdienden en in het verleden bij Ajax en Twente dan is dat verschil immens. Anders schakelen zij ook gewoon door en tekenen ze ergens anders.

16 januari 2018 om 11:43

@medellin

'minstens 1 miljoen netto' ja? Zozo, dus Feyenoord zet Van Persie zomaar eventjes op een bruto salaris van meer dan twee miljoen bruto. Om hem maar direct even de best betaalde voetballer van Nederland te maken. Op zich geen gek verhaal, het gaat om één van de grootste voetballers die ons land ooit kende. Maar kennelijk heeft Van Geel dus eventjes om de komst van Van Persie mogelijk te maken het gehele salarisgebouw gesloopt begrijp ik????

Ondenkbaar dat Feyenoord ruim twee miljoen bruto gaat betalen.

De vraag is hoe snel is iemand van 34 weer wedstrijd fit? Natuurlijk het is maar de eredivisie maar toch het blijft intensief. We kunnen wel speculeren dat de jaren beginnen te tellen vooral bij een creatieve speler dat Van Persie is toch ben ik tevreden zo'n iemand terug op de Nederlandse velden te zien.

15 januari 2018 om 23:01

Het lijkt me toch dat het juist voor een creatieve man niet zoveel uitmaakt. Ontlast hem en hij kan van waarde zijn. Iemand die het van zn fysiek en uithoudingsvermogen moet hebben merkt het sneller als hij minder begint te worden.

15 januari 2018 om 23:46

Precies, veel mensen onderschatten de Eredivisie. Leuk dat je een top carrière achter de rug hebt, maar ondertussen is rvp alweer 34, en heeft hij sins juli 2017 geen wedstrijd meer gespeeld, Dat lijkt me toch zeer zorgelijk. Stel hem maar op zondag en een paar dagen later tegen Utrecht, dan is het meteen een kracht meting of hij het nog kan belopen.

Onderhandelen met Turkije gaat nooit makkelijk. Dus kan zo maar zijn dat ze de boel tegenhouden.

15 januari 2018 om 22:43

Nee hoor, fenerbahce is hem liever kwijt dan rijk, maar van persie wil nog zijn komende salaris van 2.5 miljoen en zo vertrekken naar feyenoord.

Ik kan niet wachten om van Persie terug op de NL'se velden te zien, ben altijd een grote fan van em geweest. Een enorme klasbak in z'n Arsenal-tijd en eerste 1,2 jaar bij Manchester United. Enorm technisch begaafd en kon werkelijk uit alle hoeken en standen scoren. Hij is samen met Suarez mijn favoriete spitsen.
Ik denk dat van Persie in z'n hoogtijdagen minstens net zo goed was als Suarez.

15 januari 2018 om 22:48

Ja dat was bergkamp ook maar die kan je nu ook niet meer opstellen..van persie is oude glorie .geen wedstrijd meer gespeeld vanaf augustus 2017 bij Fener.dat wil je toch niet bij je club

15 januari 2018 om 23:08

Ja, dat wil ik wel.

15 januari 2018 om 23:52

Dat denk ik niet en niet omdat ik voor Ajax ben, maar dat laatste jaar van Suarez in de Premier League was echt van een bizar maar echt een bizar hoog niveau. Destijds praatte veel analisten over misschien wel de beste speler in de PL ooit, puur gebasseerd op het behaalde niveau. Dat niveau mag van persie alleen van dromen. Het maakte allemaal niet uit bij Suarez. Binnen door, buiten om, door de benen, een schot van 30 meter, een vrije trap echt alles lukte destijds bij Suarez. Daarna natuurlijk bij Barcelona zijn vorm door gezet met de winnende in de CL finale, de gouden schoen en een plek in het elftal van het jaar. Eigenlijk heeft van persie maar 2 super jaren gehad (laatste Arsenal, 1ste ManU) terwijl Suarez er wel 5 (tot op heden) heeft gehad waarin hij zeker op een hoger niveau zat.

16 januari 2018 om 00:41

Van Persie haalde dat niveau zeker wel.

Vrijwel elk doelpunt dat hij scoorde was van waarde in die 2 topjaren.

Suarez scoorde ook vaak de 3, 4 of 5-0. Suarez wist in zijn laatste jaar bij Liverpool ook niet tegen de top 4 te scoren. I.t.t Rvp

16 januari 2018 om 01:09

Van Persie deed ook enge dingen in dat jaar bij Man U. Echt een beest was het

16 januari 2018 om 07:25

Kom op zeg @Zytto34.. Van Persie heeft jarenlang geschitterd in de Premier League. En Suárez wellicht beste speler ooit in de Premier League? Hij was erg goed ja, maar kom op zeg.. Dan heb je gehoord wat je wilde worden en de Premier League nooit serieus genomen. En dan heb je van Persie alleen zijn laatste 2 seizoenen (Waar hij ook van bizar niveau was) zien spelen.

16 januari 2018 om 01:33

Maar heb je met iemand als jorgensen niet al een type van Persie in de selectie? Willen ze dan met twee identieke spitsen spelen of een mogelijke financiële klapper op jorgensen verspelen door rvp in zijn plaats in de spits te zetten? Want rvp kan je niet zo makkelijk als Kuyt op een andere plek zetten, er is maar een plek waar je wat aan Robin hebt en dat is de spits

16 januari 2018 om 09:29

Jorgensen blijft sowieso staan. Die is zo belangrijk voor dit Feyenoord. Van Persie kan ook gewoon als schaduwspits of op 10 (Met aansluiting naar de spits dus) zoals eerder Kuyt al deed en ook Toornstra het enigszins invult. Zo heeft Gio het ook al uitgelegd, en denk dat hij het toch iets beter ziet dan de gemiddelde Vz'er.

El Ahmadi met Vilhenha als blok, met daarvoor van Persie als '10'. Lijkt me meer dan prima.

15 januari 2018 om 23:20

3 man op middenveld waarvan van persie niet meeverdedigt ? Dan word je door de top 4 weggespeeld

15 januari 2018 om 23:50

Hoeft ook niet iedere wedstrijd, lijkt me alleen een mooi middenveld.

Prachtig dat oude spelers hun weg nog weer terugvinden naar de Nederlandse top. Van der Vaart was al vroeg versleten en Sneijder koos liever voor het geld en het klimaat, maar Huntelaar en Van Persie laten zich niet kennen. Hulde voor zo'n move. Zou het prachtig vinden als Robben na dit jaar terugkeert naar de Eredivisie. Ik vrees dat het dan FC Groningen wordt, maar hopelijk weet Brands hem met een perspectief op Champions League te triggeren om bij PSV een aanval te vormen met Lozano en Romero. Zou echt episch zijn!

Het is wel iemand die voor onrust kan zorgen in de groep. Zeker als blijkt dat hij niet zo fit is en eigenlijk op.de bank hoort te zitten . Ben benieuwd hoe ze hier mee omgaan

16 januari 2018 om 07:27

Want, hij heeft al zo veel onrust veroorzaakt bij zijn clubs? Ik hoor graag wat voorbeelden, want dit heb ik nu al vaak gelezen de laatste dagen, maar da's allemaal uit de lucht gegrepen.

Dat betekent eerst huren, zodat Fenerbahçe een deel van die drie miljoen kan terugverdienen.

Maar betekent ook dat Feyenoord eerst aan kan kijken hoe de vlag ervoor staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren