Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Koeman wil nu zelf gaan winkelen en meldt zich bij Arsenal voor duo'

Laatste update:

Calum Chambers werd maandag de laatste speler die het schip van Southampton verliet. De rechtsback tekende een meerjarig contract bij Arsenal en Ronald Koeman zag al eerder Dejan Lovren, Adam Lallana, Luke Shaw en Rickie Lambert vertrekken uit het St Mary's. Daarmee is de leegloop mogelijk nog niet voorbij: Morgan Schneiderlin en Jay Rodriguez staan namelijk nog in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Rodriguez wordt ook gelinkt aan Liverpool.

/

Koeman ziet dus zijn halve elftal verdwijnen, maar wil zijn selectie nu ook wel eens gaan versterken. Volgens de Engelse media maakt de coach werk van de komst van twee talenten van Arsenal, te weten Serge Gnabry en Carl Jenkinson. Laatstgenoemde lijkt overbodig te zijn geworden in het Emirates Stadium na de komst van Chambers en Mathieu Debuchy en kan op huurbasis vertrekken. West Ham United zit echter ook achter de 22-jarige Jenkinson aan.

De negentienjarige Gnabry, een vleugelaanvaller, kan ook op huurbasis vertrekken uit het Emirates Stadium. De Duitser speelde tot dusver pas negen competitiewedstrijden voor Arsenal en heeft er met Alexis Sánchez een extra concurrent bij gekregen. Koeman hoopt van die situatie te kunnen profiteren.

Denk je dat Southampton volgend seizoen weer als achtste kan eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wilt Koeman niet Miyaichi halen? Goede buitenspeler.

29 juli 2014 om 11:47

dan zou ik eerder voor assaidi gaan aangezien het zaken doen met liverpool goed gaat. of is hij al verkocht aan stoke??
jenkinsons kan een goeie worden v.dijk erbij halen. en dan nog mischien fer. dan heeft koeman aardig wat gaten gedicht lijkt me

29 juli 2014 om 11:47

Goed bezig southampton/koeman zou wel mooie zet zijn en btw bedankt voor Chambers ben heel blij met die speler.

29 juli 2014 om 15:52

De laatste goede wedstrijd van Miyaichi was toen hij nog bij Feyenoord speelde.

Dat zou geweldig zijn voor Arsenal. Jenkinson is niet goed genoeg gebleken en ik weet niet of het een echte versterking voor Southampton is, Gnabry is een geweldig talent en is zeker een aanwinst voor Southampton. Het zou goed zijn als Gnabry een heel seizoen basisspeler is bij een club in de PL en Southampton zou in mijn ogen een goede club voor hem zijn.

29 juli 2014 om 11:56

Op basis van wat vraag ik me af? Jenkinson heeft op mij een goede indruk gemaakt. Als hij naar Southampton gaat ruilen ze hem als het ware voor Chambers, terwijl ik me af vraag of Arsenal daar nou (zoveel) beter van wordt.

29 juli 2014 om 12:04

Jenksinson heeft op mij een matige indruk gemaakt. Ik vond hem in zijn eerste jaar en in het begin van zijn tweede jaar ook goed spelen en ik dacht echt dat hij de nieuwe eerste rechtsback van Arsenal ging worden maar vorig seizoen was hij gewoon niet goed. Hij heeft zich niet goed ontwikkeld en Arsenal heeft nu met Debuchy en Chambers twee betere rechtsbacks. Ik hoop voor Jenkinson dat hij zich kan ontwikkelen bij Southampton en toch nog een goede rechtsback wordt maar op dit moment vind ik hem gewoon te kort komen.

29 juli 2014 om 12:20

Ik zit zijn gespeelde wedstrijden op Transfermarkt te bekijken en hij viel zeker door de mand tegen Napoli en Chelsea?

Verder speelde hij de verloren openingswedstrijd tegen Aston Villa maar mocht hij de drie volgende Premier League wedstrijden ook spelen.

De rest van het seizoen kwam hij nauwelijks in actie, maar op de laatste speeldag mocht hij wel de hele wedstrijd spelen en scoorde hij ook een goal.

29 juli 2014 om 12:28

Gnabry is zeker een super talent! Veel potentie vind ik! Verhuur lijkt me beter voor zijn ontwikkeling!

29 juli 2014 om 14:48

Of een terugkoop clausule inbouwen, kun je op basis van progressie etc kijken of je er na een paar jaar wel belang bij hebt.

Southampton op talentenjacht? Daarmee ga je het toch niet redden.. Met zulke aankopen.. Of zo haal je het linkerrijtje niet. Is wel beter voor Arsenal als Jenkinson verkocht word aangezien er genoeg andere right-backs zijn op dit moment.

Lijken me goede spelers voor Southampton hopelijk kunnen the Saints naast Jenkinson ook Gnabry huren dat scheelt weer geld en extra budget hopelijk kan Southampton ook nog spelers als Vlaar ofzo halen anders verwacht ik een zwaar seizoen als ze het bij deze aankopen laten.

Ik heb echt genoten van Gnabry vorig jaar, die zie ik liever blijven dan vertrekken, ongeacht of het verkoop of verhuur is.

Jenkinson mag je huren, of kopen voor een flink bedrag, wij hebben immers dik betaald voor Chambers en Soton heeft een zak geld waar je u tegen zegt op het moment. Bovendien is Jenkinson Engels, wat de prijs nog eens lekker omhoog krikt.

29 juli 2014 om 11:56

Jenkinson Engels heeft geen meerwaarde voor een team zoals Southampton waar de Engelse talenten zelf vandaan komen en daarbovenop vind ik Jenkinson niet een flink bedrag waard.

Jenkinson komt tekort voor de top, dat laat je wel blijken met je reactie

29 juli 2014 om 12:00

Tuurlijk komt hij tekort, maar bij interesse van een club met geld, moet je er naar vragen ook. Gratis gaat hij de deur niet uit. Begin gewoon is leuk op 10miljoen en zie waar het schip strand, in principe hoeft hij niet perse weg. Met zijn nationaliteit voegt hij al wat toe aan de selectie.

Gnabry sowieso alleen verheuren, Jenky mag je hebben.

29 juli 2014 om 11:57

Jenky is heel het seizoen verdedigd door de fans en nu mogen ze hem zomaar hebben? Ik dacht dat hij zo goed was

29 juli 2014 om 12:05

Soms wordt hij verdedigd, maar hij is vaker de zondebok dan de held hoor

29 juli 2014 om 12:15

Volgens mij zie jij dingen die er niet zijn. Ik heb hem namelijk nooit geadoreerd. Het kan wel wat worden, maar naar mijn idee heeft hij gewoon een gebrek aan talent. Wat een onkunde in de kleine ruimtes.

Gnabry ja, Jenkinson nee want je hebt met Clyne een hartstikke leuke voetballer staan. Koop een linksback zou ik zeggen als vervanger van Shaw.

Misschien Oviedo huren van Everton?

ik zal proberen om wickham te halen

Ik had al verwacht toen Chambers naar Arsenal ging dat Jenkinson naar Southampton zou gaan. Gnabry is een geweldig talent en als je het mij vraagt misschien wel te bewonderen op het EK 2016 met Duitsland. En ook Zelalem is een speler waar Koeman aan zou kunnen denken. Zelalem is trouwens -17 jeugdinternational van Duitsland. Maar ik zou toch eerst voor Fer, Clasie, Van Wolfswinkel, Quincy Promes, Vlaar, Fábio (cardiff City, ex-Man. Utd) en Quincy Owusu Abeyie gaan. Owusu Abeyie is namelijk transfervrij en kan dus zo zijn rentree maken in de PL. En anders Drenthe van Reading overnemen mocht hij niet naar Feyenoord gaan. En Zelalem en Gnabry huren van Arsenal. Dan heb alvast de Nederlands sprekende bodem als gelegd. Alleen Fábio, Zelalem en Gnabry spreken dan geen Nederlands.

Stekelenburg
Clyne
Vlaar (C)
Yoshida
Fábio
G. Ramírez
Clasie
Fer
Owusu-Abeyie
Pellè
Wolfswinkel
29 juli 2014 om 12:36

van Creatief voetbal naar niet creatief, stoke city voetbal als je het mij vraag

Wolfswinkel, Stekelenburg en Fabio komen tekort in mijn ogen. Fer en Clasie oke, maar dan moet er een creatieve middenvelder voor komen.

29 juli 2014 om 13:54

Twee statische spitsen in een 4-4-2 opstelling kan niet. Ik denk dat Pelle hard gaat falen in de PL aangezien hij niet meer langer is dan elke verdediger in de competitie.

Koeman, als jij ons verlost van Jenkinson ben je een nog grotere held dan ik aanvankelijk dacht. Of Southampton er ook zo over zal denken is een tweede, maar bij mij kan je nooit meer stuk dan!

Zouden goede aankopen zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren