Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman verkiest Hartman boven Blind en heeft nog enkele verrassingen in petto

Laatste update:

De opstelling van het Nederlands elftal voor EK-kwalificatieduel met Frankrijk is bekend. Bondscoach Ronald Koeman wijst Tijjani Reijnders aan als vervanger van de geblesseerde Frenkie de Jong. Quilindschy Hartman krijgt op de linksbackpositie de voorkeur boven Daley Blind. Wout Weghorst staat samen met Xavi Simons in de spits, terwijl Joey Veerman op het middenveld staat. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint om 20:45 uur en is te zien op NPO 1.

Bart Verbruggen staat onder de lat bij Oranje. Hij ziet vijf verdedigers voor zich staan: Denzel Dumfries, Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk, Nathan Aké en Hartman. Veerman, Reijnders en Marten de Roon geven invulling aan het middenveld, terwijl Xavi Simons en Weghorst de voorste pionnen zijn van Koeman.

Koeman kan bepaald niet beschikken over zijn sterkste elf. Naast Frenkie de Jong zijn ook onder meer Noa Lang, Cody Gakpo, Steven Berghuis, Memphis Depay en Teun Koopmeiners niet van de partij. "Ondanks de afvallers zie ik een groep", is Koeman desondanks hoopvol gestemd. Eerder deze kwalificatieperiode ging Oranje met liefst 4-0 onderuit in Parijs. "Frankrijk-uit was wel even wat anders, dat je een paar dagen voor de wedstrijd met afvallers te maken kreeg. Die onrust is er nu niet. Dat maakt het anders en makkelijker." Toch weet Koeman dat Oranje een zware dobber staat te wachten. "Het is een ploeg die niet heel hoog druk zet. Als je dan fouten maakt vanuit de defensie nar het middenveld, dan sta je open."

Net als Koeman heeft ook de bondcoach der Fransen, Didier Deschamps, de nodige kopzorgen. Dayot Upamecano, Jules Koundé, Axel Disasi en William Saliba zijn allen niet beschikbaar. De personele problemen in de achterhoede noopte Deschamps tot het oproepen van twee debutanten: Malo Gusto en Castello Lukeba. In tegenstelling tot Oranje is Frankrijk al zo goed als zeker van plaatsing voor het EK. Een zege in Amsterdam is sowieso genoeg, terwijl een gelijkspel genoeg is als Griekenland verliest van Ierland. Mocht het deze kwalificatieperiode toch niet lukken, dan kan de WK-finalist van vorig jaar het karwei in november in eigen huis afmaken tegen Gibraltar.

Opstelling Nederland: Verbruggen; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Aké, Hartman; Reijnders, De Roon, Veerman; Simons, Weghorst.

Opstelling Frankrijk: Maignan; Clauss, Konaté, Lucas Hernández, Theo Hernández; Tchouaméni, Griezmann, Rabiot; Coman, Kolo Muani, Mbappé.

Nederland - Frankrijk:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ojeeee nee toch. Kun je die Hartman toch eigenlijk niet aan doen. En veerman ook gewoon in de basis zeg. Dat wordt huil0n.

13 oktober 2023 om 19:39

Gerechtigheid, overigens had ik wel Wieffer over de Roon willen zien. Brengt toch iets meer voetbal, verdedigend zou je ook zonder de Roon wel goed moeten staan. Ook Malen had ik trouwens liever gezien dan Weghorst, twee bewegelijke spitsen die beiden een bevlieging kunnen hebben en verder als team verdedigen tegen de Fransen.

13 oktober 2023 om 19:41

Je had gewoon met Simons op 10 moeten spelen en dan heb je een de Roon hard nodig op het middenveld. In deze samenstelling weet ik het zo net nog niet. Maar Woeffer, kom op man.. heb je die wel zien voetballen dit seizoen? Tegen PEC zag het er echt niet uit.

13 oktober 2023 om 19:43

Met deze opstelling kunnen veerman en Reijnders zich meer bezighouden naar voren te schuiven. Om de roon puin te laten ruimen. Denk dat dit wel goed wel goed staat zo

13 oktober 2023 om 19:43

Ik zie Xavi ook liever op 10 normaal gesproken, maar naar verwachting zal 't vooral tegenhouden zijn en mag je hopen een keer in de buurt van de Franse goal te komen. Dan snap ik wel dat ie Xavi voorin erbij zet. Als de bal dan per ongeluk nog voorin komt, heb je daar tenminste ook nog iemand die een beetje kan voetballen.

13 oktober 2023 om 19:47

Ja ik heb Wieffer het hele seizoen zien voetballen, staat gewoon prima te ballen. Dat jij hem nou nooit ziet spelen

13 oktober 2023 om 19:49

De Roon zal geen stofzuiger zijn. Hij gaat in de kuiten van Griezmann die CAM speelt bijten. Ik verwacht dat Reijnders moet stofzuigen en dat Veerman lui gaat zijn op 10.

13 oktober 2023 om 19:50

@FRberend ach houd toch op man. Heb bijna elke wedstrijd gezien. En afgelopen weekend nog live in Zwolle. En dat was gewoon echt heel slecht.Ik vind het werkelijk bizar dat Veerman in de basis staat, jij wieffer de basis in wilt praten en dat Schouten thuis zit. Alsjeblieft zeg.

13 oktober 2023 om 19:54

Wieffer presteert gewoon top, als je dat niet wilt zien prima.

13 oktober 2023 om 19:55

EredivisieAjax. 'dan heb je een de Roon hard nodig op het middenveld'. Kan je mij de kwaliteiten van de Roon vertellen? Want ik kan mij echt geen enkel scenario voorstellen waarom je hem in het veld wil hebben op dit niveau?

13 oktober 2023 om 19:58

@ducktaildo. Jawel hoor. De Roon is een hele slimme speler die looplijnen en veldbezetting onwijs goed herkent. Die ziet waar in de omschakeling potentieel gevaar ligt en is zowel coachend als fysiek onwijs goed in staat om dit op te lossen. Mede hierdoor kan bijvoorbeeld Frenkie naast hem altijd ontzettend vrij over het veld bewegen. Hij is een voetballer die andere spelers in hun kracht zet. Ik vraag mij af of je ook wel eens kijkt naar wat een speler doet wanneer hij niet de bal heeft. Ik zou het je aanraden.

13 oktober 2023 om 20:01

De Roon heeft bijna nog nooit een bal afgepakt bij Oranje. Kan niet aanvallen en niet verdedigen. Doelloos rond rennen doet hij

13 oktober 2023 om 20:02

Heb je Wieffer tegen Atletico gezien? Zo kan ik het ook.

13 oktober 2023 om 20:03

@eredivisieAjax, vergelijk anders even de statistieken van Wieffer en Schouten. Dan zie je dat jouw onderbuikgevoel het mis heeft.
Niet dat ik Wieffer nu in de basis zou zetten, maar de roep om Schouten is statistisch gezien nergens op gebaseerd

13 oktober 2023 om 20:08

Wiefer is geen schim van de wiefer die naast kocku stond

13 oktober 2023 om 20:10

Aldus N5 highbury, nadat hij alleen de eerste wedstrijd van het seizoen heeft gezien.

13 oktober 2023 om 20:12

EredivisieAjax. Volgens mij zien wij een andere De Roon in het veld. Ik zie vooral een speler die ervoor zorgt dat Frenkie dubbele dekking heeft in de opbouw (want laat De Roon maar vrij), zelf zijn eigen balverlies moet herstellen en vooral niet goed is in ballen afpakken. Hij is totaal niet wendbaar en snel op de eerste meters. Dat laatste wat je mij verwijt, dat kan ik ook als wedervraag stellen. Het is volgens mij een hele aardige gozer, maar het Nederlands elftal heeft hem nooit nodig gehad en gaat hem ook nooit nodig hebben. Echt een non-voerballer die vandaag vandaag zijn 'toegevoede waarde' ook weer gaat bewijzen. Fysiek goed? Het is echt een slapjanus vind ik. Nigel de Jong was fysiek goed, De Roon is dat echt alles behalve

13 oktober 2023 om 20:16

Lul niet uit je nek, highbury. Wieffer speelt juist nog beter dan vorig seizoen.

13 oktober 2023 om 21:02

Oké, kijk elke wedstrijd van feyenoord. En vind 'm niet de wiefer van vorig jaar. Maar sorry dat ik ook een mening heb, zal proberen om t niet meer te laten gebeuren

13 oktober 2023 om 19:40

Blind tegen Coman kan ook niet. We moeten maar de linksbacks gaan testen. Hopelijk speelt Hartman goed en anders Maatsen of Frimpong een kans geven.

13 oktober 2023 om 19:44

Ik vind op dit moment Hartman een fellere dynamischere back dan Blind hoor. Begrijp me niet verkeerd. Maar in deze formatie beschouw ik hem dan wel meer als brede middenvelder en zie ik Ake wat meer naar de back uitwijken. Kan wel begrijpen dat Blind gepasseerd gaat worden voor Hartman, maar om dat in deze wedstrijd te doen kan ook heeeeel erg gemakkelijk misgaan.

13 oktober 2023 om 19:48

Ja en Hartman kan dat toch ook prima invullen met zijn loopvermogen? Beschikt over een hele goede voorzet, getuige ook zijn assists dit seizoen.

13 oktober 2023 om 20:40

Als je het zo laat zien tegen atletico dan ben je gewoon klaar voor een basisplaats bij oranje. Als hij beter is dan blind moet hij gewoon starten anders zien die gasten dit alleen maar als belediging, dit zijn profs geen jeugdspelers.

13 oktober 2023 om 19:45

Ik vind Hartman echt fantastisch spelen het laatste jaar, als iemand het verdiend is hij jet wel.

13 oktober 2023 om 19:48

Blind kun je het al helemaal niet aandoen. Als die eenmaal z'n man kwijt is, is z'n directe tegenstander met een paar seconden bij wijze van spreken uit zicht. Dan liever iemand die aardig kan verdedigen en snelheid heeft.

13 oktober 2023 om 19:49

Veerman hoort er nu zeker bij. Die speelt wekelijks goed.

13 oktober 2023 om 19:52

In de basis? Ik vind hem tot nu toe in de Champions League de zwakste schakel. Ik zou Schouten 3x sneller oproepen dan Veerman.

13 oktober 2023 om 20:05

Ben bang dat het allemaal te snel gaat voor Veerman.
Tegen Sevilla en Arsenal was dat al te zien en nu gaat het nog een tandje sneller.
Ik hoop dat ik het mis heb, want hij heeft wel specifieke kwaliteiten

13 oktober 2023 om 20:51

Kijk even naar het middenveld van Frankrijk en kijk even naar dat van ons. Op alle posities zijn ze 5 klassen beter, kansloze wedstrijd normaliter.

Eindelijk verlost van Blind!

13 oktober 2023 om 19:41

Die staat er de volgende wedstrijd weer in omdat Hartman overlopen gaat worden bij zn debuut.. Heeft Koeman weer een reden om Blind erin te zetten

13 oktober 2023 om 20:18

Hartman gaat niet overlopen worden. Die heeft ook Griezmann al uit de wedstrijd gespeeld 2 weken geleden (behalve die omhaal heeft Griezmann geen moment in de wedstrijd gezeten).

Volgens mij is Hartman iemand die zich vooral voor topwedstrijden enorm kan opladen. Dat foutje tegen Ajax met de vroege kaart deed ie eens, maar daarna niet weer.

13 oktober 2023 om 20:55

Ik ben ook fan van Hartman maar Nederlands elftal is toch andere koek tegen de Fransen

13 oktober 2023 om 22:31

Hahahaha wat is ie overlopen he. Een van de beste van de avond

13 oktober 2023 om 22:53

Uitstekende voorspelling. Een van de betere, zo niet de beste, op 't veld deze avond.

13 oktober 2023 om 19:42

@L0348Hele volwassen bijdrage, doen we verder niks mee.

13 oktober 2023 om 19:46

Ik kan de blijdschap wel begrijpen. Waren jullie in Amsterdam ook niet blij dat hij wegging vorige jaargang?

13 oktober 2023 om 19:46

@ajaxclub Hoezo, is Blind hier ook al onschendbaar? Met hem in het elftal speel je gewoon met 10 man. Dus inderdaad: verlost.

13 oktober 2023 om 19:52

Met Blind erbij staat Girona gewoon 2e in de Spaanse competitie. Blind kan prima voetballen maar vandaag wellicht beter met Hartman, die lekker achter de Fransen aan kan rennen.

13 oktober 2023 om 19:53

Termen als verlost gebruiken over een voetballer met de carrière en palmares die Blind heeft...
Dan heb je nog wel het nodige te leren over respect kunnen opbrengen voor een sporter die een geweldige carrière heeft gehad met vergeet niet ook nog zijn hart problemen.
En dan zeg jij verlost alsof ie een of ander gezwel is. Hou even op zeg.

13 oktober 2023 om 20:01

Ik snap dat blind passé is. Maar zet je brilletje ff af, want Hartman gaat ook de verlosser niet zijn. Sowieso een elftal dat niet tot de verbeelding spreekt. Weghorst, Veerman en de Roon zijn ook geen Robben Sneijder en v Bommel.

Het is de eredivisie die het opneemt tegen de wereldtop. Succes daarmee.

13 oktober 2023 om 20:10

Dat zeg ik ook nergens, maar ik leef anno 2023. Heel leuk en mooi voor Blind en zijn fans dat hij een leuke carrière heeft gehad, maar in mijn geheugen is zijn laatste goede wedstrijd in 2019 geweest. En zo zijn er ook andere met mij.

13 oktober 2023 om 20:13

Dat zegt genoeg over jouw geheugen. Je mag hier niemand beledigen, anders zou ik een vermoeden hebben dat je in de kuip in dat vak met doorgesnoven idioten zit wat altijd over de boarding hangt, maar ik ga er maar vanuit dat dat niet zo is

13 oktober 2023 om 20:19

Als je dit opvat als een belediging zegt dat meer over jou dan over mij denk ik.

13 oktober 2023 om 20:36

Blind zal wel tegen Griekenland mee doen, meer voetbal van achteruit. Tegen de Fransen heb je meer aan een vedediger.
Zal Oranje nu oppertunitisch alle ballen lang op Weghorst en maar hopen dat de tweede bal goed valt voor Simons ?

13 oktober 2023 om 21:13

Want? Jij vindt dat daar normale mensen zitten? Of zit je er ook echt zelf?

13 oktober 2023 om 19:45

In deze wedstrijd wellicht de verstandigere keuze, maar tegen een zwakkere tegenstander kun je voetballend Blind er prima bij hebben. Hartman zal vandaag vooral z'n mannetje moeten zien bij te houden, das niet aan Blind besteed.

13 oktober 2023 om 20:09

Ik begrijp echt niet dat er nog zoveel Ajacieden constant op Blind willen terugvallen. Voetballend is hij helemaal niet zo geweldig. Ja, nu als 3e cv wel prima, maar vrijwel alle andere cv's van oranje komen op dezelfde statistieken qua passing. Qua lange ballen doet Blind het zelfs slechter.
Toen Blind nog back speelde bij Ajax de laatste jaren had hij zelfs geen betere passing dan Malacia.
Ook tegen zwakke tegenstanders gewoon Blind naar het bankie

13 oktober 2023 om 20:15

De reden dat er nóg om blind gevraagd wordt is dat de alternatieven niet echt beter zijn.
Wij zien liever ook een topper op zijn plek staan, maar die hebben we niet zo veel voor linksback

13 oktober 2023 om 20:20

@Nederland79, ik denk dat het ene met het andere te maken heeft. Andere linksbacks kregen de kans niet om aan te haken. Een Malacia had de laatste 2 jaar bij Feyenoord ook gewoon wedstrijden de kans moeten krijgen. Dan krijgt hij ook ervaring op dat niveau. En zo zijn er ook andere backs geweest, alleen hebben ze nooit een paar wedstrijden op rij de kans gehad

13 oktober 2023 om 20:40

Malacia heeft nu bij ManU ook voldoende kansen gekregen maar maakt het ook nog niet echt waar. Kansen krijg je als je presteert, er is geen coach op de wereld die een overtuigend slechtere speler opstelt in plaats van een betere optie.

13 oktober 2023 om 20:51

Deels eens, maar ben van mening dat Blind te lang mocht blijven staan

13 oktober 2023 om 19:50

Alsof het Blind zijn bloedeigen schuld is dat ie wordt opgeroepen en opgesteld.

13 oktober 2023 om 20:11

Haha hou toch op. Hartman mag willen dat ie ooit zo'n cv krijgt als blind. Ja blind wordt minder en een goede vervanger kan geen kwaad, maar hartman is echt nog niet de oplossing.

Hij zal vandaag met z'n snelheid ongetwijfeld wel meer toevoegen dan blind dus verder een prima keuze maar voor t resultaat zal t weinig uitmaken

13 oktober 2023 om 20:18

Blind wordt minder? Hij is in oranje de laatste 4 jaar al een zwakke schakel.
En waarom wijzen naar het cv? Hij heeft het goed gedaan bij zijn clubs, maar heeft een hoop interlands te veel gekregen.
Wel had ik hem deze keer ook meegenomen door blessures, maar eerder zijn er genoeg wedstrijden geweest dat hij er niks te zoeken had.

13 oktober 2023 om 20:41

Ik denk op dit moment een juiste beslissing. Of je dan verlost bent moet nog blijken.

Prima opstelling. Alleen gaan ze dit niet winnen.

Prima opstelling op de Roon na

13 oktober 2023 om 20:20

Ik had Wieffer, Reijnders en Veerman willen zien. Volgens mij heb je dan een mooie balans op het middenveld, met een loper, een passer en een verdediger. Alle 3 comfortabel aan de bal en gewend onder druk te spelen.

Veerman is verdedigend wat minder, dus die kan goed op 10. Wieffer kan geweldig naast een hardwerkende loper, zoals Reijnders.

13 oktober 2023 om 20:42

Lijkt mij een goed idee.

Wow! Dat is nog is ballen hebben van Koeman! Geen Daley Blind!

Gave en creatieve opstelling van Koeman met Hartman en Veerman! Alles les Oranjes 2-1 prognose.

Hou toch s op met die de roon man

Toch wel een armoedig elftal dit..

13 oktober 2023 om 19:41

Is ook niet zo gek als je ziet wat er geblesseerd is

Tsja had liever geen de roon gezien en gewoon met malen gegaan. Deze wedstrijd verliezen we toch wel, maar liever met aanvallen dan met verdedigen

Ik mag toch hopen dat Veerman de vervanger van Frenkie is (en dus meer van achteruit speelt) en niet Reijnders zoals in de tekst staat. Praktisch zal 't waarschijnlijk weinig uitmaken tegen Frankrijk. Ik verwacht een vrij simpele overwinning.

13 oktober 2023 om 19:43

Hij is in de verste verte niet de vervanger van Frenkie. Reijnders komt meer in de buurt van Frenkie. Veerman zal straks door de mand gaan net als Taylor destijds. Triest.

13 oktober 2023 om 19:47

Ik bedoel qua positie. Niet qua kwaliteit of wat dan ook. Veerman kan met z'n lange balletjes beter van achteruit spelen en Xavi/Weghorst aan het lopen zetten, in de drukte gaat hij sowieso door de mand vallen. Of hij krijgt geen ballen en dan heb je nog steeds niks aan hem.

13 oktober 2023 om 20:44

Een vrij simpel verlies bedoel je dan? Overigens heeft Veerman veel potentie. Die zie ik nog wel excelleren zonder Frenkie.

Ik verwacht een zwak Frankrijk, maar een nog zwakker Nederland: 0-0 of 1-1

13 oktober 2023 om 19:51

Voor een gelijkspel zal menigeen wel tekenen denk ik.

Hehe ze worden eindelijk wakker. Lekker Hartman. En nu knallen en die plek vasthouden.

13 oktober 2023 om 19:51

Tja, risico bij een debuut tegen een topland is een zeperd waarna het vertrouwen weg is en hij weer op de bank kan zitten voor Blind.

13 oktober 2023 om 20:14

Of bij hem ligt de verwachting dusdanig laag (zoals bij Wieffer), waardoor alles beter lijkt. Als NL vnv geen goal tegen krijgt wordt alles van hem uitvergroot.

Op zich best een aardige opstelling. Tactisch snijdt het in ieder geval hout. Nu maar hopen op een offday van Frankrijk.

Met dit middenveld kan je alvast een verlies incalculeren. Wat een middelmaat. Frenkie gaat extreem gemist worden. Alleen Tijjani die het op hoog niveau bij zijn club laat zien. Maar die komt net kijken bij Oranje.

Het lijkt mij dat Koeman alleen naar de eredivisie kijkt. Hartman begrijp ik maar je hebt een Maatsen die gewend is om op die manier te spelen bij Chelsea. Van de ven ja voor wie dan zou je zeggen maar op dit moment wel een top 5 cb in de Prem krijgt ook geen kansen in t Nederlands elftal. Ik weet niet wat ik van veerman ga moeten verwachten in zo n wedstrijd tegenover Rabiot en tchouameni. Wieffer had je vandaag moeten opstellen met de Roon om griezmann in bedwang te houden. En dan Reijnders gwn zijn ding laten doen . Ik had Brobbey ook wel vandaag zien spelen. Niet dat ik hem hoger in de pikorde heb dan Weghorst maar in zo’n wedstrijd zou je een aanspeelpunt met snelheid wel goed kunnen gebruiken als je op de counter gaat spelen.

13 oktober 2023 om 19:53

Hartman snap ik wel. Echt een goede speler die met veel pit speelt, was ook tegen Atletico erg sterk. Maatsen is geen basisspeler bij Chelsea en heeft hiervoor alleen ervaring in de championship. Maatsen komt er wel. Van de Ven is een linker CV. Daar staat Ake in dit systeem al. Van Dijk staat centraal en met Geertruida kiest Koeman voor een rechter CV. Begrijpelijk dus.

13 oktober 2023 om 19:55

En nu ik de verdediging zie van Frankrijk had je wel met 3 aanvallers kunnen spelen en bijvoorbeeld ake naar de lwb positie om meer inverted te spelen en een mannetje meer te hebben op t middenveld en dan bijvoorbeeld malen want als je de verdediging ziet van Frankrijk met spelers zoals Clauss die tegen Ajax ook nooit aan t verdedigen was en lucas hernandez die centraal ook niet heel sterk is had je wel aanvallender kunnen spelen.

13 oktober 2023 om 20:13

Maatsen heeft in de competitie amper gespeeld. Dus "gewend" is overdreven.

Jammer. Had graag Blind willen zien vs de snelheid van Mbappé, Coman en Kolo Muani.

13 oktober 2023 om 20:16

Ja? Je bent niet voor Nl?

Blind bewaart ie voor Griekenland... best aardige opstelling, al had ik Weghorst er niet in gezet . Hopen op gelijkspel, meer is pure bonus. Verliezen is ook niet erg. Griekenland wint ook niet zomaar in Ierland

Denk dat hij Frankrijk eerder als experiment gebruikt: Oranje heeft al verloren en alle meevallers dankzij deze nieuwelingen zouden mooi zijn meegenomen. Dan er maar gelijk drie basisdebutanten in.

Eindelijk dat Koeman gewoon 5-3-2 gebruikt met alle blessures die we hebben en natuurlijk dat Frankrijk een absolute topland is. De vorige keer ging je naïef 4-3-3 spelen en dat ging echt dramatisch. Het was al 2-0 na 10 minuten. Dat moet je natuurlijk niet weer hebben. Hartman prima want die kan het nog belopen in tegenstelling tot Blind. Weghorst vind ik wel vreemd maar misschien dat Koeman Malen achter de hand wil houden.

Dat 5-3-2 krijg je toch ook een slappe van.

13 oktober 2023 om 20:20

Gelukkig speelt Steijn wel gewoon 4-3-3 en dat gaat tot nu toe geweldig.

13 oktober 2023 om 20:23

Slot ook.....

Reijnders en Veerman omg. En dan geen Gravenberch man man man. Wat een lachwekkend middenveld. Dit kan toch niet zeg.

13 oktober 2023 om 20:14

Gravenberch heeft net weer 2 wedstrijden gespeeld. Komt er vast wel weer bij

13 oktober 2023 om 20:21

T is ook altijd wat hé.. wat nou gravenberch? Wisselspeler van liverpool ( buiten Europa league en league cup om) en miste afg zondag een gigantische kans waardoor lverpool punten mis liep

13 oktober 2023 om 20:40

Gravenberch heeft nog nooit een voldoende gescoord in een interland joh, hou toch op.

U kunt nog inzetten, Hartman binnen 10 minuten geel of niet.

13 oktober 2023 om 20:22

Jij hebt ook 1 wedstrijd tegen Ajax gezien. Hartman is dit seizoen supergoed, supergefocust en wel hard in de duels, maar niet wild

Prima opstelling! Benieuwd naar Veerman/Reijnders

Ik voorspel een snelle tegengoal en een vroege wissel van Veerman.

Mooi man die reacties hier. Staat Blind er eindelijk naast, is er weer een hoop aan te merken op de andere keuzes hehe.
Best logische opstelling vind ik. En tuurlijk kun je andere keuzes maken , maar hele gekke dingen zie ik hier niet tussen staan

Bedankt Koeman, mijn Toto is een zekerheid geworden!

Toch knap dat de eerste speler waar Steijn vanaf wilde (bij NAC) nu in Oranje staat..

“Want die kan maar beter bij de amateurs gaan voetballen”

Zag hij toch goed vanuit Ibiza.

Hartman door de kenners hier al afgeschreven, voordat hij überhaupt een minuut gespeeld heeft hahaha

Ben benieuwd of Oosterwolde binnenkort ook in beeld zal komen. Is de afgelopen weken uitstekend in vorm bij Fenerbahçe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren