Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman onthult beste zanger bij Oranje: ‘Hij zou wat kunnen bijverdienen’

Laatste update:

Door een waslijst aan blessures kunnen maar liefst zeven spelers vrijdagavond tegen Frankrijk hun debuut voor het Nederlands elftal maken. Voor de spelers die daadwerkelijk debuteren is er een vast ritueel. Zij moeten op een stoel staan en een liedje zingen, zo vertelt Ronald Koeman in gesprek met Radio 538.

Met Nick Olij, Brian Brobbey, Jeremie Frimpong, Ian Maatsen, Quilindschy Hartman, Micky van de Ven en Bart Verbruggen zijn er een groot aantal spelers voor wie deze interlandperiode een debuut in Oranje lonkt.

De kans dat enkele van deze spelers hun eerste interland voor Oranje gaan spelen is levensgroot. Mocht dat daadwerkelijk zo zijn, dan hoopt de bondscoach dat de kersverse debutanten voor het Nederlandse genre kiezen. “Ik probeer wel te kijken naar spelers die ook een beetje van de André Hazes-muziek houden. Dan hebben de oudjes van de technische staf daar ook nog wat aan”, zegt Koeman grappend.

Radiopresentator Tim Klijn is vervolgens benieuwd wie de beste zanger van de huidige Oranje-selectie is. “Nou, Wout Weghorst is volgens mij nog ooit op tv geweest. Die zou straks wat kunnen bijverdienen!", aldus Koeman.

“Het is even puzzelen geweest”, geeft hij op meer serieuze toon aan over de samenstelling van zijn selectie. “Maar, aan de andere kant: we zijn sinds de eerste dag met een complete groep en die groep is fit. Dat is toch een ander verhaal dan in de week voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Frankrijk. Toen hadden we buikgriep en afvallers gedurende de week. Nu beginnen we met een groep die fit is.”

De bondscoach benadrukt blij te zijn met de vele nieuwe spelers bij Oranje. “Ik mag nooit klagen over de inzet, het plezier en de trotsheid bij alle spelers. Dat geldt ook voor de nieuwe jongens. Iedereen die hier is, is blij om hier te zijn.”

Toch verwacht hij dat het een ‘hels karwei’ wordt om vrijdagavond tegen Frankrijk een resultaat te behalen. “We hebben de blessures iets extremer dan andere landen. Die pech hebben wij, maar je ziet het overal. Bij Frankrijk zijn er veel blessures achterin. Helaas niet voorin, zou ik bijna zeggen, gezien de keuzes van de spelers daar.”


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Noano X Woutje Hazes voor het Songfestival?

12 oktober 2023 om 13:41

Dat zou wel in lijn zijn met het drama van de afgelopen 2 jaar.

12 oktober 2023 om 16:26

Daar kan Memphis ook gewoon bij toch?

Wat hoop ik dan dat Frimpong debuteren mag en dan aan komt zetten met iets als "Engelbewaarder"

13 oktober 2023 om 01:52

Frimpong zal iets Engels gaan zingen want die spreekt geen Nederlands volgens mij. Iets wat ik wel bijzonder vind.

13 oktober 2023 om 02:19

@wazza, je hoeft een taal niet te kunnen spreken om een nummer te kunnen zingen. Mijn Frans komt niet verder dan Merci en bonjour maar ik zou best wat gedeeltes van Franse rapnummers voor je kunnen rappen. Een nummer als Ameno Amapiano zou ik ook helemaal kunnen doen, dat is wel de helft Engels

13 oktober 2023 om 07:41

Hoezo bijzonder? Is kind van ghanese ouders die met Frimpong op heel jonge leeftijd naar Engeland zijn verhuisd. Ouders spraken thuis al geen Nederlands en als je dan vroeg naar Engeland vertrekt is het toch normaal dat je geen Nederlands spreekt. Hij was 7 toen hij naar Engeland vertrok en 10 toen hij bij city terecht kwam

Volgens mij speelt Aké nog een aardig moppie piano. Met Memphis zijn raps en Weghorst op zang heb je bijna een band

12 oktober 2023 om 13:34

De Achterstraat Jongens zijn geboren haha.

Met Noano er nog bij en je hebt een prima band!

De enige reden dat Wout Weghorst nog niet de hitlijsten bestormd heeft is omdat hij een echte professional is die zelfs zijn eigen kinderen naar school laat rijden zodat hij nog even een trainingssessie kan pakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren