Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman moet zich zorgen maken: ‘Ja, ik heb een beslissing genomen’

Laatste update:
/

Morgan Schneiderlin staat opnieuw open voor een zomers vertrek bij Southampton. De 25-jarige middenvelder wilde the Saints vorig jaar zomer al verlaten, maar kreeg geen permissie van de clubleiding. De Frans international heeft naar eigen zeggen inmiddels een beslissing genomen over waar hij de komende voetbaljaargang actief wil zijn.

“Ja, ik heb een beslissing genomen, En ja, die staat vast”, zo laat Schneiderlin optekenen. “Mijn doel is om in Engeland te blijven spelen. De Premier League is een competitie waarin ik graag speel. Als ik Southampton verlaat, wil ik naar een club die in een betere competitie dan de Europa League uitkomt. Ja, de Champions League.”

“Er zijn momenteel gesprekken gaande, maar er is nog niets besloten. Maar de Champions League is mijn doel. Ik wil naar een club die aan de Champions League deelneemt.” De Frans international was afgelopen seizoen minder bepalend voor Southampton dan in 2013/14, maar voor Ronald Koeman is en blijft hij een belangrijke speler. De middenvelder kwam, mede door blessureleed, uiteindelijk tot niet meer dan 26 Premier League-duels. Onder meer Arsenal wordt als bestemming genoemd.

Morgan Schneiderlin is Southampton ontgroeid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler zou zo meekunnen bij Arsenal

Nou, ik hoor Vidal in de wandelgangen en als ik moest kiezen..

26 mei 2015 om 00:18

Dan kies je toch voor Schneiderling? Heeft zich bewezen in de premier league en je haalt een rustige stabiele factor binnen. Met Vidal heb je een 'bad boy' die het ook wel kan, maar die is dubbel zo duur in transfersom en salaris en maar een fractie beter.

26 mei 2015 om 00:34

Bad boy? Vidal kan alles, ook ontzettend goed verdedigen en we kunnen wel wat 'steel' gebruiken. Die geruchten lijken me sterk, maar het zou wel fantastisch zijn.

Arsenal kan nog wel een echte winnaar gebruiken op het middenveld.

26 mei 2015 om 00:32

Vidal is meer een aanvallende middenvelder dan een controleur. Dan haal je weer een speler die omgevormd moet worden. Schneiderlin is ideaal voor jullie. Hij is ook nog eens Frans dus waar wacht Wenger op?

26 mei 2015 om 00:36

Pogba is juist de meer aanvallende speler bij Juventus, Pirlo doet ook niet het vuile werk. Juist Vidal kan dat geweldig, bovenop zijn aanvallende klasse.

Gewoon een ontzettend complete box-to-box die moeiteloos op de plek van Coquelin kan staan als het moet, maar er ook geweldig naast kan.

26 mei 2015 om 00:44

Bij Leverkusen was hij echt controleur, bij Juventus box-to-box zoals je zegt. En je zag tegen Real dat hij de meest vooruitgeschoven middenvelder was. Bij Chili op het WK stond hij zelfs op tien.

Maar misschien dat hij weer een ontwikkeling doormaakt zoals Rakitic en controlerend gaat spelen.

26 mei 2015 om 07:12

Vidal is zeker geen aanvallende middenvelder. Hij is een alles kunner. Die het beste speelt als box to box. Hij staat alleen daar omdat we geen echte 10 hebben bij juve. Zie persoonlijk liever pogba op 10 spelen.

geen verassing toch? wou vorig jaar al weg.

Ik ken deze Schneiderlin niet zo goed, wel van gehoord dat hij het niveau van Arsenal aan kan. Is hij een DM? Kan hij Coquelin vervangen of is hij meer een box-to-box speler?

26 mei 2015 om 00:34

Hij is eigenlijk een ideale speler voor op de #6 positie. Perfect voor Ajax als het ware, die een speler daar willen die het verbindingsstuk is tussen verdediging en middenveld. Nu zeg ik niet dat hij naar Ajax moet want hij kan veel beter krijgen. Goede stofzuiger ook trouwens. Koeman heeft hem ook wel eens wat hoger op het veld gebruikt maar dat vind ik jammer want zulke spelers zijn zeldzaam.

Zou ook n goede aankoop zijn voor United.

25 mei 2015 om 23:33

United moet eerder voor Vidal gaan.

26 mei 2015 om 08:46

Vidal is geen controleur...

26 mei 2015 om 12:25

Vidal naar United en Schneiderling naar Arsenal lijkt mij ook het beste. En dan heb je ook nog Gundogan die vrij komt, maar daar zou ik voorzichter mee zijn na zijn lange blessure.

27 mei 2015 om 09:19

Zoals ik hierboven al heb aangegeven. Vidal is geen controleur, dus dan zou United alsnog een controleur erbij moeten halen.

27 mei 2015 om 01:38

Goede vervanger van Carrick.

Ik hoef hem niet, hiermee wint Arsenal de oorlog niet mee. Coquelin mag blijven staan als ze niet met spelers komen die een stuk beter zijn als schneiderlin, maar je wee nooit, Wenger houdt van Fransen en is koppig.....

25 mei 2015 om 23:36

Waar komt Coquelin volgebs jou dan vandaan?

26 mei 2015 om 00:35

uit het kippenhok

25 mei 2015 om 23:58

Arsenal werd ook al aan Arturo Vidal gelinkt de laatste dagen. Ik denk dat je, als een echte topper op die positie niet haalbaar is, best een Schneiderlin kan halen. Die zal het niveau denk ik best aankunnen en dan heb je ook die positie beter bezet, want als Coquelin wegvalt kom je weer in het oude schuitje terecht.

Ben benieuwd welke (ex)-Eredivisie speler deze Schneiderlin moet gaan vervangen.

25 mei 2015 om 23:43

Clasie, zelfde type speler en Koeman is zeer gecharmeerd van hem

26 mei 2015 om 00:10

Ik bespeur hier een zekere ergernis? Als dat zo is, dan ben ik blij dat ik niet de enige ben die zich ergert aan de buitenproportionele hoeveelheid (ex-)Eredivisiespelers Nederlandse coaches aantrekken.

26 mei 2015 om 00:37

Doen ze het niet goed dan? Pelle topscorer van Southampton, Tadic leek koning van de assist te worden, Elia bloeit op en heeft een basisplaats veroverd, Alderweireld heeft met zijn spel de interesse van veel clubs opgewekt, Djuricic lijkt zijn draai ook weer te vinden.

26 mei 2015 om 00:58

Elia speelde drie leuke wedstrijden en heeft daarna geen pepernoot meer gepresteerd. Tadic begon inderdaad fantastisch maar speelt al een half jaar klote en zit de laatste tijd meer op de bank dan dat hij speelt. Djuricic heeft twee basisplaatsen gehad. Alderweireld speelt sterk en Pelle is ook belangrijk voor het team inderdaad.

Punt is meer dat ze een heel single minded focus lijken te hebben voor Nederlandse spelers. Dat is op zich niet vreemd, alleen rekenen we er andere coaches altijd heel erg op af (guardiola die alleen maar Spanjaarden haalt, Wenger die een grote voorkeur voor Fransen heeft) terwijl Nederlandse coaches die kritiek vaak bespaard blijft. Elia en Djuricic zijn geen flop maar je zou tachtig betere spelers kunnen vinden die ook wel naar Southampton willen. Zelfde geldt voor een Vilhena die in de wandelgangen werd genoemd, of een BMI die vorig seizoen aan United wordt gelinkt en een vdwiel die nu aan United wordt gelinkt. Leuke spelers die echt geen modderfiguur gaan slaan, maar er zijn zoveel betere alternatieven voor wie de Nederlandse coaches dan weer blind lijken. Dat kan me storen.

26 mei 2015 om 01:22

Tsja coaches halen liever spelers waarvan ze precies weten wat ze kunnen. Een onbekende kan tegenvallen.

Natuurlijk mag je coaches daar op afrekenen, al vind ik dat nu niet terecht bij Koeman die een fantastisch jaar doormaakt. Djuricic vind ik trouwens een fenomenale speler die met een vaste basisplaats dat zeker gaat terugbetalen denk ik.

Sommige geruchten zijn idd belachelijk. Vilhena laat helemaal niet zien de Eredivisie ontgroeit te zijn, Martins Indi laat in Oranje zien dat hij het niveau niet heeft en Van der Wiel vecht voor zijn plaats bij Psg. Het zijn dan ook slechts geruchten, niets meer.

Denk dat coaches het druk zat hebben zodat ze geen tijd hebben om fatsoenlijk te scouten. Transferbeslissingen worden vaak in overleg met de coach gemaakt, en die moet dan blind vertrouwen op de scout terwijl hij niet weet hoe hij de speler moet gebruiken. Je moet wel zo'n freak zijn zoals Guardiola die de hele nacht videobanden zat te kijken, of Ferguson die ieder jaar zowat de hele wereld over vloog.

Misschien moeten coaches gewoon iedere dag één of twee opgenomen wedstrijden kijken van ploegen waarvan zij spelers zouden kunnen kopen. Southampton gaat niet winkelen bij Real of Barca, dus kijk naar Rayo - Elche, misschien zit daar een leuk spelertje bij. Dan kijk je nog eens, of laat je iemand anders daar naar kijken. Enzovoorts.

26 mei 2015 om 01:28

Tsja, het probleem is dat dat niet de primaire taak van een coach is. Dan gaat het erom te vertrouwen op het oordeel van je scouts, maar veel coaches zoeken inderdaad het bekende op, Martin Jol als wellicht het meest extreme voorbeeld. Guardiola zit inderdaad de hele dag videobanden te kijken maar doet op transfergebied weinig spannends hoor: die kijkt vooral met als doel tactische zwaktes in het pantser van de tegenstander te analyseren. Guardiola tovert ook vaak spelers waar hij al ervaring mee heeft (spanjaarden) uit de hoge hoed.

Mijn punt is meer dat de Eredivisie niet zaligmakend is en ik zelf niet heel veel heb met dit soort taferelen. Ik vind Southampton een prachtige club, ben stiekem wel heel erg fan sinds ik daar één keer ben geweest, met een prachtige jeugdopleiding en ik vrees echt dat die club over een paar jaar vol zit met middelmatige Eredivisiespelers. John Guidetti als reservespits, Djuricic die de voorkeur krijgt boven Ward-Prowse etcetera (in tegenstelling tot jou zie ik Djuricic nooit niveau middenmoot Duitse Bundesliga ontgroeien). Daar kan ik gewoon heel slecht tegen, zeker als het gaat om een club die me vrij nabij staat.

26 mei 2015 om 10:34

Natuurlijk erger ik me. Een club als Southampton heeft zelf toch ook een scoutingapparaat? Er zijn ook wel betere spelers dan Vilhena of Clasie op de wereld lijkt me. Ik vind het soms een beetje een zwaktebod dat trainers alleen maar uit een bekende vijver vissen. En als de resultaten tegen zitten wordt het toch vaak als argument gebruikt door fans/media om iemand sneller af te schieten,

Overigens moet het natuurlijk nog blijken of Koeman dat deze zomer gaat doen, dat is wel zo.

26 mei 2015 om 20:41

Denk dat het volgend seizoen zal blijken wat Koeman gaat doen: kijken naar de jeugd van Southampton of bekende spelers blijven kopen.

Alleen het centrum achterin zou ik een uitzondering voor maken, het is riskant om daar een talent neer te zetten.

26 mei 2015 om 00:15

van Ginkel op huurbasis

Hier ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar. Liverpool en Spurs vallen dus af, toch twee clubs die hem goed kunnen gebruiken. Bij Arsenal hoef ik hem niet te zien: die hebben al genoeg voetballend sterke CMs en als daar nog één type speler bij moet op het middenveld is het een absolute sloper en breker die alle gaten dichthoudt in de grote wedstrijden en wedstrijden dat het allemaal niet zo lekker loopt: type Matic of Vieira. Het middenveld van Chelsea lijkt me goed bezet. Bij United zou hij goed passen en ik hoop dat hij daarheen gaat, maar ik heb het vage voorgevoel dat United een smak geld wil neerleggen voor een grote naam: Pogba, Vidal of voor een middenvelder uit de Bundesliga gaat (schweinsteiger, Gundogan).

En dan houd je City over. De meest logische optie in mijn ogen. Milners verlenging staat onder voorbehoud, Lampard vertrekt, Fernando en Fernandinho zijn één grote flop en een flop, Touré is over de top en vertrekt toch wel naar Inter ondanks de tegengeluiden van vandaag. Het middenveld was qua CMs ook al niet het sterkste, maar daar mogen nu nog wel twee nieuwe spelers voor worden aangetrokken. Dan is Schneiderlin een topaankoop en ik denk dat hij hier ook naar toe gaat, hoewel ik het City niet gun. Mocht Guardiola komen, dan wordt het wel een ander verhaal: die haalt weer drie van zijn Spaanse vriendjes op zodat hij in zijn comfortzone kan blijven zitten. Dan lijkt me toch Thiago de nieuwe CM van City te worden.

26 mei 2015 om 00:42

Een meer controlerende speler dan Schneiderlin vind je niet snel denk ik. En als Vieira en Matic noemt slaat dat nergens op want zij hebben meer drang naar voren.

Fernandinho is absoluut geen flop, vorig seizoen vormde hij samen met Touré het beste middenveld ter wereld vond ik. Fernando komt er ook wel, mag je ook geen flop noemen.
Liever zie ik Moutinho en Wilshere komen, die doen hun verdedigend werk ook wel.

Denk dat Pellegrini nog wel blijft bij City hoor. Maar hij moet wel meer jeugd inpassen. Jammer dat er niets op de bank zat tegen Southampton.

Dus Schneiderlin wil in de PL blijven én in de CL spelen. Dus Chelsea, United, City of Arsenal. Nou ik denk niet dat hij bij een van die clubs terecht kan. Die zijn al voorzien.

Ik lees vaak dat hij een optie is voor Arsenal. Ik vraag me serieus af wat Arsenal met hem moet? Hij is geen cvm maar een cm en daarvan hebben ze er bij Arsenal meer dan genoeg. Als ze een cvm willen halen dan moeten ze juist een powerhouse binnen halen. Een speler als Kondogbia, Vidal of Wanyama. Aan Schneiderlin op die positie kom je niet echt ver.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren