Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman kan naam van ‘zwarte lijst’ schrappen na officiële mededeling Barcelona

Laatste update:

Moussa Wagué speelt dit seizoen opnieuw niet voor Barcelona. De rechtsback werd in het eerste halfjaar van 2020 al uitgeleend aan OGC Nice en zal het komende jaar uitkomen voor PAOK Saloniki. Barcelona maakt maandagmiddag via de officiële kanalen melding van het vertrek van de rechtsback op huurbasis naar de Grieken, die zijn gehele salaris overnemen. Wagué ligt nog tot medio 2023 vast in het Camp Nou.

De naam van Wagué kwam eerder op de maandag al langs als een van de twaalf spelers die volgens AS op de ‘zwarte lijst’ van Barcelona-trainer Ronald Koeman prijken. De oefenmeester zou de Senegalees in een persoonlijk onderhoud hebben laten weten dit seizoen niet op hem te rekenen, waardoor Wagué uit mocht kijken naar een nieuwe werkgever.

‘Vernietigende Koeman hanteert ‘zwarte lijst’ met twaalf overbodige spelers’

AS maakte maandagochtend melding van een zogenaamde 'zwarte lijst' bij BarcelonaLees artikel

Met PAOK heeft de rechtsback nu snel een nieuwe club gevonden. De 21-jarige vleugelverdediger is sinds de zomer van 2018 speler van Barcelona, dat hem destijds voor vijf miljoen euro overnam van KAS Eupen. Wagué heeft vooralsnog echter geen grote impact gehad in het Camp Nou, aangezien de teller tot nu toe op slechts zes officiële wedstrijden in de hoofdmacht staat.

Met het vertrek van Wagué begint de ‘grote schoonmaak’ van Koeman verder vorm te krijgen. Ivan Rakitic vertrok eerder al naar Sevilla, terwijl Arturo Vidal en Luis Suárez hard op weg lijken naar respectievelijk Internazionale en Atlético Madrid. Ook Riqui Puig, Carles Aleña, Pedri, Matheus Fernandes, Samuel Umtiti, Juan Miranda, Oriol Busquets, Rafinha Alcántara en Jean-Clair Todibo zouden, al dan niet op tijdelijke basis, mogen vertrekken.

Zie jij Moussa Wagué in de toekomst nog een rol van betekenis spelen bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel aan mij liggen, maar ik word knetter gek van die items die ze maken over Koeman. Zeker 3/4 per dag. Wat een onzin.

21 september 2020 om 16:04

Ergens ook begrijpelijk met een nederlandse coach aan t roer van een internationale topclub. Ik stoor me er vooral aan als het gaat om clickbait geruchten. Ze zullen in t buitenland er minder vaak over hebben dan hier. Dit kan nog net.

21 september 2020 om 16:31

100%. Maar het moet wel relevant nieuws zijn. Niet dat je gaat hebben over zwarte lijsten en middelmatige rechtsback.

21 september 2020 om 16:08

Idd en vaak is driekwart hetzelfde

21 september 2020 om 16:24

En die terminogie die men gebruikt. In plaats van lijst met overbodige spelers is het meteen de 'zwarte' lijst.

Zwarte lijsten, harde woorden en vernietigingen. Gaat nergens meer over😂. Ben benieuwd of koeman het licht heeft gezien of dat hij hier knechtje van bartomeu uithangt en tot hoe ver hij beperkt is met zijn beslissingen vanwege salaris huisproblemen bij barca.

21 september 2020 om 16:22

@bf1994, de media hanteren die woorden natuurlijk om een beeld neer te zetten. Koeman kan daar helaas weinig aan doen. Vind het wel nogal een moment om in te stappen. Barcelona is zijn droomclub, maar het is misschien wel het moeilijkste instapmoment in 10 jaar. Hij moet het maar zien als de grootste sportieve uitdaging in zijn leven.

21 september 2020 om 16:28

Elke club heeft een lijstje met overbodige spelers die weg mogen. Alleen noemt men dat normaliter niet een 'zwarte' lijst. Elke club heeft jeugdige spelers die nog niet aan het echte werk toe zijn. Alleen bij Barcelona is het meteen een drama. De jeugdspeler is meteen een gigantisch talent, al is ie 1.69 groot en heeft ie met 21 jaar nog bijna niet gespeeld. Bij elke club is de technisch directeur de baas, die doet de aankopen en verkopen. Gaat het om Barcelona dan schuift men het meteen op Koeman's conto in de pers. Er is nog geen La Liga wedstrijd door Barcelona gespeeld en alle messen zijn al geslepen.

Koeman heeft tegen bepaalde spelers gezegd “hou er rekening mee dat je waarschijnlijk niet veel gaat spelen”. Dat is omgedoopt tot zwarte lijst, Koeman tot boosdoener etc, maar speler voor speler gebeurd er iets waar koeman niets over zegt. Het is heerlijk schrijven natuurlijk, maar geloof nog geen 10% ervan..

Ok. Doorpakken en nu Emerson terughalen van Betis. Zodat hij Roberto kan laten oprotten.

Deze transfer naar Barcelona heeft nooit iemand begrepen (net als Douglas toen). Zal wel een schimmig financieel spelletje achter zitten want voor zijn kwaliteiten is hij overduidelijk niet gehaald (toen hij gehaald werd als de nieuwe rechtsback voor Barca B, was de aanvoerder van dat jeugdteam ook de rechtsback dus daar zou hij mee moeten gaan concurreren). Deze jongen heeft niks bij Barcelona te zoeken.

21 september 2020 om 16:45

Er is niets schimmigs aan. Barca houdt er al een paar jaar een soort tweede business model op na met het goedkoop kopen en duur verkopen van spelers. Wague valt in dat putje net als Yerry Mina en binnenkort Todibo etc.

21 september 2020 om 17:20

Leg me dan eens uit wat spelers als Douglas, Robert Goncalves, Rey Manaj, Matheus Pereira, Gabriel Novaes en Vitinho hebben bijgedragen. Er verscheen onlangs een artikel waaruit bleek dat onder leiding van Bartomeu alleen al 55 miljoen euro door de plee heeft gespoeld aan Braziliaanse talenten die binnen een jaar terug werden gestuurd. Kom nou, daar is geen business model in te ontdekken. Denk dat je Wagué meer in de categorie Marlon Santos en Alen Halilovic mag plaatsen. Yerry Mina was toch echt een aankoop voor het eerste elftal.

21 september 2020 om 18:34

Klopt, doen ze steeds vaker. Deden ze ook met Marlon. Nu Marlon naar Fulham gaat, kan Barca even lekker cashen, aangekocht voor 5 mio, totale opbrengst straks 13,5 mio dus zo even 8,5 miljoen euro verdiend.

Weet iemand hoe het zit het met braithwaite?
Lijkt mij toch ook dat die weg mag.

21 september 2020 om 16:43

Braightwaite is afgelopen week geblesseerd geraakt en ligt er zo een 3 weken uit. Er wordt verder weinig over Braightwaite geschreven. Als er een club komt die goed betaald dan zal die verkocht worden en anders is hij een goedkope kracht voor de breedte.

Bijzonder al die krachttermen die Voetbalzone gebruikt als titel als het om Barca in combinatie met Koeman gaat. Het is inmiddels algemeen bekend dat Barca moet verjongen en Koeman een daarvoor een shifting moet doorvoeren. Sommige spelers komen tekort en andere spelers zoals Suarez, Vidal, Rakitic etc zijn over datum. Snap dan ook niet goed dat er dan steeds zo schokkend wordt geschreven.

Ik vond die puig toch wel aanzienlijk goed voor zijn leeftijd. Die gaan nog spijt krijgen later als die weggaat :0

Oh wacht staat Alena nu ook op het lijstje die mag vertrekken? Niet serieus meer te nemen de berichtgevingen. Maar ik weet wel dat als je Riqui, Alena en Pedri wil verhuren dat je dus veel minuten in gedachten hebt voor de oude Busquets en Pjanic. En alleen dit gegeven al is lachwekkend. Coutinho als vaste basisspeler is natuurlijk positief. Maar ik zou dan met Fati, Messi en Dembele spelen in de basis. Trincao, Griezmann en Braithwaite op de bank. En wie wordt basis dan als controleurs? Frenkie met? Dan hoop ik nog het meest op Alena. Frenkie rechtspoot rechts en Alena linkspoot links centraal. Maar goed, Busquets en Pjanic zullen uiteraard samen rouleren voor de positie naast Frenkie en Alena zul je alleen in de Copa zien of bij blessures/schorsingen. En achterin blijft alles hetzelfde. Tot zo ver de “revolutie”.

Nu moet er wel een rechtsback gehaald worden. Semedo en Wague weg. Roberto nu de enigste optie wat eigenlijk nieteens een rechtsback is

21 september 2020 om 20:17

Dan hoop ik op Dest icm geldbedrag + dat Riqui verhuurd wordt aan Ajax. Kan ik toch wekelijks nog van Riqui genieten en hij gaat minimaal 6 CL wedstrijden spelen. Dest is wel een typische Barca back: watervlug, goede dribbel en ook heel technisch. In de kleine ruimte komt hij er wel uit. Alleen verdedigend moet hij stabieler worden, maar dat was Dani Alves in het begin van z’n carriere ook nog niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren