Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: ‘Je voelde het aan de sfeer in het stadion en ook in de kleedkamer’

Laatste update:

Feyenoord had tegen Ajax nog een laatste gooi naar het kampioenschap kunnen doen, maar bij de Rotterdammers leek met name na rust het heilige vuur te ontbreken. Trainer Ronald Koeman zag dat ‘de echte overtuiging ontbrak’. Op slag van rust kreeg Feyenoord een tegendoelpunt (de 1-1) en die klap kwam de ploeg niet meer te boven. Het zou uiteindelijk 1-2 worden.

/

“Je krijgt in de 45e minuut een goal tegen en dat voelde als een mokerslag. Dat voelde je aan de sfeer in het stadion en ook in de kleedkamer”, tekent RTV Rijnmond op uit de mond van de oefenmeester. “Ik denk ook dat het tekenend voor dit seizoen is hoe lullig de 1-2 valt. Daar is niet tegen te vechten. Dan bepalen kleine momenten de uitslag, want ik heb niet het idee dat zij meer kansen hebben gehad.”

Voor Feyenoord is het nu niet langer zaak om enkel omhoog te kijken. FC Twente en Vitesse zijn met vier punten afstand weliswaar niet ver weg, maar onder de Rotterdammers komt PSV ook weer erg dichtbij. De Eindhovenaren zijn bezig aan een sterke serie en de ploeg van trainer Phillip Cocu heeft nu nog maar een punt minder dan Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajacieden vierde feest in de kleedkamer. Ze maakte luidruchtig geluid en het was hard te horen. Geweldig om te zien, ik gun ze wel een 2e plek. Op basis van geschiedenis.

3 maart 2014 om 03:12

Ik deel je mening. Feyenoord verdient op basis van het vertoonde spel dit seizoen de 2e plaats.
Ze zouden dan wel Martins Indi centraal achterin moeten laten spelen en niet als linksback.
Spelers als Clasie, Vilhena en Boetius zijn voor Nederlandse begrippen grote talenten.

Ik gun Feyenoord het beste, zolang ze maar onder Ajax staan op de ranglijst ... ;-)

Die 1-1 was gewoon teveel voor ons. Helaas, vanaf dat moment leken we de weg kwijt. We probeerden wel het 1 en ander maar Ajax schrok er niet van. Die 1-2 was al helemaal de nekslag. Ik dacht dat Ajax zal uitlopen naar 1-3, dat bleef ons gelukkig gespaard. Het zat er gewoon niet in.
Kom omhoog, borst voorruit en vol gaan voor plek 2!
PS: Die Kishna is echt een leuk spelertje. BMI had hem totaal niet onder de controle

2 maart 2014 om 17:53

Mooi gereageerd, zo is het maar net. Jammer dat het zo'n rommelige wedstrijd was, had er stiekem iets meer van verwacht.

2 maart 2014 om 18:01

De 1-1 deed de deur dicht voor Feyenoord. Kishna is zeker een leuke speler met een heel goed techniek. Kan alleen maar beter worden door veel wedstrijden te gaan spelen in het eerste. Ajax was niet supergevaarlijk, over en weer slordige ballen, helaas trok Ajax aan het langste eind. Dus is het feest in het Ajaxkamp, mede omdat de schoonmaakmiddel 50 jaar bestaat On: gefeliciteerd de Boer en zn mannen..opweg naar de 4e titel! Succes! En Feyenoord, hoofd omhoog, zijn niet weggespeeld..beetje pech. Volgende week punten pakken en zo hoog mogelijk het seizoen afsluiten.

2 maart 2014 om 18:10

Zo dit vind ik netjes Succes . Alleen het Feyenoord deel van de familie moeten maar even uit hhuilen ! De Ajax kant lacht vandaag !!

2 maart 2014 om 18:22

Zo hoort het ook vind ik. Degene met de meeste punten aan het eind is terecht kampioen, dat lijkt Ajax weer de worden. Dus wens ik ze succes op weg naar de 4e titel onder Frank de Boer. Voor Feyenoord is het zaak om lekker punten te blijven pakken. Heb heel goed meegedaan dit seizoen. In de wedstrijden dat ze er echt moesten staan, verspeelden ze juist punten. En eerlijk is eerlijk scheidsrechters hebben invloed op hun westrijden gehad. Maar helaas de echte kampioensmentaliteit zit niet in deze groep. Dus succes Ajax en Feyenoord, volgend seizoen; nieuwe ronde nieuwe kansen.

2 maart 2014 om 19:38

Kan me niet voorstellen dat Ajax het nu nog uit handen gaat geven, daarvoor is de voorsprong te groot en de concurrente ook te wisselvallig. Feyenoord gaat het het denk ik nog moeilijk krijgen om directe plaatsing voor EL voetbal af te dwingen denk ik. Toch een erg knappe prestatie van de Boer om je cariere te beginnen met 4 x op rij kampioen te worden.

2 maart 2014 om 19:37

Hoera eindelijk een mede feyenoord supporter zonder rose bril. We hebben het alweer verkloot. Vanaf de 1-0 gingen we weer minder spelen. De sfeer werd ook minder op de tribune ( U) Dus verdiend verloren, doet wel pijn hoor.

Feyenoord heeft geluk gehad, ze werden weggespeeld door ajax, het had zomaar 0-5 kunnen worden. Pelle moeten ze een media verbod geven. Hij schijt alleen maar onzin. Mijn weekend kan niet meer stuk.

2 maart 2014 om 17:32

Feyenoord had de beste kansen in de 1e helft, de 2e helft was het ajax over de wedstrijd in zijn geheel heb ik geen zak van beide teams gezien feyenoord drukte meer dan ajax maar erdoor heen komen is teveel blijkbaar voor ze maar ga aub niet zeggen dat ajax feyenoord dol speelde haha zit hier vol met kenners als jou.

2 maart 2014 om 17:38

nou...ik ben een Ajax fan, en ik snap dat je blij bent, dat ben ik ook maar Feyenoord werd absoluut niet weggespeeld. Het ging behoorlijk gelijk op waarbij feyenoord misschien bij vlagen wel beter was dan Ajax. Maar feyenoord kan nu eenmaal niet doordrukken of met overtuiging spelen lijkt het wel. En dan is zeker de prachtige goal van sigthorson en van veltman het verdiende resultaat!

2 maart 2014 om 18:25

@Madferi, hoezo heeft Feyenoord geluk gehad?? Volgens mij heb jij de wedstrijd van achter je tv zitten kijken ipv ervoor! Ze zijn helemaal niet weggespeeld, Ajax heeft juist t geluk gehad en aan het langste eind getrokken. Das wat anders. Ajax was helemaal niet gevaarlijk.

2 maart 2014 om 19:12

Moest jij geen manchester city kijken tijdens Feyenoord-Ajax?

Lijkt me sterk dat jij een goed beeld hebt van de wedstrijd. Het was een rommelige wedstrijd waar 1-1 terecht zou zijn geweest. Nee vandaag is er in de kuip niemand weggespeeld

Als je zo vaak verliest van Ajax zijn het geen kleine momenten meer hoor.

2 maart 2014 om 17:32

Inderdaad 3x in 1 seizoen. Vind ik persoonlijk wel heel veel voor een club als Feyenoord. Maar Koeman denkt er kennelijk anders over.

2 maart 2014 om 20:55

Ja helemaal mee eens Koeman kan een elftal verdedigend niet tactisch goed opstellen. Tijdens spel evenals standaardsituaties... Als je al die kleine momenten zou bekijken met video analyse dan kan je er wat aan doen. Koeman is een zeer matige trainer.

Die bal van Klaassen he, als die niet op de paal maar in de kruising was gevlogen....dat was pas een mokerslag geweest.

Een doelpunt op slag van rust met nog 45 minuten te spelen omschrijven als mokerslag geeft de lage mate van mentale weerbaarheid aan.

2 maart 2014 om 17:32

Was me nogal een doelpunt geweest ja. Trouwens, Mulder zat er nog aan! Bizar schot.
En ja, het mentale opzicht was het probleem vandaag. Weet niet wat er aan de hand was vandaag, maar Feyenoord moet écht nu opstaan. Anders dan gaan we de play-offs in en daar heb ik nogal weinig vertrouwen in.

2 maart 2014 om 17:39

Als Schaken niet onterecht werd terug gefloten was het 2-1. Als als als....

2 maart 2014 om 18:10

Als Kuipers normaal had gefloten hadden clasie, te vreden en.pelle rood gehad

2 maart 2014 om 18:28

Pellè oke. Maar Te Vrede en Clasie hebben niks gedaan wat rood verdient...

2 maart 2014 om 18:29

Pelle oke, actie van Poulsen vergeten we maar. Overige 2 situaties wat je noemt zijn zwaar overtrokken

2 maart 2014 om 18:35

Beetje eenzijdig vind je niet? Voeg Poulsen ook nog toe na de keiharde overtreding op Immers waarvoor hij .... niks kreeg. Beetje vreemde beslissing van Kuipers want ken hem niet als inconsequente fluiter.

2 maart 2014 om 18:49

Oh je bedoelt die actie waar hij Immers miste? Rode kaart, uhm nee..

2 maart 2014 om 19:54

Je bedoelt de actie waar Cillessen ook als een mietje naar de grond ging en vervolgens niets had? Jullie zijn daadwerkelijk Barcelona in het klein en dat is niet iets om trots op te zijn.

2 maart 2014 om 21:09

Cillisen werd dan nog geraakt. ik heb pelle en immers meerdere malen stervend ter aarde zien gaan zonder dat ze daarvoor werden geraakt. Of wel werden geraakt maar hun hand een andere plek opzocht om vast te houden.

2 maart 2014 om 21:54

@ Gimmert, Pelle ok..maar Clasie en Tevrede echt niet. Cillissen stelde zich behoorlijk aan, drama queen..kan zo in GTST.

Vanaf het begin ontbrak al de overtuiging, ook bij Koeman zelf. Waar hij vroeger constant aan de zijlijn stond te coachen (en soms weer tegen de 4e man te zeuren), zat hij nu apatisch op de bank. Alsof het hem ook niets kon schelen.

Ben benieuwd of de vierde plaats nog behaald kan worden. Lijkt me een zeer lastig verhaal, daar je zelfs het team voor de klassieker niet scherp krijgt. Wordt dus waarschijnlijk play offs, zeker met dit programma.

Toen Ajax de 1-1 vlak voor rust maakte, is de klap aangekomen voor Feyenoord.

2 maart 2014 om 17:45

Dankjewel dat je bijna letterlijk Koemans woorden herhaalt.

Ik voelde het zelfs achter mijn laptopje op de bank, Ronald. Nu maar traantjes wegpinken, helaas.
Gefeliciteerd Ajax en Ajacieden!

Vorig seizoen zat het mee dit seizoen niet heel jammer, Volgend jaar gewoon opnieuw gaan bouwen

2 maart 2014 om 18:07

Helemaal mee eens

2 maart 2014 om 19:42

Het lijkt me sowieso goed om een nieuwe trainer voord e groep te zettenenpelle te verkopen. Ajax maakt uit het niets de 1-1. Onbegrijpelijk dat Koeman dan ook na afloop zegt dat er in de rust geen geloof meer was. Bizar.

Vond het in de eerste helft ook al erg stil in de kuip, is altijd veel kritiek op de Ajaxsupporters maar als de kuip tegen Ajax al niet eens meer kolkt. Jammer van het mooiste stadion van Nederland.

2 maart 2014 om 19:57

Hij kolkte vandaag wel degelijk kijk ook na de samenvatting van de nos
Na afloop werden de spelers zelfs nog toegezongen.

4 maart 2014 om 16:09

Heb de hele pot gezien en het was grotendeels stil in het stadion, de samenvattingen zijn de hoogtepunten van de wedstrijd, ze waren er weinig maar 90 min was ook erg zwaar om te kijken en de sfeer maakte het er niet beter op.

PSV gewoon nog maar 1 punt minder dan Feyenoord dat had ik niet meer kunnen voorspellen. Ik snap niet waarom die zogenaamde wil ontbrak na de 1-1, want ondanks dat het een mokerslag is, was Ajax niet sterker dan Feyenoord, tot dan toe en na rust ook nog niet echt meteen (al was het uiteraard de tactiek van Ajax om zo te spelen en perfect uitgevoerd)

Alle frustraties van Feyenoord lijken zich wel samen te bundelen in 1 speler: pellé. Hoop dat die nu echt even aangepakt gaat worden, begint een omhooggevallen verwend mannetje te worden, die niet moet vergeten dat hij voor Feyenoord niks was en werd uitgelachen door de hele eredivisie.

Net het interview op Fox gekeken. De 7 of 8ste wedstrijd op rij dat hij zijn ploeg beter vind dan Ajax, maar slechts 1x winnen? Dan doe je toch iets fout..

2 maart 2014 om 17:35

en dan ben je als Ajacied arrogant als je zegt dat je wel ff gaat winnen
nee het ligt nooit aan feyenoord als die verliest

Echt als er geld te besteden valt gelijk een goede rechtsbuiten halen en immers misschien eens ruilen met vilhena weer een mooie kans verziekt.

2 maart 2014 om 19:44

Dat wil ik ook wel eens zien, ben helemaal geen fan van Immers daar hij totaal geen techniek heeft en naar mijn mening is Vilhena geen verdedigende middenvelder. Die 2 van plaats ruilen lijkt mij ook veel beter.

Ik heb het publiek, in positieve zin, enkel gehoord na de 1-0.... Had toch wel verwacht dat het publiek er vol achter ging staan, maar het was duidelijk te zien dat geen Ajacied onder de indruk was.

Ook ben ik benieuwd wat de Knvb (en/of Feyenoord zelf) met Pelle gaat doen. Hij misdraagt zich alweer en met twee voorwaardelijke op zak is dit toch wet de druppel.

Voor Ajax mag dit niet meer verkeerd aflopen, met 8 punten los en nog 6 wedstrijden te gaan. Ik zie Ajax dit niet meer weggooien.

2 maart 2014 om 17:40

Maak er maar 8 wedstrijden van . Ik durf het nog steeds niet te zeggen..we zijn dichtbij, maar ik ga me nog niet rijk rekenen.

2 maart 2014 om 17:46

Klopt, mijn fout. Nog 8 wedstrijden. Ook dan mag dit niet meer mis gaan vind ik.

2 maart 2014 om 19:46

Dit gaat Ajax nooit meer laten lopen, ook omdat de concurrentie veel te wisselvallig is en ook niet de laatste 8 wedstrijden gaan winnen.

2 maart 2014 om 20:20

Ajax heeft met nog 11 wedstrijden te spelen de laatste 4 seizoenen nooit meer dan 5 punten verspeeld.

Ze staan nu 8 punten los, statistisch gezien lijkt het een kwestie van tijd dat Ajax zijn 4de titel op rij pakt.

Zie de concurrenten ook nog wel punten verliezen.

2 maart 2014 om 17:42

Niet te snel. Ze krijgen nog Twente en Vitesse. Daarnaast nog NAC uit, ook niet echt makkelijk. Nee, ze zijn er nog niet hoor. Zo geweldig spelen ze echt niet. Alleen de wedstrijd tegen AZ was redelijk maar daarvoor (en ook vandaag) was het niet veel.

2 maart 2014 om 17:53

lol als je ook al nac uit als 'moeilijk' gaat bestempelen.........wishfull thinking. Want je gaat er nu ook zomaar vanuit dat de rest wel alles winnen.

Ajax-twente en vitesse-ajax zijn lastigere wedstrijden voor de tegenstanders dan voor ajax. Ajax hoeft helemaal niet te winnen en al zouden ze die verliezen dan nog worden ze kkampioen.

Koeman wees een vent! Feyenoord speelt beter voetbal dan Ajax en wij hebben een plan B gaf je aan? Over 3 wedstrijden in 1 seizoen moet je er dan minimaal 1 winnen. Ik denk eerder dat de rek eruit is bij jou. Van Gaal voor Feyenoord. Die kan er nog wat van maken denk ik. Koeman was dit seizoen steeds bezig met Ajax en PSV en vergat z'n eigen team.

2 maart 2014 om 17:44

Als er bij de 1-2 gefloten wordt voor een handsbal van Veldtman zijn de kansen voor Ajax geteld. Daarin tegen, een zeer zwak Feyenoord, wat niet eens slechter was, maar totaal geen indruk wekde dat het voor de laatste kans ging. Nu moet je nog hopen op een plaats bij de eerste 4.

2 maart 2014 om 18:48

Alleen jammer dat het geen hands was.

Wel raar wat Koeman zegt.
Je staat 1-1 op eigen veld bent niet minder met nog een helft te gaan en dan kom je na afloop met dit "excuus"

Feyenoord heeft de het meest sfeervolle stadion en fanatiekste supporters. Ook geen enkel uitvak komt in de buurt van het Feyenoord uitvak wanneer we uit spelen.
Tegen ajax is de sfeer zo agressief en de spanning zo hoog, dat we met ingehouden adem zitten te kijken. Daarom is het soms wat sfeerloos. Toch voel je die extra beleving wel op het moment dat er een goede aanval wordt opgezet.
Feyenoord speelt vaak niet overtuigend tegen ajax thuis. De druk om te winnen is denk ik te hoog. Het begint al met de training de dag ervoor. We moeten winnen en niets anders! Wanneer die druk te hoog wordt, is Feyenoord zichzelf niet meer. Tegen Psv, Twente en az is de sfeer wel fantastisch en weet feyenoord wel druk te zetten. De wisselwerking tussen spelers en supporters komt dan wel naar voren.

2 maart 2014 om 18:05

Het Ajax publiek komt er harder bovenuit in uitwedstrijden dan de Feyenoord aanhang. Ook als Feyenoord thuis speelt. In Rotterdam hebben ze gewoon een bord voor hun kop en leven ze in het verleden. Wat een slap excuus zeg ze zijn zo agressief daarom sfeerloos

2 maart 2014 om 19:50

Wat een gelul altijd dat vergelijken van de beste supporters en de meeste sfeer in het stadion. Om moe van te worden zeg. De ene keer is de sfeer beter dan de andere keer, dat is in elk stadion het geval.

2 maart 2014 om 21:02

Van de sfeer bij Ajax raakt echt niemand onder de indruk. Een mini-vak helemaal bovenin weggeduwd met een macho en zijn megafoon.
Het legioen was vandaag rustiger dan normaal, maar als het kolkt is het een van de indrukwekkendste publieken van Europa.
Met voetbal zal Ajax altijd wel de betere blijven tov Feyenoord maar tegen de Feyenoord-sfeer kunnen ze in Amsterdam niet op. En dat weten ze zelf maar al te goed!

2 maart 2014 om 21:15

Maar wanneer kolkt het nou in de kuip? Elke keer die 5 minuten lang nadat er is gescoord is echt niet indrukwekkend als het daarna gewoon weer muisstil is.

Maargoed waarschijnlijk begrijpen wij iets anders onder goede sfeer. De sfeer in de kuip gaat meer om uitfluiten, uitschelden, liederen tegen de scheids, JHK roepen en af en toe met zijn alle springen als er is gescoord. Meningen kunnen verschillen maar ik vind het niks aan. Vroeger was het zeker anders.

2 maart 2014 om 21:48

Bi Feyenoord heeft altijd zó'n opgefokt sfeertje gehangen. Dat is echt niet iets van de laatste jaren. En persoonlijk houdt ik wel van dat sfeertje inderdaad. Alleen hoeft Jhk van mij dus ook niet. Al dat geschreeuw met ziektes is om misselijk van te worden. Maar dat is helaas bij veel clubs het geval.


2 maart 2014 om 18:28

'de druk om te winnen is denk ik te hoog'

Als je kampioen wilt worden moet je met de druk om kunnen gaan, een goed voorbeeld is de wedstrijd Ajax - Twente (15mei2011) of PSV - Ajax van vorig seizoen!

Als je kampioen wilt worden moet(!) je deze wedstrijden winnen, en Feyenoord heeft de spelers daar gewoon niet voor en dat komt door de bekende omstandigheden uiteraard!

2 maart 2014 om 21:11

@ tomfeyenoord

Ja ja vandaar dat er zoveel kritiek onderling is bij uit wedstrijden vanwege de sfeer. Ook de sfeer in de Kuip is lang niet meer wat het ooit was maar men houd dat beeld graag in leven. Nu kan het echt wel spoken in de Kuip, maar ook daar kan je vaak een spelt horen vallen of hoor je de supporters alleen massaal even na een doelpunt.

Kijk nou toch eens naar jezelf Koeman. De tactiek die je meegeeft is lange ballen op Pelle. Ajax heeft dat vrij makkelijk verdedigd. Met het voetballend vermogen wat Feyenoord heeft had je tijdens het guidetti tijdperk al gebruik van moeten maken.het team leunt veelste veel op Pelle en jij hebt daar schuld aan. Plan B bestaat helaas niet voor Feyenoord, dat terwijl het daar zeker de mogelijkheden voor heeft. Nu wordt daar natuurlijk overheen gekeken door de goede resultaten de afgelopen jaren. Maar dat neemt niet weg dat het resultaat slecht is als je ziet wat voor spelers er bij Feyenoord rondlopen.

De sfeer in de kuip is net zo waardeloos als het niet loopt bij de thuisploeg als in ieder ander stadion. In zo'n klassieker voel je vooral haat van de tribune komen, maar als thuisploeg heb je daar niet zoveel aan. Wellicht dat het publiek de ploeg over het dode punt heen had kunnen helpen, maar ja die hoor je alleen bij een voorsprong. Wat dat betreft zijn ze niet beter dan het publiek in Amsterdam.

2 maart 2014 om 19:31

Precies mag ook weleens gezegd worden!

2 maart 2014 om 19:59

kijk na de samenvatting van de nos
Na afloop werden de spelers zelfs nog toegezongen.

2 maart 2014 om 20:06

Misschien hadden ze tijdens de wedstrijd moeten zingen, dat had wellicht geholpen. Juist van de Kuip had ik vandaag verwacht dat ze indien nodig zouden op staan om het elftal over een doodpunt heen te helpen. Dat hebben ze niet gedaan

2 maart 2014 om 22:16

Wat? Ik heb 90 minuten lang staan schreeuwen, springen, zingen. Ik kan nauwelijks meer praten. Wtf de sfeer was niet goed? Misschien dat het geluid gedempt wordt op tv, maar als je op de sfeervakken stond, dan had je wat anders gezegd.

Als PSV een rampseizoen heeft en Feyenoord staat daar maar 1 puntje boven, hoe zou je dan het seizoen van Feyenoord kunnen omschrijven? Temeer daar je mag veronderstellen dat Feyenoord verder zou moeten zijn dan de Eindhovenaren die bijna hun hele selectie ondersteboven gooiden.

Voor Ajax is er een duidelijke overeenkomst met het vorig seizoen toen de lastige uitwedstrijd tegen PSV de spanning in de competitie terug zou brengen maar eigenlijk juist voor de definitieve beslissing zorgde. Hetzelfde geldt nu voor de wedstrijd in Rotterdam. Twente en Vitesse moeten nu alles winnen terwijl Ajax de wedstrijden tegen beide mag verliezen om nog een kleine marge over te houden.

allemaal 3 e 4en voor de feyenoord spelers , 8 en 9 voor ajax. Zo groot was het verschil toch niet?

2 maart 2014 om 18:36

Ze hadden allemaal tussen de 4 en de 6 moeten krijgen. Het was wel erg magertjes vandaag.

Verdiende overwinning voor Ajax. Feyenoord speelde een redelijke eerste helft. Maar na de 1-1 was het helemaal niets meer en je zag de 1-2 aankomen ook al creeerde Ajax ook niets. Zij bleven tenminste voetballen. Feyenoord was echt dramatisch slecht. Wordt tijd dat er verversing in de selectie komt. Meer creativiteit. En o ja. Pelle.... die mogen ze 8 wedstrijden schorsen. Wat een idioot. Mooie dingen gedaan voor mn club maar nu staat zn tomtom uit.

Vorige week zei je nog dat je voor zo'n wedstrijd niemand hoefde te motiveren Koeman.... Was te zien. Had het toch maar geprobeerd.

Feyenoord heft gewoon een probleem dat sommige niet door ontwikkelen zoals Bmi, de Vrij. Deze 2 gasten spelen zo matig dit jaar en maken zoveel fouten. Ze worden steeds minder. Schaken is dit jaar erg slecht bezig zonde want afgelopen jaren heeft hij het goed gedaan. Maar dit jaar en zeker vandaag zeer slecht. Immers is voetballend gewoon erg matig en heeft alleen werklust maar voetballen kan hij totaal niet. Spelers die het moeten doen zijn Janmaat, Clasie, Pelle en soms Jean Paul. Maar Jean Paul is fysiek nog niet sterk genoeg om 5 wedstrijden achter elkaar goed te spelen. Feyenoord moet gewoon deze zomer lekker door selecteren. BMI en de vrij verkopen.

2 maart 2014 om 21:15

@ raza

Feyenoord moet eens Europese wedstrijden gaan spelen, dan zullen ze zich door ontwikkelen. De Vrij,janmaat en Martens Indi mogen van geluk spreken dat van Gaal het in ze ziet zitten, anders hadden die jongens helemaal geen internationale ervaring.

3 maart 2014 om 10:09

Nee leuk europeese wedstrijden zoals Veltman heel de wedstrijd naar de rug van een red Bull speler zit te kijken.

3 maart 2014 om 11:20

@ raza

Zo'n wedstrijd als tegen Salzburg was ook te pijnlijk voor woorden, maar toch hebben onze talenten die ervaring nodig. Alle spelers die geslaagd zijn in het buitenland beamen dat ook. In Nederland is gewoon te weinig weerstand van niveau en dat is iets wat Feyenoord naar mijn mening vaak de das om doet.

Daarnaast is het financieel voor de club ook goed, ja er zitten veel verschillen qua prijzen geld bij de twee Europese club tournooien, maar feit is wel dat spelers meer waard (en dan heb ik het nog niet eens over de wedstrijd recettes etv etc) worden als ze in 1 van de 2 tournooien goed presteren. Je supporters zijn blij omdat ze een mooi trips kunnen maken en je sponsors zijn weer blij op hun beurt met de exposure. Door goed te presteren kunnen sponsors ook besluiten om hun sponsor bedrag te verhogen of trekt het weer nieuwe aan.

Dus is het ook goed voor de prestige van de club, Ajax heeft toch goede partijen gespeeld tegen ploegen waarbij men elke keer kansloos werd geacht om zonder punten de Champions League te verlaten. Op het moment zit er voor ons niet meer in, maar dat neemt niet weg dat ik niet intens geniet van die paar positieve uitschieters die het echt de moeite waard maken.

And last but certainly not least, door Europees te spelen blijf je aantrekkelijk voor spelers die anders nooit zouden komen, maar die zeker kwalitatief wel wat zouden toevoegen. Dus het is zekers voor Feyenoord goed om Europees actief te zijn.

Het was echt ontzettend slecht vandaag, als fans zouden we ons gezamenlijk moeten schamen voor het gebrek aan niveau.
Dit is de pot van het jaar in Nederland en een goede graadmeter van het niveau.
Echt om te janken, 3 keer naar dezelfde kleur was het record vandaag. Kan echt niet hoor.
De ploeg met de meeste ervaring van presteren onder de druk heeft gewonnen.
Maar laten we alsjeblieft wat geld in die ploegen steken voor volgend seizoen.

Denk dat vormer beter is dan clasie ik had liever een armenteros op het veld gezien dan die matige schaken of verhoek meer laten spelen met veel zelfvertrouwen

Vreemd dat Koeman - en Janmaat ook - de 1-1 zo ''lullig'' vinden. Was namelijk een uitstekende uitgespeelde actie van Kishna en Sigthorsson. Het was echt geen vaag rollertje via drie benen en een doelpaal?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren