Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman en Piqué zichtbaar aangeslagen: ‘Dit wordt een zwaar seizoen’

Laatste update:

Ronald Koeman en Gerard Piqué hebben dinsdagavond zichtbaar aangeslagen gereageerd na de nederlaag tegen Bayern München (0-3). In het Champions League-duel in Groep E stelde Barcelona erg teleur, daar de mannen van Koeman bovendien geen enkel schot op doel produceerden. De trainer en zijn aanvoerder zijn het erover eens dat los Azulgrana snel de geblesseerde spelers terug moeten krijgen en dat de club zich momenteel niet kan meten met de Europese top.

“Ik heb niets te klagen over de houding van de spelers”, vertelt Koeman na afloop voor de camera van Movistar +. “Ze hebben het met man en macht geprobeerd, maar er is een duidelijk verschil in kwaliteit. Daarnaast is het een groot verschil dat zij (Bayern München, red.) al lang samenspelen en ook hun reservebank is erop vooruitgegaan. Wij hebben veel jonge spelers, en je zult zien dat zij in twee of drie jaar veel beter zijn. Zij hebben een grote toekomst voor zich, maar dit is wat het is. Het is zeer moeilijk te accepteren. We moeten blijven werken, verschillende zaken verbeteren en het is te hopen dat de missende namen snel terugkeren van hun blessures”, aldus de Nederlandse oefenmeester.

Ook Piqué werd gevraagd om een reactie, en hij erkende dat Barcelona zich op dit moment niet kan meten met de Europese top. “Het resultaat is pijnlijk en zeker voor een thuiswedstrijd is dit een slecht resultaat; we gaan onszelf niet voor de gek houden. Uiteindelijk weet ik niet hoeveel achttienjarigen er binnen de ploeg kwamen, maar het team heeft alles gegeven en we hebben karakter getoond. Nu zijn we wie we zijn, en het is wat het is, maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer we spelers terugkrijgen, we uiteindelijk weer serieus kunnen concurreren. Maar het wordt een zwaar seizoen.”

“Of we op dit moment mee kunnen strijden om de Champions League? Ik weet dat we op dit moment niet bij de favoriete teams horen”, vervolgt Piqué, die overigens niets uitsluit. “Kijk, afgelopen seizoen gaf niemand Chelsea een kans op het winnen van de Champions League, dus het tij kan snel keren in het voetbal. We hebben vandaag tegen een stabiele ploeg gespeeld die bovendien al jaren ervaring heeft. Ik denk dat wij wel karakter hebben getoond”, besluit de aanvoerder.

Koeman kon door uiteenlopende blessures tegen Bayern niet beschikken over Ousmane Dembélé, Sergio Agüero, Ansu Fati en Martin Braithwaite, die later deze week geopereerd zal worden aan zijn knie. Hierdoor bleven in aanvallend opzicht alleen Luuk de Jong, Memphis Depay en de pas achttienjarige Yusuf Demir over. Laatstgenoemde werd na de rust in het veld gebracht, net als onder meer Gavi (17) en Alejandro Baldé (18); Pedri (18) stond vanaf het eerste fluitsignaal binnen de lijnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb de interview van Frenkie gezien; verbaasde me hoe eerlijk hij was, natuurlijk kan je er ook moeilijk om heen, maar tegenwoordig geven voetballers en trainers altijd alles de schuld behalve zichzelf of compliment naar tegenstander; maar Frenkie zei de pure waarheid;Bayern was superieur is alles. Jammer dat Koeman niet aan de tand werd gevoeld ivm Luuk; het is werkelijk lachwekkend dat hij het Barca shirt mag dragen, bedoel, je maakt mij niet wijs dat er in de jeugd geen lange redelijk sterke spits loopt die het WEL kan belopen.

15 september 2021 om 00:30

Je kunt Luuk er echt wel prima bij hebben hoor als pinchhitter, zou voor elke club gewoon een toegevoegde waarde zijn, in de lucht is Luuk gewoon wereldtop maar Luuk moet je niet in de basis gaan zetten, dan word je niet meer serieus genomen. Koeman zit nu achteraf te klagen over de snelheid voorin, terwijl hij toch echt zelf voor Luuk koos. Koeman had echt voor de jeugd (demir) moeten kiezen vandaag.

15 september 2021 om 00:34

“In de lucht is Luuk gewoon wereldtop” 😂

15 september 2021 om 00:56

Ja in de lucht is Luuk wereldtop. Kun je wel met een debiele smiley aankomen maar dat weet iedereen.

15 september 2021 om 01:00

Ben gestopt bij “zou voor elke club een toegevoegde waarde zijn”. Alsjeblieft zeg; alsof PSG,City,Real,Bayern,Chelsea etc op Luuk zitten te wachten. Deed het, op paar potjes na, 9/10 bij Sevilla ook niets. Kopppend is hij ook niet geweldig, anders was zijn redement bij Sevilla wel hoger. Is gewoon een middenmoter materiaal a la Aston Villa,Fiorentina etc.

15 september 2021 om 01:12

@robinozaurus Tja je kunt er lacherig over doen, maar ipv je als een kind te gedragen, noem even een aantal spitsen wie beter zijn in de lucht dan Luuk de Jong.

@maurootje Vreemd, dacht dat je was gestopt met lezen na "“zou voor elke club een toegevoegde waarde zijn”. Toch doorgelezen zie ik?

15 september 2021 om 01:46

Bij Newcastle en Gladbach was hij geen toegevoegde waarde. En bij Sevilla valt daarover te discussiëren. Wat is het volgende, dat Braithwaite voor elke club ter wereld een meerwaarde is?

15 september 2021 om 02:01

@lierse1997 Bij Newcastle en Gladbach verwachtte ze van Luuk dat hij er wel even 20+ in zou schieten. Luuk is geen basisspeler he, bij bijna geen enkele club, zelfs bij PSV niet. Luuk is verrekte handig wanneer het (bijvoorbeeld) 2-2 staat, je tegen 10 man speelt, en ballen voor de pot moet gooien. Hoevaak dat voor komt? Zeker niet vaak. Mensen kunnen roepen wat ze willen, maar Luuk de Jong is in de lucht een van de gevaarlijkste spitsen van Europa, over de grond is hij natuurlijk niveau FC Twente. Luuk zou voor elke club, wie niet al zo'n soort speler heeft (koppend in de 16 ontzettend sterk dus) een meerwaarde hebben. Braithwaite is trouwens ook wel echt een verschrikkelijk slechte vergelijking, had beter van je verwacht Lierse.

Denk dat jullie mij echt volledig verkeerd begrijpien hier.

15 september 2021 om 04:48

Zlatan Ronaldo lewadolski haaland. Lukaku kan nog wel meer namen noemen hebben allemaal meer kop goals dan luuk. Ramos als verdediger zijnde heeft meer goals

15 september 2021 om 06:43

Het wordt een beetje treurig hoe mensen Luuk de Jong blijven verdedigen. Het is gewoon een ontzettend slechte spits. Een goede kopper, maar op dat gebied ook zeker geen wereldtop. Als pinchhitter heeft hij nauwelijks ergens toegevoegde waarde gehad. Het is belachelijk dat zo'n speler bij een club als Barca zit.

15 september 2021 om 07:07

Luuk is prima voor een partijtje footvolley maar voor Barcelona komt hij echt veel tekort, zekers als hij in de basis begint. Wellicht als stormram in het laatste kwartier, maar dan houdt het ook op. Barca is bij uitstek een team dat over de grond speelt. Dan heb je echt weinig aan hem.

15 september 2021 om 07:15

Heb het even opgezocht. Als invaller heeft hij 14 goals in 124 wedstrijden, waaronder een aantal voor PSV en Twente. Dat argument van pinchhiter kan dus eindelijk ook eens de prullenbak in.

15 september 2021 om 07:50

Leuke statistiek. Om het wat concreter te maken; Heb je ook opgezocht over hoeveel minuten dat dat dan gaat Benzema? T maakt nogal uit of je steeds 45 minuten invalt of 5 natuurlijk. Waarmee ik overigens niet wil ontkrachten dat Luuk geen topspits is. Dat is hij simpelweg niet naar mijn mening. Al helemaal niet in de Europese top. Ben gewoon benieuwd.

15 september 2021 om 09:23

Misschien kan Luuk De Jong dan beter straaljager piloot worden

15 september 2021 om 09:43

@pieterprins in het buitenland weet niemand dat hoor.

15 september 2021 om 09:47

Benzema, Aguero, Giroud, Ramos, Gnabry, Marquinhos, Casemiro, Haaland, Havertz, Ronaldo, Lewamdovski, Muller, en nog ongeveer een paar 1000 anderen zijn betere koppers dan Luuk, dus die wereldtop van jullie is echt heel breed dan. Titus Bramble was indertijd ook een van de beste 2 miljoen centrale verdedigers ter wereld, dus ook wereldtop.

15 september 2021 om 10:00

In de lucht is Luuk helemaal geen wereldtop. Zet hem tegen verdedigers van ongeveer zijn lengte en hij verliest bijna alle kopduels.

15 september 2021 om 10:03

@agueroo

"bij Newcastle en Gladbach verwachtte ze van Luuk dat hij er wel even 20+ in zou schieten. Luuk is geen basisspeler h'

Eens, maar als hij werkelijk zoals jij zegt: " zou voor elke club gewoon een toegevoegde waarde zijn, in de lucht is Luuk gewoon wereldtop" dan nog zouden die clubs hem er toch bij willen houden als pinchhitter.... Oke basis zagen zij te kort, maar volgens jou kan hij als invaller wedstrijden nog beslissen / doen kantelen.

Ook Sevilla wilde - ondanks dat hij wereldtop kopper is - heel graag van hem af, zelfs dit seizoen waar zij ook kans kunnen maken op kampioen te worden. Waarom zouden zij dan zo makkelijk de beste kopper naar een concurrent laten gaan? Sws concurrent voor CL plekken.

En als hij 'wereldtop' kopper is, waarom kwam alleen een Turkse club en PSV? Slapen alle andere clubs? Zien al die scouts niet wat jij wel ziet?

Klinkt niet logisch.

15 september 2021 om 10:07

@Aguerooo, jij zegt letterlijk dat hij voor elke club een toegevoegde waarde zou zijn. Maar bij drie clubs is hij geflopt. Als het echt zo een goede pinchhtter zou zijn dan hadden ze hem daar ook wel gehouden, want dat kan inderdaad elke club wel gebruiken.

15 september 2021 om 10:49

Net als Andy Caroll destijds.

15 september 2021 om 00:35

Nou het is vooral triest dat Barca door de blessures en het wanbeleid van afgelopen jaren met Luuk moet starten. Nu dan met twee spitsen maar in voorgaande wedstrijden stond Griezman linksbuiten, Memphis spits en Braithwaite rechtsbuiten. Het is toch bizar dat je 2 spitsen als buitenspelers moet opstellen. Ik had misschien ook liever Demir willen zien dan Luuk, al ben ik wel van mening dat Luuk erg belangrijk kan zijn in een moeilijk seizoen. Hij kan toch met zijn kopsterke kwaliteiten punten binnenhalen.

15 september 2021 om 07:12

Koeman heeft zelf Trincao en Collado de deur gewezen. Hij is altijd zo stellig in zijn doen. Luuk de Jong houden en dat soort talenten negeren wordt snel zijn ondergang.

15 september 2021 om 09:50

Ja die Trincao, dat is echt belachelijk. Een aardige speler die nul vertrouwen en bijna nul kansen heeft gekregen en al helemaal geen begeleiding van Koeman. Die gooide hij er even in de 89e minuut in zo van: ga jij het maar oplossen dan.

15 september 2021 om 00:36

Is Frenkie op zich altijd wel, eerlijk en spontaan. Vind hem meestal echt een verademing om naar te kijken als je het vergelijkt met veel andere spelers die een ingestudeerd mediatraining praatje houden.

Anyway ja de Nederlanders waren niet goed, maar heel Barca was niet goed. Het is ook geen schande te verliezen van dit Bayern vind ik, gezien waar Barca nu staat en waar Bayern staat. Gewoon uithuilen en verder gaan, straks komen er een aantal spelers terug, waaronder Aguero en ziet de wereld er misschien al een stuk rooskleuriger uit.

15 september 2021 om 00:38

Frenkie is altijd vrij nuchter en eerlijk en zoekt volgens mij de fouten als eerste vooral bij zichzelf. Externe factoren waar hij geen invloed op heeft, snijdt hij niet vaak aan. Ik vind dat getuigen van persoonlijkheid en goede zelfreflectie, anderen op dit forum zeggen anders.

Verwacht ook dat het een zwaar seizoen gaat worden. Denk dat we geen kampioen worden en dat we dit seizoen nummer 3-4 worden in laliga.

15 september 2021 om 00:25

CL voetbal halen lijkt me het allerbelangrijkste en hoogs haalbare voor Barca inderdaad. Dit jaar niks, schulden wegwerken en volgend jaar weer meedoen.

15 september 2021 om 00:59

Nou 1.3 miljard werk je niet even in een seizoen weg hoor. Zal minimaal 5 seizoenen duren voor Barcelona weer kan aansluiten. Is ook niet erg, voor het eerst in 15 jaar wordt er gezond beleid gevoerd.

15 september 2021 om 07:17

Ja inderdaad. Als die schulden weggewerkt zijn doe je nog steeds niet mee. Het duurt nog jaren voordat Barcelona mee kan strijden op financieel gebied met het geweld van bijvoorbeeld psg, city, Bayern, real enz. enz.

15 september 2021 om 00:43

Zo zal het de komende seizoenen blijven. Het is zaak om de volgende ronde te halen voor extra inkomen en daarna te richten op de liga om volgend seizoen weer CL te kunnen spelen. En dan hopen dat de topploegen er net als Bayern er in de tweede helft met de pet naar gooien.

Dit deed ondanks de lage verwachtingen wel echt pijn ja. Gaat echt jaren duren voor barca weer terug is vrees is… zou nu gewoon gaan bouwen met het team waar je mee eindigde denk ik. Of in ieder geval gewoon heel veel jeugd de kans geven. Er loopt echt wel leuk talent rond. Vond balde leuk invallen en ook in demir, nico en gavi zie ik voldoende potentie om echt goede spelers te worden. Na dit seizoen ook maar gewoon helemaal afcheid nemen van de oude garde lijkt me. Echt ongelofelijk zonde wat er met deze prachtige volksclub is gebeurd.

Vooraf dacht ik aan een 3-1 voor Bayern, omdat het de eerste wedstrijd is en Barca thuis speelt, maar goed 3-0 was ook niet verrassend. Als je kijkt wat voor team Bayern heeft zie ik weinig ploegen ze klein te krijgen. Barcelona moet het gewoon accepteren dat het momenteel niet kan concurreren in de CL en hopelijk de groep wel overleven om wat geld binnen te harken. Hoe triest dat misschien ook kan klinken het zou me niet verbazen als we de EL ingeschoten worden door de andere 2 ploegen lol.

Ik vond het wel leuk dat van Luuk de Jong vorige week werd gezegd dat die alleen als pinchitter kwam en als optie voor de laatste 10 minuten, nu in de basis tegen Bayern. Als je blessures hebt dan speel je maar op een andere manier of je gaat spelen met die Demir maar met Luuk de Jong starten kan echt niet.

Barcelona is de nieuwe AC Milan en dat zag iedereen al aankomen met het vertrek van Messi. Door Messi werden vaak nog wel goede resultaten behaald met k*tspel. Nu is het huilen met de pet op met Luuk de Jong de aanspeelpunt voorin.

Depay-Luuk de Jong: Zahavi-Madueke en Tadic-Haller zouden het nog beter doen.

Het wordt niet alleen een zwaar seizoen, maar minimaal 5 zware jaren.

15 september 2021 om 08:39

Met Messi werd het 8-2.

Bizar dat we hier letterlijk allemaal luuk de Jong uitlachen. Maar wat mij betreft is 75 miljoen betalen voor frenkie ook al lachwekkend. Die jongen kan leuk voetballen, maar is toch eigenlijk ook geen wereldtop? Maargoed, hier een hoop frenkie fans, die natuurlijk oneens zijn. Maar ik wacht nog steeds op een topper waarin frenkie het team op sleeptouw nam, of in ieder geval last zien dat hij beslissend kan zijn.

15 september 2021 om 01:13

Alleen wordt het altijd lastig.

15 september 2021 om 01:57

Haha, kijk, dan krijg je dit soort antwoorden. Alsof hij al 2 jaar lang de enige is met kwaliteit.

15 september 2021 om 06:53

Ik vraag me altijd af hoe je dan zou willen dat De Jong een wedstrijd bepaalt. Een hattrick maken? Er zeven van de lijn wegwerken misschien? Hij is nooit de man geweest van beslissende momenten, maar de dirigent van een elftal. Die taak wordt ook gewoon onmogelijk gemaakt als de rest geen drie keer kan overspelen.

15 september 2021 om 08:01

@AjaxxxLove wat men van hem verwacht is dat hij hetzelfde levert in topwedstrijden als tegen de laagvliegers. Zo simpel is het. Men verdedigd Frenkie altijd met dat hij allerlei dingen niet moet kunnen (tegenwoordig hoeft Frenkie niks meer te kunnen). Terwijl iedereen duidelijk kan zien hoe aanwezig Frenkie kan zijn tegen kleinere ploegen en volledig onzichtbaar tegen toppers. Als hij Depay had geheten dan was hij gewoon ‘subtop-niveau’ want laat het nooit zien tegen toppers en komt tekort, bij Frenkie ligt het altijd aan alles behalve zijn eigen niveau verschil.

15 september 2021 om 08:27

En wat laat De Jong dan zien tegen laagvliegers? Betere cijfers of statistieken? Nee toch? De Jongs kracht is het beter laten spelen van het team, maar die spelers kunnen dat beter tegen een laagvlieger dan tegen Bayern.

15 september 2021 om 09:44

@Ajaxxxlove grotendeels van zijn assists en doelpunten zijn tegen laagvliegers, dus ja.. daarbij als je argument is: Frenkie kan alleen een wedstrijd bepalen of sturen als de rest van het team ook geweldig speelt, wat is zijn toegevoegde waarde dan?

15 september 2021 om 10:56

Maar Messi heeft er toch ook meer gescoord tegen laagvliegers dan tegen Juve en dergelijke?

Zijn toegevoegde waarde is dus het spel een bepaalde kant op sturen en regelmatig een man-meersituatie creëren op het middenveld door weg te draaien. Dat deed hij ook een aantal keer tegen Bayern. Dat daarna de bal naar Luuk de Jong moet omdat er niemand meer is die beter is dan hij, wat valt daaraan te doen?

15 september 2021 om 06:50

Dan kijk jij niet iedere wedstrijd in de Primera division. Frenkie is een van de betere, al dan niet de beste speler van Barcelona. Dus dat zal toch wel het geld waard zijn?

15 september 2021 om 07:18

Een echte topspeler doet het goed in de topwedstrijden. Dan kan je het goed doen tegen de Celta’s en Elche’s, maar als je constant tegen topclubs verdwijnt (4x Real, 4x Atletico, 2x PSG, 2x Bayern) dan is er toch iets mis

15 september 2021 om 07:39

Frenkie is wel degelijk wereldtop. Daar hoef je echt geen fan voor te zijn om dat te zien. De prijzen zijn bizar maar als een Jack Grealish voor 117 miljoen wordt verkocht dan vind ik Frenkie ook wel 75 miljoen waard. Helemaal in de periode voor corona toen de prijzen nog wel wat hoger lagen dan nu. Dat Frenkie geen wedstrijden beslist is makkelijk om te zeggen. Een speler als Busquets heeft ook nooit wedstrijden beslist maar dat hij wereldtop is, is voor iedereen wel duidelijk.

15 september 2021 om 08:10

@afcavosje ik zou voornamelijk even een compilatie van Busquets terugkijken, neem er maar mooi eentje van een paar uur en vertel mij dan waarom Busquets tot wereldtop wordt benoemd. Busquets was meester positionering en ballen veroveren voordat de tegenstander überhaupt iets kon opzetten. Daarbij heeft hij een geweldig passing ook. Ik was een groot Frenkie fan toen hij bij Ajax speelde en bij Oranje, maar die 75M transfersom heeft hij bij lange na niet waargemaakt.

Dat een debiel als Koeman manager is van Barca toont aan dat alles mogelijk is in het leven. Alleen tactische meesterbreinen zouden met Luuk de Jong in de punt gaan counteren. Zoals hij in die docu al aangaf, Barca heeft door hem een toekomst.

15 september 2021 om 09:48



@appelsap

En dan weer de excuses van Koeman: "al lang samenspelen en ook hun reservebank is erop vooruitgegaan. Wij hebben veel jonge spelers"

Deel van elftal van Barca speelt ook (misschien zelfs langer) lang samen met elkaar. Team had ook gewoon genoeg ervaren spelers.

Helemaal geen hand in eigen boezem steken en zeggen, ik heb ook wat fouten gemaakt. Starten met Luuk slaat nergens op. Er loopt in de jeugd toch wel ergens een aanvaller rond die samen met Depay kan spelen? Demir of desnoods Dest als aanvaller. Of extra middenvelder zoals Coutinho ipv Luuuuuk

Suarez te snel weg gejaagd. Ja club had financiele problemen maar desondanks wilde ik hem weg en toen Dest gehaald en wilde ook al Depay en Wijnaldum.



Niemand die het over Koeman heeft. Tuurlijk, er is een duidelijk kwaliteitsverschil tussen de teams en zoals verwacht won Bayern. Maar met spelers in je elftal als Ter Stegen, Pique, Busquets, F de Jong, Pedri, Depay mag je toch wel gewoon verwachten dat ze normaal tegenstand bieden. Dit was echt dramatisch, deed me denken aan Ajax een x-aantal jaar geleden waar we er standaard met 4-0 vanaf gingen tegen een Real. Barca heeft toch meer kwaliteit dan Ajax toen lijkt me.

15 september 2021 om 08:54

Busquets en Piqué zijn over datum. Frenkie speelt alleen tikkie breed, Pedri is 18 en Depay stond aanvallend geïsoleerd door verdedigers die 2x groter zijn dan hij. Je kan werkelijk niks verwachten van dit materiaal.

15 september 2021 om 09:59

@barca

"je kan werkelijk niks verwachten van dit materiaal."

Niet eens. Spelers zijn nog steeds goed. Zijn gewoon ervaren spelers die weten wat er gevraagd wordt.

Vooraf was natuurlijk bekend dat BM beter is, dus had Koeman het tactisch beter moeten zetten. Bij Ajax bewees hij het ook bijv tegen Arsenal waar een kabaouter Pienaar kopduels won van reus Vierra. Niemand gaf Ajax een stuiver.

Nu heeft hij zelf gelijk de witte vlag gehezen met het opstellen van Luuk. Slaat werkelijk nergens op. Waarom niet Demir of iemand uit de jeugd? Of denoods Dest. Of extra middenvelder en Coutinho opstellen. Alles was beter dan de keuzes nu.

Vergeet niet, Koeman heeft ook aantal aanvallers zelf weggestuurd/weggepest. Begon met Suarez en tegelijk Dest halen en zat toen ook achter Depay en Wijnaldum. Hij is zelf ook bezig om een subtop te club te maken.

Barcelona heeft echt wel een probleem de aankomende jaren. Dat gaat alleen maar slechter worden. Sponsors die afhaken. (Lees Nike). Veel minder shirt verkoop. Supporters aantallen die terug gaan lopen. (Veel minder touristen) La Liga gaat de concurrentie verliezen. (Lees teruglopende tv gelden). Uiteindelijk gaan clubs minder betalen voor je spelers. Dat gaat allemaal gebeuren. Die gaan Juventus van een aantal jaar geleden achterna. AC milan. Misschien wel Rangers. (Failliet).

15 september 2021 om 08:00

Ik zie maar een uitkomst en dat is dat de club een bedrijf wordt en een flinke injectie krijgt. Dat is onvermijdelijk.

Zo lang je met inderdaad een Pique, S.roberto, Alba en Busquets blijft opteren zie ik zeer weinig positieve perspectieven. De slijtage bij deze jongens is zo enorm zichtbaar als ze een tegenstander van formaat hebben. Het is gewoon triest om te zien. Doorselecteren maar! Tijd voor de nieuwe talenten van La Masia!

De frenkie die ik bij Ajax zag heb ik nog geen dag bij Barcelona gezien ,ze praten altijd over hem maar Koeman mag hem ook paar wedstrijden op de bank zetten

Wat een onzin weer van Koeman. Je hebt niet alleen jonge spelers. Probleem is dat de oudjes fysiek niet meer meekunnen. En de transfers zijn ook ronduit zwak. Luuk is een heel sympathieke jongen, maar komt voetballend enorm tekort. Aguero kun je niets meer van verwachten. Te vaak geblesseerd. En de jeugd is fysiek wel heel erg zwak. Niet te vergelijken met bv Musiala.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren