Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman bezoekt training Feyenoord: ‘Ik weet niet of hij voor mij kwam’

Laatste update:

Ronald Koeman was vrijdag aanwezig bij de training van Feyenoord. De bondscoach sprak na afloop nog wat langer met Giovanni van Bronckhorst en mogelijk heeft hij het met Gio ook gehad over Robin van Persie. De recordtopscorer van Oranje lijkt stilaan weer in vorm te geraken.

De 34-jarige Van Persie, 102-voudig international, kwam in augustus 2017 in de met 4-0 verloren WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk voor het laatst in actie voor zijn land. “Vanuit mijn ooghoeken zag ik hem staan”, zo wordt Van Persie geciteerd door De Telegraaf.

“Of ik nog opensta voor het Nederlands elftal? Daar sta je altijd voor open. Maar ik ben natuurlijk geen twintig meer. Ik heb vaker gezegd dat je nooit de deur kunt dichtdoen voor Oranje, maar het is niet iets waar ik me op focus. Ik ben naar Feyenoord gekomen om aan deze club een bijdrage te leveren, steeds meer minuten te maken, te genieten en verder laat ik de dingen op me afkomen.”

Volgens De Telegraaf staat Van Persie ‘wel degelijk op het lijstje’ van Koeman. “Maar geloof me, ik weet niet of hij wel voor mij kwam bij de training”, reageert de linkspoot. "Hij is de nieuwe bondscoach en kwam in elk geval even kijken. Dat is leuk. Misschien spreek ik hem binnenkort ook nog…” Van Persie staat dit seizoen op twee doelpunten in acht wedstrijden voor Feyenoord.

Denk jij dat Robin van Persie zijn laatste interland gespeeld heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat hem eerst maar 10-15 wedstrijden bij Feyenoord in de basis spelen om echt fit te raken. Maar waarom niet? Wie zijn er beter dan een fitte van Persie op dit moment? Janssen sowieso niet, Dost scoort heel makkelijk maar blijft twijfelachtig. Huntelaar is bij Ajax niet heel bijzonder dus lijkt ook klaar met Oranje...dus roep maar. Als hij fit is en van waarde is bij Feyenoord is het de beste optie.

23 februari 2018 om 18:21

Ik zou lekker Dost, Locadia en Van Persie selecteren voor de spits positie. Veel andere opties hebben we op dit moment niet.

23 februari 2018 om 18:27

@caribbean, Ik zeg dit totaal niet om een Feyenoord Ajax discussie te starten, maar waarom wel Van Persie en geen Huntelaar? Klaas-Jan scoort regelmatig en speelt wekelijks 90 minuten, en is topfit. Daar heb je naar mijn mening veel meer aan dan een spits die nog niet eens fit is, en nog maar eens moet laten zien of hij het nog aan kan om een seizoen lang te presteren. Hij heeft net een blauwe maandag weer 3 wedstrijden gespeeld waar van twee slechts 10 minuten..

23 februari 2018 om 18:42

Maar waarom spitspositie bespreken als hij bij Feyenoord op 10 speelt.
Dan is die discussie ook gelijk weg.
Volgens mij is Koeman de
Top 3 wezen bezoeken en heeft daar met de trainers gepraat.

Zijn bezoek heeft niks met van persie te maken gehad . Tis wel weer lekkere discussie voer om die vraag te stellen

23 februari 2018 om 19:36

Allebei kunnen nog steeds waardevol zijn. Huntelaar heeft het nooit van zijn snelheid moeten hebben, Van Persie was evenmin supersnel. Het EK werd beslist door een derderangs spits genaamd Eder, terwijl Ronaldo onder de douche stond. Dan zeg het maar.

24 februari 2018 om 12:32

Huntelaar staat in de top 10 spelers die na de eeuwwisseling de meeste goals voor club en land hebben gemaakt (367 ofzo uit mijn hoofd). Een rijtje met o.a. Messi, Ronaldo, Zlatan, David Villa en Aguero. Huntelaar is wel meer dan een gewaardeerde subtopspits hoor, hij was (en is inmiddels helaas wat minder) gewoon een killer voor de goal!

Ben heel benieuwd met wat voor selectie Koeman komt, maar ga er toch niet vanuit dat er momenteel heel veel Feyenoorders bij zullen zitten. In mijn ogen zijn op termijn Nieuwkoop, Van Beek, St. Juste, Malacia, Haps en Berghuis zeker spelers die er bij zullen kunnen komen, maar bijvoorbeeld Van der Heijden, Boëtius, Vilhena en Toornstra vind ik ondanks dat ze een paar interlands hebben gespeeld echt te matig. Van Persie is nog niet eens toe aan een volle wedstrijd, en ondanks dat ik denk dat hij nog wel degelijk van waarde zou kunnen zijn, moeten internationals wel volledig fit zijn bij een uitnodiging.

23 februari 2018 om 19:01

Vilhena en Berghuis zijn de enige die op dit moment in aanmerking komen. De rest die nog redelijk jong zijn kunnen later nog in aanmerking komen, maar voor de rest zijn er weinig kandidaten in de eredivisie. Bij PSV kom ik alleen op van Ginkel uit. En bij Ajax de Ligt, Frenkie en Heel misschien Veltman. Dus elke club heeft op dit moment weinig spelers, maar ik denk dat dat juist goed nieuws is. Ik heb liever spelers uit het buitenland.

23 februari 2018 om 19:37

Persoonlijk zie ik het middenveld van Feyenoord als voornaamste reden waarom ze zo'n teleurstellend seizoen draaien, met daarbij Vilhena die zich zeker daar niet van weet te onttrekken, dus hij zou (momenteel) wat mij betreft absoluut niet in aanmerking komen voor Oranje. Qua concurrentie zie ik ook genoeg opties voor zijn positie, en verder of iemand nou in Nederland of daarbuiten speelt, zou ook maar tot op bepaalde hoogte mee moeten spelen. Het zou puur aan de kwaliteiten van zo'n speler moeten liggen en wat die speler kan toevoegen aan de selectie of hij nou wel of niet in aanmerking komt. Ik zie bij de volgende selectie bijvoorbeeld liever Kluivert dan Lens, maar ook weer liever Fosu-Mensah dan Veltman.

Ik zou het trio Van Persie, Huntelaar en Robben nog maar niet te snel afschrijven. Met jonge gretige talenten erom heen weet je het maar nooit. Klose was 36 toen hij met Duitsland het WK won, Arnold Mã¼hren in 1988 zelfs 38, net als Roger Milla in 1990. Het is dus niet gezegd dat het niet kan. Zoals matige spitsen als Eder een EK kunnen beslissen of een matig team als Griekenland zo'n toernooi zelfs kan winnen.

8 wedstrijden? 121 minuten in Feyenoord 1

Is Rinus Israels niet iets voor Oranje? Of Sjaak Swart???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren