Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KNVB negeert de FIFA: ‘We pakken de boete die daarop staat’

Laatste update:

De KNVB laat het initiatief van de FIFA om de door laatstgenoemde zelf geïntroduceerde pro-inclusie-aanvoerdersband te dragen links liggen. De FIFA lijkt het voornemen van Europese bonden om met de OneLove-band te spelen daardoor te willen dwarsbomen, maar daar ziet de KNVB niets in. De Nederlandse voetbalbond houdt voet bij stuk en blijft achter de eigen campagne staan. Virgil van Dijk speelt op het WK dus gewoon met de OneLove-band.

Die aanvoerdersband staat voor gelijkheid wat betreft afkomst, ras, gender en seksualiteit. De FIFA heeft inmiddels dus een eigen band geïntroduceerd, waarmee het Qatar tegemoet lijkt te willen komen. Jaap Paulsen van de KNVB vindt het initiatief van de mondiale voetbalbond ‘een beetje laat’. “We hebben van de FIFA een brief gehad over de aanvoerdersband. Daarin wordt aangegeven dat de FIFA ook een soort pro-inclusieband heeft ontworpen. Dat is heel mooi, al is het initiatief een beetje laat. We hebben besloten om gewoon onze eigen band te gaan gebruiken, dus de OneLove-band.”

Nederland, dat met zeven andere Europese landen – onder wie Engeland en Wales – de OneLove-band draagt in Qatar, ziet een eventuele boete van de FIFA tegemoet. “Tot op heden hebben we geen goedkeuring, maar ook geen afkeuring gekregen van de FIFA. Maar we hebben al besloten dat als die afkeuring er komt, de band toch gedragen gaat worden door Virgil. In dat geval pakt de KNVB de boete die daarop staat”, zegt Paulsen in gesprek met De Telegraaf. Naast Van Dijk willen ook Engeland-aanvoerder Harry Kane en Wales-captain Gareth Bale de band blijven dragen tijdens het toernooi.

Hugo Lloris, de aanvoerder van Frankrijk, zou dat in eerste instantie ook doen. De doelman van Tottenham Hotspur gaf eerder deze week op een persconferentie echter aan dat hij er toch vanaf ziet. “Ik heb een persoonlijke mening over het onderwerp. En die lijkt op die van onze voorzitter Noël Le Graët. Als we in Frankrijk buitenlanders ontvangen, dan willen we vaak dat ze zich aanpassen aan onze regels en onze cultuur respecteren. Ik ben geneigd hetzelfde te doen in Qatar, niet meer of niet minder. Ik kan het eens of oneens zijn met hun ideeën, maar ik vind het een kwestie van respect tonen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zozo, knvb krijgt eens ballen? Moet niet veel gekker worden. Er zijn natuurlijk betere en harder maatregelen wat je kan treffen, maar het is teminste iets

19 november 2022 om 14:47

Een flinke statement inderdaad, het ene love bandje over het andere weetikhet bandje verkiezen.

Gewoon foebelen.

19 november 2022 om 14:47

Wat wil je dan dat de KNVB doet? Niet naar WK gaan? Dat zou alleen verstandig zijn als Duitsland, Engeland, Frankrijk, Belgie etc ook niet gaan.

19 november 2022 om 14:57

Met een T-shirt op komen met een duidelijke tekst. Of helemaal niet gaan. Wij hebben het toernooi niet nodig. En snap het verwijs naar andere landen nooit. Want zo komen we nergens. Iemand moet het juist voorbeeld geven toch? Ik snap dat een statement van een grootmacht als Duitsland,VS en Frankrijk beter had geweest, maarja iemand moet het doen. Iemand moet de stap durven maken. Of ben je ook tegen het van het veld stappen na rascisme? Met de zelfde drogreden; “niemand anders doet het dus waarom wij wel”?

19 november 2022 om 15:45

@maurootje

Tuurlijk heeft het nederlands voetbal het WK wel nodig. Dat is het hoogste podium en enorm belangrijk voor de sport in Nederland. Kijk hoe een Verstappen F1 Racing op de kaart heeft gezet in Nederland, of Kramer en schaatsen.

Als Nederland het WK wint heb je een hele generatie die de volgende dag nog buiten op de pleintjes staat te voetballen.

19 november 2022 om 22:53

Het westen wil historisch gezien haar manier van denken opleggen aan anderen. Nu hebben ze in het westen bedacht dat lhbti filosofie de waarheid is. Dat er geen gender is en dat jongens meisjes kunnen worden en meisjes jongens zonder geslacht veranderende operatie. Het gaat om het gevoel.

Dit willen ze opleggen aan anderen door een voetbal feestje te verpesten. Dit is zo hypocriet aangezien het westen wel van anderen verwacht om je aan te passen aan hun normen en waarden. Bovendien zijn ongeveer de helft van de wk landen tegen een homohuwelijk. Dus wat een hypocriete zooi.

Echt om van te kotsen wat het westen doet.

Ja wat wil je nu met die one love band mee bereiken, gaat Nergens over joh. Het is een WK laat dat soort dingen gewoon buiten joh.

19 november 2022 om 14:33

We zijn net klaar met een jaar lang op 1 knie zitten voor de aftrap (In Engeland). Het is helaas al te laat om te kappen met dit soort acties.

19 november 2022 om 14:43

En oh oh oh wat heeft dat knielen veel impact gehad in de wereld. Mensen worden nog steeds racistisch bejegend en ik heb niet het idee dat dat ooit gaat veranderen. Net zoals dat je de cultuur in Qatar ook niet gaat veranderen door zo’n lullig bandje te dragen. We hoeven onze westerse cultuur niet overal door de strot te duwen.

19 november 2022 om 14:51

Mooie was dat juist de spelers met een kleurtje daar helemaal klaar mee waren (bijv. Zaha).

19 november 2022 om 14:39

Knvb kan zich liever druk maken om nederland waar mensen rechten van vrouwen geschonden worden aangezien ze niet met een hoofddoek mogen werken bij de korps. Maar dan hoor je de hypocrieten natuurlijk niet.

19 november 2022 om 14:52

Kralla93. Ooit gehoord van een uniform? En welk mensenrecht wordt volgens jou nu geschonden? En vind jij nu zelf je vergelijking überhaupt sterk? Ik hoop het niet...

19 november 2022 om 15:14

Ducktaildo kan je een hoofddoek niet combineren met een uniform? Mijn vrouw is Marokkaans maar geboren in NL, nog nooit in aanraking geweest met politie, HBO afgerond, praat zeer beschaafd Nederlands. Maar mag volgens mensen als jou niet bij de politie werken vanwege een uniform. Agenten op paard dragen toch ook een hoed? Agenten op fiets dragen toch ook een helm?

19 november 2022 om 15:25

Nee dat kan niet intermilan, de politie dient neutraliteit uit te stralen. Religieuze uitingen zijn niet neutraal en passen dus niet bij een neutrale organisatie als de politie. Deal with it.

19 november 2022 om 15:29

Hier worden geen mensen rechten van vrouwen geschonden, droom maar lekker verder jongen. Een hoofddoek past niet bij een uniform, ik neem aan dat je snapt dat een hoofddoek geen uniformiteit uitstraalt.

19 november 2022 om 15:31

@ducktaildo wat een grap ben jij zeg. Oh nu worden opeens geen mensen rechten geschonden als een vrouw geen hoofddoek mag dragen bij de korps? Lol levende bewijs van westerse hypocrisie

19 november 2022 om 16:13

Er is geen enkel mensenrecht dat geschonden wordt. Als jij hier je hoofddoekje op wilt zetten, ga je gang.
Alleen bij een gezagsdrager in uniform (iemand die namens de staat optreedt) is neutraliteit een vereiste.
Dat kun jij wegzetten als westerse hypocrisie maar dat is een onzinnig statement.
Wat wel bv hypocriet is, is dat landen als Qatar wel lid zijn van de VN en zich dus binden aan daar vastgestelde verdragen en regels maar zich in de praktijk met het grootste gemak schuldig maken aan discriminatie.

19 november 2022 om 16:13

@kralla93: welk mensenrecht behelst dan het recht om een hoofddoek te dragen bij een geüniformeerde dienst?

Betreffende vrouw mag namelijk wel gewoon bij de politie (indien geschikt). Ze mag alleen niet haar hoofddoek dragen. Net als dat de joodse agent geen keppeltje op mag, de sikh agent geen tulband, de agent die Feyenoord fan is geen Feyenoord sjaal aan mag en de Groenlinks stemmende agent geen Jesse Klaver petje op mag tijdens de dienst (!). Daarbuiten mag de hoofddoek gewoon gedragen worden.

19 november 2022 om 16:23

Kralla93. Ik wacht nog op antwoord? Jij bent wel het levende bewijs dat enige vorm van intelligentie niet voor iedereen een gemeengoed is... En dan meer om je heen moeten slaan

19 november 2022 om 16:43

Consy en iemand die een kruisje om zijn nek draagt mag die ook niet als politie agent werken? Zoals degene onder je alweer zegt "een hoofddoek past niet bij een uniform". Wat doet die hoofddoek aan de werk prestaties van een persoon? Dat het in jou angstige wereld zo erg is dat je door een persoon met een hoofddoek geholpen kan worden zegt meer over jezelf. Het gaat hier niet om het schenden van vrouwen rechten maar dat je een hele hoop slimme jonge vrouwen met een hoofddoek tekort doet alleen omdat het jou niet aan staat.

19 november 2022 om 16:44

@intermilan: nee, wanneer dat kruisje zichtbaar is mag dat inderdaad niet. Verder zegt ook niemand dat een hoofddoek afdoet aan de prestaties van de persoon. Wel doet het afbreuk aan de uitstraling van neutraliteit van betreffende agent.

19 november 2022 om 17:01

Ja maar wanneer een agent wel een kruisje draagt zal niemand er moeilijk over doen.

19 november 2022 om 17:08

Wanneer een agent een kruisje draagt en het is zichtbaar dan wordt daar gewoon op gehandeld. Dus ik weet niet waarom jij nu deze aanname doet.

19 november 2022 om 17:18

Ja alleen werkt het in de praktijk niet zo. Net als dat er ook genoeg agent bij lopen die niet zo van gekleurde/islamitische mensen houden dat noem ik ook geen neutraliteit. Mijn moeder is lijk onderzoeker bij de technische recherche dus ik kom er wel is en aan gezien ik zelf gewoon Nederlands ben hoor ik ook de grapjes die daar gemaakt worden en dan weet je gelijk hoe een persoon is. Ik vind het gewoon raar dat een belasting betalende, in Nederland geboren, nette beschaafde vrouw geweigerd word vanwege haar hoofddoek in een land waar we zogenaamd allemaal gelijk zijn. Maar ja dat is mijn mening.

19 november 2022 om 17:22

@Gilles, raar dat we hier agente rond hebben lopen die een kruis hebben in hun nek of hand, duidelijk zichtbaar ook, hoe werd er precies daar op gehandeld dan?

19 november 2022 om 17:25

Nu je dit anekdotisch bewijs aanhaalt neem ik aan dat je melding hebt gemaakt van dit gedrag?

Overigens heb ik net al het punt gemaakt dat diezelfde nette beschaafde vrouw niet geweigerd zal worden wanneer ze zich conformeert aan het voorgeschreven uniform. Net als dat iedere andere agent zijn zichtbare uitingen niet mag dragen bij het uniform.

19 november 2022 om 17:27

Wanneer je hier melding van maakt wordt hier gewoon op gehandeld beste Shevanr7.

19 november 2022 om 17:32

Je beschrijft de wet heel duidelijk ja, maar het blijft triest. Hierdoor loop je ook goede mensen mis en die kunnen ze goed gebruiken bij de politie tegenwoordig. Misschien zal wat diversiteit ook helpen bij het enorme racisme probleem bij de politie in sommige steden. En nogmaals het is mijn mening ik ken de regels.

19 november 2022 om 17:38

Het is inderdaad triest dat er nog zo veel racisme is. Gelukkig is een hoofddoek een uiting van religie/ideologie en niet van ras, dus we kunnen elkaar de handen schudden.

19 november 2022 om 17:51

Alleen worden de mensenrechten van vrouwen niet geschonden. Mannen mogen ook geen zichtbare attributen dragen die gerelateerd zijn aan een geloof zoals een ketting met kruisje of keppeltje.

19 november 2022 om 18:18

@watisrno7weer lekker inhoudelijk. Welke wetten ken ik niet ? We hebben over mensen rechten die geschonden worden omdat vrouwen geen hoofddoek op mogen bij de politie korps. Dat zijn feiten of niet dan? En als we aan die wetten moet houden. Waarom maak jij je druk dan over qatar zijn wetten. Dan moet je aan hun wetten ook houden toch.

19 november 2022 om 18:20

@ducktaildo mijn antwoord heb ik al gegeven. Jij hebt de iq van een tandenborstel en dan praat je over intelligentie. Ik wacht juist op jou antwoord. Ik zie dat je niks te zeggen heb.

19 november 2022 om 18:21

@gillesdb9 je praat maar zegt niks. Als een vrouw geen hoofddoek mag dragen dan word er toch mensen rechten geschonden. De vrijheid van de vrouw word beperkt. Wat een niveau hier. Lijken wel Geen stijl tokkies.

19 november 2022 om 18:28

Beste @kralla93. 'je praat maar zegt niks.' Gelukkig geef jij wel het goede voorbeeld.

Maar okay nog een poging dan: de vrouw mag gewoon een hoofddoek dragen. Alleen, niet tijdens de dienst. Net als ieder ander (m/v/x) tijdens de dienst geen zichtbaar uitlatingsteken mag dragen.

Overigens, grondrechten (en dus ook mensenrechten) zijn bijna nooit onbeperkt. Dit is alleen het geval bij bijvoorbeeld het verbod op marteling, vrijheid van godsdienst mag wel beperkt worden.

19 november 2022 om 18:38

Kralla93. Op welk antwoord wacht je precies? Welk antwoord heb jij precies gegeven? Citeer het even. Ik stel 3 vragen en je hebt er 0 beantwoord. Ipv daarvan herhaal je gewoon je statement waar alles aan rommelt. Dus wat wil je precies horen? Of moet ik serieus mijn vragen herhalen? Ik herhaal er eentje voor je en spel het even: 'w-e-l-k m-e-n-s-e-n r-e-c-h-t w-o-r-d-t e-r p-r-e-c-i-e-s g-e-s-c-h-o-n-d-e-n ?'

19 november 2022 om 18:41

Beste kralla93, iemand wijzen op een veronderstelde hoogte van zijn of haar IQ doet nogal vreemd aan wanneer je zelf niet in staat bent om een coherente zin te produceren. Dit maakt jouw argumenten niet sterker.

19 november 2022 om 20:09

Geef anders even het artikel uit de Universel verklaring van de rechten van de mens of het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens waarvan jij meent dat die wordt overtreden door de Nederlandse politie? En geef dan ook even aan waarom Qatar die niet overtreedt. Ik denk dat we je standpunt dan een stuk beter kunnen begrijpen en dan een beetje een zinnig antwoord kunnen geven, wat niet kan als de initiële reactie uit alleen maar onzin bestaat.

19 november 2022 om 20:55

@gillesdb9 en weer zeg je niks. Een vrouw kan dus niet overal haar hoofddoek dragen waardoor je een persoon beperkt in zijn vrijheid wat een onderdrukking is. Even serieus. Ben je dom of doe je dom. Je probeert het goed te praten terwijl de uitkomst heel simpel is.

19 november 2022 om 21:00

@ducktaildo op welke antwoord wacht jij ? Ik heb je al 2x beantwoord. En je hebt geen tegen argument. Nogmaals als een vrouw niet mag dragen wat ze wilt en geen hoofddoek mag dragen dan schend je mensen rechten. Je berperkt de vrijheid van vrouwen in. Is dat niet waar jullie hypocrieten zogenaamd tegen zijn.
En dan schend je ook nog eens de vrijheid van geloofsovertuiging.
Homo’s mogen volgens jullie wel alles doen in qatar. Maar vrouwen mogen geen hoofddoek op bij de politie. En dan heb ik het niet over de burka die verbannen is in frankrijk en binnenkort ook in nederland. Wat een hypocrieten hier.

19 november 2022 om 21:16

Een vrouw mag ook geen andere vrouw neersteken omdat ze er zin in heeft. Dat ook maar toelaten? Is ten slotte een beperking in haar vrijheid en dus onderdrukking, maar even serieus, ben je dom of doe je dom? Volgens jouw redenering wordt iedereen ter wereld die zich in een land met een wetboek (en dat zijn er veel) bevindt onderdrukt. Lijkt me geen fijn leven voor je.

19 november 2022 om 21:36

Kralla93. Je hebt er werkelijk geen verstand van... Ik laat het hier maar bij, want verder dan je eerste statement kom je niet dus heeft discussiëren geen zin. Veel succes nog met je eigen verzonnen en ingevulde mensenrechten

19 november 2022 om 21:41

Nou op dit soort reacties kan ik maar op een manier reageren, namelijk met een quote van Mark Twain.

"never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"

19 november 2022 om 23:41

Kralla93 Allereerst, met grotendeels ad hominem-reacties bereik je niets. Met enkel je standpunt herhalen zonder hierbij te verwijzen naar een specifieke wet en/of een grondrecht is ook niet erg sterk. Iedereen snapt wat je wil zeggen, maar het klopt feitelijk gewoon niet. Dat kan je vervelend vinden, maar dat staat in de wet. Dat wordt je ook prima uitgelegd, maar je bent niet ontvankelijk voor welke uitleg dan ook, omdat je op voorhand al hebt besloten om het niet eens te willen begrijpen. Dan moet je niet zeggen dat anderen dom zijn. Ga bij jezelf te rade.

20 november 2022 om 00:53

@backcorner vrijheid van geloofsovertuiging. Hoofddoek verbieden is vrouwen rechten en mensen rechten schenden. Miljarden mensen snappen dit. Alleen racisten die hekel hebben aan islam meten dan met 2 maten. Dus als in iran vrouwen geen hoofddoek willen streunen ze het in het westen. Maar als in nl mensen hoofddoek willen dragen steunen ze het niet. Aub zeg, Wie neemt jullie nog serieus in europa. Niemand. Putin pakt maar weer eens zijn gelijk

20 november 2022 om 10:24

Dus wat je eigenlijk zegt, is dat wij hier allemaal racisten zijn? Behalve dat het hier natuurlijk helemaal om rassen gaat. En je laatste zin over Poetin.. tja. Dan begrijp je er niet zoveel van helaas. Hopelijk kom je ooit tot de conclusie dat je hier geen gelijk had. Ik vrees echter dat je met deze anti-instelling niet verder komt dan continu schelden en vloeken op het vreselijke, afschuwelijke Nederland.

20 november 2022 om 12:19

Hahaha, wat ben jij een sukkel zeg. Die vrouwen mogen toch nog steeds geloven wat ze willen? Dat is namelijk wat vrijheid van geloofsovertuiging inhoudt, en ook daar zitten grenzen aan. Vrijheid van geloofsuiting is niks, met precies dit als reden. In sommige gevallen kan het namelijk gewoon niet, maar jij snapt dat niet omdat je je te graag racistisch bejegend voelt, ondanks dat het niks met racisme te maken heeft. Je ontwijkt steeds de degelijke argumenten die tegen je worden gebracht en komt met compleet uit de lucht geslagen tegenargumenten. Mensen als jij zijn de reden dat men vroeger niet wilden dat het hele volk mocht stemmen.

19 november 2022 om 14:44

Nee Aqua joh, gaan we niet doen joh.

19 november 2022 om 17:26

Aqua, one love regenboogbandje is hip deze tijden, is toch enorm cool om daarmee rond te lopen, ik stel voor dat buiten de wedstrijden dus in hun vrije tijd ook dat soort bandjes moeten dragen.

19 november 2022 om 19:23

De Uefa heeft toch ook een slogan tegen racisme? Bereiken ze toch ook niets meer...

Wanneer gaat het over voetbal?

19 november 2022 om 14:36

Wordt er gevoetbald dan? Vz begint meer een shownieuws site aan het worden.

19 november 2022 om 15:05

Wanneer er weer gevoetbald wordt?

19 november 2022 om 17:29

Nederlandse media vinden dit interessanter dan het voetbal zelf, Qatar de grond in trappen is het enige wat tot nu toe is gedaan, de FIFA is verantwoordelijk voor het toernooi niet Qatar zelf, die stellen zich beschikbaar en de FIFA heeft willens en wetens dit geaccepteerd.

19 november 2022 om 14:50

Wat heeft one love te maken met het drinken van bier?

19 november 2022 om 15:20

Als iedereen niet mag drinken dan is dat toch een gelijke recht? Je mag het niet leuk vinden, want ik snap hoe belangrijk bier drinken is....

19 november 2022 om 19:16

Vind wel grappig dat over het drinken van bier zo een heisa gemaakt wordt. Is ten eerste alleen in stadions. Ten tweede, dit verbod is ook gewoon geldig in bijvoorbeeld Frankrijk, maar daar hoorde je niemand over in 2016. Dit is echt gewoon een tirade tegen Qatar.

19 november 2022 om 21:18

Gelijk recht zou het zijn geweest als de bobo's in de skybox ook niet mochten drinken tijdens de wedstrijden, maar voor hun wordt een uitzondering gemaakt. Dat maakt het alles behalve een gelijk recht. Verder is het inderdaad een enorm onnozele discussie. Als je niet dat uurtje extra zonder bier kan moet je echt naar jezelf kijken en je afvragen of je geen alcoholprobleem hebt.

Een beetje laat? Is het een competitie der aanvoerdersbandjes? Man man, beetje tof lopen doen dat je de Fifa band niet gaat dragen, ijzersterk statement hoor met je eigen One Love bandje😂

Meer voetballen en minder statements maken. Vind dat van Denemarken en Hummel ook heel slap. Hummel kleurt de logo’s in hetzelfde kleur van het shirt om zich niet zichtbaar op te stellen onder het mom van dwangarbeid, maar hun kleding wordt wel leuk en aardig in China gemaakt voor een hongersloon.

19 november 2022 om 14:59

Ssst niet te hard zeggen, in het westen houden we niet zo van in de spiegel kijken.

19 november 2022 om 15:58

Als er een werelddeel is dat tenminste zelfkritisch is, dan is het het westen wel.

19 november 2022 om 19:28

Geen enkel werelddeel is zelfkritisch

Dit is echt het raarste WK wat ik in heel mijn leven heb mee gemaakt. Het leeft nergens, niemand heeft er zin in, gaat over van alles behalve voetbal. Als je dit WK wint zal het okk helemaal niet voelen als een winst zoals die van alle voorgaande wereld kampioenschappen.

19 november 2022 om 15:10

Dat geldt dan denk ik puur voor Nederland (en waarschijnlijk enkele andere westerse landen). In Marokko bijv. leeft het WK volop en ik kan me voorstellen dat het in landen zoals Brazilie en Argentinie ook het geval is.

19 november 2022 om 17:21

Ik was vd week in Marokko maar moet zeggen dat ik het daar ook niet zo erg heb gezien hoor maar de temperatuur daar is er wel beter voor. Lekker met een tajine in de tuin WK kijken dan ga ik er ook wel voor zitten 😂 maar zonder dollen bedoel gewoon dat gevoel wat normaal heerst tijdens een WK mis je volledig nu misschien ook omdat het hier nu gewoon winter is en alle heisa eromheen. Maar ja hoop idd dat we gewoon een leuk WK te zien krijgen en het er dan toch een beetje in komt.

19 november 2022 om 15:15

Alleen hier op vz leeft het niet. En heb zelfs het gevoel er mensen zijn die gewoon mee gaan met het bashen alleen om er bij te horen.
Want als je een andere mening hebt dan de menigten wordt je voor gek verklaard en hoor je niet op deze aardbodem rond te lopen.

19 november 2022 om 16:25

Sterker nog als je een islamitische achtergrond hebt mag je het land zelfs verlaten. Omdat je een andere mening hebt. Hypocrieten

20 november 2022 om 12:21

Want iedereen die moslim is heeft natuurlijk precies dezelfde mening over zaken... wat een dom gelul zeg.

19 november 2022 om 15:32

Zodra de bal rolt leeft het echt wel. Ja, je ziet nu geen oranje winkelstraten, maar dat komt ook gewoon omdat er overal al Sinterklaas/kerstversiering is. En sowieso moet je wat verder kijken dan Nederland.

19 november 2022 om 15:46

Niemand heeft er zin in? Ik heb wel degelijk zin in 4 weken lang voetbal op tv. Alle WK-pooltjes worden weer ingevuld en men zal weer massaal voor tv zitten tijdens wedstrijden van Oranje.

Wel heel rare actie van de knvb. Krijgen we hier nu ook discussies over in allerlei talkshows of geldt dat alleen als een speler een bepaalde band weigert te dragen?

Na deze reactie laat ik gewoon alle bijzaken over het WK lekker links liggen en ga ik van een voetbaltoernooi proberen te genieten. Maakt mij verder niet uit welke band men om heeft en wat voor consumpties er wel of niet lokaal geschonken. Ik ga lekker met mn biertje en bitterballen op de bank zitten.

Het geleuter over Qatar had je bij de toewijzing moeten houden. Het is nu eenmaal daar, dus dan heb je je aan de lokale regelgeving te houden.

Man man man ze zijn tegenwoordig meer bezig met het gender gebeuren en bandjes gebeuren dan met het voetbal..gaat toch helemaal nergens over..triest

Dat is een statement van niks. Ze hadden met alle landen moeten zeggen. We gaan niet naar Qatar. Veel plezier met je wk zonder deelnemende ploegen. Maar het levert zoveel geld op dat ze gewoon gaan. Wie betaald bepaald. Het is gewoon een kleine dictatuur waar ze naar toe gaan. Maar wel een dictatuur die er goed voor betaald. En geld regeert.

Wow wat erg toon eens fucking ballen en ga niet eens gewoon tering man en dan doen ja we vinden het zo erg dit dat wat een gelul als je het echt erg vond zou je niet gaan klaar simpel kut voetballers ook met hun hypocriete gedrag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren