Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert wil vader nadoen in finale: ‘Puntertje komt vanzelf als het nodig is’

Laatste update:

In aanloop naar de finale van de Europa League tussen Ajax en Manchester United wordt Justin Kluivert nog meer met zijn vader vergeleken dan normaal. Patrick Kluivert maakte in 1995 namelijk het winnende doelpunt in de finale van de Champions League tegen AC Milan. De jonge Kluivert kan niet zoveel met de vergelijking met zijn vader, maar wil zijn kunstje dolgraag herhalen.

“Ik word inderdaad veel vergeleken met mijn vader en dat is leuk, maar ik moet zelf het beste uit mijn carrière halen en mijn best doen in de finale. Of ik al oefen op een puntertje? Nee, het komt er vanzelf wel uit als het nodig is”, zegt Kluivert tegenover NUSport, waarmee gedoeld wordt op het puntertje waarmee zijn vader de finale van de Champions League besliste. “Een nog mooier scenario is natuurlijk als ik net als mijn vader scoor.”

Kluivert praat vaak met zijn vader over de finale. “Hij zegt dat ik moet genieten en plezier moet hebben, dan komen mijn kwaliteiten naar voren. Focus is ook belangrijk, je door niets laten afleiden. Ik denk dat dat wel in me zit”, aldus de achttienjarige aanvaller, die nog geen druk voelt. “De spanning speelt een rol, maar nu voel ik dat nog niet. Een dag voor de wedstrijd krijg ik gezonde kriebels in mijn buik, maar dat is alleen maar goed. Daar word je beter van.”

Denk jij dat Ajax de Europa League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch een stunt zijn als het zou gebeuren. Zolang ajax maar wint ben ik tevreden. Ik verwacht trouwens younes dolberg en traore in de basis.

18 mei 2017 om 15:57

@ Rochus,

Inderdaad. Ik verwacht ook dat Younes, Dolberg en Traore in de basis zullen beginnen. Kluivert zou ik ergens in de 2de helft inbrengen en zoals jij al aangeeft: zolang Ajax wint, ben ik tevreden.

Ben echt benieuwd naar de wedstrijd. Ik schat de kansen momenteel 60-40 in het voordeel van United. Ik hoop echt dat Ajax wint, maar degene die ik het meeste vrees, is Mourinho: hij kan z'n teams echt altijd zo vies en zo lelijk laten spelen, om er vervolgens met de overwinning vandoor te gaan, maar zoals ik al aangaf: ik hoop echt dat Ajax wint.

Als Ajax dezelfde motivatie en krachten kan opbrengen en op dezelfde manier kan spelen als in bijvoorbeeld de wedstrijden tegen Feyenoord, FC Kopenhagen (2de wedstrijd), Olympique Lyon (1ste wedstrijd) en Schalke 04 (1ste wedstrijd en laatste gedeelte 2de wedstrijd), dan geef ik Ajax echt een zeer goede kans, maar momenteel is het in mijn ogen 60-40 in het voordeel van United en ja, Ajax heeft meer rust, maar zoals ik hierboven al aangaf: ik vrees het tactische/mentale spel van Mourinho.

Tegen United hoop ik dat Tete op de plek van Veltman begint, Riedewald als linksback en van de Beek op de plek van Schone. Tete heeft al laten zien dat hij gewoon als rechtsback hoort te spelen, ipv Veltman, Sinkgraven is er volgens mij ruim 'n maand uit geweest met een blessure en ook als hij gewoon fit zou zijn, zou ik voor Riedewald kiezen, aangezien Sinkgraven geen echte verdediger is en ja, hij doet het beetje bij beetje steeds beter, maar gezien het feit dat hij de afgelopen weken niet heeft gespeeld, plus het feit dat hij dus geen echte verdediger is, is voor mij een reden om Riedewald als back te gebruiken tegen United, voor wat meer verdedigende zekerheid en Schone kan prima mee in de Eredivisie, maar voor de Europa League komt hij toch wat tekort, terwijl van de Beek dit seizoen in de Europa League in meerdere wedstrijden een goede indruk heeft gemaakt.

Onana
Tete
Sanchez
Viergever
Riedewald
Klaassen
vd.Beek
Ziyech
Traore
Dolberg
Younes
18 mei 2017 om 18:50

@rochus & @rochester Jullie zeggen' zolang Ajax wint, ben ik tevreden"
Nou ik ben nu al heel tevreden dat we uberhaupt de finale spelen.
Als we ook nog is winnen dan is dat gewoon erg mooi meegenomen

Verder vindt ik dat je gewoon het team moet laten staan zoals ze het sterkst voetbalden afgelopen wedstrijden.
Door de vaste kern te hanteren zijn ze beter gaan voetballen en dus in de finale terecht gekomen vind ik.

Dan wel in de 85e minuut de 1-0.

Hij kan de laatste 20 minuten worden ingebracht. Een frisse jonge speler kan dan opeens verrassende dingen doen. Kluivert vanaf het begin laten starten zou naar mijn mening echt geen goede zet zijn.
Younes fijn aan de linkerkant en Traore of Neres aan de rechterkant.

Haha wat zou het geweldig zijn als Kluivertje de winnende maakt in de finale. Doe maar een knotsgekke wedstrijd waarin Kluivert in de 92é minuut de 4-3 voor Ajax maakt.

18 mei 2017 om 15:39

Met dan nog Pogba die daarna, vlak voor tijd op doel poeiert en zijn bal gekeerd ziet worden door Onana?

18 mei 2017 om 15:46

Rashford doorgebroken, onana haalt rashford neer, speler moet op doel, Speler houd de penalty.

18 mei 2017 om 15:47

Die zetten we er ook nog bij.

18 mei 2017 om 15:51

1 euro op deze combinatie inzetten en je bent miljardair

19 mei 2017 om 06:27

Hahahaha gaat te ver deze. Ik bel alvast het Pieter Baan Centrum voor een intake.

18 mei 2017 om 16:22

Asjeblieft niet zeg. Die laatste 10min tegen Lyon duurde een eeuwigheid. Laat Ajax dit maar lekker snel beslissen. Leuk voor de neutrale toeschouwers maar niet voor de Ajax supporters.

18 mei 2017 om 16:32

Heb je helemaal gelijk in, maar dat maakt de overwinning wel nog nog mooier. Ook ik als Ajax supporter had het niet meer, maar dat maakt de euforie des te mooier.

18 mei 2017 om 16:38

dus dat...die return wedstrijden tegen schalke en lyon...pff..nee, laat ajax maar die makkelijk winnen zonder spanning de laatste 15 minuten. gatver..echt verschrikkelijk dat gevoel met klamme handjes...

18 mei 2017 om 18:48

Ik vond zijn laatste invalbeurten allemaal bagger, denk dat je beter Neres kan laten invallen.

18 mei 2017 om 16:41

Wil je me dood hebben? Lyon uit ben ik al 30 jaar ouder geworden :P

18 mei 2017 om 17:56

Haha doe dat maar liever niet. Dat zou m'n hart denk ik niet aan kunnen! Ik hoop dat Ajax lekker haar aanvallende spel speelt. Ook tegen Lyon zag men dat veel tegenstanders niet weten wat ze moeten doen als een ploeg vol op de aanval gaat! Hoop op een 2-0 voor Ajax!

18 mei 2017 om 18:18

Alsjeblieft niet. Dan krijgt dit 17-jarig broekie een nog veel grotere mond dan hij al heeft. Leuk dat hij het nu goed doet, maar als hij dit niveau volgend jaar niet nogmaals haalt of het jaar erna verzaakt, wordt hij drie keer zo hard afgemaakt door de media en kan hij zijn carriere vaarwel zeggen. Z'n gedrag is om te kotsen; zeker omdat hij nog geen reet gepresteerd heeft. Hoop overigens ook dat Man U gewoon wint (Man U fan) en dat Darmian / Valencia deze jongen even flink op z'n plek zet. Overigens zou het wel mooi zijn voor het Nederlandse voetbal, dus ik misgun het Ajax ook zeker niet. Tegen Celta, Besiktas, Lyon of wie dan ook had ik voor ze gejuicht, maar dat is nu even anders.

18 mei 2017 om 23:51

Kluivert heeft helemaal geen grote mond. Praat alleen makkelijk en is de zoon van Patrick waardoor hij bij veel mensen al een streepje achter heeft.

19 mei 2017 om 13:36

Vind z'n gedrag wel meevallen. Zelfvertrouwen, Beetje lef, beetje arrogant, dat is allemaal prima. Dan heb ik toch veel liever dan zo'n kerkjongetje. Zolang het maar zo blijft, met mate.

18 mei 2017 om 23:52

Ajax bij de rust 0-3 achter. Dan draait Ajax het nog om met 4-3 in de laatste 20 minuten. Amsterdam ontploft en Mourinho moet naar het toilet spurten met acute diarree.

19 mei 2017 om 07:38

En wordt hij daarna ontslagen

Ik verwacht dat Ajax een zakelijke 2-0 overwinning op Man United gaat boeken. De 1-0 valt na 25 minuten doordat Daley Blind in eigen doel kopt en de 2-0 valt in de laatste minuut van de blessuretijd door een puntertje van Kluivert.

18 mei 2017 om 15:47

Voordat Kluivert scoort staat het al 2-0. In de tweede helft schiet Klaassen tegen de ingevallen Fosu-Mensah op en via hem verdwijnt de bal in het doel

18 mei 2017 om 16:23

Fellaini is geblesseerd

18 mei 2017 om 16:26

Ze spelen niet in de arena dus hoe verwacht je dat Ajax gaat domineren? Laten we hopen op een goede resultaten, maar buiten de Arena heb ik Ajax nog geen mooie dingen zien doen...

18 mei 2017 om 16:46

Uit bij Panatinaikos gewonnen met 2 - 1 en vriendschappelijk uit tegen RB Leipzig met 5 - 1 gewonnen.

Maar hopelijk tegen Manunited de mooiste overwinning.

18 mei 2017 om 18:20

Dat zijn welgeteld twee wedstrijdjes tegen ploegen die je gewoon hoort te winnen als Ajax zijnde. Ja, RB Leipzig presteert uitstekend, maar is en blijft een promovendus die, net als Leicester, zo weer in kan storten. Had dan de uitwedstrijd van Schalke benoemd. Het voetbal was misschien niet oogstrelend, maar hij liet men zien dat inzet en passie ook beloond kan worden en dat dit ook tot een heerlijke pot kan leiden.

puntertje, zondagschot, schwalbe, 40 meter solo, maak nie uit hoe, voor nu win gewoon. lets go Ajax!!

Ik zou het toejuichen als hij scoort en dan ook nog eens de winnende. Maar ik zie het niet gebeuren...
Hij kan zeker een goede worden maar hij is er nog lang niet. Je ziet dat hij het niet aankan in de grotere wedstrijden, dat is vooralsnog veel te hoog gegrepen voor hem.
Laat hem het voorlopig maar houden bij gemiddelde eredivisie wedstrijden.

Het zou een sprookje zijn maar eerlijk gezegd maakt het me niet uit wie hem maakt als we maar winnen. Maar als het Justin is voegt het wel iets sprookjesachtig toe aan de overwinning.
Heeft er verder niemand een raar gevoel als hij de naam Kluivert bij Ajax hoort. Ik denk nog steeds gelijk aan Patrick. Alsof Patrick nog te jong is om al zo een groot kind te hebben. Het lijkt net gisteren dat hij zelf 18 was. Maar goed sommige kinderen spelen zelfs met hun vader nog in een elftal zoals die Ijslander ooit als ik het goed heb.

Mij maakt het echt niet uit wie de winnende maakt al komt Heiko Westermann erin om de bal erin te koppen en zich legendarisch te maken.
Het kan ook zijn dat Kluivert er zo mee bezig is dat hij alleen maar denkt aan zelf scoren. Maar ik verwacht wel dat die professioneel genoeg is om dat te laten.

Als die hard United fan, wil ik dat Ajax wint. Klaar met Mourinho maarja dat was ik al sinds zijn aantreden bij United.

19 mei 2017 om 01:40

Wow da's niet mijn soort die hard dan.

Als dat gebeurd, zou ik het ook weer leuk vinden als hij na de gewonnen wedstrijd even de kleedkamer van United in loopt en naar Rooney toe loopt om te vragen of hij misschien van shirtje wil ruilen, net zoals papa dat deed tegen AC Milan deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren