Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert wil nog één of twee spelers halen: ‘Maar niet kopen om het kopen’

Laatste update:

Paris Saint-Germain moet in de tweede helft van het seizoen in de achtervolging op OGC Nice. De koploper van de Ligue 1 heeft een voorsprong van vijf punten. Mede om die reden willen les Parisiens nog één of twee spelers binnenhalen, zo zegt technisch directeur Patrick Kluivert tegen France Televisions.

/

De Franse topclub legde eerder deze maand al veertig miljoen euro op tafel om Julian Draxler van VfL Wolfsburg over te nemen. Kluivert wil nu nog een versterking halen voor de voorhoede van PSG. “We willen zeker één nieuwe speler halen. Misschien twee”, laat de technisch directeur van de Parijzenaren weten.

“De transfermarkt is erg moeilijk. We willen niet kopen om het kopen. Het is belangrijk een speler te halen die onze ploeg sterker maakt”, gaat Kluivert verder. Onder meer Mamadou Sakho, Javier Hernández en Jonas werden afgelopen maand in verband gebracht met een overgang naar Parijs. Daarnaast is Kluivert bezig het contract van Blase Matuidi en Ángel di María te verlengen. “Di María? Ja, hij blijft.”

Moet Paris Saint-Germain er nog een speler bij halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze kunnen in de voorhoede idd beter versterking halen, zo zie je maar weer hoe afhankelijk ze van ibra waren..

12 januari 2017 om 10:37

Uhm het is een bericht over PSG en daar gaat het niet top mee en dat komt volgens lobje door het vertrek van Ibra. Dat zou ook de rede zijn dat ze een aanvallende versterking nodig hebben. Maar dat komt naar mijn mening ook doordat Ben Arfa niet de versterking is geworden die het had moeten worden

Javier Hernandez zie ik wel zitten! Hij scoort overal!
De transfermarkt is inderdaad wel moeilijker geworden, ook al heeft PSG een berg met geld. Vanuit China worden er ook steeds meer wereldspelers aangetrokken die nog meer kunnen verdienen daar. Ook in Engeland worden de bedragen steeds hoger.

Dan zou ik eerder voor Sakho gaan, dan voor de rest. PSG heeft op dit moment maar 3 centrale verdedigers met Kimpembe, Thiago Silva en Marquinhos, waarvan Thiago Silva en Marquinhos echt heel erg blessuregevoelig zijn.

Sakho kan, speelt nu toch vaker bij de tweede dan bij de eerste van Liverpool, maar Manolas of Laporte zou denk ik ook heel goed zijn voor Psg.

Het valt op dat PSG met mindere namen in verband wordt gebracht dan voorheen. Ze kochten Ibrahimovic,thiago Silva,cavani,di Maria,...

De laatste tijd halen ze of worden ze in verband gebracht met Jese,draxler,hernandez,sakho, Jonas, Krychowiak,ben Arfa,...

12 januari 2017 om 09:53

Dat zijn meestal ook gewoon buitenkansjes hoor! Daarnaast zijn wr maar weinig spelers die de ligue 1 een leuke competitie vinden.

12 januari 2017 om 10:22

memphisdepay

Veel grote spelers kozen voor Psg. Nu lijken ze afdankertjes van topclubs aan te trekken.

Of die spelers nu komen of niet. Normaal worden ze in verband gebracht met spelers als Neymar,sanchez,hazard,...

12 januari 2017 om 11:42

Kan het zijn door FIFA Fairplay?

Had in een Fransen krant gelezen gister dat zowel Jése als kochinyak (die pool ex Sevilla) weg moesten deze transferperiode. Dat waren toch de grote aankopen afgelopen zomer? Als dat inderdaad zo is begin ik langzaam te twijfelen aan Kluivert.

12 januari 2017 om 11:21

Heb je ooit veel vertrouwen in hem gehad in zijn huidige rol dan? Ik vind het nog steeds een wonder hoe ze bij hem uit gekomen zijn.

12 januari 2017 om 14:33

@hangover96
Echt? wist ik helemaal niet joh! maar bedankt.

@stefandefree
je gaat toch meestal uit van het positieve van mensen. De naam kluivert is ook geen kleine naam in het voetbal.

Psg wordt zwakker en zwakker heb ik het idee. De namen die klinken zijn toch beduidend minder dan een tijdje terug. Ik denk dat ze het verliezen van de Engelse clubs (vooral door de competitie) en dat de echte toppers niet meer haalbaar zijn. Ik weet ook niet of de competitie nu sterker wordt. Monaco is natuurlijk sterker geworden, maar een Lyon is dan weer terug gezakt (marseille nog meer). Dan heb je nu Nice, maar dat is ook nog afwachten of ze een constante uitdager kunnen worden.

12 januari 2017 om 10:24

Gooner4

Klopt, serieuze verandering zoals ik hierboven aangaf. Maar met geld is alles te koop, het is alleen raar dat sinds Kluivert er is, mindere spelers naar PSG komen.

12 januari 2017 om 12:02

lees hier boven even de eerste 2 aankopen waren al rond voor kluivert begon draxler is zijn eerste echte aankoop.

Er komen denk ik weer top spelers met kluivert als technisch directeur.

Ik denk dat iedereen te snel oordeelt als idd klopt dat Draxler zijn eerste aankoop is komt er zeker nog meer vuurwerk naar PSG

12 januari 2017 om 12:23

Maar zal hij het probleem zijn? Lijkt me niet dat de technisch directeur heel veel uitmaakt..

12 januari 2017 om 12:36

Gooner4

Zie hem niet als het probleem, ik vind enkel dat PSG minder voor echte toppers gaat

12 januari 2017 om 14:30

Oh oke, fout begrepen dan. Klopt helemaal wat je zegt ja.

12 januari 2017 om 16:04

PSG is nooit echt top, top geweest! Ik vind dat ze altijd wel mindere spelers haalde ook als ze top spelers haalde.

12 januari 2017 om 12:47

Klopt. Alle topspelers en talenten uit de Ligue 1 vertrekken op den duur naar het buitenland, omdat het salaris daar veel hoger ligt. Als deze spelers zouden blijven, zou de Ligue 1 een veel leukere en sterkere competitie worden. Zo heeft Rennes in een half jaar tijd hun twee smaakmakers verloren (dembã©lã© en Ntep). Een Payet is gewoon niet in Frankrijk te houden voor OM. Hetzelfde gold voor Mandanda.

Een extra spits en een centrale verdediger. Adil Rami lijkt mij een goede optie. En als spits misschien toch Lukaku

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren