Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert: ‘Kijken hoe het het aanvoelt tegen de top als Engeland en Portugal’

Laatste update:

Justin Kluivert kreeg vorige week vrijdag te horen dat hij was opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal en maandagmiddag meldde de Ajacied zich in Zeist. De achttienjarige buitenspeler gaf vrijdag al aan verheugd te zijn met zijn oproep, maandag stond hij voor het eerst op het trainingsveld bij Oranje en keek hij zijn ogen uit.

"Ik ben blij met zulke spelers samen te mogen spelen, dat is geweldig. En dat je voor je eigen land mag uitkomen is een droom natuurlijk", laat Kluivert weten in gesprek met RTVNH. De talentvolle buitenspeler hoopt tegen Engeland of Portugal te debuteren. "Het zou mooi meegenomen zijn als dat ervan komt. Maar goed, ik wil lekker trainen met die jongens en zie ernaar uit om ze beter te leren kennen."

Kluivert zijn eerste periode bij Oranje staat volgens hem in het teken van wennen. "In de wedstrijden wil ik kijken hoe het het aanvoelt tegen de top als Engeland en Portugal”, aldus de aanvaller, die na zijn eerste training bij het Nederlands elftal al een verschil merkte met Ajax. "Ik denk de kwaliteit van de spelers. En alles is wel wat 'meer'. Zeker."

De oproep van Justin Kluivert voor Oranje is terecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kwaliteit van de spelers. Hmm denk dat Ziyech met 2 vingers in de neus de beste man van oranje zou zijn. Althans, zelf zie ik oranje tegenwoordig niveautje Nederlandse topclub. Maar goed, toch een leuk podium.

19 maart 2018 om 19:39

Heb jij enig idee waar jij het over hebt.
Verschrikkelijk!

19 maart 2018 om 19:58

Eerlijk waar. Soms lees je inderdaad de meest stomme of zal ik zeggen domme berichtjes op deze forum. Dan krab je je 2x achter je oren om dan maar niet te reageren op die berichtjes. Het kan ook de leeftijd van de persoon zijn. Maar meestal is dat het niet.

20 maart 2018 om 02:03

zoiets raars zegt hij toch niet. Ziyech heeft meer voetbal in zijn grote teen dan Strootman en Wijnaldum bij elkaar opgeteld. dat zijn 2 waterdragers die je ook nodig hebt maar Ziyech is de creatieve middenvelder die wij momenteel niet hebben dankzij onze grote vriend Danny Blind en creativiteit heeft eigenlijk elk elftal nodig op het middenveld.

dat gebrek aan creativiteit is imo ook de grootste reden dat we 2 eindtoernooien zijn misgelopen de laatste jaren. met alleen hard werken en veel good will ga je het niet redden

20 maart 2018 om 06:50

Ziyech is niet eens onomstreden (bij het publiek) bij de nr2 van een mickey mouse competitie.... nee, die is niet met 2 vingers in de neus de beste

20 maart 2018 om 10:21

Meer voetbal in zijn grote teen dan strootman en Wijnaldum?? Volgens mij zijn dit wel 2 spelers die hun club kampioen maakten en dat heb ik Ziyech nog niet zien doen. Denk overigens ook niet dat Ziyech net zoveel minuten zou maken als Wijnaldum bij Liverpool. Misschien even Arsenal-Liverpool terugkijken van vorig jaar hoe Wijnaldum het middenveld overheerste en Ramsey keer op keer uitkapte. Ziyech krijgt zelfs veel kritiek in de eredivisie dus moet het nog maar zien..

20 maart 2018 om 10:24

Edit; Strootman natuurlijk geen kampioen geworden met PSV

20 maart 2018 om 11:49

Wijnaldum heeft PSV kampioen gemaakt? ik vraag me af hoe beslissend hij dan precies was in dat elftal. op hoeveel goals en assists stond hij? bij Liverpool zie ik hem namelijk alleen maar ballen onderscheppen en heel weinig beslissende dingen doen

voor Ziyech is het ook moeilijker. om bij Liverpool wekelijks aanvallend het verschil te maken is wat anders dan de rol van Wijnaldum van wie verwacht word dat hij het vuile werk opknapt en ballen onderschept. meters maken in het veld en achter een tegenstander aanhobbelen is het makkelijkste wat er is, aanvallend het verschil maken is een stuk lastiger

dat is hetzelfde als je nu gaat zeggen dat Blind een beter voetballer is als Depay omdat hij het wel heeft gered bij United. van Blind word er niet meer verwacht dan een tikkie breed, tikkie terug en dat hij zijn taken uitvoert terwijl van een Depay verwacht word dat hij de punten binnenhaalt met aanvallende acties

20 maart 2018 om 13:43

Jij onderschat de rol van Wijnaldum echt. Een middenvelder speelt juist vaak goed als die onopvallend is en Wijnaldum doet echt wel meer dan alleen ballen afpakken. Ik zeg ook niet dat Wijnaldum een wereldvoetballer is maar er wordt gezegd hierboven dat Ziyech meer voetbal heeft in zijn kleine teen en dat is gewoon niet zo. Ziyech gaat al kinderachtig gedrag vertonen als die door een paar mensen wordt uitgefloten dus denk dat hij sowieso niet gemaakt is voor een topclub. Wijnaldum in zijn laatste seizoen aanvoerder en 14 goals in 33 wedstrijden. Assists weet ik niet precies maar heeft gewoon een groot aandeel gehad in het kampioenschap en heeft in ieder geval meer bewezen dan Ziyech. Maarja Ziyech speelt voor Ajax dus dat is volgens veel mensen hier dan gelijk een wereldvoetballer en als je er kritiek op hebt, heb je geen verstand van voetbal..

19 maart 2018 om 19:49

Ziyech wie?

En waarom zou hij ver uit de beste zijn. Ik zie liever een propper daar staan omdat hij misschien passend iets minder is maar wel altijd 100% strijd zal geven.
Maar snap niet waarom je over hem begint heeft tenslotte niks met oranje te maken

19 maart 2018 om 20:12

Deze x ben ik het met je oneens. Alleen al omdat er ook zeer goede spelers als Van Dijk, De Vrij, Wijnaldum, Strootman, Depay en Promes bij zitten die natuurlijk dat niveau zijn ontgroeid. Daarnaast ook omdat het een samenvoeging is van het beste Nederlandse spelersmateriaal, terwijl dat maar deels rondloopt in onze top.. Zo'n Kluivert of Bergwijn staat basis bij een topclub, bij Oranje net aan selectie.. De Ligt is aanvoerder, bij Oranje gewoon bankje..

19 maart 2018 om 20:28

De ligt is basis indien we met 3 centrumverdediger gaan spelen. Let maar op.

19 maart 2018 om 21:11

Haha wat een reactie !!!
Van dijk , de vrij , strootman , wijnaldum , depay , promes en bas dost zijn 10 x beter dan wat er in Nederland rond loopt.

20 maart 2018 om 02:06

klopt maar het zijn 2 waterdragers en geen bepalende spelers. dat had Ziyech wel kunnen zijn met zijn creativiteit, scorende vermogen en passing. hoe vaak hebben we het niet gezien in de laatste 2 kwalificaties dat Wijnaldum en Strootman de creatieve oplossing niet zien en een tikkie breed of terug geven. niet zo gek ook want ze hebben geen creativiteit. dat missen we momenteel zwaar op het middenveld en eigenlijk in heel het Oranje elftal. daarom voorspel ik ook weer een zeer lastige kwalificatiereeks

20 maart 2018 om 02:15

Ziyech zou geen bepalende speler zijn bij clubs als Liverpool en Roma. Bij dat soort clubs mag je direct banken na meer dan 10 ballen zo inleveren bij je tegenstander. Ziyech is inderdaad een topspeler in Nederland, maar met zijn huidige uitstraling en beleving zal geen topclub de vingers aan hem branden.

20 maart 2018 om 12:24

dat zou kunnen maar in dit zeer matige Oranje zonder creativiteit had hij makkelijk meegekund en van meerwaarde kunnen zijn

20 maart 2018 om 05:59

Ik ben blij dat Ziyech niet voor Oranje heeft gekozen. Ronald Koeman zal zijn handen al vol hebben aan Depay. Nog een in zichzelf gekeerde voetballer erbij zou alleen maar voor onrust zorgen. Daarbij is Ziyech goed maar niet beter dan wat er nu in Oranje speelt. Ziyech komt tekort voor de Europese top. Ziyech is een speler voor de subtop in de grote voetballanden. Is een voetballer die teveel risico in zijn spel legt en dat wordt in het buitenland direct afgestraft. Ik ben ook benieuwd hoe hij gaat presteren op het WK. Als hij op dat podium zoveel balverlies lijdt als hier in de Nederlandse competitie dan zie ik hem snel zijn basisplaats verliezen als hij die uberhaupt al zou hebben en anders ligt Marokko er snel uit.

Heel veel rauw talent maar ben wel een beetje bang dat hij gevaarlijk balverlies gaat leiden door onnodig geribbel op de eigen helft zoals ook tegen Sparta. Gelukkig zijn het oefenwedstrijden. Ik heb na lange tijd wel weer zin om te kijken naar het Nederlands elftal, ben nieuwsgierig naar hoe het eruit gaat zien met een nieuwe trainer en een aantal nieuwe spelers.

19 maart 2018 om 22:41

Ben je daar bang voor. Dat zou geweldig zijn. Ik ben juist bang dat hij tegen de Engelse of Portugezen in mag vallen. Zij veel druk naar voren zetten hij zichzelf lanceert van eigen helft en de bal met een streep de kruising in jaagt. Dan is het echt afgelopen en gaat hij geweldig naast zijn schoenen lopen en denken dat hij het niveau bij een topclub aankan. 99% kans dat we dan over een paar jaar spreken over een verloren talent.

Denk dat hij op dit nivo echt geen onnodige moves gaat maken die tot balverlies leidt.
Heb juist veel vertrouwen in Kluivert.is slim genoeg om zn momenten te pakken.

Blij voor onze Kluivert dat hij in ieder geval ervaring op kan doen qua trainen met de beste spelers van Nederland. Hopelijk ook nog wat speeltijd. Mooie ervaring voor hem. Hopelijk opent het zijn ogen nog meer, zodat hij beseft dat hij nog lang niet een 160 miljoen speler is voor Barcelona...

Nee veel te vroeg is er nog lang niet veel te snel weer omhoog geschreven ! Vind van beek ook totaal belachelijke keuze kan nog wel doorgaan maar hou t maar bij deze ! Nu wil ie wel weer Robben de bij hebben ik snap dat niet hoor wat wil je nou ?????? Ik vind trouwens dat Robben niet had moeten stoppen nog en nog paar oud gediende niet , een Nederlands team moet er staan en is geen opleidings aangelegenheid , zo,n kluivert en beek horen in jong oranje als je ze zo goed vind ik vind dat zeker (nog) niet !

19 maart 2018 om 20:38

Hoe kun je nou klagen als hij Robben erbij wilt hebben als je de volgende zin roept dat hij nog niet had moeten stoppen? Als je ff 2 seconde verder denkt had je wel kunnen concluderen dat Koeman dat blijkbaar ook niet wilde..

19 maart 2018 om 23:07

Van Beek zit niet eens bij de selectie, maar ik neem aan dat je op Donny doelt gezien Van Beek geen Ajacied is, dus daar zul je niet zo over blaten waarschijnlijk De bondscoach heeft duidelijk toegelicht waarom hij Kluivert heeft meegenomen i.p.v. het alternatief Bergwijn. Donny van de Beek speelt al een heel tijdje prima bij Ajax is een hardwerkend type wat je prima voor in de breedte bij de selectie van Nederland kan hebben. Goeie alternatieven ook die jij noemt voor de betreffende posities man!

Engeland moeten ze kunnen pakken als ze een beetje naar hun mogelijkheden spelen, Portugal wordt al wat lastiger. Die is traditioneel altijd lastig

Ik denk dat kluivert goed kan worden maar de verkiezing komt te vroeg ben wel benieuwd hoe hij zich staande gaat houden tegen echte verdedigers tegen Dumfries excelleren is geen maatstaf maar het talent heeft hij wel al vind dat ook weer niet teveel gehypeted moet worden

Nou Kluivertje, dan ga je er achter komen dat je totaal niet het benodigde niveau haalt hoor.
Praatjes heb je genoeg, maar je speelt absoluut geen rol van betekenis bij Ajax.

19 maart 2018 om 21:22

Jij kan blijkbaar in de toekomst kijken, hoeveel gaat het worden?
En dan ook nog je eigen spelers afkraken met onzin, dan ben je geen ajax fan maar ajax anti-fan. Kluivert geen rol van betekenis? Wanneer heb je voor het laatst Ajax gekeken? 3 jaar geleden ofzo

19 maart 2018 om 21:28

Mr.eko, ik heb afgelopen weekend nog gekeken. Ik vind Kluivert geen goede speler. Het ziet er allemaal leuk uit, en soms als hij zijn dag heeft, speelt hij meer dan behoorlijk. Maar hij speelt ook met gemak 4 wedstrijden zeer matig tot waardeloos. Vond jij hem goed dan, gisteren?

19 maart 2018 om 21:41

ajaxted, bedenk wel even dat hij pas 18 jaar is. Op die leeftijd is het nog wel begrijpelijk dat hij erg mindere wedstrijden tussen heeft zitten. Hij speelde gisteren niet geweldig maar het was ook niet slecht. Daarnaast is dit toch gewoon een mooie kans voor hem om zich verder te ontwikkelen.

19 maart 2018 om 21:45

Verwacht je van een 18-jarige speler dat hij elke week een 10 speelt? Dan zou hij niet bij Ajax spelen maar in de Europese top. En zelfs daar spelen de meeste toppers niet elke wedstrijd constant. Wisselvalligheid hoort erbij, dat is geen reden om je eigen spelers af te kraken. Koester dit soort talenten liever zolang het kan en ze vertrekken

20 maart 2018 om 00:31

Kijk je zegt het al, als kluivert echt zo goed was, zat hij nu boj een topclub

20 maart 2018 om 02:25

Geef mij maar Younes. Veel meer dreiging, creeert meer ruimte voor de spits en is een leuker ventje om naar te kijken. Dolberg er weer in voor Huntelaar, Frenkie op de plek van Schone, Schone plaatsje naar voren ipv vd Beek en we kunnen mischien weer een keer genieten.

Koesteren deze talenten ????? Man hou is op gaat alleen maar over kluivert ! Zit dat in z'n naam ? Deze jongen is helemaal nog niet zo goed als word gezegd ik moet t nog zien , maar hoort zeker niet nu al in Nederlands elftal wat een blamage zo zijn er nog wel een paar van beek doet 1 keer is wat leuks met een actie maar is toch geen international ?? Dan weghorst hoe triest is dat ! Ga maar door pffff word niks en gaat ook niks worden !

20 maart 2018 om 07:33

Man man man.. wat een geschreeuw.. je doet net of al deze spelers basis gaan staan de aankomende wedstrijden. Kluivert misschien omdat er nou eenmaal niet veel buitenspelers zijn. Tevens is Koeman begonnen met het bouwen van een nieuw Nederlands Elftal. Jij bent vast ook het type dat het niveau dramatisch is in de Nederlandse competitie en dat spelers bij de topclubs geen weerstand hebben. Maar als jonge spelers zich kunnen bewijzen en ontwikkelen bij Oranje hebben ze er ineens niks te zoeken. Het zijn oefenwedstrijden hè?! Laten we het eerst nou eens afwachten. Ik heb in ieder geval meer vertrouwen in Koeman dan in jouw geschreeuw vanaf de zijkant.

20 maart 2018 om 21:13

Wat een triest figuur ben jij zeg, ongelofelijk!
Alleen maar altijd negatief spuien op Nederlandse talenten en nu zelfs op de bondscoach, ga je schamen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren