Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp vraagt media om verleden Mourinho als speler: ‘Sorry, José’

Laatste update:

In aanloop naar de wedstrijd tussen Liverpool en Tottenham Hotspur van zaterdagavond kreeg manager Jürgen Klopp tijdens de persconferentie de vraag of hij in het verleden een betere voetballer was dan José Mourinho. De Duitse trainer heeft werkelijk geen idee en vraagt aan de aanwezige journalisten of zij weten op welke positie de Portugees ooit speelde. Klopp laat uiteindelijk zoekmachine Google het werk doen, zoals in onderstaande video te zien is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker oprecht is die man ook. Heerlijk.

Hahaha geweldige kerel! Maar was Jose nu keeper of middenvelder? haha

10 januari 2020 om 19:51

Middenvelder, met 2 jaar Rio Ave en 1 jaar Belenenses als belangrijkste wapenfeiten. Dus ja, Klopp was met 11 jaar in de basis bij Mainz (ook al was het in de 2. Bundesliga) wel de betere voetballer van de twee.

Heerlijk ... Persvoorlichter: "we have no time" .... Klopp: "i have time"

Volgens mij kan Mou nog best aardig voetballen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren