Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: ‘Kom op, wie is beter dan hij? Op dit moment is hij de beste ter wereld'

Laatste update:

Jürgen Klopp is na afloop van de overtuigende zege van Liverpool op Watford (0-5) vol lof over Mohamed Salah. De aanvaller nam de koploper van de Premier League met een fraaie assist en een absolute wereldgoal zaterdagmiddag bij de hand. Volgens Klopp is Salah op dit moment de beste speler ter wereld. "Kom op, wie is beter dan hij?", aldus de Duitser tegenover BT Sport.

Klopp zag na afloop van de oorwassing tegen Watford ook dat Salah de absolute uitblinker op Vicarage Road was. “Zijn prestatie van vandaag was ongelooflijk. De pass bij de eerste goal was geweldig, de tweede goal was zeer speciaal. Hij is top”, zei de oefenmeester. “We zien het allemaal. Kom op, wie is beter dan hij? We hoeven niet te praten over wat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo hebben gedaan voor het voetbal, maar op dit moment is Salah de beste.”

De Egyptenaar zelf was blij met de sterke openingsfase van Liverpool. “We wilden niet starten zoals tegen Manchester City”, doelde hij op het 2-2 gelijkspel begin oktober, waarin The Reds in de eerste helft grote kansen weggaven. “We hebben in de kleedkamer besproken dat we goed uit de startblokken wilden schieten en dat hebben we gedaan. Alle doelpunten waren belangrijk, maar Bobby (Roberto Firmino red.) deed het geweldig door een hattrick te maken, dus felicitaties voor hem en Sadio Mané scoorde ook een mooi doelpunt.”

Salah was zelf verantwoordelijk voor de 0-4 van Liverpool. De aanvaller legde op de vierkante meter drie verdedigers van Watford in de luren, kapte vervolgens de glijdende Watford-verdediger Craigh Cathcart uit en schoot hierna bekeken in de lange hoek binnen. De Egyptenaar weet niet of het zijn mooiste goal ooit in het shirt van Liverpool was. “Ik heb het doelpunt nog niet teruggekeken. Mijn goal in de vorige wedstrijd (tegen Manchester City red.) was ook mooi. Ik weet niet welke beter was. Ik was in het strafschopgebied en probeerde iemand te vinden of zelf te scoren. Het gaat allemaal om het team. Dat is het belangrijkste.”


Salah durft niet te stellen dat hij in de beste vorm van zijn leven verkeert. “Ik weet het niet. Soms heb ik het geluk niet om doelpunten te maken, maar ik probeer altijd honderd procent om het team te helpen. Ik heb er op dit moment vertrouwen in dat ik het team help punten te winnen en dat is het belangrijkste.” Door de zege van Liverpool op Watford neemt de ploeg van Klopp de koppositie in de Premier League van Chelsea over. The Blues hebben twee punten minder dan Liverpool en spelen in de avonduren tegen Brentford.

Is Mohamed Salah de beste voetballer op dit moment?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niemand is op dit moment beter. Sinds hij bij Liverpool is gekomen is hij de beste speler van de PL en op dit moment van de wereld. Als Lewandowski of Messi de Ballon d'Or winnen zal ik niet zeggen dat het onterecht is, maar als Salah hem wint zeker ook niet.

16 oktober 2021 om 18:07

Zo goed vond ik hem afgelopen seizoen niet en volgens mij telt dat ook mee. In 2021 heeft bijvoorbeeld een Messi bizarre statistieken. Neemt niet weg dat Salah uitstekend begonnen is maar om na zeven wedstrijden te zeggen Ballon d’o, vind ik nogal opportunistisch.

16 oktober 2021 om 18:24

Vorig seizoen was hij persoonlijk de reden dat Liverpool top 4 haalde. Ook toen was hij fenomenaal, maar doordat Liverpool door een dip was gegaan en niet om de titel mee deed liep hij minder in de schijnwerpers

16 oktober 2021 om 18:14

Belachelijk dan ook dat Ronaldo alleen maar 3 tapins nodig heeft om tot potm verkozen te worden. Had 100% Salah moeten zijn.

16 oktober 2021 om 19:31

Omdat hij een paar weken in vorm is zegt deze mafkees dit. Ik ben benieuwd naar zijn spel in het Wanda Metropolitano volgende week (met alle respect voor watford)

16 oktober 2021 om 19:57

Kijk eindelijk iemand die het snapt.
La Liga en Bundesliga zijn op dit moment micky mouse competities vergeleken met de PL.
Dat is de reden dat Salah de ballon d'or het meest verdient in mijn ogen. Het is maar de vraag of Lewa en Benzema zo zouden presteren in deze moordende competitie.

Ik zeg Salah 1. Benzema 2. en Lewa 3.

Benzema plaats ik boven Lewa simpelweg omdat hij geen wereldelftal om zich heen heeft, verre van zelfs, vergeleken met Bayern.

16 oktober 2021 om 22:52

@Moozyy Hoe kun je messi nou niet eens in je top 3 hebben, schandalig wat mij betreft

16 oktober 2021 om 20:04

Bwa, Salah is niet per se beter dan de Bruyne, die 2 zijn wel de besten van Engeland inderdaad. Wereldwijd zou ikzelf Salah op 2 zetten momenteel denk ik, vind Benzema ook echt een fenomeen namelijk. Lewa vind ik een beetje overroepen. Maar hoe definieer je de beste van dit moment überhaupt? Laatste speeldag? Laatste 2 speeldagen? Laatste maand? Laatste trimester? Alleen dat al is een moeilijke discussie laat staan de keuze tussen Benzema, Salah, Haaland..

Klopp is natuurlijk een beetje gekleurd maar ben het wel met hem eens, er is geen speler op dit moment zo goed als Mo Salah. Spelers als Benzema, Haaland en Mbappe komen wel heel dicht in de buurt maar staan er voor mij net onder op dit moment.

Die goal van hem past honderd procent tussen de beste goals die een Messi ooit heeft gemaakt. Absoluut sensationeel.

16 oktober 2021 om 17:32

En de goal tegen City 2 week geleden. Pure klasse. Daar geniet ik van

16 oktober 2021 om 18:54

Ja die was ook fantastisch uitgevoerd. Een speler die op exact het juiste moment is gaan pieken in z'n carriere.

16 oktober 2021 om 17:38

Het is niet alleen de goal van vandaag, Salah heeft meerdere goals gemaakt op Messi wijze zie youtube, het is zeker een geweldenaar. Ik zie de strijd om de gouden bal dit jaar tussen Salah, Benzema en Lewandowski.

16 oktober 2021 om 18:04

En Messi niet? Legendarische copa gespeeld, of heb je dat gemist?

16 oktober 2021 om 18:24

Bro, laat die discussie zitten. In December is het LM7 en dan juichen we het hardstttt.

16 oktober 2021 om 18:27

@sociomasia, volgens mij gaat het om een hele jaar en niet een toernooi van 1 maand. En bij Psg is Messi nog zoekende uitgezonderd die mooie goal in de champions league.

16 oktober 2021 om 22:54

Zijn tweede seizoenshelft bij barca was fenomenaal. Je kunt hem niet de ballon d’or afnemen omdat ie in zijn paar wedstrijdjes psg nog moet wennen en niet helemaal fit is. (Heeft trouwens in een aantal wedstrijden nog best goed gespeeld ook)

17 oktober 2021 om 08:51

Ga weg joh. Was die echt zo bijzonder? Was een prima goal, maar deze uitspraak lijkt mij door die bekende gekleurde bril te komen…

17 oktober 2021 om 12:32

Ben geen Liverpool-fan en ook geen Egyptenaar, dus geen idee waar die brilkleur dan gebaseerd op had moeten zijn.

17 oktober 2021 om 16:43

Dan ben ik bang dat ik geen verklaring heb voor het feit dat je deze goal vergelijkt met Messi’s beste goals ooit. Want daar komt ie niet eens bij in de buurt.

Naja dit kan alleen kloppen als je het echt heel korte termijn wil kijken: de laatste 2 maanden bijvoorbeeld. Anders steekt Messi er nog steeds met kop en schouders bovenuit zolas hij eind vorig seizoen Koemans achterste redde. Maar zelfs dan als we dat als tijdframe nemen vind ik Benzema en lewa nog steeds een stuk beter op dit moment.

16 oktober 2021 om 17:29

Niet alleen Koeman natuurlijk. Zonder Messi had Barcelona het al veel eerder moeilijk gehad. Die heeft Barcelona zo vaak gered in de afgelopen pakweg 4 jaar.

16 oktober 2021 om 17:45

wel alleen Koeman die zijn job heeft mogen behouden door Messi

17 oktober 2021 om 13:18

Tja, de andere coaches waren ook al veel eerder ontslagen als Messi er niet was geweest, dus dat is echt een non-argument. We wisten toch allemaal dat Messi heel veel verbloemde? Ik vind het een beetje simpel om dat dan nu als excuus te gebruiken om de trainer neer te kunnen sabelen. We zien allemaal dat Koeman worstelt, maar geen coach in de afgelopen 20 jaar heeft met de omstandigheden te maken gehad waar Koeman mee te maken heeft. Dat geeft 'm natuurlijk geen vrijbrief om te blunderen, maar het is wel degelijk iets om rekening mee te houden...

Werkelijk een heerlijke speler. Het gemak waarmee hij soms dribbelt is fantastisch om naar te kijken. Het is altijd lastig om in te schatten wie nou het beste is, maar hij behoort zeker tot de 5 beste aanvallers ter wereld.

Was ook verbaasd dat Ronaldo speler van de maand september werd, en niet Salah. Op dit moment zeker de beste voetballer.

Ach Messi is op 10% nog een betere voetballer dan Salah.. snel normaal doen allemaal

16 oktober 2021 om 17:42

Messi op 90% is niet eens beter dan Salah en dat zeg ik Als messi fan,messi moet ook gewoon 100% zijn om de beste te zijn anders is hij ook maar aan het wandelen...

16 oktober 2021 om 18:21

Wat een onzin. Salah is op dit moment gewoon beter dan Messi.. en niet zon klein beetje ook..

16 oktober 2021 om 22:51

Hij is op dit moment echt niet beter dan messi hoor

Ballon d’or zal wel gaan om Messi,salah en lewandowski.

Zit wat in, Salah is oprecht fantastisch bezig. Ik zou zeggen dat hij het wel verdiend om de Ballon d’Or te mogen winnen. Daarentegen geef ik mijn voorkeur toch liever uit naar Lewandoski, die laat al enige tijd zien waarom hij de best is.

Elke week is iemand anders weer de beste speler van de wereld,dan roep iedereen benzema vervolgens lewandoski nu is het weer salah...

16 oktober 2021 om 18:26

En vervolgens noem jij Messi op 90% niet beter dan Salah, schiet ie er 1 in tegen City weet ik zeker dat je hem weer de GOAT vindt. Kortom, iedereen gaat in hetzelfde verhaaltje mee.

Geweldige speler is Salah en laat het ook vaak zien net als Lewa maar voetbal is niet alleen snelheid of kracht maar ook techniek en dan is Big Benz toch echt de betere, goals maken kunnen ze alledrie maar op techniek is Benzema uniek.

17 oktober 2021 om 12:01

Vriend heb je die goal uberhaupt gezien? Die goal tegen Watford en tegen City hadden letterlijk alles. Techniek om mee te beginnen, snelheid (wat benzema overigens niet heeft), precisie, kracht en overzicht

17 oktober 2021 om 18:47

Ieder z'n mening, ik vind Benzema de betere voetballer, op snelheid I Salah natuurlijk de winnaar maar op techniek is Benzema beter en dat baseer ik niet alleen op een aantal mooie momenten plus Benzema laat ook anderen beter spelen met assists en goeie passes, iets wat weinig spitsen zo goed beheersen.

Balen dat ik Mané in Fantasy had opgesteld ipv Mané.

Wat een lacher die Klopp. Messi met 2 handen op de rug gebonden is nog beter. En heeft ook beter gepresteerd in het kalenderjaar. Veel beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren