Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen wil kunstje opnieuw flikken bij Everton: ‘Prachtige ervaring'

Laatste update:

Davy Klaassen kan niet wachten op zijn eerste minuten bij Everton. De aankoop van the Toffees weet dat het niveau in Engeland wel iets hoger ligt dan in de Eredivisie. Tegenover de officiële kanalen van de club praat de 24-jarige middenvelder over zijn verwachtingen bij de Engelse subtopper.

"De Premier League is de grootste competitie", vindt Klaassen. "Thuis heb ik de Engelse competitie ook altijd gevolgd. Iedereen in Nederland kijkt ernaar, voor ons is het de mooiste competitie. Maar de Nederlandse competitie kun je er niet mee vergelijken. Er zit een groot verschil in. We zullen zien hoe ik me ga aanpassen aan de Premier League."

De Nederlander hoopt net als afgelopen seizoen met Ajax de finale van de Europa League te bereiken, waar de Amsterdamse club met 2-0 verloor tegen Manchester United. De ploeg van Ronald Koeman heeft zich namelijk als zevende in de competitie geplaatst voor het Europese toernooi. "Het spelen van de finale van de Europa League was een fantastische ervaring", aldus de Oranje-international. "In het begin van het seizoen denk je misschien dat het niet het grootste toernooi is met het allerhoogste niveau. Maar hoe verder we kwamen, hoe mooier het werd. Als jong team hebben we toen veel geleerd. Of ik dit jaar de finale weer haal? Dat zou wel mooi zijn", aldus Klaassen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat hij zich goed aan kan passen aan het niveau van de PL en het zo fortuinlijk gaat doen bij Everton, het gaat je goed Davy!

Heb oprecht twijfels of hij het niveau aankan.. Hoop dat hij onder de hoede van Koeman kan gaan slagen in de Premier League.

19 juni 2017 om 14:54

Waarschijnlijk omdat je voor Psv bent. Meestal als een Ajax speler een tijdje weg is worden ze pas gewaardeerd door de rest van Nederland. Geeft verder niet maar het valt wel op. Suarez kwam te kort en zou dat niet redden in de PL met dat gefrommel. Veel mensen hadden het toen nog over geluk/gefrommel van Suarez. Net als Eriksen die was veel te ligt voor de Pl, en zo kunnen we nog wel ff doorgaan..

19 juni 2017 om 15:00

Niet eens spelers van Ajax, Nederlandse spelers in het algemeen. Kuyt, Wijnaldum, van Dijk... gaat verder dan clubliefde, is meer het grote verschil tussen het grote chauvinisme en pessimisme van de gemiddelde Nederland

19 juni 2017 om 15:25

"omdat je voor PSV bent". Wat een onzin man. Ik heb Klaassen hier vaak genoeg verdedigd omdat juist veel Ajacieden hem de afgelopen jaren geweldig hebben onderschat.vergelijk je Klaassen nou echt met Suarez en Erkisen? Ik vind Clasie en Wijnaldum beter vergelijkingsmateriaal. Benieuwd welk pad hij kan bewandelen. Over Wijnaldum had ik ook zeker mijn twijfels bij zijn overstap naar Liverpool, maar die heeft zich sterk verbeterd op de punten waar ik hem bij PSV zelfs soms te kort vond schieten.

19 juni 2017 om 15:27

Lekkere survivorbias hier. Die waslijst van spelers die het niet gehaald hebben laten we doodleuk buiten beschouwing?

19 juni 2017 om 15:32

Waarom moet dat altijd direct weer op basis van clubvoorkeur zijn?

Als je kijkt naar de cijfers van Klaassen in de Eredivisie en die naast zijn cijfers in de Europa League legt, dan zie je een zeer behoorlijk verschil.

Dat soort feiten kan je toch best als indicatie zien dat hij het lastiger heeft zodra het niveau hoger is. Bij Everton zal hij wekelijks tegen tegenstanders spelen die een behoorlijke weerstand bieden. Daarnaast komt hij ipv zoals bij Ajax niet 1-2 gelijksoortige concurrenten tegen in de competitiewedstrijden, maar komt hij minstens 6 ploegen tegen die in principe gewoon beter zijn.

Het is ook in mijn ogen zeker geen uitgemaakte zaak dat hij een behoorlijk rendement zal gaan halen in de Premier League. Laten we het met zijn allen hopen, aangezien het uiteraard goed is voor het Nederlands voetbal.

19 juni 2017 om 16:11

Wijnaldum mist toch echt karakter als je t mij vraagt. Fantastische voetballer, lijkt alleen soms of hij dat zelf niet weet.
Bij Siem de Jong had ik twijfels, maar van Klaassen verwacht ik dat hij het maakt en het zou me ook niks verbazen als er een transfer naar Barcelona of Arsenal wordt afgedwongen.

19 juni 2017 om 17:26

Dan doe je wijnaldum tekort en overschat je klaassen: wijnaldum speelt al een jaar top bij liverpool en klaassen is pas net bij everton (de mindere ploeg van de merseyside). Beiden hebben ze nog (vrijwel) geen goede pot voor oranje gespeeld. Van Wijnaldum ben ik overtuigd (door zijn spel bij liverpool) maar klaassen heeft mij zeker nog jiet overtuigd

19 juni 2017 om 18:06

Niet eens aan te beginnen, want die is veel langer. Feit is wel dat iedereen (degene die het maken en degene die het niet halen) over dezelfde kam geschoren worden. We zullen zien wat het wordt :-)

20 juni 2017 om 01:15

est-1913 zegt eigenlijk niets verkeerd. We moeten nu niet ineens doen alsof Klaassen een fantastisch talent was/is die alles al heeft laten zien. Sterker nog, telkens als deze jongen op een hoog niveau moest acteren (vooral Oranje), bleek dat hij toch handelingssnelheid tekort kwam en technisch ook niet bepaald indrukwekkend was. Hard werken brengt je maar tot zover en nu pas moet Klaassen echt laten zien of hij daadwerkelijk iets kan brengen op een hoger niveau...

19 juni 2017 om 16:06

Maak de Premier League niet groter dan dat et is. Er bestaat een reden waarom Engelse clubs al jaren niks klaarmaken in de CL en dat is niveau. Spanje en Duitsland zijn kwalitatief beter dan Engeland. Et vele geld zegt in deze niet zo veel, behalve dat je te veels teveel betaalt voor spelers. Klaassen kan makkelijk mee, net als Blind, Vertonghen, Alderweireld, Eriksen. Baltempo en handelingssnelheid bij Ajax ligt hoger dan 70% van de teams in de Premier League.

19 juni 2017 om 17:28

Omdat je in de eredivisie tegen teams als roda en willem 2 speelt, in de premier league zijn de slechtste clubs gelijk aan of beter dan de top 3 uit de eredivisie, vergeet dat niet. Daarbij is tempo lang niet alles in het voetbal: uithoudingsvermogen en karakter spelen in de PL een grotere rol dan in nederland

19 juni 2017 om 17:57

Nee dat vergeet niemand, want dat is gewoon klinkklare onzin

19 juni 2017 om 16:35

Onder Koeman zal hij sowieso een streepje voor hebben, maar ook Van Gaal bleef Memphis een lange tijd opstellen terwijl hij geen lantaarnpaal voorbij kwam. Wel denk ik dat Klaassen een grotere kans heeft dan Memphis. Zijn mentaliteit lijkt mij simpelweg doorslaggevend.

Als een Clasie het al redt in de PL kan Klaassen dit met gemak aan.

19 juni 2017 om 15:35

Punt is dat Clasie het dus niet red. Dit seizoen maar 30 procent van de mogelijke speeltijd in de Premier League mogen maken. Slechts 350 minuten gemaakt in de tweede seizoenshelft.

19 juni 2017 om 16:12

Ja maar punt bij Clasie is ook dat je pas ziet dat die te kort komt als je bukt zodat je hem aan kan kijken.

19 juni 2017 om 16:51

Clasie is inderdaad niet goed genoeg voor de Premier League, of tenminste niet geschikt. Vreemd dat alle betrokkenen dat niet van tevoren in hebben kunnen schatten. Ik ben enorme fan van hem, en zijn plafond ligt ook wel hoger dan Feyenoord, maar hij had niet naar Engeland moeten gaan.

19 juni 2017 om 16:54

Dat heb je zeker bij Messi, iniesta en Xavi ook. Lengte maakt geen klote uit, het gaat om kwaliteit, als je daarover begint prima maar kom niet met lengte want de best voetballende speler is 170

19 juni 2017 om 17:17

1.85 bedoel je? Lengte maakt sowieso niet uit als je ziet wat Aguero doet in de BPL en wat Messi met Barca deed tegen City, Arsenal en United zie je gewoon het verschil. Blijft een fabel dat kleine spelers de beste zijn net als dat de Engelse de beste is. De mooiste is je eigen mening, maar de beste is te meten. Tenzij je CR7 of Messi heet.

20 juni 2017 om 01:19

@stefandefree

Die mening deel ik inderdaad. Clasie is een speler die het moet hebben van zijn handelingssnelheid in combinatie met een goede passing en een goed overzicht. Het is een verbindingsspeler en zo wordt hij bij Southampton niet gebruikt. Als je hem niet op zijn sterke punten benut, blijft er niet veel over. Clasie is een speler met specifieke kwaliteiten die beter tot hun recht komen in bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk of Duitsland.

19 juni 2017 om 18:31

1. Clasie redt het vooralsnog niet.
2. Clasie is technisch en tactisch begaafder dan Klaassen, maar heeft daarentegen minder loopvermogen en fysiek vermogen. Klaassen zou het dus wel eens kunnen halen i.t.t. Clasie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren