Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen schaamt zich voor Ajax: 'Het is niet leuk op deze manier'

Laatste update:

Ajax moet in de zomer gaan proberen om zich via twee voorrondes te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League en Frank de Boer wil in het restant van dit seizoen alvast naar deze wedstrijden toewerken. Zondagmiddag viel het echter weer vies tegen wat Ajax liet zien, ditmaal in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Davy Klaassen is het slechte spel meer dan zat.

/

De middenvelder weet dat het momenteel niet fijn is om supporter van Ajax te zijn. "Ik kan me goed voorstellen dat mensen denken dat we er geen zin meer in hebben", zei Klaassen tegen FOX Sports. "We zijn helemaal niet beter geworden de laatste weken. Elke wedstrijd gebeurt hetzelfde, we spelen in een te laag tempo en zijn tot weinig verrassingen in staat."

Klaassen weet dat Ajax 'absoluut niet in vorm is' en noemt dat 'heel frustrerend'. "Die open kans (voor Mats Seuntjens, red.) van hun had er natuurlijk gewoon in gemoeten. Dan verlies je gewoon. Het is niet leuk op deze manier. We moeten ons schamen voor wat we de laatste weken hebben laten zien." Ajax speelt dit seizoen nog tegen PEC Zwolle, SC Cambuur en FC Dordrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was al wel weer te verwachten dat Klaassen zo zou reageren. In mijn ogen valt ie het team telkens af. Misschien zie ik het verkeerd maar ik vind dat hij hierin doorslaat.

19 april 2015 om 17:30

Als Klaassen had gezegd dat het allemaal wel mee viel dan zou die liegen. Hij kon dus maar een ding zeggen en dat is wat hij gezegd heeft, anders kunnen we het fenomeen interview wel afschaffen.

19 april 2015 om 17:37

Maar ja, je mag dit toch zeggen als Ajax week in week uit zo dramatisch speelt?
Ik vind dat hij hiermee niemand afvalt. Hij kan moeilijk zeggen dat het ergens op liktzonder in zijn broek te pissen van het lachen.

20 april 2015 om 14:05

De vraag is waanneer gaat hij het eens over zijn eigen spel hebben.

20 april 2015 om 18:04

Klaasen vind ik nog een van de lichtpuntjes. Een van de weinigen bij wie niet alles van te voren voorspelbaar is of er een tikje breed of een tikje terug zal komen. En iemand die wel een duel wil aangaan. Cillesen is momenteel het enige echte lichtpunt helaas

19 april 2015 om 22:38

Dat zie je idd verkeerd. Jij ziet liever spelers die alleen maar positief praten? Davy zegt gewoon waar t op slaat. Zouden meer spelers moeten doen

Klaassen geeft een goede reactie. Helaas voor hem heeft het niet met het ontbreken van vorm te maken, maar ontbreken van kwaliteit op flink wat plekken in het elftal.

19 april 2015 om 17:35

jaakke , dat is het ook niet, want kwaliteit hebben ze wel, het heeft gewoon zo moeten zijn, dat het niet lukt. We zijn te zeer verwend geraakt geworden met 4 Landskampioenen. Dit seizoen is het niet gelukt en waar de zere vinger ligt, ja wie weet dit exact. Niemand niet, hopelijk lukt het met gudelje en nog 1 a 2 spelers met ervaring, waarom Demy de Zeeuw niet.

19 april 2015 om 17:40

@jolano
Vorig jaar zijn we ook niet echt verwend hoor. Voetbal is sinds het vertrek van Eriksen niet meer om aan te gluren. Ook vorig jaar niet. Als je ook kampioen wordt waarbij je maar tegen drie van de zeventien tegenstanders de zes punten haalt, zijn de signalen duidelijk dat het gewoon niet goed is. Ja en als PSV dan weer op zijn normale niveau is, wordt je automatisch geen kampioen meer

En ja, daarmee zeg ik dat Ajax vorig jaar de kampioen van de armoe was

19 april 2015 om 17:42

Nee absoluut niet, dit staat voor mij los van het mislopen van de titel. Ze spelen al minimaal een half jaar dramatisch. Het heeft helemaal niets met Ajax te maken wat ik op het veld zie. Het is absoluut Ajax onwaardig op een aantal posities.

19 april 2015 om 17:55

Hansje1969, als jij het geen verwenning is, dan twijfel ik wel aan je. 4 kampioenschappen achter elkaar, daar raak je wel gewend aan en wil je meer, ook ik ben niet tevreden met de wedstrijdbeeld. Zolang de spelers dit zelf ook aangeven, vindt ik het goed van hun zelf. Dit betekend dat ze het niet willen afschuiven naar wie of wat dan ook.
Ik ga nog altijd met een redelijk gevoel de zomerstop in, zolang ze maar zorgen dat ze de 2de plaats binnen houden.

19 april 2015 om 22:50

Helemaal gelijk Jaake . Hoop dat meer mensen dit gaan inzien

19 april 2015 om 18:14

Het heeft nog meer met spelopvatting en tactiek te maken. Als je van topploegen verliest heeft het met kwaliteit te maken. Maar als je ook tegen alle degradatie ploegen zo veel moeite hebt , kan je niet meer zeggen dat het aan kwaliteit ligt. De selectie van Ajax is natuurlijk veel beter dan die van Nac, en dat mag ook wel als je de begrotingen naast elkaar legt. Maar sinds de Boer trainer is bij Ajax is het aantal kansen dat er per wedstrijd alleen maar afgenomen. De Boer moet echt maar eens na gaan denken of dit nou echt het Ajax spelletje is waar hij het over heeft. Misschien hij eens de banden uit de glorie dagen van Ajax terug gaan kijken.
Ajax is ondanks Frank 4x kampioen geworden en niet dankzij en het wordt tijd dat Frank zijn koffers pakt.

Fijn, een beetje zelfinzicht. Ook dat hij een grote gemiste kans van de tegenstander noemt, en niet andersom om te beweren dat Ajax pech had vanmiddag.

19 april 2015 om 17:38

Voorronde cl met dit elftal pfffffffft laat me niet lachen, heb de wedstrijd tegen nac niet gezien maar als je het daar al laat liggen heb je niks te zoeken in de cl laat staan in de voorronde der moet eens goed nagedacht worden daar mischien ziet frank het niet meer goed

19 april 2015 om 17:42

Voorrondes zijn nu nog niet he.. Duurt nog wel even. En Als we nou is een keer daadkrachtig gaan versterken .. Zo vroeg mogelijk in de transferperiode, maken we gewoon een frisse start. Deze selectie aangevuld met ervaring en wat fysieke kracht mort gewoon kampioen kunnen worden. Ook die jongere jongens zijn weer een jaar ouder..

Was dit seizoen niets nee.. Helaas.. Maar volgend jaar komen we keihard terug.

Omgaan met tegenslagen hoort er ook bij. Daar kan ik als tukker helaas aardig over meepraten.

19 april 2015 om 17:38

Dat is een gevalletje hoogmoed komt voor de val jansen joenite. Maar voor jullie supporters inderdaad een behoorlijke tegenslag.

19 april 2015 om 17:46

(oeps, eerder de reactie verkeerd begrepen)
Absoluut een tegenslag en grote hoogmoed van Munsterman en co. Het vervelendste is dat die andere hoogmoedige (van der Laan) nog steeds aanblijft.

19 april 2015 om 17:59

Niet als provocatie bedoeld, gewoon mijn mening. Er werd een aantal jaar terug geroepen dat de provinciclubs de hegemonie van de traditionele top definitief zou doorbreken. Zie wat jullie oud voorzitter daarvoor allemaal heeft geflikt en wat de resultaten zijn. Simpelweg op te grote voet geleefd, net als de banken indertijd en dat wordt nu gecorrigeerd.
De tweede plaats is jammer. Het structureel slechte spel, de slaapverwekkende manier van spelen en de grove overschatting van de kwaliteit van deze slectie door de staf is voor mij een veel grotere tegenslag..

19 april 2015 om 18:13

Ik was ook te vroeg met mijn oordeel en had te laat door dat het niet als provo bedoeld was, excuus.

Schamen ja, dat is hoe men er naar kijkt, maar het is altijd netjes om zo te reageren en dit geeft aan hoe hij er in staat, goed gezegd Klaassen, snel vergeten dit. De drie wedstrijden wel proberen te winnen en een nieuwe start doen in het volgende seizoen.

Standaard verhaaltjes. Laat de voeten maar een keer spreken. Laat in ieder geval strijd en passie zien ipv gezapigheid.

Was gewoon ronduit slecht vandaag.. 1e helft viel ik bijna in slaap.. Tweede helft heb ik zitten vloeken. Het is dat NAC ook super slordig was met een aantal acties.. Ander verloor je nog. Foute passes .. Elkaar aankijken.. Schudden met het hoofd.. Je zag al vroeg dat het weer zon pot werd. Toen Kolbeinn eruit ging verliep het iets vlotter.. Maar dan ook een heel klein beetje. Maar gauw afgelopen zijn dit seizoen.. Kunnen we rusten.. Gerichte aankopen.. En volgend seizoen gewoon weer vlammen. Het was teveel van het. Mindere dit seizoen. Blessures.. Te veel niet in vorm.. Te veel jeugd uiteindelijk als je ziet en constateert dat het af en toe goed en mooi vertoonde spel niet kan worden doorgezet in een lange periode. Maa goed je hebt altijd een of meer seizoenen waarin het gewoon absoluut niet loopt. Zo nu dus. Dan wordt je terecht geen kampioen. Vandaag (en eerder natuurlijk)was te zien waarom . PSV duidelijk constanter. Hoe en waarom maakt niet uit. Ze deden het en zijn de terechte kampioen.

Het is verschrikkelijk! Ik heb een seizoenskaart en ik ben niet gegaan vandaag. Ik weet dat dat mij een slechte supporter maakt, maar het is al sinds vorig seizoen zo dat naar de Arena gaan een verspilling van mijn tijd en geld is, terwijl ik in de jaren dat we 7 jaar geen kampioen werden wel gewoon met plezier ging. Ik kan gewoon niet anders meer dan bloedchagerijnig worden van het gebrek aan spelplezier en inzet. Veel respect voor de fanatiekelingen die wel gewoon blijven gaan.

19 april 2015 om 17:44

Dat geeft aan hoe ook ik me er onder voel. Ik ben dan wel gegaan, maar had na een kwartier al spijt dat ik wel gegaan was. Zonde van mijn middag.

19 april 2015 om 17:50

Ja dat gevoel ken ik ook.. Ongeveer 10 keer gehad dit seizoen. Ergens ben ik zelfs opgelucht dat we geen kampioen zijn geworden. Ik heb het idee dat het gebrek aan fatsoenlijke wedstrijden vorig seizoen daardoor te makkelijk is vergeten. Want dat was ook helemaal niks.

19 april 2015 om 18:16

Na een kwartier heb ik alleen het geluid nog gevolgd. Wachtende op het moment dat Sigi en Moisander eraf gingen, het was niet om aan te zien.

19 april 2015 om 17:53

Er bestaat ook gewoon een verschil tussen liefhebber en supporter. Een supporter blijft koste wat kost steunen (maar hoeft niet per se liefhebber te zijn), terwijl de liefhebber naar het stadion gaat voor een middagje naar zijn favoriete spel kijken.
Er is absoluut niets mis met het liefhebben!

19 april 2015 om 18:07

Ik ben 12 jaar lang iedere thuiswedstrijd geweest (vakanties en verplichtingen daargelaten) en heb ook nagenoeg ieder jaar een aantal Europese uitwedstrijden bezocht. Ik snap het onderscheid dat je maakt, maar ik zie mezelf als supporter.

19 april 2015 om 18:14

Maar support zou je m.i. juist in slechte tijden moeten geven, terwijl je als liefhebber met dit spel niet graag het stadion bezoekt.

19 april 2015 om 19:01

Ik ken het gevoel, ik bezoek 2 wekelijks wedstrijden van Dordt en/of Feyenoord en dan heb je ook van die zaadwedstrijden ertussen zitten waar totaal geen beleving in zit en dat je middag naar de klote is.
Als je als Ajacied de laatste baggere thuiswedstrijden voorgeschoteld krijgt dan snap ik wel dat je deze wedstrijd heb laten schieten en nog goed gegokt ook.

De boer moet afstappen van zijn tactiek, de vorige jafen heeft het goed gewerkt, ook tegen City en Barca maar je ziet nu dat andere trainers/teams zich weten te wapenen tegen jullie tactiek.

Al met al denk ik net als de boer dat jullie volgend jaar wel kampioen worden mits er ook een goede cv en gudelje worden gehaald.
Waar PSV veel kwaliteit gaat verliezen zullen jullie groeien.
El ghazi
Sinkgraven
Nouri
Bazoer
Gudelje
V rhijn(zie ik wel terugkomen op niveau

Als ik zo jullie selectie bekijk, dan zie ik veel kwaliteit.
En dan heb je nog spelers als zivkovic en Fisscher waarvan nog moet blijken of daar ook nog wat van komt.
Hoe PSV zich ook zal versterken zie ik Ajax kampioen worden, enige wat ze nodig hebben een geroutioneerde cv.

19 april 2015 om 20:56

V rhijn ? Terugkomen op niveau? Als je in Jong Ajax geen beter rechtsachter zit kun je het beter opheffen.
Vreselijk om vandaag te zien lopen, verdedigen kun je het niet noemen.
Als je zo gedold wordt verkoop je als verdediger je aanvaller toch eens een keer een flinke optater. Hij deed niets alleen meelopen en beentje uit elkaar.

Leuk dat we 4 x kampioen zijn geworden, maar zo is het wel genoeg. Ik denk dat Wim Jonk de perfecte man is die Frank de Boer moet opvolgen. Frank doet er verstandig aan om na dit seizoen te stoppen zodat hij nog via de voordeur ajax kan verlaten. Als hij volgend seizoen niet gaat presteren zal het geduld van het publiek en de supporters opraken en komen er witte zakdoejes enz. Nu houd iedereen nog zijn hand boven Frank hoofd dankzij die 4 titels, dus daarom is dit het juiste moment voor hem om te vertrekken.

Toen ik de opstelling zag met Moisander en Sigi, vreesde ik al het ergste. Riedewald prima, Andersen ook prima dat ze erin stonden maar die andere twee samen met Schone zijn de grootste dissonanten het hele seizoen al. Samen met Kishna overigens.

Zet Viergever en Zivkovic er maar in.

19 april 2015 om 18:35

Zickovic wordt nooit wat bij Ajax.die heeft ruimte nodig en ajax krijgt geen ruimte in de eredivisie.totale miskoop!

19 april 2015 om 22:01

Nee hoor! Hij gaat het gewoon redden, heeft even nodig maar mag nu wel de kans krijgen. De tweede plek is zo goed als binnen.

Tja als je een trainer hebt die stelselmatig spelers opstelt die:

A: Volledig uit vorm zijn (van Rhijn)
B: Het niveau niet hebben (boilesen, Sigthorson, Serero, Viergever)
C: Op de verkeerde plek spelen (andersen, Bazoer, Klaassen, Schone)

En als die trainer dan ook nog eens de allerslechtste speler die Ajax heeft aanvoerder maakt. Tja... Wie bij Ajax geeft de Boer op zn flikker? Er is niemand die de Boer tegen kan spreken van hogeraf. De Boer heeft er echt een pestzooi van gemaakt dit seizoen.

Natuurlijk is Overmars daar ook verantwoordelijk voor met al zijn miskopen en gebrek aan daadkracht maar er valt een hoop te lijmen binnen een selectie en de Boer weet het gewoon niet meer.

19 april 2015 om 23:06

Serero is zeer waardevol gebleken in de CL, wat je op z'n minst merkwaardig kan noemen. Alsof hij op een hoger niveau makkelijker kan uitblinken..

Verder is dat inderdaad zeer irritant. Andersen, Klaassen en Schone zijn aanvallende middenvelders en Bazoer een Cvm. Laat dat ook zo, anders kan niemand zich goed ontwikkelen.

Boilesen en Van Rhijn hebben de potentie, maar momenteel niet het niveau, dus zal daar concurrentie moeten komen. Probeer een speler à la Guardado te huren.

20 april 2015 om 01:58

Serero is totaal niet waardevol. Hoe komen mensen erbij. Hij heeft volgens mij in het hele seizoen pas 1 assist en geen ene goal. Of andersom. Daarnaast stelt hij als VM helemaal niks voor met zn 40kg en 1.60 cm lengte. Dat Ajax daar geld en tijd in heeft gestoken.

ik worstel en kom boven

Tjah Ajax ziet Nac rustig met 11 man voor het doel staan en gaat een laag tempo spelen en met mazzel op zoek naar een goaltje. Ajax voetbalde vandaag echt zonder plan.

Volgens mij is er iets anders aan de hand. De spelers lijken zwaar vermoeid en sommige zijn half geblesseerd. Daardoor loopt het nu niet. Kijk eens naar Bazoer. Die speelde een aantal goede wedstrijden, maar die bakt er nu ook weer niets van. De vermoeidheid druipt er van af. Hij maakt fouten, is zijn traptechniek kwijt, de inspeelpass is te zacht; kijk eens naar zijn corners. De bal komt zo laag in dat niemand er iets mee kan. En dan die korte corner met Sinkgraven. Die leverde een levensgevaarlijke counter voor NAC op.
Men moet toch ook eens naar de intensiteit van de trainingen kijken. Bijna alle spelers zitten er doorheen. Daarom waren Fischer, Riedewald en Andersen de betere spelers vandaag: die hebben de laatste tijd niet zo veel wedstrijden gespeeld en zijn relatief fris. Dit geldt natuurlijk ook voor Moisander, die vandaag toch beter speelde dan de laatste wedstrijden die hij meespeelde. Ik denk dat je het daar in moet zoeken.

Ik vond Klaassen in een aanvallende rol een stuk dreigender. Echt zonde om hem op 6 te zien.

Ondanks steeds die zogenaamde "schaamte" blijven ze elke week maar weer volharden in dat trage spel, en het doelloos de bal rond tikken, hebben ze totaal geen concentratie om normaal te kunnen passen etc etc. Voor het slot van het seizoen verwachtte ik al een tijdje geen fatsoenlijk voetbal meer, maar ik verwachtte wel dat ze dan het in ieder geval konden opbrengen om een normale wedstrijd beleving/instelling op te brengen om die tweede plaats voor voorronde Champions League veilig te stellen. Ik kan het haast mijn bek niet uit krijgen maar ze mogen wel een voorbeeld nemen aan de lijfspreuk uit Rotterdam "geen woorden maar daden".

Iedereen doet maar blij . Ajax tweede voorronde cl .hahah krijg je een top club die Ajax vloert. Alles uit eng ita spa is te machtig . Er moet een groot bezem door dit matig selectie .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren