Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen ontbreekt voor vierde keer in selectie van Everton

Laatste update:

Everton trapt om 16.00 uur af tegen Crystal Palace en Davy Klaassen behoort niet tot de wedstrijdselectie van interim-manager David Unsworth. De middenvelder werd ook al genegeerd voor de bekerwedstrijd tegen Chelsea (2-1 verlies) en de competitieduels met Leicester City (2-0 verlies) en Watford (3-2 winst).

De 24-jarige Klaassen kwam op 19 oktober voor het laatst in actie in het eerste elftal. Hij deed toen ruim een uur mee in de met 2-0 gewonnen Europa League-wedstrijd tegen Hajduk Split, maar zijn laatste optreden in competitieverband dateert van 23 september, toen hij 55 minuten meedeed tegen Bournemouth (2-1 winst).

Klaassen maakte in juni voor 27 miljoen euro de overstap van Ajax naar Everton en ondanks dat hij op voospraak van Ronald Koeman werd gehaald, kwam hij al gauw op een zijspoor te zitten op Goodison Park. De zestienvoudig international van het Nederlands elftal zou overigens in de belangstelling staan van Fenerbahçe.

Denk jij dat Davy Klaassen in januari bij Everton vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh oh oh. Toch nog iets te hoog gegrepen.

18 november 2017 om 16:07

Prima. Proberen te huren die vent. Ajax kan hem goed gebruiken.

18 november 2017 om 16:09

Te hoog gegrepen zou ik in zijn geval niet direct willen zeggen. Wel dat hij blijkbaar niet klikt met de manier van spelen daar. Want Everton is echt geen wereldteam, zoals we ook in de EL zien.

18 november 2017 om 17:08

Onder Koeman speelde ze het spel wat hem ligt. Hij komt gewoon te kort in zn fysieke competitie. Italië, Duitsland en Spanje zouden hem liggen.

18 november 2017 om 18:15

Hij komt niet te kort qua fysiek. Maar hij rendeert het alleen goed wanneer zijn medespelers hem begrijpt. Je zag hem bij Ajax vaak 1 keer raken. Hij kan de bal niet vasthouden, vaak maximaal 1 seconde aan de bal. Dus als er niemand bij hem in de buurt is en dan?

Bij Ajax stond Schone heel vaak heel dicht bij Klaassen zodat Klaassen de bal altijd kwijt kan. Het team moet Klaassen begrijpen anders heb je niets aan Klaassen. Dus zeg het maar waar Klaassen staat moet de medespelers om hem heen lopen zodat hij snel kan combineren.

18 november 2017 om 19:42

Inderdaad. Daarom is de clubkeuze ook zo ontzettend belangrijk. De meeste spelers zijn toch zeer gehecht aan een bepaalde manier van spelen. Alleen heel sterke individualisten kunnen zich hieraan onttrekken omdat ze zelfstandig iets kunnen creã«ren.

Speler van de vorige trainer. Gewogen en tot op heden toe te licht bevonden. Hij moet echt gaan knokken om het daar alsnog te gaan redden. Ik denk echter dat hij niet specialistisch genoeg is om het in de subtop te gaan maken. Eén voordeel heeft hij dan weer wel: het is een knokker.

18 november 2017 om 16:01

Gaat wel goed komen. Stel dat Everton hem wil verkopen gaan ze proberen om minstens 20 miljoen nog te vangen en er zullen genoeg (duitse) clubs geïnteresseerd zijn in hem.

18 november 2017 om 16:20

Kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat er (veel) clubs bereid zijn om minimaal 20 miljoen te betalen voor Klaassen op dit moment.

Zonde ... Everton zou in theorie goed moeten uitpakken .. helaas speelt er veel bij de club en word hij ongetwijfeld geassocieerd met de lijn van de ontslagen trainer.

Hij kan het niveau niet aan! Dan maar lekker geld verdienen bij Fener...

18 november 2017 om 16:04

Of een Bogarde'tje en lekker je contract van 5 miljoen per jaar uitzitten.

Is geen schande, op dit moment gewoon te hoog gegrepen. Lekker naar een kleinere club en minuten maken.

Ajax sla je slag, van der Sar heeft de laatste tijd zijn mond vol dat Ajax slagvaardiger gaat zijn. Toekomst heeft Klaassen niet bij Everton, lekker proberen voor anderhalf jaar te huren, daar mag wat mij betreft ook best een huurvergoeding van een paar miljoen tegenover staan.

18 november 2017 om 16:28

En dan vd Beek laten banken ? Nee dank je.

Klaassen heeft een mooie tijd gehad bij Ajax. Maar het is nu tijd voor andere jongens.

Frenkie, vd Beek en Eiting moeten volwaardige Ajax 1 spelers worden.

Toen hij naar Everton vertrok voelde je dit al aankomen. Niet dat hij na een paar maanden al tribuneklant zou worden, maar wel dat hij niet zou kunnen aanhaken aan het niveau. Werkt hard, is niet heel snel, is niet technisch, is fysiek niet geweldig, eigenlijk komt hij in alles tekort. Kon in de eredivisie uitblinken op basis van werklust, enige voetbalintelligentie
en goed positie kiezen.

Weer een Nederlander die zich niet kan aanpassen aan het tempo van de Premier League. Misschien toch even kijken wat er mis is met jullie opleidingen, KNVB. Grappig dat de fysiekere spelers uit de eredivisie sneller meekomen in het buiteland dan de dunne takjes die leuk één-twéétjes kunnen doen maar het lichaam hebben van een jochie tussen al die beesten

Verbaast me niets. Klaassen blinkt nergens echt in uit. Leuke voetballer en harde werker, maar komt te kort voor de internationale (sub)top.

Klaassen heeft ook wel een beetje pech gehad. Everton haalde, Klaassen meegeteld, drie spelers voor ongeveer dezelfde positie (Rooney, Sigurdsson en Klaassen) en dan bleef Barkley ook nog eens. Als die weer fit is hebben ze vier mensen voor dezelfde positie. Rooney zit overigens ook gewoon op de bank om dezelfde reden.

Toch wel vervelend voor het Nederlands voetbal dat Klaassen het niet redt. Niet alleen voor het Nl elftal maar voor te veel spelers de stap te groot wordt zal er ook steeds minder betaald worden voor spelers uit de ED.

Zoals al eerder gezegd,Klaassen is voor Nederlandse begrippen een talent uit de roemrijke jeugdopleiding van de bekende club,alleen is het nog een roemrijke jeugdopleiding als de talenten allemaal vroeg aan de wandel gaan,ik heb nooit echt een hoge pet op gehad over Klaassen,speelde leuk maar was vooral toen gelukkig on op dat moment de juiste positie te pakken,verder ontbrak het bij hem aan alles,zeker als de tegenstander de bal had,dan was Klaassen nergens te vinden,maar zo is het ook met Clasie het geval,Luuk de jong toen vanuit Twente,Siem de jong,nu lees je bv ook dat de ligt in de belangstelling staat van het grote Barca....nu zou het dus eens heel mooi zijn als die jongens eens goed achter de oren krabben en nu eens het niveau in Nederland omhoog gaan krikken door langer te rijpen in eigen competitie!!!
Zal wel zijn tijd nodig hebben maar ooit zal het weer een goede competitie worden in Nederland als ze de jeugd maar langer kunnen houden en dat de jeugd ziet wat foute keuzes kunnen betekenen!!!

Klaassen zwaar overschatten voetballer . En dat is de golden boy van Nl . Ideale schoonzoon maar PL is te hoog gegerepen

Totale miskoop geweest. Aan zijn kwaliteiten ligt het niet maar zijn zelfvertrouwen is gewoon nog lager dan de ranking van Everton op dit moment. Verhuurd worden aan een topclub in het buitenland in een wat mindere competitie zou een goede (tussen) stap kunnen zijn

Lekker naar Turkije gaan van de winter.
Zal net zoals Janssen ongetwijfeld niet in zijn eerste keuze top 5 hebben gezeten, maar hij heeft speeltijd nodig op deze leeftijd om zich weer ergens (nl-elftal bijvoorbeeld) in de kijker te spelen

Zo een Nouri daar werd zwaar aan getwijfeld of hij het kon brengen wat de internationale top om vraagt. Met Klaassen, Strootman, Wijnaldum, Clasie, Vilhena en zo kan ik nog een lijst doorgaan. Zijn allemaal fysiek sterker dan gemiddeld. Als je ziet hoe ze gewoon qua techniek, behendigheid, slimmigheid gewoon zwaar twee of zelfs drie niveaus daaronder zitten. Dan moet je in Nederland echt gaan afvragen of we teveel in onze waan willen blijven hangen. Nederland stelt ook qua bedrijfsleven nauwelijks meer wat voor, maar we willen het wel vaak op onze oude maniertje blijven doen. Liever volgens onze manier en daar slechte resultaten mee boeken dan eerste worden en afstappen van de eigen oude visie. Wij missen explosieve spelers. Spelers die drie man durven te dollen. Spelers die risicos durven te nemen en plezier hebben in hun spel. Waar blijven de spelers die een supertechniek hebben en exteeem explosief zijn in de eerste drie meters? Het moet altijd net zo breed zijn als Depay, maar die gast komt amper vooruit met zoveel spiermassa. Kijk Kluivert dat is een speler met speed. Frenkie die heeft tempo in zijn spel, maar Nederlanders zijn altijd zo voorzichtig met zulke talenten dat we steeds alles verkloten. Met een Nouri in de finale tegen United had je zeker al wat meer tegengas kunnen geven. Donny bijv die liet toen in de finale al meer zien dan een Ziyech. Wij hemelen vaak een paar spelers op en houden te lang vertrouwen in die spelers. Rouleer een keer durf eens een ouwe stabiele rot eens op de bank te zetten. Iedereen moet ontwikkelen en het is niet zo dat de elf beste spelen, maar het beste team speelt. Als er spelers geboren moeten worden die tempo in hun spel hebben dan gooi je die erin ook al is het ten koste van je beste speler. Alleen mensen zoals Messi en Ronaldo hoef je niet te wisselen. De rest is allemaal nog niet zo bepalend. Klaassen is middelmaat of zelfs net eronder. Hij is een speler die hard werkt, maar geen pareltje absoluut niet. Dat zijn Van de Beek en Frenkie. Geloof mij die gasten had ik allang basis gezet bij Ajax en bij Oranje. Alleen nederlanders zijn close minded. Altijd van ik bepaal dus ze moeten naar mij luisteren. Ja daarom zijn nederlanders niet gewild in het buitenland, want ze zien niet wat ze verkeerd doen. En als ze dat wel zien, dan weten ze geen oplossing op korte termijn te vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren