Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen en Dilrosun zijn goud waard; Dortmund redt punt met tien man

Laatste update:

Borussia Dortmund is ternauwernood aan de eerste nederlaag van het seizoen ontsnapt in Bundesliga. Die Borussen stonden door een rode kaart met tien man op het veld toen zij na 84 minuten langszij kwamen tegen TSG Hoffenheim: 1-1. De nieuwe koploper Hertha BSC won van Borussia Mönchengladbach (4-2), Wout Weghorst en VfL Wolfsburg gingen onderuit tegen SC Freiburg (1-3) en Davy Klaassen schoot Werder Bremen naar een 2-3 overwinning op FC Augsburg.

TSG Hoffenheim - Borussia Dortmund 1-1
Met Joshua Brenet voor het eerst in de basis kende Hoffenheim een prima begin van de wedstrijd, maar pas na negentien minuten kreeg men een eerste serieuze kans. Roman Bürki hield Leonardo Bittencourt van scoren af. Ook Andrej Kramaric was dicht bij een treffer, maar de spits mikte over. Na 44 minuten was het wel raak voor Hoffe: Joelinton schoot vanaf een meter of vijftien droog binnen. In de tweede helft leek Hoffenheim via Kramaric op 2-0 te komen, maar dat feestje ging vanwege buitenspel niet door. Dortmund hoopte nog wat terug te kunnen doen, maar na de rode kaart voor Abdou Diallo leek men zich geen illusies meer te hoeven maken. Toch werd het nog 1-1: Christian Pulisic schoot binnen na een lage voorzet van Marco Reus.

VfL Wolfsburg - SC Freiburg 1-3
Wout Weghorst had zich waarschijnlijk een andere eerste helft voorgesteld. Roland Sallai zette de bezoekers na zeven minuten op 0-1 en na twintig minuten werd het 0-2. Koen Casteels keerde de strafschop van Nils Petersen, maar was kansloos bij de rebound. Max Arnold en Jerome Roussillon kregen hierna kansen om wat terug te doen, maar Freiburg hield stand. In de tweede helft gooide Freiburg het duel in het slot met de 0-3 van Mike Frantz. Admir Mehmedi deed na voorbereidend werk van Weghorst nog wat terug, maar verder kwamen die Wölfe niet meer. Weghorst bleef negentig minuten staan en Paul Verhaegh en doelman Mark Flekken bleven op de bank zitten.

Hertha BSC - Mönchengladbach 4-2
Hertha kreeg in de beginfase een uitgelezen kans om op 1-0 te komen, maar Ondrej Duda miste voor open doel. Hierna kregen Salomon Kalou en Vedad Ibisevic mogelijkheden, maar die wisten zij niet te benutten. Na 29 minuten was het alsnog raak, maar dan wel aan de andere kant: Thorgan Hazard benutte een strafschop. Via een kopbal van Ibisevic werd het 1-1 en Valentino Lazaro scoorde de 2-1 na een voorzet van Javairo Dilrosun. In de tweede helft liepen de hoofdstedelingen verder weg: Ibisevic tikte binnen na een voorzet van Kalou en Duda maakte er 4-2 van. Tussendoor had Alassane Pléa gescoord voor Borussia Mönchengladbach. Bij Hertha viel Derrick Luckassen na 86 minuten in voor Duda.

FC Augsburg - Werder Bremen 2-3
Met Klaassen in de basiself begon Bremen prima aan de wedstrijd tegen het Augsburg van Jeffrey Gouweleeuw. De groenhemden werkten een uitstekende eerste helft af en namen na ruim een halfuur voetballen de leiding. Florian Kainz bracht de bal vanaf de linkerflank voor, waarna Max Kruse raak kopte. Via Maximilian Eggestein verdubbelde Werder zijn voordelige marge vervolgens, maarJa-Cheol Koo deed nog in de eerste helft wat terug. De thuisploeg kwam vervolgens furieus uit de kleedkamer: Philipp Max tekende vrijwel onmiddellijk voor de 2-2, door op aangeven van Caiuby raak te volleren. Beide teams hielden elkaar daarna lang in evenwicht, maar via Klaassen trok Werder de zege een kwartier voor tijd toch nog uit het vuur. De voormalig Ajacied kon van dichtbij simpel binnentikken na een afschuwelijke keepersfout.

Denk jij dat Hertha BSC in de top vijf eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dilrosun speelt dan ook echt goed bij Hertha, heel knap. Als hij zo doorgaat moet hij de voorkeur krijgen tov Kluivert en Bergwijn in Oranje. Veel hoger niveau.
Ook met iemand als Danjuma mag je de handjes dichtknijpen, ziet er rooskleurig uit.

22 september 2018 om 17:30

We gaan toxh nieuwe toekomst in met oranje dus waarom of Bergwijn of Kluivert of Dilrosun? Waarom niet en Bergwijn en Dilrosun (Kluivert speelt niet namelijk).

22 september 2018 om 17:35

Kluivert staat in de basis

22 september 2018 om 18:34

Ik denk dat als Kluivert langzaam het vertrouwen wint van de coach. Bij de voorbereiding vond ik Kluivert wel erg gedreven overkomen zoals altijd. Er zit gif in zo een speler. Dat mis ik juist bij een Donyell Malen en Bergwijn. Bij Frenkie mis ik soms ook die killer instinct. Ze spelen zakelijk, maar je moet een beetje die dodelijke sluipschutter zijn zoals Messi, Ronaldo, Robben en Mbappe. Die hebben iets giftigs. Van ik ga jullie slopen als het niet met goals is dan met dribbels (beetje in die trend). Overmars had ook die gif, maar er zijn tegenwoordig weinig van dat soort spelers. Suarez en Zlatan hebben dat ook. Bij Tadic zie ik ook geen gif (ondanks zijn aandeel). Bij Neres zie ik dat weer wel. Ik geloof zeker dat het goedkomt met Kluivert.

22 september 2018 om 19:08

Wat een onzin. Hoezo moet je gif hebben? Frenkie speelt toch gewoon enorm goed op zijn manier? Die heeft geen gif nodig. En dan zeg je juist dat Tadic geen gif heeft, maar dan kijk je geen wedstrijden van Ajax. Niet iedere speler is hetzelfde en moet hetzelfde zijn. Iniesta had ook geen gif, maar is ook niet de minste voetballer toch? Echt onzin imo.

22 september 2018 om 19:11

Kluivert speelt alleen tegen de zwakke broeders uit de serie A. Champions League gaan de 18 sterkste mee en daar zit Kluivert nog niet bij.

22 september 2018 om 20:51

Berghuis staat wel in de basis maar speelt niet..... hij speelt heel beroerd en heeft gewoon niet het niveau voor oranje.

22 september 2018 om 17:32

Hoezo Bergwijn? Bergwijn ontwikkelt zich stormachtig en speelt wekelijk Champions League. De competitie is wa t minder maar tot nu toe doet hij het heeel goed dit seizoen. Kluivert is bankzitter bij Roma, die zou ik wat eerder laten zakken in de pikorde.

22 september 2018 om 17:35

Ik geef persoonlijk eerder de voorkeur aan Heuvelwijn. Zijn niveau is op dit moment pas echt ongekend.

22 september 2018 om 17:35

Bergwijn heeft een blessure gefaked, thuislaten dus.

22 september 2018 om 17:40

Grapjas Consy! Bergwijn is Memphis 2.0 is sneller, heeft meer overzicht en betere passing. Als je die wilt negeren voor het nl elftal spoor je echt niet!

22 september 2018 om 17:43

Memphis was fysiek sterker, had een betere afronding en een betere traptechniek. Waar die 2.0 dan vandaan komt is mij een raadsel. Het zijn alle 2 namelijk talentvolle spelers, al hoop ik dat Bergwijn een betere carrièreplanning heeft en niet zo snel gaat zweven.

22 september 2018 om 17:59

Bergwijn is inmiddels fysiek net zo sterk als Memphis en zijn afronding wordt steeds beter. Vandaar 2.0. Ik zie hem ook in tegenstelling tot Memphis in de toekomst wel slagen bij een Europese (sub) topclub als linksbuiten.

22 september 2018 om 18:06

Bergwijn tot dusver bij Psv: 68 wedstrijden 14 doelpunten
Depay: 90 wedstrijden 39 doelpunten

Bij Memphis 2.0 verwacht je dan toch meer doelpunten, ipv beduidend minder.
(even snel gezien zou Bergwijn op deze manier 136 wedstrijden nodig hebben voor 28 doelpunten en dan legt hij het nog steeds af)

22 september 2018 om 18:18

Haha Mja in totaal heeft Memphis er wel meer gescoord, maar dit jaar is de kans groot dat Bergwijn in de buurt komt van het totaal van 22 wat Memphis had in zijn beste seizoen. En doelpunten zeggen niet alles he Robben was ook geen erkend doelpuntenmaker bij Psv.

22 september 2018 om 18:25

Vreemd om te stellen dat je hem in tegenstelling tot Memphis wel ziet slagen. Bergwijn zit vooralsnog niet op het niveau van Memphis in zijn laatste seizoen bij Psv. En daarnaast is Memphis al enigszins geslaagd bij Lyon en heeft nog genoeg jaren om dat bij een echte topclub te doen.

22 september 2018 om 18:49

Vind dat Bergwijn dit jaar veel stappen maakt en hij ook minstens op het niveau van Memphis zit. Denk dat Bergwijn volgend jaar ook wel zou slagen bij een club als Lyon en persoonlijk zie ik hem nog wel een stap hoger maken. Memphis is al geflopt in de Europese top en als spits zie ik hem het daar nu ook niet maken als basisspeler. Is toch meer een speler voor de subtop denk ik. Ook niks mis mee natuurlijk!

22 september 2018 om 17:38

In jouw ogen moet dan ook de Vrij de voorkeur krijgen boven de Ligt. Want de Vrij laat op een veel hoger niveau zien dan de Ligt. Godzijdank ben jij de bondscoach niet.

22 september 2018 om 17:54

Gezien je naam heeft een discussie over Bergwijn geen enkel nut. Fijne avond en succes morgen.

23 september 2018 om 00:49

De Vrij is ook gewoon nog beter dan de Ligt.

22 september 2018 om 17:57

Gewoon alle 3 meenemen. Nooit meer Vormer op rechtsbuiten.

Leuk nieuws van de Nederlandse spelers in Duitsland behalve Weghorst. Dilrosun heeft in 3 wedstrijden 1 goal en 2 assists, hij blijft doorgaan.

Leuk voor de jongens van Werder! En Weghorst, tja. Ik heb respect voor wat hij met z'n beperkte talent al heeft bereikt, maar denk dat dit niveau toch iets te hoog is voor 'm. Dat baseer ik trouwens op de afgelopen weken, want vandaag heb ik 'm niet in actie gezien. Iemand die weet hoe hij speelde?

Natuurlijk doodzonde dat Dilrosun toendertijd is vertrokken bij Ajax. Doet het nu uitstekend bij Hertha met 1 goal en 2 assists in 3 wedstrijden. Lijkt mij snel bij Jong oranje of Oranje 1 te zitten.

22 september 2018 om 17:43

Doodzonde weet ik niet, bij Ajax vond ik hem niet veel bijzonders hebben. Type Lukoki/Nunnely waar we er veel van hebben. Wel leuk dat hij zich goed doorontwikkeld en het leuk doet in de BuLi.

22 september 2018 om 17:50

Dan snap jij er weinig van- speelde op zn 15de al bij O19, snel en hele goed functionele techniek die echt een behoorlijk talent was. Veel beter dan dravers als Lukoki en in mindere mate Nunnely.

22 september 2018 om 18:09

Hahaha hij leek echt nergens op dat type wat jij zegt. Speelde met zijn 15de al voor de O19 van Ajax, puur vanwege zijn technische kwaliteiten en niet vanwege zijn sprint. Is zo goed in kleine ruimte en dat gekoppeld aan een leuke snelheid.

22 september 2018 om 18:33

"Speelde met zijn 15de al voor de O19 van Ajax", hij heeft welgeteld 1 wedstrijd voor Ajax o19 gespeeld (of hij toen 15 was kon ik niet vinden op transfermarkt), dus hij zat niet echt bij Ajax o19 toen hij 15 was. Je hebt best vaak dat een talent wel is op de bank zit bij de o19 als ze die leeftijd hebben, meestal door een blessure/schorsing op hun positie, want Ajax heeft al een paar jaar geen A2 meer en dan kom je bij jochies van 15/16 van de o17 uit. Meestal "gunnen" ze die hun debuut wel. Nunnely maakte in het seizoen 15/16 ook zijn debuut in de o19 en dat seizoen was hij grotendeels 15 (exacte datum debuut stond niet op transfermarkt), dus zoveel wil dat niet zeggen in ieder geval. De grote talenten van Ajax zoals De Ligt en Gravenberch spelen dan al vast in de o19, want bijna ieder redelijk talent van 15 heeft wel een keer op de bank gezeten bij de o19 doordat we dus geen A2 hebben en weinig keus hebben bij blessures. En nogmaals ik vond het een type Nunnely/Lukoki die het vooral van zijn snelheid moest hebben en ook die jongens hebben prima technische kwaliteiten want anders zit je niet bij Ajax. Ik heb er alleen nooit een groot talent in gezien.

22 september 2018 om 22:57

Sorry maar dat is werkelijk waar hele grote onzin. "Iedere speler met een beetje talent zit met zijn 15de al wel bij o19". Hahaha hou toch op, dat is alleen weggelegd voor de spelers die echt talent hebben. Jaa Nunnely had heel veel talent, probleem was Alleen dat die te vroeg is doorgeschoven en vervolgens 1.5 jaar heeft stilgestaan in zijn ontwikkeling. Het grote verschil tussen Dilrosun en Nunnely is dat Nunnely zijn tegenstanders passeerde door de bal naar voren te passen en erachteraan te rennen en Dilrosun dit juist vaak op techniek deed.

Het betrekken van transfermarkt.nl over jeugdspelers is overigens verre van betrouwbaar, omdat die veelal jeugdwedstrijden niet hebben en al helemaal de statistieken niet. Dilrosun weet ik van de wedstrijden die ik toen keek dat hij speelde in de YL.

22 september 2018 om 17:56

Dit jaar al gedebuteerd bij Jong

22 september 2018 om 18:10

Ooh wel? Ik dacht dat hij bij O20 speelde. Ik zag vorige keer Idrissi bij Jong Oranje, nou Dilrosun is 3x zo goed als Idrissi.

Leek vandaag wel of ik een wedstrijd keek van Dortmund met Peter stoger op de bank. Totaal geen diepgang zonder bal, eindeloos gebrei achterin en nooit een linie overslaan in de aanval. Middenveld werd zoals vorig seizoen totaal overlopen. Gelukkig kwam delaney er op tijd in want vanaf dat moment ging het ietsjes beter lopen. In mijn ogen is hij ook de belangrijkste speler uit de selectie. Hopelijk is er snel een oplossing op het spitsprobleem want reus hoort gwn op het middenveld.

22 september 2018 om 18:21

Dortmund was de laatste 15 minuten pas echt gevaarlijk imo. Ze speelde veel te traag, heel statisch middenveld en zoveel balverlies in de laatste 20 meter van het veld, Kagawa’s en Dahoud’s passing was echt slordig. Enige pluspuntjes vandaag waren Pulisic (is volgend zomer sowieso weg bij dortmund) en dat beestachtig centraal duo achterin.

Zo zeg Klaassen is ook een stuk kaler geworden sinds hij Ajax heeft verlaten. Leuk dat hij de winnende maakt. Zou mooi zijn als hij hier weer zijn Ajax niveau haalt en een mooie carriere krijgt buiten dat jaartje Everton om.

22 september 2018 om 18:01

Dat kon je toch ook wel zien aankomen, anyway hij maakt de kans wel schitterend af!

22 september 2018 om 18:34

Hij maakt het schitterend af. Dit was niet te missen intikker.

22 september 2018 om 19:05

Zo makkelijk is het niet hoor, vraag dat maar aan Rosheuvel van NAC nu.

22 september 2018 om 18:09

beetje zoals v Gerwen. Die had ook altijd heel dun haar en van de 1 op de andere dag was het ineens allemaal verdwenen. Vindt het trouwens wel prima staan bij Klaassen dat geschoren koppie!

Mooi voor Klaassen dat hij een winnen maakt.... en dilrosun is op dreef, maar een paar zwaluwen maken nog geen zomer... eerst maar eens een week of wat aankijken...

Gaat Hertha nog veel plezier aan beleven. Zeer verstandige keuze geweest om richting hertha te vertrekken een club die jonge voetballers een serieuze kans geeft. Met genoeg Bundesliga wedstrijden zie hem over 2 jaar de stap naar de absolute top wel maken.
Gelukkig ziet het er voor het Nederlands voetbal op het gebied van creativiteit wat rooskleuriger uit. Met mega talenten als Redan, Dilrosun, Chong, Jayden Braaf, Donyell Malen, Calvi Stengs,,kluivert heb je weer wat snelle vleugelspelers in je gelederen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren