Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Klaas-Jan meer een garantie voor goals dan Milik’

Laatste update:

Arek Milik maakte vorig seizoen elf doelpunten voor Ajax en daarna lichtte de club de optie tot koop in het huurcontract van de Pool. Dit seizoen doet hij het nog beter en staat de teller op 21 treffers bij het ingaan van de laatste speelronde. Toch zingt de naam van Klaas-Jan Huntelaar ook rond in Amsterdam en Pierre van Hooijdonk begrijpt dat wel. Hij denkt ook dat Ajax er goed aan zou doen the Hunter terug te halen.

/

Huntelaar kwam van januari 2006 tot januari 2009 al uit voor Ajax en was in die periode bijzonder trefzeker: hij maakte 76 doelpunten in 92 competitieduels en verkaste naar Real Madrid. Nu, ruim zeven jaar later, staat hij op een tweesprong in zijn loopbaan en kan het zo zijn dat de 32-jarige aanvaller teruggaat naar Ajax. Milik verkopen zou dan wel een eerste vereiste zijn, zegt Van Hooijdonk in Voetbal International.

“Ze hebben Richairo Zivkovic nog in huis, hij zou mijn derde optie zijn. Ik zou sowieso Huntelaar als eerste spits proberen binnen te halen. Klaas-Jan is veel meer een garantie voor goals dan Milik. Daarbovenop heeft Ajax een snelle spits nodig met wie ze in Europa vanuit de counter gevaar kunnen stichten. Zodat Ajax volgend seizoen ook buiten Nederland de wetten van het moderne voetbal kan gaan naleven”, aldus Van Hooijdonk.

Moet Ajax Arek Milik proberen te verkopen en voor Klaas-Jan Huntelaars terugkeer gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arek Milik alleen verkopen als er een krankzinnig bod wordt gedaan

4 mei 2016 om 10:16

Gewooon beide in je selectie houden. Waarom moet je 2e spits een lachertje zijn, nu heb je gewoon 2 spitsen die zelf moeten uitmaken wie er het scherpst is. Gezonde concurrentie.

4 mei 2016 om 10:17

Misschien dat Leicester wel interesse heeft in hem dan word het lastig om hem te behouden.

4 mei 2016 om 11:38

Ja idd, maar dit moet op elke positie zijn. De teksten: niet tegenhouden in de ontwikkeling van de spelers komen mij nu de neus uit. Ajax moet nastreven om met het beste team te starten. Als ajax bijvoorbeeld Ziyech haalt en dat betekent dat bazoer op de bank moet zitten is dat maar zo. Hoe sterker de bank hoe beter! Dan moet bazoer de concurrentie aangaan en Ziyech verbannen uit de basis

4 mei 2016 om 11:39

Ajax heeft het geld en talent om de eredivisie 'te slopen'. Doe dat dan ook. Ken geen genade en zorg voor een waanzinnige selectie. De supporters hebben daar recht op

4 mei 2016 om 12:04

En daar komt bij dat Arek goed in een 2 spitsen systeem uit de voeten kan

4 mei 2016 om 11:15

Deze zomer gaat hij een ek spelen in een systeem dat veel beter bij hem past dus je moet niet gek opkijken als er clubs in een keer ver boven zijn transferwaarde bieden.

4 mei 2016 om 12:43

idd 2 spitsen systeem zou Ajax niet snel doen. Maar stel je speelt een belangrijke europese wedstrijd, dan kan je altijd voor eentatctisch strijdplan kiezen idd!

Want Huntelaar is een snelle spits? of bedoelen ze ze Zivkovic?

4 mei 2016 om 10:24

Hij bedoelt dat als Milik verkocht wordt, dat er naast Huntelaar nog een snelle spits bijkomt. Huntelaar = 1e spits, snelle spits = 2e spits, Zivkovic = 3e spits

"Klaas-Jan is veel meer een garantie voor goals dan Milik. Daarbovenop heeft Ajax een snelle spits nodig met wie ze in Europa vanuit de counter gevaar kunnen stichten."

Maar.... KJH is nou niet echt het snelheidsduveltje... Of wordt er weer op Zivkovic gedoeld? Die gaat toch geen potten breken in Europa. Milik kan hij iig niet bedoelen, want er wordt gezegd dat Milik verkocht dient te worden...

Ik begrijp Pierre niet helemaal.

4 mei 2016 om 10:31

Huntelaar is meer een '16 meter' spits. Dan is hij het meest gevaarlijk. Huntelaar was al nooit de snelste en nu hij een 30'er is al zeker niet. Ik hoop van harte dat ie terug komt. Publiekslieveling, kan nog een paar seizoenen mee en heeft ondertussen een hoop ervaring gedaan. Als je in Europa een keer verder wilt komen zul je ervaring binnen moeten halen.

4 mei 2016 om 10:32

@weazel

Met daarboven op bedoelt hij: naast de eerder genoemde opties in de spits moet daar(bovenop) nog een snelle spits bijkomen.

4 mei 2016 om 10:41

Ah, ik snap het nu. Bedankt.

Ik vraag mij trouwens af hoe verstandig het is om KJH en nog een andere spits te halen. Je schrijft Zivkovic dan figuurlijk af en haalt dan twee spitsen die allebei zullen verwachten minuten te maken. Bovendien gaat KJH niet op zaterdag alles geven tegen NEC als hij de Woensdag ervoor in de CL heeft moeten banken.

4 mei 2016 om 13:08

Huntelaar is juist een speler die altijd alles geeft, neem het Nederlands elftal als voorbeeld. Ben het er mee eens dat je Zivkovic dan zo goed als afschrijft, dan zou je hem weer moeten verhuren en hoe dat verloopt weten we allemaal wel op dit punt.

Gewoon Milik houden en Huntelaar terughalen.

Eventueel Zivkovic laten gaan. Kan Dolberg evt. het jaar erop doorstromen. Denk niet dat Zivkovic ooit vaste spits gaat worden bij Ajax.

4 mei 2016 om 11:22

Lijkt me geen reëel scenario toch?

Als Huntelaar terugkomt dan verwacht hij te spelen, die status heeft hij wel. Als Milik dan ook nog eens blijft dan speelt die dus veel minder, daar gaat hij na dit seizoen nooit genoegen mee nemen (en terecht). Dan creëer je gewoon een onwerkbare situatie. Kan je in de winterstop Milik verkopen omdat hij ontevreden is, maar dan voor een waarschijnlijke lagere prijs.

Ik denk dat je Huntelaar alleen moeten halen als Milik verkocht wordt.

En overigens vind ik dat je Milik niet moet verkopen om ruimte te maken voor Kjh, die is denk ik niet veel beter dan Milik.

Klaas-Jan lijkt me op dit moment veel meer een garantie op blessures. Ik denk ook niet dat of Huntelaar of Milik genoegen nemen met een reserve rol. Mocht ik het mis hebben dan zou ik zijn komst erg toejuichen.

Ik snap ook niet zo dat velen het met de situatie kuijt vergelijken. Die kan namelijk op meer posities uit de voeten. Voor Huntelaar of Milik is er maar 1 plek.

Het grootste manco dit seizoen bij Ajax was dat ze geen tweede spits hebben achter Milik. Onze grote vriend Sanogo was daarvoor gehaald maar volledig door de mand gevallen. Er is dit seizoen geprobeerd om met El Ghazi en Klaassen in de spits te spelen maar dat is geen succes net als Schone trouwens. Wil Ajax echt potten breken op meerdere fronten dan moet er een kwalitatief goede spits bij. Zoals we in het verleden met Zlatan en Mido meerdere keuzes hadden. KjH is een absolute toegevoegde waarde maar zowel Milik als hij zullen wel speeltijd moeten gaan delen.

Off: Waarom moet meneer van Hooijdonk altijd een mening geven?.

On: Millik word steeds beter en gaat steeds beter afronden. Ik zou als ik Ajax was Embolo halen en Zivkovic aan AZ aanbieden..

Ik ben er van overtuigd dat Ajax heel veel plezier kan beleven aan Embolo hij is een groot talent nog maar 19 jaar.

Deze spits scoort erg makkelijk en is erg sterk aan de bal.

Probleem is wel dat deze spits waarsschijnlijk nu al meer dan 12 miljoen kost maar je wil een goede 2e spits dan zou ik voor Embolo kiezen.

En wat betreft Huntelaar ik denk dat er in Embolo Janssen en Freek de jong betere opties zijn.

4 mei 2016 om 10:22

Off: Omdat hij analist is. En jij geeft nu ook je mening.

On: Ik zou KJH dolgraag terug naar Ajax zien gaan. Ik denk dat hij er in de Eredivisie wel aardig wat in kan leggen.

4 mei 2016 om 10:38

Embolo kost zo 20miljoen, dream on

4 mei 2016 om 10:59

@camiel

Het is geen Fifa 16 of OSM he? Embolo is al veel te goed voor Ajax en bovendien al te duur. Milik naar Engeland (leicester) en dan Huntelaar gratis oppikken en als laatste voor de snelheid Vincent Janssen! Weer een landstitel erbij dan als je het mij vraagt.

5 mei 2016 om 15:05

haha nee maar meteen 20 mil is dat niet te veel voor een spits bij Basel ?

Tuurlijk is dit geen Osm of Fifa maar ik dacht daar gewoon even aan in het begin.

Ajax kan beter vind ik inzetten op Sneijder ik denk dat jullie daar meer aan hebben dan Kjh.

4 mei 2016 om 11:07

Wie in hemelsnaam is Freek de Jong dan? Lijkt me niet dat de tandarts uit Assen een betere spits is dan Huntelaar, maar be my guest.

4 mei 2016 om 11:53

Ikea ,

haha misschien bedoelt hij Frenkie de Jong? Lijkt me alleen ook vrij sterk aangezien die nog in Jong Ajax speelt en een middenvelder is volgens mij.

4 mei 2016 om 12:52

De link van Frenkie had ik ook gemaakt, maar dat is als ik het correct heb een centrale of verdedigende middenvelder (?). Naar ik weet geen spits dus ik ben nogal benieuwd wie Camiel heeft gescout!

4 mei 2016 om 13:57

Camiel haalt cabaretier Freek de Jonge en Frenkie de Jong door elkaar. Freek de Jonge zal hij waarschijnlijk niet bedoelen, die heeft brilsterkte +jampot en is dacht ik de zeventig al gepasseerd. Is niet handig in de spits.

5 mei 2016 om 15:03

Frenkie bedoel ik maar ik begreep eerder dat hij een spits was bij Willem 2.

4 mei 2016 om 13:04

Embolo is inderdaad een groot talent, maar onhaalbaar voor Ajax. Afgelopen transferperiode heeft Wolfsburg een bod uitgebracht van bijna 30 miljoen. Basel heeft dit bod afgeslagen. Denk niet dat Ajax 30 miljoen gaat neerleggen voor een speler.

Milik is sowieso overschat, doet het 1 jaar goed en meteen in verband gebracht met de wereldtop, vergeleken met Lewendowski en verwacht dat ie minimaal 20 miljoen opbrengt.

Hij heeft op dit moment net zoveel laten zien als een Vincent Janssen of een Luuk de Jong die nog meer hebben gescoord.

Begrijp me niet verkeerd hij is goed op dreef dit seizoen en heeft talent maar laat heb ajb nog een jaar of 2 bij Ajax het zelfde doen voordat ie in verband wordt gebracht met topclubs en er over plus 20 miljoen wordt gepraat.

Betreft Huntelaar, ik denk dat je nooit garantie kan hebben op goals, dat dachten ze bij Chelsea ook over Torres toen der tijd. Om eerlijk te zijn weet ik niet hoe fit Huntelaar op dit moment is, de meeste spitsen worden er niet beter op naarmate ze ouder worden, als ik Overmars zou ik mn geld zetten op een langer verblijf van Milik.

4 mei 2016 om 10:29

Huntelaar is echt niet beter Millik is nu al onmisbaar voor Polen en dus ja is hij gelijk aan het niveau Lewandoski.

Milik scoort elke wedstrijd wel een doelpunt dus ik snap niet dat jij dat overschat noemt bij Ajax gaat hij ook steeds makkelijker scoren.

Ajax moet een goede 2e spits kopen een Janssen bijv. of Embolo die zal wat kosten maar is wel voor de toekomst een grote potentiele speler.

Weet je Embolo is 19 en gaat Milik er wss uit spelen die spits van Basel scoort makkelijk is sterk aan de bal daar moet je als Ajax zijnde in investeren.

Ik denk dat Huntelaar het nooit echt gaat redden bij Ajax.want hij heeft ook een attitude wat voor de jongere jongens avarechts kan werken.

4 mei 2016 om 11:00

Dat Milik belangrijk is voor Polen vindt ik zo'n kul argument, Polen staat 27e op de Fifa wereldranglijst, ter vergelijking, Nederland die er geen klap van bakt en niet eens mee doet een het EK staat 17e. Daarnaast heeft Milik zelfs in de EL niks laten zien dus op basis waarvan hij het top niveau aan zou kunnen is mij een raadsel.

Nogmaals, ik ben best wel gecharmeerd van hem als spits en hij heeft potentie maar absolute wereldtop laat me niet lachen. Nogmaals, laat hem nog maar eens 2 jaar het zelfde doen in de Eredivisie en dan praten we wel weer verder. En zelfs dan is het nog geen garantie, zie Depay.

4 mei 2016 om 11:10

Ik als Feyenoorder juich het toe dat jullie milik verkopen en KJH halen. Zo zullen wij alleen maar punten in gaan lopen op jullie. En het argument dat KJH word gehaald voor de CL is echt kul, in de topwedstrijden is hij bijna altijd ontzichtbaat.

4 mei 2016 om 10:29

Helemaal mee eens. Laat Milik maar 2 jaar bij Ajax blijven en laat daarna de topclubs maar langskomen. Overschat of niet, dat interesseert mij als Ajacied helemaal niets. Zolang hij voor Ajax doelpunten maakt, vind ik het prima.

Overigens is het helemaal niet verkeerd om 2 goede spitsen in huis te hebben. Laat ze de concurrentiestrijd maar aangaan. Iets meer ervaring in dit team is nodig, wil je in Europa ook wat kunnen betekenen. Huntelaar is én nog een goede spits én heeft genoeg ervaring. Garantie op goals heb je nooit, maar de gok Huntelaar zou ik best begrijpen. Ook na de afgelopen Europese jaren waarin we het steeds net niet haalde. Een ervaren spits als Klaas-Jan kan dan wel eens erg belangrijk zijn in zo een belangrijke wedstrijd voor de volgende ronde.

4 mei 2016 om 10:38

Ik weet dat je geen fan van Ajax bent maar Milik heeft zeker wel meer laten zien dan een Janssen en Luuk de Jong.

Milik speelt al 2 jaar in de basis bij een EK ganger en laat zich op dat podium ook zien. Met Polen speelt hij in een 2 spitsen systeem en bij Ajax met 3 aanvallers. Bovendien heeft hij vorig jaar ook genoeg gescoord als je naar het aantal speelminuten kijkt.

Als ik een Leicester of een andere buitenlandse club was zou Milik absoluut mijn eerste keuze zijn en Luuk pas op positie 3. Gezien zijn falen in Duitsland en Engeland.

4 mei 2016 om 10:46

Janssen heeft inderdaad nog een seizioen nodig maar ik hoop wel dat AZ gaat kijken naar een groot talent als Zivkovic.

Misschien dat AZ hem wel weer terug kan zetten op beide benen.

En anders Batshuayi van Olympique Lyon ook nog maar 19 en scoort ook erg gemakkelijk Ajax kan soms beter voor iets anders kiezen.

Ik denk niet dat Huntelaar echt veel goeds gaat brengen hij heeft soms een houding waar je niet goed van word.

4 mei 2016 om 11:23

Denk je serieus dat Batshuayi haalbaar is voor Ajax? Laat me niet lachen.

4 mei 2016 om 12:14

En Batshuayi speelt bij Marseille.

Zou Ajax als 2e spits niet beter een type Havenaar of Veldwijk kunnen halen? Een wat fysiekere spits die genoegen neemt met een rol als invaller. In Europa heb je er niet veel aan, maar ajax speelt maximaal 6 tot 8 wedstrijden Europees.

4 mei 2016 om 10:47

Dan heb je meer aan Huntelaar dan datgene wat jij opnoemt.

Ik vind alles wat Pierre zegt eigenlijk altijd onzin.
Ook nu weer. Klaas is een goede voetballer en zal echt wel wat scoren, misschien wel meer dan Milik.
Maar je weet het gewoon niet.

Pierre kan nu mooie uitspraken doen, over een jaar zijn we ze toch weer vergeten.

Daarnaast, Pierre is het schoolvoorbeeld van een spits die veel scoorde, terugkwam bij zijn oude ploeg (feijenoord) en niks meer klaarspeelde.

Huntelaar voor de Champions League en de ervaring terughalen is helemaal geen slechte set. Ik zou alleen niet weten waarom je Milik zou moeten verkopen. Ok, als er een bod van 25miljoen + wordt gedaan snap ik het. De man heeft nog 3 jaar een contract dus Ajax kan dan het onderste uit de kan halen. Als dat bod niet komt, lekker beide bij Ajax laten spelen. Je speelt CL, Eredivisie en de beker. Meer dan genoeg wedstrijden, mits je doel is een keer weer wat te betekenen in Europa. En ik denk dat Ajax dat met deze twee spitsen en een behouden elftal wel moet kunnen.

Of je houdt ze allebei. Milik is in eerste instantie een 4-4-2 spits. Dat kun je prima spelen met Huntelaar erbij. Zeker in de wat zwaardere Europese duels.

4 mei 2016 om 11:57

Inderdaad. Maar dat zullen de puristen niet willen. Milik speelt bij Polen samen met Lewandowski terwijl Huntelaar bij Schalke vaak evenmin in een 4-3-3 speelt.

KJH terug is prima. Maar naast Milik, als je Milik verkoopt ben je nog steeds net zo ver. En beide zullen geen 50 wedstrijden spelen. En Milik kan zeker nog wel leren van KJH en de jonkies die erachter zitten ook.

Alles wat Pierre denkt en zegt komt niet uit. Dus daar hoeven we ons niet aan te storen. Slechte analyticus ook nog bovendien. Milik wordt steeds beter en gaat straks beter spelen dan Huntelaar op zijn oude dag. Als target man kan het nog wel maar daar neemt hij geen genoegen mee.

alleen de laatste 5 seizoen dan niet. met hangen en wurgen naar de 10 goals per seizoen. Wel ondanks gemiddeld 4 gemiste penalties

4 mei 2016 om 12:14

Overdrijven is ook een vak. 2012 wat ik nog onder 5 seizoenen geleden telt heeft hij er 48 in 48 wedstrijden gemaakt.

3 Jaar geleden in 21 wedstrijden 14 doelpunten. En de laatste 2 seizoenen s hij gewoon boven de 10 goals uit gekomen maar ik moet eerlijk zeggen dat het minder is dan de andere jaren. Dus net doen of hij net 10 goals haalt is echt zwaar overdreven.

Eredivisie en Bundesliga zit ook wel wat verschil in qua kwaliteit verdedigers.

Kj huntelaar is al lang over zijn top heen

hij is 22 jaar... nog twee jaar en je kan dan echt een top bedrag binnen halen... zou in mijn ogen dom zijn als je hem nu al weg doet.

Milik wordt elke maand beter, Huntelaar wordt elke maand slechter. Nu Milik laten gaan is erop vertrouwen dat over twaalf maanden een nieuwe spits doorbreekt uit de jeugd. Eeerlijk gezegd heb ik dat vertrouwen niet, ik zou gewoon Milik houden en geen Klaas-Jan halen.

Als milik dadelijk een goed ek speelt dan is die echt miljoenen waard

Mensen vergeten dat huntelaar grotendeels zo succesvol was bij ajax, omdat hij een uitstekende aanvoer vanuit suarez had. Die heeft misschien wel dertig assists gegeven. Met de huidige buitenspelers gaat hij nooit zoveel scoren, en dan kan je denk ik beter milik hebben die nog wel eens iets zelf creëert.

Als commentator/analist neem ik deze man totaal niet serieus. Hij heeft vaker van die achterlijke dinges gezegd.
Milik is bezig met zijn tweede seizoen en hij heeft 21 doelpunten gemaakt, dat is gewoon een uitstekende prestatie!
Zolang hij een stijgende lijn laat zien, of op zijn minst rond dit aantal blijft zie ik geen reden om hem te wisselen.
Daarnaast scoort KJH zijn laatste 2 seizoenen bij zijn club ook bijna niet.

Desalnietemin zie ik hem graag komen als extra power in de CL wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren