Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kevin De Bruyne geeft Manchester City glans in Marseille

Laatste update:

Manchester City heeft ook de tweede groepswedstrijd in de Champions League gewonnen. Na de 3-1 overwinning op FC Porto waren the Citizens dinsdag met duidelijke cijfers te sterk voor Olympique Marseille: 0-3. Kevin De Bruyne begon na een wekenlange afwezigheid weer vanuit de basis en was met twee assists van grote waarde voor de Premier League-club.

Waar het team van manager Josep Guardiola op stoom is in het milardenbal, wil het in de competitie nog niet vlotten. Afgelopen zaterdag werd opnieuw puntenverlies geleden, deze keer tegen West Ham United (1-1). In dat duel maakte Kevin De Bruyne zijn rentree nadat hij weken aan de kant stond met een spierblessure. Dinsdag startte hij tegen Marseille, waar Kevin Strootman de hele wedstrijd op de bank zat, vanuit de basis en hij bewees direct zijn waarde. De Belg stond na achttien minuten spelen aan de basis van het openingsdoelpunt. Met een fraaie assist bood hij Ferran Torres een niet te missen kans: 0-1.

Manchester City was de bovenliggende partij, maar slaagde er niet in om de score verder uit te breiden. Marseille hield hierdoor hoop op een goed resultaat, maar daar kwam een kwartier voor tijd een einde aan. Na een vlot lopende aanval over de linkerflank kwam de bal in het strafschopgebied voor de voeten van Ilkay Gündogan, voor wie het een koud kunstje was om de marge op twee te brengen. Vijf minuten later gooide Manchester City de wedstrijd definitief in het slot met een prachtig doelpunt.

Met nog tien minuten op de klok was het balbezit voor de bezoekers. City bouwde op en werd gevaarlijk na een tempoversnelling van De Bruyne. Hij ging de combinatie aan met Rihad Mahrez en zag Gündogan vrijstaan bij de tweede paal: 0-3. De thuisploeg legde zich neer bij de nederlaag en blijft op nul punten staan, daar Olympiacos vorige week met 1-0 te sterk was. Volgende week krijgt Manchester City bezoek van Olympiacos; Marseille neemt het dan op tegen FC Porto.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima de wedstrijd uitgespeeld door City. Na 2 wedstrijden al op 6 punten. Straks tegen Olympiakos moet de 1e plek in de poule veilig worden gesteld.

27 oktober 2020 om 23:18

Wat was die laatste goal toch prachtig zeg. Heerlijke pass van Mahrez op De Bruyne. Dat was een echte City goal zoals we ze kennen, jammer dat we dat dit seizoen niet vaak meer zien.

27 oktober 2020 om 23:29

Dat was zeker genieten. Helaas kan het alleen als je ruimte krijgt. Dat krijgen ze niet in de PL.

De Bruyne, met voorsprong de beste middenvelder ter wereld momenteel! Met hem erbij is Man City 20% sterker.

27 oktober 2020 om 23:24

Inderdaad! wat een speler, jammer dat ie bij zo'n plastic club speelt alleen...

27 oktober 2020 om 23:29

Ik blijf plastic een slechte term vinden. City is zeker meer dan wat we van ze kennen sinds 2009. Snap dat niet iedereen synpathie heeft voot de club. Maar kom eerst met goede termen dan koopclub of plastic club.

29 oktober 2020 om 13:47

En op basis van wat vind jij het een plastic club? Of zeg je dit gewoon voor wat likes?
City is juist 1 van de mooiste en grootste clubs op aarde.

29 oktober 2020 om 15:58

Plastic club? Wat een nonsens! Manchester City is één van de mooiste, bijzonderste en grootste clubs van Engeland. En echte volksclub. Binnen Manchester veel populairder ook dan United. En dat waren ze al decennia lang. Het mag zo zijn dat City momenteel een steenrijke eigenaar heeft en miljarden uitgeeft. Maar dat wil totaal niet zeggen dat City een plastic club zou zijn! Slaat echt nergens op.

29 oktober 2020 om 22:54

En hoe is City die grootste club geworden op aarde? Die een oliesjeik en honderden miljoenen erin te pompen, nou.. chapeau...

28 oktober 2020 om 02:12

Met afstand weet ik niet hoor. Vind dat die kimmich ook aardig kan ballen😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren