Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kazim-Richards, Kuyt en Guidetti voorin: dat zou helemaal mooi zijn’

Laatste update:

Dirk Kuyt is al vastgelegd voor het seizoen 2015/16 en de achterban van Feyenoord droomt van de comeback van John Guidetti. Daarnaast is ook Colin Kazim-Richards er nog, die graag zou blijven. Sjoerd Mossou, journalist van het Algemeen Dagblad, is heel benieuwd of de voorhoede van Feyenoord straks daadwerkelijk uit die drie bestaat.

/

“Ik hoop dat ze met z'n drieën voorin gaan spelen, dat zou helemaal mooi zijn. Maar volgens mij moeten er nog een paar spelers bij om het echt een kampioenselftal te laten zijn”, werpt Mossou tegen bij RTV Rijnmond. Hij zegt het op zich prachtig te vinden om uit te zien naar een driemansaanval met Kuyt, Kazim-Richards en Guidetti. Of het kwalitatief ook zo goed zal zijn, dat weet hij niet zeker.

“Kuyt is redelijk onomstreden als hij fit is, maar die andere twee moet ik nog zien. Als je verder naar het elftal kijkt ben ik er nog niet zo van overtuigd. Als Jordy Clasie weggaat heb je op het middenveld gelijk een probleem en ook achterin houdt het niet over. Er moet nog iets gebeuren.”

Met een voorhoede Kuyt-Kazim-Guidetti zou Feyenoord meedoen om de titel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En de jeugd zeker vergeten? Aub niet. Ik hoop dat onze aanvallende talenten zoals Achahbar Boëtius, Bilal, Sleegers, Manu etc. veel in actie komen. Stuk voor stuk prima talenten die vertrouwen nodig hebben.

17 april 2015 om 20:54

Met die drie heb je helemaal niemand die een man op snelheid voorbij kan, dan kun jr als tegenstander lekker op de 16 gaan staan en afwachten

17 april 2015 om 22:39

Wat een rare opmerking. Waarom zou de tegenstander in de 16 gaan wachten als er toch niemand een man op snelheid voorbij kan. Dan kan de tegenstander juist ver naar voren spelen. Je moet juist bij de 16 wachten als de tegenstander snelle spitsen heeft, omdat je anders een probleem hebt met zoveel ruimte in je rug.

17 april 2015 om 22:35

Dat zijn vooral buitenspelers.
Bilal en Sleegers kan je nog een jaar verhuren in de eredivisie en de rest komt dan wel aan speeltijd als links of rechtsbuiten.

17 april 2015 om 23:48

Als je ze alle drie wilt halen dan is 4-4-2 een optie of Kuyt op de flanken en dat zal ten koste van onze talenten gaan. Ik zie liever Boetius rechtsbuiten dan Kuyt.

Ik heb het idee dat Feyenoord nog steeds onze jeugdspelers onderschatten.

18 april 2015 om 00:17

ze zullen niet altijd alle 3 tegelijk spelen.
En ik heb wel vertrouwen in Gio dat hij onze talenten niet vergeet en niet onderschat,

18 april 2015 om 01:02

Dat doen we ook niet. Maar met alleen talenten worden we nooit kampioen 😭

18 april 2015 om 08:48

@rbn precies ja die gasten kunnen nog groeien en hebben nog veel toekomst. Oke kuyt en guidetti zijn dan misschien (nu nog) beter maar ik denk dat als je die 2 en dan wat talenten erbij dat je dan pas echt meespeelt om de titel

Je hoort en leest zoveel over Feyenoord, ik ben echt benieuwd wat voor elftal volgend jaar staat. Niets lijkt zeker: Clasie, Vilhena, Immers, Kazim, Quidetti, Boetius, Achachbar, Bilal, Mathijssen, Mulder, Hahn, die Egyptische middenvelder.

Ik zou Immers wegdoen(is wel genoeg geweest denk ik) en de rest hierboven behouden of halen en Hahn opnieuw verhuren. Daarnaast 1 nieuwe back-up CV en je bent titelkandidaat. Simpel om dat zo te zeggen, maar of het realistisch is?

17 april 2015 om 22:28

Welke Egyptische middenvelder

17 april 2015 om 22:35

Zal wel doelen op El Amhadi, die overigens Marrokaans is. Gebrek aan kennis of denigrerende opmerking in ieder geval.

17 april 2015 om 22:36

Feyenoord heeft interesse in Trezeguet en dat is een Egyptische middenvelder dus niet dom reageren als je zelf een gebrek aan kennis hebt.

17 april 2015 om 23:09

Rustig maar, Peter...

18 april 2015 om 00:18

ik ben rustig

19 april 2015 om 01:39

Was dat een reactie op mij? Want zo kreeg ik hem wel binnen. Ik had inderdaad een gebrek aan kennis, daarom vroeg ik het ook

Manu had ik gedacht.

Veel te duur! Guidetti mag weg blijven met die salariseisen. Met Kuyt, Kazim, Manu wordt je ook wel de sterkste aanval.

17 april 2015 om 22:05

Hangt er volledig vanaf wat PSV doet natuurlijk.. Narsingh, De Jong en een goede vervanger van Depay zijn minstens zo goed. Kazim blijft een blinde speler, kuyt is een werker maar geen stylist. Manu hangt ook van toeval aan elkaar.

17 april 2015 om 22:38

Nee hoor die zijn veel minder.
Kazim, Kuijt en Guidetti zijn niet te stoppen in Nederland.
En dan nog goede vleugelspelers dus dat wordt een gruwelijk team.
Alleen nog 1 of 2 verdedigers voor op de bank in plaats van Boula en Matthijssen.

17 april 2015 om 22:42

helemaal mee eens, Kuyt wordt ook te oud, Kazim veel te beperkt en guidetti maakt het ook niet waar bij Celtic. Daar komt bij dat Kazim en Guidetti nu geen teamspelers zijn die je op de flanken kunt zetten ..... dat is echt een aanval zonder chemie. Individueel voor NL begrippen redelijk goed maar geen samenhang ben ik van overtuigd. dan is een aanval van de volgende clubs beter

Depay-De Jong-Narsingh

Fischer-Milik-El Ghazi

17 april 2015 om 23:30

Wat heeft fischer laten zien dan? Milik en el ghazi zijn ook nog niet constant. Kazim ben ik met je eens, naar kuijt is echt nog wel van grote waarde en superfit. Guidetti is afwachten maar 20 goals in 23 wedstrijden hebben de spelers die jij noemt allen nog niet bereikt.

18 april 2015 om 00:21

Kazim en Kuijt kunnen best op de flanken of op het middenveld.
Guidetti is wel een echte spits dus die moet je ook nergens anders neer zetten.
Ze zijn alle 3 beter dan Milik die redelijk begon maar de laatste paar maanden ook heel slecht speelt.
En Fischer heeft al 2 jaar niks laten zien, dan heb ik veel liever Manu, Boetius, Bilal of Sleegers want die hebben we ook nog.

Ik hoop dat ze met z'n drieën voorin gaan spelen zeg Sjoerd Mossou.
Waar speel Boetius en Manu dan ?
Ik zie liever Boetius spelen dan Kazim.

17 april 2015 om 22:39

Ze zullen ook niet altijd met zijn 3en tegelijk spelen maar je hebt gewoon 5 of 6 goede aanvallers nodig zodat je ook kan wisselen als het niet loopt en spelers af en toe rust kan geven.
Vooral als we heel ver komen in Europa.

Ziet er wel als een prima aanval uit. Alleen komen Manu, Boetius, Anchabar en Başacıkoğlu dan niet aan spelen toe. Een vertrek van Clasie is nog wel op te vangen met Toornstra en Vilhena. Feyenoord heeft nog echt een CV nodig (kongolo wisselt super wedstrijden met mindere wedstrijden af). Eventueel naast een CV een nog een rechtsback.

Kuyt, Kazim en Guidetti is alleen maar fysiek, geen snelheid en een actie. Boetius, Manu en Bilal heb je gewoon in de basis nodig.

Dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Of het wordt kazim of het wordt guidetti. Verder verwacht ik dat boetius gaat vertrekken als manu de voorkeur krijgt. Het lijkt me niet dat hij weer een jaar wilt banken. Zelfde geldt voor vilhena overigens.

Laat maar...

Als het waar is dat Guidetti een salaris van meer dan 1,5 mil wil en dan ook nog een zak tekengeld dan moet je als Feyenoord zijnde gewoon verstandig zijn en nee zeggen.

Laten we lekker met Boeties-Kuyt-Manu of eventueel kazim erbij nog gaan spelen... Dan houden we ook een sterke aanval over en is het qua budget nog verantwoord.

17 april 2015 om 22:41

dat zijn verhalen van Krabbie en nog nergens bevestigt en Feyenoord zal dat ook niet betalen.

Ze gaan niet alle drie tegelijk spelen, maar snap wel als ze alle drie in de selectie zitten. Op de bank moeten ook goede spelers zitten.

17 april 2015 om 22:42

jij snapt het.

Zonder guidetti en clasie zouden de kansen op de titel wel slinken voor feyenoord denk ik. Met kazim in de spits en een middenveld zonder clasie ga je waarschijnlijk geen kampioen mee worden.

17 april 2015 om 22:41

Met Kazim en Kuijt heb je ook kansen op de titel hoor maar ik hoop dat ze alle 3 komen.

17 april 2015 om 22:48

Vanwege kazim werd feyenoord dit jaar juist geen tweede omdat hij zoveel opgelegde kansen miste.

17 april 2015 om 23:01

Klopt maar dan hebben we Kuijt en Guidetti voor de doelpunten en Kazim voor de assists en de duelkracht. En ik denk dat hij vanaf het middenveld misschien nog wel meer scoort dan in de spits.

18 april 2015 om 00:22

Inderdaad en met Schuurman of Toornstra hebben we volgend jaar wel een scorende nummer 10 en Sleegers en Achahbar hebben ook veel scorend vermogen dus dat zit volgend jaar wel goed.

Feyenoord hoeft jaarlijks geen €3.5 miljoen meer af te lossen op de schuld.

Kuyt, Kazim en Guidetti voor weinig halen maar wel prima salarissen. Hopelijk verlengen Clasie, Kongolo, Toornstra, Vilhena en Boetius, allemaal hun contracten met één jaar voor €100.000 extra. Dan kan er zelfs nog een backup voor Kongolo komen.

Als dan Immers verkocht wordt is de selectie compleet..

17 april 2015 om 22:43

en als Trezeguet echt zo goed is mag hij ook wel komen.
En op het middenveld komen Schuurman, Nieuwkoop en Verdonk er ook aan.

Kazim zal dan gewoon een breedte-aankoop zijn. Kuyt vrij vanaf rechts, Guidetti in de spits en Boetius op links. Op 10 Toornstra, met in diens rug El Ahmadi en - ik zou hem halen als goedkope opvolger voor Clasie - Felip Guiterrez. Met Vermeer, Kongolo en Van Beek erachter heb je gewoon een topploeg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren