Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Karim Benzema kan in Saudi-Arabië in 2 jaar tijd 400 miljoen euro opstrijken’

Laatste update:

Karim Benzema kan een zeer lucratief contract ondertekenen bij een club in Saudi-Arabië, zo weet onder meer Fabrizio Romano dinsdag te melden. De 35-jarige spits van Real Madrid kan in het Midden-Oosten naar verluidt een tweejarig contract ondertekenen en in die periode circa 400 miljoen euro opstrijken. Benzema overweegt nu serieus om in de herfst van zijn loopbaan de stap richting de Saudische competitie te maken.

Real Madrid is door het kamp-Benzema op de hoogte gesteld van de interesse vanuit Saudi-Arabië en de verwachting is dat er op korte termijn knopen zullen worden doorgehakt. Benzema gaf vorig jaar intern aan dat hij graag met een seizoen wilde verlengen bij De Koninklijke, maar daar zijn nu dus twijfels over ontstaan. De geroutineerde aanvaller uit Frankrijk loopt op 30 juni uit zijn contract in de Spaanse hoofdstad. AS weet echter dat er een zogeheten Ballon d'Or-clausule in diens verbintenis is opgenomen, waardoor hij automatisch nog een jaar verbonden blijft aan Real Madrid. Benzema veroverde in oktober vorig jaar voor het eerst de prestigieuze prijs.

Saudi-Arabië wil de organisatie van het WK in 2030 op zich nemen en in dat kader zoekt men naar manieren om het profiel van het land een boost te geven. De komst van Benzema moet voor een positieve impuls zorgen. Al-Nassr wist Cristiano Ronaldo in januari binnen te hengelen en er gaan ook al enige tijd geruchten over de komst van Lionel Messi, die Paris Saint-Germain sowieso lijkt te gaan verlaten deze zomer.

Opvolging Benzema
Real Madrid houdt al rekening met het vertrek van Benzema, sinds 2009 verbonden aan de club. Volgens het Spaanse Relevo is Joselu (33) dicht bij een overstap naar de grootmacht uit Madrid. De ervaren spits komt over van het gedegradeerde Espanyol en gaat tekenen tot medio 2024. Dankzij een zogeheten cláusula de descenso, een degradatieclausule, heeft Joselu de vrijheid om Espanyol op huurbasis te verlaten.

Zie jij Karim Benzema vertrekken bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe veel geld gaat Saoedi Arabië er in pompen binnen nu en 5 jaar? Miljard of 7/8?

30 mei 2023 om 20:41

Dat is voor hun wisselgeld. Biljoenen hebben ze in overvloed, dit is ook echt totaal geen risico voor ze.

30 mei 2023 om 20:48

Boeiend, zo'n toernooi in 2030 moet gewoon minstens zo groot worden als Qatar, eigenlijk groter nog. Daar hebben ze wel wat voor over hoor, geld zat. Bovendien bezitten ze ook enorm veel vastgoed wereldwijd. Zeker geen dome jongens die Saudi's.

30 mei 2023 om 20:57

Het grappige is dus dat ze daar waarschijnlijk ook wel doorhebben dat het WK in 2030 gewoon bij hen plaatsvindt en dat jaren voor de stemming 😅.

Een WK in Griekenland, Egypte en Saoedi-Arabië, waar gaat het heen…

30 mei 2023 om 22:18

Naar Griekenland, Egypte en Saoedi-Arabi3 dus.

30 mei 2023 om 22:35

Een WK op 3 verschillende continenten.. echt te gek voor woorden. Fifa alles voor het geld, maar geen rekening houdend met de toeristen. Een WK in SA zou wel prachtig zijn, een zeer veilig land en met de alcohol verboden hebben we voor het eerst gezien dat de engelsen zich kunnen gedragen.

30 mei 2023 om 22:37

Prima toch, 3 continenten, dus meer wereld dan 1 continent. En vele malen dichter bij elkaar dan Canada, VS en Mexico.

30 mei 2023 om 22:42

Ik hoop oprecht dat het geen Egypte wordt. Dat is een toeristen hell. Elke hoek wordt je gescammed of geforceerd geld uit te geven. Ik heb veel te veel nare verhalen gehoord de laatste tijd. Saudi Arabië en Griekenland lijkt me leuk. Is toch ook mooi zo een WK in 2 totaal verschillende culturen. Een echt Wereld Kampioenschap !

31 mei 2023 om 01:03

Egypte is een voetbalgek land maar heel het land is getraind om toeristen in het zak te zetten.
Maakt ze overigens niet uit welke religie of nationaliteit je hebt.
Ben in heel veel landen geweest en het komt overal voor maar Egypte is next level.

31 mei 2023 om 01:39

Om het WK binnen te halen? 7 of 8 miljard? Doe dat bedrag keer ongeveer 30 dan denk ik dat je dichter bij de realiteit zit.

Zeg hier maar eens nee tegen.

Lekker doen zou ik zeggen, Kan Real Mardid vol voor een type spits als Kane gaan.
Benzema heeft alles al bewezen in Europa.

30 mei 2023 om 21:06

Ronaldo en potentieel Messi worden gezien als geldwolven als ze het doen, Benzema dan toch ook?

30 mei 2023 om 21:08

Benzema heeft sowieso geen heel schoon straatje lijkt het van afstand. Overigens is het niet zo gek dat spelers geen nee zeggen tegen dit soort bizarre bedragen, alleen jammer dat ze daarmee op een heel laag niveau komen te spelen.

30 mei 2023 om 21:24

Benzema ook ja, en geef hem (net als Ronaldo en/of Messi) maar eens ongelijk. Die gasten hebben alles gewonnen wat er te winnen valt, met club- en landenteams. Anderhalf decennium op de grote Europese podia gevoetbald. Dan nog even lekker 400 miljoen binnenharken, ik zou het wel weten hoor hahah!

30 mei 2023 om 21:33

Daar ben ik het niet mee eens alsof spelers zoals Ronaldo en Messi geen miljoenen verdienden in Europa. Maar omdat ze naar de midden-oosten gaan zijn ze opeens geldwolfen. Ze zijn gewoon hun laaste centen aan het binnen harken na een succesvolle carriere in Europa

Kane als opvolger van Benzema, Joselu van Diaz, een voor Asensio en überhaupt één extra ten opzichte van vorig jaar. Kan wel eens een spannende zomer worden als je Bellingham, García en wellicht nog een back (Cancelo?) meerekent.

30 mei 2023 om 20:47

Real wilt niet onderhandelen met Levy. Dus dat gaat hem niet worden.

30 mei 2023 om 21:03

Waarom wil real dat niet? Hebben spurs al vaker geholpen spelers niet aan pl teams te hoeven verkopen.

30 mei 2023 om 21:11

Weet je de reden hiervan? Vorige spelers van Spurs waren pareltjes

30 mei 2023 om 21:17

Blijkbaar is Levy een zeer moeilijk persoon om mee te onderhandelen. Perez heeft daar blijkbaar geen zin in. Met Bale heeft Real ook zeer diep moeten gaan, hebben ze blijkbaar geen zin in.

Al helemaal als Levy in een positie bevind waar hij weet dat Real Madrid een spits nodig heeft en Benzema wilt vertrekken.

Opnieuw een oude vedette die ouderwets zijn zakken gaat vullen in het Midden Oosten. Zonde, maar voetballers hebben nooit geld genoeg en willen altijd maar meer. Wij kunnen er ook wat aan doen mensen. Ga fietsen of neem de trein en sponsor niet die oliesjeiks in het Midden Oosten door te tanken. Deze Benzema gaat helaas ook zwichten voor het grote geld zonder etnisch besef van de mensenrechten daar. Ik verzoek jullie om eens het rapport van Amnesty International te lezen. Helaas is dat niet weggelegd voor voetballers want die denken alleen maar aan geld.

30 mei 2023 om 20:52

Ach, voor 400 miljoen in 2 jaar schrob ik persoonlijk de toiletten van al die sheikhs met een tandenborstel. Ga niet met je liegen

30 mei 2023 om 20:54

Mag ik ook elektrisch rijden Klaas?

30 mei 2023 om 21:22

Wat een zeikerd ben je toch, gelijk met je Amnesty komen ed, daar heeft benzie toch niets mee te maken…

31 mei 2023 om 01:06

Maar als ze in de havens van Rotterdam en Antwerpen investeren is het oogje dicht knijpen.

31 mei 2023 om 09:46

Amnesty International.... Alsof dat een objectieve partij is. Stelt alleen mensenrecht aan de kaak ahv subjectieve westerse maatstaven.

Ik had het wel geweten. First ticket to Riyad.

Een land dat veilig is. Je kan gerust met een diamanten horloge lopen zonder dat je een vuurwapen tegen je koppie krijgt.

Voetbal wellicht niet zo spannend. Alhoewel op het WK hebben ze bewezen heel goed te kunnen voetballen.

30 mei 2023 om 21:08

Haha ‘veilig’ heeft meerdere betekenissen. Zoals dat je kunt zijn wie je wilt zijn. Dat je niet bang hoeft te zijn voor de meerderheid of een extremistische minderheid. Is in deze opzichten dit land dan ook veilig?

30 mei 2023 om 21:31

Waarom is dat relevant voor Benzema? Het is er ook veilig voor enorme regenbuien of orkanen, net zo arbitrair om aan te halen.

31 mei 2023 om 17:36

Hij onderbouwt zijn betekenis van veiligheid toch? Of is lezen heel moeilijk? Je kan gerust met een diamanten horloge lopen zonder dat je een vuurwapen tegen je koppie krijgt. Dit kun je niet doen in een beschaafde westerse wereld, beter nog je wordt gewoon doodgeschoten voor een neppe Rolex in Nederland.

30 mei 2023 om 21:08

En als vrouw? Mag je dan ook alles en is het leven zo fijn mike?

30 mei 2023 om 21:24

Vrouwen van daar hebben het westerse plaatje niet nodig om goed en veilig te kunnen leven. Vraag mij toch echt af waarom zoveel Europeanen toch trekken naar landen als Qatar VAE als het daar niet zo ‘fijn’ is om te leven.

Kortom ga elkaar niet na praten en vooral niet denken dat het westerse wereld overal toegepast moeten worden…

30 mei 2023 om 21:30

Misschien omdat je daar kan leven als koning ALS je geld hebt. Heb je geen geld dan is het leven daar vaak helemaal niet zo leuk en veilig...

30 mei 2023 om 21:40

Weer zo’n lul verhaal, waarom zou het opeens minder veilig zijn voor mensen die ‘geen’ geld hebben, op wat baseer je dat?

Daarnaast is het in NL ook zo, als je geen geld hebt het leven niet zo aantrekkelijk is, logisch toch!?

30 mei 2023 om 21:45

@vivautje, exact. Dat is nu ook een vraag die ik me vaak stel... Waarom ga je ergens leven als je het daar niet 'fijn' vindt?

30 mei 2023 om 21:48

Daar kan je iig veilig over straat als vrouw zijnde zonder te worden aangerand of verkracht. Daar heb je geen bilboards van blote vrouwen omdat een vrouw gerespecteerd word. Ze mag niet gezien worden als lustobject

30 mei 2023 om 21:54

De meeste Europeanen die emigreren doen dat naar een ander Europees land. Natuurlijk hoeft niet iedereen de vrijheid van het westen aan te nemen, maar dat is natuurlijk wel de reden dat de meeste mensen hier komen ipv andersom.

Wat Benzema doet moet ie lekker zelf weten, hij zal het geld nodig hebben.

30 mei 2023 om 21:56

Ben je nou serieus? Beperkte vrijheid van meningsuiting, een groot gedeelte van de inwoners werken onder enorm slechte omstandigheden en leven in armoede op het platteland bijvoorbeeld... Nee daar heb je geen last van als je geld hebt, want mensen die geld hebben werken daar niet.

30 mei 2023 om 22:12

Ajaxnl

‘Een groot gedeelte van de inwoners werken onder enorm slechte omstandigheden en leven in armoede’ Over welke land heb je het nou, Kenia?
Ik denk dat je wegens zoekt om ergens haat op te gooien zonder enig kennis van het land zelf. Ik zou zeggen neem een bezoekje naar het midden oosten en kom dan terug…
‘Beperkte vrijheid van meningsuiting’ hou toch aub op en ga geen onzin lopen verkondigen. De mensen daar leven hartstikke goed en zijn daar gelukkiger dan mensen als jij

30 mei 2023 om 22:32

Vivautje, Kenia is een van de meest veilige landen in Afrika. Jammer.

30 mei 2023 om 22:47

Jason

Wat jammer? Kan best zo zijn dat het een veilig land is.
Indien ik jou heb gekwetst om het land Kenia in Miss wel negatieve context te hebben opgenoemd, mijn oprechte excuses daarvoor

30 mei 2023 om 23:08

Meer dan 50% van mensen in Saudi Arabië leeft onder de armoedegrens en er is wel degelijk beperkte vrijheid van meningsuiting. Politieke bijeenkomsten en demonstreren zijn beiden verboden. Als je er geld hebt en een man bent, is het er fantastisch. Als je geen man ben en geen geld hebt, meh.

30 mei 2023 om 23:16

Migi

Hahahahaha, mag ik jou bron ff controleren?

30 mei 2023 om 23:30

Waar is het leven leuk en veilig als je geen geld hebt?

31 mei 2023 om 05:39

Volgens mij gaat er binnenkort een vrouwelijke astronaut uut Saudi-Arabië de ruimte in. Hoeveel ruimte als vrouw moet je hebben

31 mei 2023 om 08:08

Er is heel veel makkelijk zelf over te vinden, maar ik heb niet het idee dat je echt openstaat voor informatie. Het verbod op politieke bijeenkomsten en protest staat gewoon in de wet, dus mocht je de wet van het land Saudi Arabiã« bestempelen als acceptabele bron, lees em zou ik zeggen.

31 mei 2023 om 08:46

In Nederland wordt je uit de selectie gezet, wanneer je de politieke beweging onelove niet wil promoten. Ook niet bepaald vrij he. Maar dan noemen jullie het: "je mag alles doen, maar wel de consequenties accepteren". In Saudi Arabië noemen jullie het niet zo natuurlijk, daar is het wel beperking van vrijheid. Cute.

31 mei 2023 om 08:49

Vrijheid van meningsuiting is iets tussen burger en staat. Wat een commerciële voetbalclub met z'n selectie doet staat daar volledig buiten. Het zou discussies op internet een stuk aangenamer maken als mensen zich wat zouden verdiepen in bepaalde termen in plaats van boos dingen te roepen die nergens op gebaseerd zijn.

30 mei 2023 om 21:12

Ontzettend veilig ja. Vooral als je als journalist wat kritiek levert op de regering. Je merkt dan dat ze er echt alles aan doen om te zorgen dat er geen kritiek meer komt. Puur genieten zeg, zulke schijnveiligheid.

En dan laten we alle andere voorbeelden maar even links liggen voor het gemak.

30 mei 2023 om 21:50

Dat wel, maar samen wonen met zijn vriendin is verboden en haar kliekjes op instagram zijn ook uit den boze. Niet zo rooskleurig dus als jij het doet lijken.

30 mei 2023 om 23:12

Cristiano woont ook met zijn vriendin samen, hoezo is dat niet verboden dan?

30 mei 2023 om 23:16

Ze hebben een uitzondering gemaakt maar was ook lang gezeik over.

Rare huur joselu. Maar als benzema echt weggaat en asensio . Dan is kane goede opvolger en dybala is voor 20 miljoen op te halen .

Als iemand hiertegen nee kan zeggen is het BigBenz. Hij is als kind verliefd op Madrid dat is ook de reden dat een vertrek vanuit zijn kant nooit ter sprake kwam. Zelfs contractonderhandelingen hoorde je zelden gedoe over. Als Real hem wilt behouden dan vertrekt hij echt niet.

30 mei 2023 om 21:06

Real is volgens mij heel galant als spelers willen vertrekken, zie recent nog Casemiro, maar daarvoor ook Di Maria, Ozil, Alonso, Higuain, Varane etc.

Lijkt me meer een kwestie of Benzema zelf wil blijven. Kwam dit seizoen toch redelijk uitgeblust over. Te weinig rust gekregen en wordt in december toch alweer 36. Als hij nog wil cashen is dit wel het moment voor 'm. HIj hoeft niks meer te bewijzen in ieder geval.

30 mei 2023 om 21:50

Er is al een mondeling akkoord tussen Benzema en real Madrid, maar Benzema is nu echt aan het twijfelen om te vertrekken. De kans is groter dat hij vertrekt dan dat hij blijft volgens vele nieuwszenders.

Real moet Karim gewoon lekker laten cashen daar. Heeft zich jarenlang voorbeeldig gedragen (bij Real) en werkt zich altijd kapot voor het team. Ook voor Real misschien goed om Benzema, Asensio, Kroos & Ceballos te laten gaan en weer nieuw vers bloed te laten spelen. Middenvelders heeft Real meer dan genoeg en gewoon lekker betalen voor een goede spits voor minimaal de aankomende 5 jaar.

Dit gaat toch serieus nergens meer over. Zoveel armoede in de wereld en hij kan 400 miljoen krijgen in 2 jaar. Echt schande ten top. Daar moeten ze wat aan gaan doen bij de fifa.

30 mei 2023 om 21:14

De Fifa (en de personen die er werken) worden er zelf ook niet bepaald slechter op. Er moet zeker wat gebeuren, maar het lijkt me onwaarschijnlijk dat dat door de Fifa gaat zijn. Die worden zelf aan de lopende band omgekocht met dit oliegeld.

31 mei 2023 om 08:49

Piereke, als ge 26k per jaar opstrijkt hoort ge bij de rijkste 1% van de wereld. Kunt ge nu over uzelf gaan zeiken ipv een ander? Kroket

Alleen laten gaan als je een top spits kan als vervanger kan halen .... Kane of oshimen zijn dan 2 namen waar je als eerste aan denkt .. Haaland is helaas niet haalbaar .

Het is Benzema gegund. En bovendien als praktiserend moslim ideaale land om je carriere rustig af te sluiten en lekker cashen.

Idealiter blijft hij nog een seizoen aangezien de club in 2024 er alles aan lijkt te willen doen Haaland of Mbappe binnen te hengelen. Als hij zelf echter graag de overstap maakt zal Madrid niet moeilijk doen en hem laten gaan. Ik ben wel benieuwd of ze hem gratis laten vertrekken of op een transfersom azen, het is duidelijk dat ze in SA bereid zijn dikke knaken in hun sportswashing project te pompen, waarom geen miljoen of 100 vragen? Dat maakt hun operatie immers maar 25% duurder en dan kan je Kane oppikken als vervanger mits die zelf openstaat voor een overstap naar Spanje..

Dit gaat Karim nooit weigeren. Big Benz. Bijna 36 in december. Ff 400 miljoen opstrijken in twee jaar tijd. Het is hem van harte gegund. Ik wacht nog ff af voordat ik Benz echt officieel ga bedanken voor alles.

Zijn nu wel berichten over dat Benzema in gesprek is met Perez om niet te verlengen. Mocht het waar zijn, is het natuurlijk erg jammer dat je Haaland hebt laten schieten. In ieder geval moet Real vol voor Kane gaan als vervanger.

Na Mariano, Asensio is dus nu Benzema die deze zomer hoogstwaarschijnlijk de deur achter zich dicht slaat in Madrid. Jammer hoor want ondanks zijn vele blessures dit jaar had die toch 30 G/A dit seizoen. Had liever gezien dat hij tot 2024 bleef zodat je nog voor Mbappe kon gaan. Nu moet je wel voor een topspits gaan want Joselu en een Firmino is toch veel te karig voor een topclub. Kane is de ideale kandidaat maar ook hij gaat een enorm prijskaartje hebben. En probeer hem maar is los te weken bij Spurs met Levy...

Echt die weten ook niet wat ze met hun geld moeten. Intussen het onbetaalbaar maken voor pelgrims om de hadj te verrichten, maar wel voor een spelertje 100en miljoenen neerleggen om even tegen een bal aan te trappen, of nog een jacht of villatje voor de kroonprins.

Waar gaat dit heen he.
En ze hebben ons helemaal
In de greep, zie de grote Europese clubs met hun investeringen/sponsoren/eigenaren.
Het vorige wk ook al.

En toch blijven wij gewoon kijken, ik wil het eigenlijk niet en toch kijk ik ook te veel ivm het hoge niveau.

De tijden dat je voetballers lokt met 20 of 30 miljoen per jaar zijn ook voorbij. Absurd. Maar als hij het kan krijgen, niet twijfelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren