Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus wil zakendoen met Chelsea: ‘Het is geen makkelijke operatie’

Laatste update:

Juventus wil Juan Cuadrado opnieuw huren van Chelsea, maar de rechtshalf maakt nu nog deel uit van de selectie van manager Antonio Conte. Zaakwaarnemer Alessandro Lucci hoopt dat de clubs snel tot overeenstemming kunnen komen.

/

“Het is geen makkelijke operatie. Ik vlieg morgen echter naar Londen om het dossier te deblokkeren”, aldus Lucci in een interview met SportItalia. Zijn 28-jarige cliënt kwam vorig seizoen in dienst van de club uit Turijn tot vijf doelpunten en acht assists in veertig officiële wedstrijden.

Algemeen directeur Giuseppe Marotta gaf vrijdag in La Gazzetta dello Sport toe nog altijd interesse te hebben in Cuadrado: “Hij is vanwege verschillende redenen interessant. Onze ervaring met hem is uitermate positief. Hij heeft zich altijd goed gedragen, maar hij is nu nog speler van Chelsea. Als we kunnen praten, gaan we praten.”

Denk jij dat Juan Cuadrado deze zomer nog naar Juventus gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een elftal wordt dat juventus zeg! En als je dan nog leest dat ze ook nog matuidi aan de selectie willen toevoegen , de kampioen kan je zo weer invullen en hoop echt dat ze ver gaan komen in de CL , echt een super elftal! Dat hebben ze al maar met die twee spelers er nog bij wordt t echt smullen denk ik!

Ik denk dat Cuadrado dit jaar onder Conte genoeg speelminuten kan maken. Het is een multifunctionele speler die goed in de stijlstijl van Conte past.

Lekker van de hand doen voor een mooie prijs, we zitten toch al ruim in buitenspelers. Maar goed als het om huren gaat zou ik het ook afwijzen, dan hen maar proberen te slijten aan een andere serie a club. Kunnen we van dat geld Rodriguez halen zodat onze verdediging versterkt wordt.

19 augustus 2016 om 11:23

Echt zonde.. Cuadrado is toch een klasse beter dan een Pedro of een Hazard. Ik als Juventus fan word alleen maar blij als we hem weten te strikken maar vanuit het oogpunt van Chelsea is het gewoon zonde!

19 augustus 2016 om 11:29

@Juventino Cuardado een klasse beter dan Hazard.. Laat me niet lachen serieus hoe komen mensen op zulke conclusies. Hazard is 10 x beter.

19 augustus 2016 om 11:36

Hazard is overschat en presteert al tijdje niet meer (wereldtop)

19 augustus 2016 om 12:03

De cuadrado van vorig jaar was 10 klasses beter dan de hazard van vorig jaar. De hazard van 2014 2015 was wel beter dan cuadrado

19 augustus 2016 om 12:54

de cuadrado die een half seizoen bij chelsea speelde was niets waard ... zelden zulk een speler gezien die totaal niet mee kon en dus niets anders kon inbrengen dan zijn voortdurend balverlies .....en zijn copa america was toen ook al een flop !

kijk toch maar eens even naar de reacties van mensen die juventus iedere wedstrijd volgen .... cuadrado was vorig seizoen redelijk t o v zijn prestaties van het half jaar eerder bij chelsea maar nu ook weer niet om te zeggen , ' dit is top niveau ' zulke voetballers verhogen het niveau van juventus of chelsea niet en zijn enkel nuttig om de breedte van de kern te waarborgen ( en dan nog ???? dan kan je beter een jonge belofte zetten ) en in de bekercompetities op te stellen die minder belangrijk zijn voor een topclub .

19 augustus 2016 om 13:10

Een klasse beter dan Hazard?

Caudrado begon vorig jaar de helft van de wedstrijden gewoon op de bank.
Om nou te zeggen dat hij een fantastisch seizoen heeft gehad.

Hazard heeft een zeer slecht seizoen gehad, en speelde hij qua minuten ongeveer 5.5 wedstrijden meer dan Hazard in de competitie. Alsnog cureerde hij het dubbele aan kansen als Cuadrado.

Ik denk als Chelsea zou moeten kiezen tussen de een of de ander, dan is die keuze al gemaakt voor ik deze zin heb afgetypt.

19 augustus 2016 om 13:11

Dat Hazard is overschat, betekent niet dat hij niet vele malen beter is dan Cuadrado. Hij speelde vorig jaar zeer matig, net als heel Chelsea. Maar de laatste 5 wedstrijden was hij gewoon weer ouderwets bezig en zeer goed.

19 augustus 2016 om 16:34

@juvetino

Hahahahahahahaha. Goeie dag schotel zeg. Dit moet toch wel de grap van het jaar zijn.

19 augustus 2016 om 22:23

Ik kijk geen serie a dus geen idee hoe hij daar gespeeld heeft. Maar iedere wedstrijd dat hij voor Chelsea speelde deed het pijn in mijn ogen.

Doe maar niet. Je hebt lichtsteiner en dani alves, laat cuadrado toch zitten. Helemaal geen plek voor die jongen. Daarnaast ben ik persoonlijk absoluut geen fan van hem. Echt nauwelijks rendement. Maar vooral wat moeten we ermee? Focus nou maar op die extra topper van een middenvelder die je nodig hebt.

19 augustus 2016 om 12:51

Juve is druk bezig met matuidi. Hopelijk komt dat goed. En zijn rendement was aan het begin zeker slecht. Maar na verloop van tijd werd het veel beter. Kwam altijd veel gevaar van hem af. Allegri wilt hem graag hebben. En met hem en pjaca is een 433 ook een optie. Dan zou juve 3 formaties kunnen spelen.

Conte was toch juist altijd een fan van hem? Toen het nog de coach van juve was in ieder geval, correct me if im wrong! Is ook een speler die perfect in zijn systeem past en zie hem genoeg kunnen betekenen voor chelsea dit seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren