Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus vergeet Matthijs de Ligt en gaat voor megadeal met Barcelona’

Laatste update:

Juventus richt zich naar verluidt niet meer op de komst van Matthijs de Ligt. De Italiaanse grootmacht werd maandenlang in verband gebracht met de verdediger van Ajax, maar het lijkt erop dat de negentienjarige Oranje-international zijn toekomst gaat verbinden aan Barcelona. Juventus wil echter wel een verdediger strikken en richt de pijlen daarom op Samuel Umtiti.

Volgens Rai Sport is Juventus bereid om uit de race om de handtekening van De Ligt te stappen, ook om een 'veiling' aangaande de Nederlander te voorkomen. De topclub wil dan wel graag met Barcelona overeenstemming zien te vinden over Umtiti, die de defensie van la Vecchia Signora van een kwaliteitsimpuls moet voorzien.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars heeft al aan Juventus-directeur Fabio Paratici aangegeven dat De Ligt 'hoogstwaarschijnlijk' naar Barcelona gaat verkassen, waardoor de Italianen verder moeten zoeken. Ook vanwege het naderende pensioen van Andrea Barzagli denkt Juventus nu aan de Franse verdediger, die nog tot medio 2023 vastligt bij Barcelona.

Juventus heeft al contact met de Catalaanse topclub inzake een transfer. Barcelona zou weinig weerstand bieden bij een vertrek van de wereldkampioen, aangezien men al veel capabele centrale verdedigers in huis heeft. Juventus zou naar verluidt ongeveer tachtig miljoen euro moeten bieden als men de volledige medewerking wil van Barcelona.

Verwacht jij dat Samuel Umtiti deze zomer vertrekt bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Goed nieuws voor de Ligt mocht hij naar Barca gaan.
Umtiti is wanneer fit echter wel de beste pure verdediger van Barcelona.
Voor Juventus zou dit in ieder geval een wereld deal zijn.

14 april 2019 om 18:47

Goed nieuws ? Nog beter is Umtiti met Ronaldo wisselen. Die kan nog een jaartje of 2 doelpunten makenbij Barça.... Dat zou Real groen doen uitslaan :D

15 april 2019 om 00:57

Dat zou een droom zijn, Ronaldo en Messi samen een CL winnen

Minimaal 100 vragen anders niet wegdoen. Je versterkt je concurrenten anders alleen maar.

14 april 2019 om 15:32

Je concurrenten? Je kan ze hooguit tegenkomen in de CL. Anders kun je geen enkele speler meer verkopen als Juventus als je concurrent is.

Hoop het niet! Uitstekende centrale verdediger voor Barca, verbaas me elke week weer dat Lenglet speelt en hij niet. De Ligt, Piqué, Umtiti en Lenglet moeten het worden, met Tidibo als opvolger van Piqué.

14 april 2019 om 17:09

Lenglet en Piqué voelen elkaar beter aan. Daarnaast vind ik Umtiti heel goed hoor, vooral fysiek is hij veel beter dan Lenglet. Toch heeft Lenglet veel beter tactisch inzicht. Ik vind Umtiti vaak slecht staan in het veld

14 april 2019 om 17:10

Piqué verbloemt miss nu Lenglet. Piqué is de laatste maanden echt uitzonderlijk goed.

Umtiti mits fit een van de beste speelde tegen Huesca al stukken sterker dan tegen Villareal.

Onzin. Die gaat Barcelona nooit van haar leven verkopen. Voor zijn blessure een van de beste verdedigers ter wereld en de beste man achterin bij Frankrijk op het WK.

Nu Barcelona eindelijk haar problemen centraal achterin heeft opgelost voor de aankomende jaren met: Umtiti, De Ligt, Todibo en Lenglet. Zie ik de toekomst van Barça rooskleurig in.

14 april 2019 om 16:03

Als hij fit is, is hij samen met van Dijk en Ramos de beste verdediger in Europa. Snap niet dat ze hem willen verkopen, of ze moeten geen vertrouwen meer hebben met de blessures die hij heeft.

14 april 2019 om 16:13

Je vergeet de naam Chiellini hier...

14 april 2019 om 16:26

Koulibaly mag er ook nog wel bij. Umtiti behoort natuurlijk wel gewoon tot de beste verdedigers ter wereld mits fit.

14 april 2019 om 18:10

Koulibaly is goed maar zeker niet in het rijtje van hierboven. Jullie hebben wel gelijk over Chiellini. Die is echt van wereldniveau.

14 april 2019 om 19:25

Dan onderschat jij Koulibaly. Ik weet niet of Umtiti in dezelfde categorie hoort als van Dijk, Ramos en Chiellini. Ik vind die 3 wat beter dan de rest. Dan komt een rijtje met Umtiti en Koulibaly. Pique van dit seizoen hoort daar ook bij.

14 april 2019 om 19:47

Pique van dit seizoen hoort gewoon bij Van Dijk, Ramos en chiellini. Tegen Man united had hij zelfs 9 onserscheppingen en geen een overtreding!

14 april 2019 om 19:54

Ik vind het een goede verdediger maar zeker niet van wereldklasse als de rest.
Wat Umtiti heeft laten zien bij Frankrijk en Barca was echt van wereldniveau.

14 april 2019 om 16:15

Moet eerst nog wel even rondkomen met Ajax hé, als ik die bedragen hoor van 60 miljoen (ex bonussen) dan zie ik hem volgend jaar liever nog een seizoen Amsterdam spelen..

15 april 2019 om 21:44

Flashpower1

Tuurlijk zie jij dat liever. Begrijpelijk ook. Maar je moet realistisch zijn. De Ligt wil graag weg. Hogerop. En hij heeft zijn keuze voor Barcelona bepaald. Dan heeft Ajax dus geen of weinig onderhandelingsruimte over, als andere clubs geen partij meer zijn. En dan is 60 een mooi bedrag. En word het dus geen 75 of 80 miljoen, dat is vrij eenvoudig.

14 april 2019 om 17:16

net zoals de bal rond is blijven dit soort geruchten ook onvoorspelbaar. We hebben al wat gekke transfers meegemaakt waar niemand de geruchten ervan serieus nam. Ik hoop dat hij blijft, maar niks is gegarandeerd.

Mooi, dan kan Barça de helft van die 80 bovenop de vermeende 60miljoen die nu genoemd wordt plaatsen. 100miljoen voor de Ligt. Zou mij niets verbazen als de Ligt in het team van het jaar van de CL komt.

Umiti mag echt niet weg. Mits fit gewoon beste cv van barca.

Zou een hele domme keuze zijn van Barcelona om Umtiti te laten vertrekken. Zou eerder Pique van de hand doen dan hem.

Tja als Lenglet het zo goed blijft doen, wat heb je dan nog aan Umtiti?

Minimaal 150 miljoen, anders niet. Jong (kan zeker tien jaar mee op topniveau), talentvol, bakken aan ervaring en veel inzicht. Daarnaast ook nog linksbenig.

Ik lees, al heel lang, allerlei speculaties over de volgende bestemming van de Ligt. Er zouden zelfs “veilingen” ontstaan met Overmars aan de hamer. Forget it! Ten eerste beslist De Ligt zelf wel waar hij heen gaat en die interesseert het geen ruk of A nou 40 milj. Transfer meer biedt dan B als hij naar B wil.

Ten tweede gaat Ajax niet dwarsliggen bij de Ligt. 60.000.000 is een mooi bedrag ; 10.000.000 salaris per jaar ook niks mis mee. Lekker samen met Frenkie en vriendin; Suarez die Nl spreekt evenals Cilissen als die mocht blijven. En Barcelona is een wereldstad .zie het al voor me Umtiti met de Ligt.geen doorkomen aan

Ik vind Umtiti niet zo sterk sinds zijn blessure, maar Lenglet heeft me positief verrast als zijn vervanger. Echter hoop ik dat Umtiti blijft, want hij is en blijft een van de beste verdedigers in Europa indien hij zijn oude vorm herpakt. We hebben echt vaak geweldige acties van hem gezien en voorin komt af en toe ook nog wat dreiging van hem af.

Pique begint ook langzaam af te bouwen ondanks zijn geweldige seizoen tot nu en toe, met zicht op de toekomst zou ik zowel Lenglet en Umtiti behouden.

Big Sam moet lekker bij Barcelona blijven. Lenglet doet het echt geweldig, veel beter dan verwacht, maar een fitte Umtiti in vorm is gewoon een top 3 verdediger. Heeft meer fysiek en denk ik ook meer snelheid dan Lenglet. Er zal een punt komen dat Barcelona moet kiezen tussen de twee (net als tussen Roberto en Semedo) maar hopelijk pas na volgend seizoen.

14 april 2019 om 17:42

Sam Allardyce? 😉

Umtiti zn knieblessure zou permanent zijn, iets met zn kraakbeen. Dan kan het win-win zijn, want bij Juve gaat die veel minder moeten lopen. Die spelen niet zo hoog als Barca. En Lenglet is 2 jaar jonger en doet het goed. Als je echt 80m krijgt, gewoon accepteren

14 april 2019 om 20:38

Zo zie ik 't ook. Al ben ik wel echt fan van Umtiti. Beste CV linkspoot vd wereld mits fit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren