Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus moet ruimte maken voor deal van 35 miljoen euro met Barcelona’

Laatste update:

Ivan Rakitic komt dit seizoen weinig aan spelen toe bij Barcelona en de Kroaat lijkt in januari dan ook de deur van het Camp Nou achter zich dicht te gaan trekken. Volgens Sport heeft Juventus momenteel de beste papieren voor zijn komst in handen, aangezien Rakitic zelf graag naar de koploper van de Serie A wil verkassen.

Dit betekent slecht nieuws voor andere geïnteresseerden. Onder meer AC Milan en een aantal Engelse clubs werd in de afgelopen maanden genoemd als mogelijke nieuwe werkgever voor Rakitic, maar zij lijken achter het net te gaan vissen. Bovengenoemde Catalaanse sportkrant weet toe te voegen dat Barça onlangs nog een bod van vijftien miljoen euro uit Engeland heeft afgewezen omdat het een hogere vergoeding wenst te ontvangen voor Rakitic.

De 31-jarige middenvelder, die nog vastligt tot medio 2021, moet naar verluidt namelijk minstens 35 miljoen opleveren. Het salaris van Rakitic zou nog wel voor problemen kunnen zorgen in Turijn: de Kroaat incasseert momenteel acht miljoen euro op jaarbasis en zou daarmee hoog in het salarishuis van la Vecchia Signora terechtkomen.

Als Juventus Rakitic inderdaad in wil lijven zal het eerst afscheid moeten nemen van een aantal middenvelders, zo klinkt het verder. Sami Khedira en Emre Can lijken daarbij de meest waarschijnlijke kandidaten voor een transfer, aangezien de Italianen momenteel met Blaise Matuidi in gesprek zijn over een contractverlenging. Trainer Maurizio Sarri kan voor zijn middenrif verder ook nog beschikken over Miralem Pjanic, Aaron Ramsey, Adrien Rabiot en Rodrigo Bentancur.

Zou jij Ivan Rakitic een goede aanwinst vinden voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

35 miljoen voor een uitgebluste rakitic. Zou ik direct accepteren als ik barca was.

18 november 2019 om 14:37

Hoe kun je uitgeblust zijn, wanneer je geen speeltijd meer krijgt ?

18 november 2019 om 14:41

omdat de speeltijd die hij wel krijgt hij speelt als een zoutzak

18 november 2019 om 15:11

Als zoutzak of zonder vertrouwen ? Wanneer zelfs Vidal, Sergi Roberto en Alena vaker op het middenveld worden geposteerd, dan gaat dat toch knagen. Maar goed, ik hoop dat hij zn biezen pakt. Hij is bij Barcelona verandert van creatieve aanvallende middenvelder, naar hardwerkende (risicoloze) verdedigende middenvelder. Zonde...

18 november 2019 om 15:52

Speelde geweldig in zn eerste jaren maar speelt nu al twee jaar als een zoutzak. Hij kan het niveau totaal niet meer aan, te lang nodig in de handeling en bijna altijd een pass terug naar achter.

18 november 2019 om 16:01

@barcaboy11 Hebben ze allemaal wel in hun dat middenveld van Barca altijd naar achter of breed voetballen.

18 november 2019 om 15:00

Uitgeblust? Ik baal enorm sinds hij niet meer speelt. Niks ten nadele van Frenkie want individueel gezien vind ik hem echt weergaloos. Echt waar wat een parel. Maar je ziet gewoon dat Barcelona een speler als Rakitic mist op het middenveld. Het duurt nu allemaal nog langer voordat er wat gecreëerd wordt. En Rakitic kon op de juiste momenten net even die extra impuls geven. Nu is alles nog trager dan het al was.

18 november 2019 om 15:53

Grootste onzin die ik heb gelezen vandaag. Hij is klaar bij Barca. Iedereen doet alsof dit nog de Rakitic is een paar jaar terug. HIj is een van de traagste spelers bij Barca, kan echt niet meer hoor.

18 november 2019 om 15:03

Dat is het bedrag wat Barcelona wilt hebben. Een weldenkende club betaald dat natuurlijk nooit meer voor een Rakitic die momenteel 5e in de pikorde is op het middenveld.

Hoe vaak hebben we niet gezien dat spelers als Rackitic, bij een engelse of spaanse topclub op de bank raken, vervolgens in Italië. Volledig opbloeien. T zou mij niet meer verbazen....

18 november 2019 om 14:36

Is wel een dynamische speler met creativiteit die juve nodig heeft op het middenveld.

18 november 2019 om 14:42

Rakitic creatief? Ik heb toch echt een totaal andere mening over hem, Op zijn best was die een werkpaard voor het middenveld die hij deelde met busquets en iniesta. Als iemand die het middenveld op zich moet dragen en voor creativiteit moet zorgen? Kan je beter iemand anders zoeken

18 november 2019 om 16:00

Rakitic is een creatieve speler. Kijk maar naar zijn tijd bij Sevilla waar hij de spelverdeler was en iedere bal naar hem ging. Bij Barca komt dat er minder uit omdat hij in dienst van andere speelt. Rakitic is echt een all-rounder.

19 november 2019 om 07:06

Ik vind ziyech daar echt goed passen op de CAM, met zijn creativiteit, visie en inzicht en magisch passes perfect voor dit juve met dybala rechts en ronaldo links

Rakitic past weer perfect in het rijtje middenvelders dat Juventus al heeft. Hij zal weer niet al te veel kosten, maar hij zal Juventus ook niet veel verder gaan brengen. Desalniettemin denk ik dat dit voor Rakitic een mooie stap is en hopelijk bloeit hij weer op en blijkt hij toch een enorme meerwaarde voor Juventus.

Het is voor beide partijen het beste als Rakitic verkast. Ik vind het wel beetje respectloos hoe hij zomaar soms niet eens bij de wedstrijdselectie zit. Maar goed, mocht Rakitic vertrekken is het te hopen dat een jongen als Puig wat meer onderdeel kan uitmaken van het 1e.

Nieuwe omgeving kan wel een boost geven.Dan heb je nog een topper voor 2 a 3 jaartjes

Juve begint ook steeds meer op een vereniging voor oude vedettes of transfervrije spelers te worden zeg. Vraag me af of dit nou de spelers zijn die zoveel gaan toevoegen dat ze de CL weer eens winnen. Zo'n Ramsey ook bijvoorbeeld. Typische net niet speler. Krijgt wel veel te veel salaris maar voegt ook niks bijzonders toe.

18 november 2019 om 15:14

Zolang het kampioenschappen en internationale bekers oplevert is het een prima beleid. Die CL moet je gewoon een keer geluk bij hebben. Vooral wanneer je ziet dat een grootmacht als Bayern maar 1 x de CL heeft gewonnen in de afgelopen 20 jaar.

18 november 2019 om 17:04

Grotendeels eens. Maar gewoon een keer geluk hebben is niet helemaal zo. Kijk naar Real en Barcelona bijvoorbeeld. Die hadden in de recente historie dat ze wonnen ook gewoon het beste team. Tuurlijk zal de underdog een keer winnen, maar die kans is een stuk kleiner.

Vol voor Tonali gaan, Een 31 jarige Rakitic erbij halen slaat nergens op. Prima speler als je hem al hebt, Niet als versterking als je hem moet kopen.

18 november 2019 om 15:45

Het past wel in het beleid van Juve om een dergelijke middenvelder te halen. Waarom halen ze geen echte creatieve nummer 10? Dat ontbreekt aan het elftal. Teveel waterdragers op het middenveld.

18 november 2019 om 16:40

Dybala kan toch prima op de 10 spelen wanneer hij 2 dienende spelers achter zich heeft staan?

Beetje een vreemde aankoop als dit doorgaat. Iedereen weet dat Sarri ontzettend fan is van Jorginho. Daarom vraag ik me nu alleen wel af, staat Sarri achter deze aankoop of is het met name het bestuur van Juve die Rakitic graag wil hebben. Het is me ook nog steeds niet duidelijk hoe het ideale middenveld van Juventus er nu precies uitziet in de ogen van Sarri.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren