Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Juventus heeft Ajacied met aflopend contract op de korrel'

Laatste update:

Stefano Denswil heeft al een tijdje een aanbieding voor een nieuw contract bij Ajax op zak, maar het is nog altijd onduidelijk of de verdediger gaat bijtekenen of niet. Denswil heeft twijfels over zijn kansen op speelminuten in het eerste elftal en heeft nu nog altijd een aflopende verbintenis. De Ajacied mag daardoor in januari met andere clubs praten over een mogelijke samenwerking.

/

In de Italiaanse media duikt zondag het gerucht op dat Juventus belangstelling heeft voor Denswil. De Oude Dame denkt dat de mandekker een mooie toekomst tegemoet gaat en overweegt daarom om met de 21-jarige Zaandammer om tafel te gaan, zo wordt beweerd. Juventus zou denken dat een transfersom van drie miljoen euro in januari voldoende zou moeten zijn.

Denswil maakte in het seizoen 2012/13 zijn debuut in het eerste van Ajax, maar is er nog niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren. Frank de Boer vindt Niklas Moisander op het moment beter, maar de Fin hoopt in januari een transfer te kunnen maken. Wanneer Moisander vertrekt, moet Denswil met Nick Viergever strijden om een basisplaats.

Denk je dat Stefano Denswil iets te zoeken heeft bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ik vond Moisander al een slechte CV en Denswil mocht tegen Vitesse in de beker laten zien waarom hij in de basis hoorde te staan.. totaal gefaald.

Handen in 1 slaan en verkocht.. Kassa!

28 december 2014 om 21:27

Er staat in de titel met aflopend contract.. in het artikel staat dat hij nog een contract voor een halfjaar heeft. Hoezo denk jij dan aan een kassa? helemaal geen kassa. Deze jongen moet gewoon verlengen en bij Ajax blijven en net als Veltman iets meer tijd krijgen om ingespeeld te raken.

28 december 2014 om 21:37

Als Juve nog 3 miljoen wilt geven is dat toch kassa? Al betwijfel ik of dit allemaal wel klopt.

28 december 2014 om 21:55

Hahaha waarom zou hij t bij Juve wel maken als hij zich niet in basis kan spelen bij Ajax. Je komt als een nobody binnen en je kan nog niet eens fatsoenlijk verdedigen, wat in Italie nog belangrijker is waar in de wereld ook. Maar mocht Juve er iets in zien dan vraag ik me af welke wedstrijd ze hebben bekeken van Denswil. Hij heeft t wel in zich, speelde Barca uit vorig seizoen een sterke wedstrijd, ondanks een fout. Verder heeft ie zich nog niet bewezen, vind ik.

Als ik Denswil was zou ik bijtekenen en als Moisander weg is, zn kans grijpen. Hij moet meer spelen, maar als de Boer Moisander kiest boven Denswil, dan zegt dat veel over Denswil!

28 december 2014 om 21:54

Ook handig ja. Het grootste talent uit de Ajax opleiding voor het cruijff tijdperk al afschrijven na een paar matige optredens. Met dat jeugdbeleid mag volgens die beredenering iedereen wegwezen.

28 december 2014 om 21:55

En jij denkt dat dit waar is... Misschien zoeken ze bij Juve nog iemand om de waterzak vast te houden, anders zou ik niet weten wat ze met Denswil moeten.

29 december 2014 om 07:38

Italianen zijn lijkenpikkers, aflopend contract dus gratis betekend dat ze interesse tonen. Vervolgens misbruiken ze de spelers als moderne slaven, handelswaar. Je kan ook zeggen dat het een manier is om de kas te spekken of om ruilmateriaal te hebben bij toekomstige transfers. Ik vind het opvallend en verwerpelijk.

29 december 2014 om 08:25

Lees net overigens dat liefst 5 Italiaanse clubs Interesse hebben in verdediger Wesley Hoedt van AZ. Niet vreemd want ook zijn contract loopt af...

28 december 2014 om 22:36

Coopers wat een waardeloze supporter ben jij dan.. Een verdediger afschrijven op een paar opeenstaande potjes.... Dan had veltman al jupiler league kunnen spelen!

28 december 2014 om 23:19

Nee want Veltman heeft wel de juiste mentaliteit. Denswil weet niet eens wat dat woord betekent.

29 december 2014 om 14:04

Gebaseerd op?

28 december 2014 om 23:22

Veltman heeft wel goed gedaan tegen vitesse zeker

28 december 2014 om 23:23

En veltman is wel een goede verdediger ik zou hem eerder verkopen dan denswil

Klopt bij Juventus heeft hij veel meer kans op speeltijd. (sarcasme)

28 december 2014 om 21:29

Dat was inderdaad het eerste wat in mij opkwam. Geen speeltijd bij Ajax, dan zit je bij Juve ook op het bankie of nog een linie verder terug (tribune)...

Moet gewoon tekenen en vechten voor zijn plaats, of tekenen en een jaartje op huurbasis ervaring op gaan doen. Lijkt mij het beste voor die jongen.

29 december 2014 om 01:40

Als die al een kaartje krijgt voor de tribune. Ik ga zelfs nog verder, dan mag die op SKY Italy zien hoe zijn clubbie het doet

28 december 2014 om 23:02

Ik zeg doei of beter gezegd Booy. Als er een land waar je niet naar toe moet gaan als jonge voetballer dan is het Italy.

28 december 2014 om 23:25

Hangt er natuurlijk wel vanaf hoe goed je bent. Bijv. Pjanic, Iturbe en Alexis Sanchez hebben het wel gered. Denswil is op dit moment zeker nog niet goed genoeg, al kunnen ze hem in Italie wel beter maken, want goede verdedigers opleiden kunnen ze wel

Niet doen jongen, Juventus is geen mooie plek voor jonge spelers, tenzij je talent echt groot is. Ik ken deze man enkel van naam en weet dus niet hoe goed hij exact is, maar met Bonucci, Chiellini, Barzagli die terugkeert, Caceres etc maak je weinig tot geen kans op speelminuten en ga je uitgeleend worden aan Serie b clubs of laag geklasseerde Serie a clubs.

28 december 2014 om 21:42

'' Ik ken deze man enkel van naam'' Haha, dat zegt genoeg over Denswil

28 december 2014 om 22:26

Wat ben jij een triest mannetje. Tijdje geleden was Denswil nog een supertalent volgens jou.. En op basis van geruchten ga je hem al kapot maken? Man man man...

29 december 2014 om 01:42

En speelt die donkere jongen van Torino niet meer bij Juventus?? Kom even niet op zijn naam. Was eerst wel een goede speler vond ik.

29 december 2014 om 03:41

Ogbonna ? Ja die speelt er nog steeds.

29 december 2014 om 11:21

Hij heeft misschien meer talent dan Veltman, maar laat het nooit zien als hij de kans krijgt. Vorig jaar bijv. tegen Celtic uit (2-1), was wel een beetje ongelukkig bij beide goals, en tegen PSV uit (4-0!), Barcelona uit (4-0), RBS (ook iets van 3-1), dit jaar tegen Vitesse (0-4 of wat was het).. Met het duo Moisander-Veltman heeft Ajax alleen van Barcelona (uit) en RBS ruim verloren volgens mij, en PSV (1-3).

29 december 2014 om 12:00

Die bedoelde ik ja! Speelt hij veel voor de oude dame??

29 december 2014 om 12:44

Alavez

Ja, mede door blessures van Barzagli en Caceres, heeft redelijk zijn kans gepakt.

28 december 2014 om 21:30

Haha sarcasme is een bitch

Alleen naar een mooie club (barca, niet mijn woorden) toch?

Je twijfelt over je speelkansen bij Dordrecht en dan zeg je hardop dat het daarom beter is dat je naar Barcelona vertrekt.

Zoiets dus.

Neen lieverd, als het bij Ajax niet lukt, dan zal het wellicht bij Juve ook niet lukken. Die club is groter, heeft meer budget en de concurrentie is er nog harder.

Als hij meer wil spelen, dan moet hij net afzakken. Naar AZ of zo.

28 december 2014 om 22:26

laat hem toch lekker naar juventus gaan. Lekker contract tekenen, leuke stad, wat zakcentjes erbij en de komende 5 jaar zit hij goed. Ondertussen een beetje uitgeleend worden aan wat clubs en misschien pakt hij zijn kans wel. Zijn positie bij ajax is kansloos met de boer, dus hij moet gewoon zijn kans pakken.

28 december 2014 om 22:34

Bean77,

Dat mag. Maar hij moet niet veronderstellen dat ie daar meer speelkansen zal krijgen. Dat zal normaal gezien niet gebeuren. Ach een enkele keer wel eh, soms past een speler beter bij X dan bij Y. Ook al is X sterker en kwam ie bij Y niet aan de bak.

Maar da's niet de norm.

29 december 2014 om 16:41

nee klopt, hij moet dan niet klagen als hij minder opgesteld zou worden. Maar hetzelfde zou kunnen gebeuren in Amsterdam.
Iedereen bepaalt zijn eigen toekomst en of hij slaagt (of niet)

Het zegt voldoende over het hedendaagse Italiaanse voetbal. Als de grootste clubs nu gaan shoppen in Nederland voor talenten die nog niet eens basis staan bij hun huidige clubs, dan zijn ze ook ver afgedaald. Ze hebben jaren lang op grote voet geleefd, hebben daar meer van geprofiteerd dan de Nederlandse clubs, maar zijn nu in de Europese top aan het zinken...
Hoe kan het toch? Alsof er in Italië geen voetbaltalent is? Dat land ademt toch voetbal?

28 december 2014 om 21:42

Je moet dit bericht ook niet zo serieus nemen. Dit was ook meer iets voor in de wandelgangen. De meeste topclubs hebben zoveel scouts dat elke speler die een beetje bekend staat als talent dat ze die in de gaten houden . Tijdje geleden stond er nog dat Juve interesse had in Bruma en Rekik . Nou lees je daar nu nog iets over ?

28 december 2014 om 22:39

De Italiaanse competitie is nog steeds beduidend sterker dan de Nederlandse hoor. Ook gaat daar nog steeds meer geld om.

Italië staat nog steeds stevig op de 4de plek op de Uefa Country Coëfficiënt Lijst, terwijl Nederland na dit seizoen blij mag zijn dat het nog in de top-10 staat.

Maar het is wat Benzema20 zegt. Iedereen die tegen een bal kan trappen wordt 'gevolgd' door alles wat naam heeft.

Maar daarom wil dat nog niet zeggen dat zo'n club die speler zal contracteren.

Als Moisander en Denswil vertrekken zou v.d. Hoorn dan de kans krijgen? Of wie zou Ajax moeten halen?

28 december 2014 om 21:40

Maduro terughalen

29 december 2014 om 00:22

Of de jeugd laten doorstromen.

On: Denswil heeft niets te zoeken bij Juventus. Hij zal daar alleen heen gaan om te cashen en om de bank en/of tribune warm te houden. Komt op bijna alle vlakken tekort.

29 december 2014 om 11:25

Ik hoop een goede ervaren lcv, die evt ook lb kan spelen. Eigenlijk moet er ook een cvm gehuurd worden, omdat Serero er een tijd niet bij is. Ik hoop dit: Maxwell/Emanuelson (lijkt me realistischer), Boilesen, Veltman, Van Rhijn met daarvoor Vurnon Anita. Maxwell zou echt fantastisch zijn, maar die komt niet denk ik, of na dit seizoen wellicht.

Client van Raiola. Morgen direct duidelijkheid geven door hem geen nieuw contract meer aan te bieden. Succes met je verdere carrière en hopelijk kan je over 5 jaar je geld tellen bij Almere City!

29 december 2014 om 07:38

Winnie Haatrecht.

Als het gebeurt is het zonder.

Gewoon bij tekenen en dan laten verhuren aan NAC ofzow.

Lekker laten gaan wat denkt hij zelf daar nou te berijken met chellini en Bonucci voor zich en waarschijnlijk nog betere spelers op de bank. Dan komt hij als hij bij juve klaar is bij Telstar terecht kan hij zijn centjes tellen. Weg mooie carrière.

Als hij al niet goed genoeg is om Moisander buiten de basis te houden, is hij denk ik ook niet goed genoeg voor een basisplaats in het tweede van Juventus

Hoop dat psv een poging waagt, rekik en isimat weg na dit seizoen, botteghin en denswil halen, dit is vrij onrealistisch natuurlijk! Maar toch hoop ik erop als we champions league halen dit jaar!

29 december 2014 om 11:27

Denswil is nog minder dan Rekik, misschien gelijkwaardig aan Bruma. Daar heb je niet veel aan. Heeft alleen een goede trap en kan koppen.

29 december 2014 om 11:28

Botteghin zou wel een goede aankoop zijn.

Veel mensen onderschatten Denswil. Iedereen lijkt wel te zijn vergeten dat hij begin vorig jaar een periode in de basis stond en dat hij het toen boven verwachtingen deed. Hij scoorde zelfs nog tegen ac-Milan. Tegen Vitesse vond ik hem natuurlijk ook slecht, maar hij was nog lang niet zo slecht als Veltman die wedstrijd. Denswil moeten we gewoon ook zijn kansen gunnen, dan denk ik dat hij het prima gaat doen. Hij gaat ook zeker zijn kans krijgen, het enige wat hij moet doen is zijn contract verlengen.

Doe dan meteen de groetjes aan Bouy

Drie miljoen voor een speler die nog maar 'n contract voor 'n halfjaar heeft en meestal op de bank zit bij Ajax... Dat is best wel wat.

Ikzelf hoop dat Stefano Denswil zijn contract bij Ajax gewoon verlengd en dat Niklas Moisander in de aankomende transferperiode zal vertrekken bij Ajax.

Moisander speelt dit seizoen matig en niet dat Denswil een veel betere indruk heeft achtergelaten in de wedstrijden die hij speelde, maar Denswil is pas 21-jaar, heeft nog niet bijster veel wedstrijden in het eerste van Ajax gespeeld en ja, hij maakt fouten, maar hij is jong en heeft genoeg potentie om zich te verbeteren.

Dus nogmaals, ik hoop dat Denswil z'n contract verlengt.

Denswil is helemaal niet zo slecht laat hem een jaar naar Nac of Heracles gaan daar non stop basis is hij zo een van de betere in de eredevisie, ( stuur je hem naar Juve dan hoor je nooit meer wat van Denswil dan zeg je als hij 28 is wie is Denswil ) / kijk maar naar Elia \ Juve is alleen maar om talentjes te verkloten kijk maar naar Elia Coman enz

stefano, gewoon 2mln tekengeld vragen als je een nieuw contract tekent. Netto natuurlijk. Marc regelt het wel ff voor je. Hij moet het alleen ff pinnen van de bank.

Eehm nee!
Moisander misschien weg deze winter, en deze jongen naar juve..
Eehm nee... In mijn ogen is deze jongen de vervanger van niklas.. Hopelijk verlengd hij zn contract want mag togh wel hopen dat hij meer speeltijd gaat krijgen nu niklas weg wil.. Meer talent sterker en toekomst.. Wanneer ze beide weggaan in de winter moeten we weer kopen. En wie moet t dan worden op de lcv??
Viergever is n back-up geen basis en vd hoorn is rcv dus.. Wie dan als vervanger??
Nogmaals hij moet verlengen!!!

29 december 2014 om 07:42

Riedewald.

29 december 2014 om 11:30

Die moet Serero al vervangen.

29 december 2014 om 13:08

Dat kunnen vd Beek of Bazoer ook. Vd Beek misschien nog wel het beste, dat ís namelijk een middenvelder, geen omgeschoolde verdediger.

Hoe zou het zitten?
Of FdB onderschat Denswill of Juve overschat hem.
Ik denk geen van beide en is dit weer een gerucht wat overwaait.

Denswil is de slechtste verdediger van ajax. Zonder twijfel. Hij is lui, geeft geen rugdekking, tactisch onbenul en zijn passing is van niveau rkc. Strik eromheen en wegwezen. Absoluut geen contractverlenging.

Lekker laten gaan ! Totaal niets te zoeken bij Ajax. Mist mentaliteit. En heeft hij die pizzabakker niet in dienst ?

Als Ajax zijnde moet er met geen enkel bod akkoord worden gegaan, of er moeten echt gigantische bedragen worden geboden, maar we weten allemaal wel dat dat niet zo zal zijn. Denswil maakt nog wel eens foutjes, maar ik zie echt grote potentie in deze jongen. Als je hem als Moisander vertrekt het vertrouwen geeft dan weet ik zeker dat hij dat terug zal betalen. Ik vind daarnaast dat je Denswil niet op één of twee wedstrijden mag afrekenen. Hij moet wel gewoon de kans krijgen om het over een serie van circa 8-10 wedstrijden te laten zien. Als hij die kans krijgt doet hij ritme op en zal hij er staan wanneer het moet.

Denswil vind ik goed genoeg om na de winterstop Moisander te vervangen in de defensie. Als Denswil 4 jaar goed speelt bij Ajax dan denk ik dat hij naar een subtopper in Engeland kan.

Heeft Juventus mooi geluk dan. Gratis Denswil oppikken in januari kan alleen maar goed gaan. Denswil is nog lang niet goed genoeg, maar heeft zeker potentie waardoor hij misschien over een jaar of twee van waarde kan zijn voor Juventus en anders kan hij wel worden verkocht zonder er verlies op te hebben gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren