Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus, Bayern, Barcelona en Real zijn Europa’s beste ploegen’

Laatste update:

Juventus reikte vorig seizoen tot de laatste zestien van de Champions League, maar werd toen uitgeschakeld door Bayern München. De Oude Dame hoopt het in het komende voetbaljaar beter te doen en investeerde daarom in de selectie. Onder anderen Miralem Pjanic en Dani Alves verbonden zich aan de club uit Turijn.

/

Oud-aanvaller David Trézéguet denkt dat die transfers Juventus goed zullen doen, zo vertelt hij in een interview met Tuttosport: “Ik ben het honderd procent eens met Massimiliano Allegri als hij zegt dat Juventus van hetzelfde niveau is als Bayern München, Barcelona en Real Madrid. Dit zijn de vier beste ploegen van Europa.”

“De komst van Dani Alves en Pjanic toont aan dat Juventus het hoogste niveau heeft bereikt. Die spelers begrijpen onze doelstellingen en willen hun bijdrage leveren. Het zegt veel dat spelers van hun kaliber bij de club komen. Dat laat zien dat men in dit project gelooft”, besluit Trézéguet, die zelf 171 doelpunten maakte voor Juventus.

‘Juventus, Bayern, Barcelona en Real zijn Europa’s beste ploegen’

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juventus is een goede club maar nog lang niet op het niveau van barcelona en real madrid. Dat zagen we wel in de finale toen ze hopeloos verloren van barcelona. Ook vind ik dat Juventus moet uitkijken met de uitgaven, 70 miljoen voor higuain die het dit seizoen erg goed heeft gedaan maar algemeen bekend staat als een man die enorme kanssen mist is echt veel te veel. 40 miljoen maximaal voor higuain.

20 juli 2016 om 22:05

Eigenlijk mag real madrid ook niet eens in een adem genoemd worden met barcelona. Barcelona is superieur en staat echt op eenzame hoogte

20 juli 2016 om 22:09

Uh? Waarom niet? Real heeft afgelopen 4 jaar 2 x de champions league gepakt... Heeft een topploeg. Zullen dit jaar ook weer vol voor de titel meedoen.

20 juli 2016 om 22:11

Mee eens, maar hoe graag ik het ook wil zeggen, valt die hoogte wel mee. Real speelt zuiniger dan Barcelona. Verder vind ik dat Juve inderdaad nog lang geen Barcelona-level.

20 juli 2016 om 22:11

Inderdaad, ook omdat real madrid alleen de cl won. Das toch een prijs voor spek en bonen

20 juli 2016 om 22:15

Dit is gewoon onnodig om zo een discussie te starten. Barca en Real zijn allebei absolute top met Bayern en de ene jaar is Barca beter en dan weer Real. Juventus en Atletico komen daarna en zetten grote stappen om aan te sluiten.

20 juli 2016 om 22:21

Joey91

Precies dit, ben het helemaal eens met jou.
Top 3 is echt Real, Bayern en Barca, en ieder jaar verschilt weer wie van deze 3 topclubs de allerbeste is.
Ik vind op dit moment Real Madrid onder leiding van Zidane de beste met 2 verlies partijen sinds zijn aanstelling.
Maar zoals je mooi aangaf de beste kan zo weer veranderen..

20 juli 2016 om 22:25

Als Juventino sluit ik mij compleet aan bij Joey91 zijn reactie.

20 juli 2016 om 22:26

Als jij real madrid in 1 adem noemt met barcelona ben jij een slechte troll. Hoevaak is real in de laatste 10 jaar kampioen geworden ? Ze zijn talloze keren vernederd door barcelona. 2 x champions league gewonnen in de afgelopen 4 jaar maar vooral dit jaar waren de tegenstanders van een lachwekkend niveau. Dus kerel als jij denkt dat real aan barcelona kan tippen leef jij echt in een fantasy wereld. Wanneer barcelona de champions league wint verslaan ze werkelijk elke kampioen van de bekendste competitie. Kijk wie real madrid moet verslaan lollllllll

20 juli 2016 om 22:29

Ga eens kijken welke tegenstanders barcelona treft in de champions league en ga vervolgens eens kijken wie real madrid allemaal treft. Ik durf het bijna niet te zeggen maar met de tegenstanders die real getroffen heeft dit seizoen in de champions league kon Arsenal zelfs in de finale staan.

20 juli 2016 om 22:29

fc ramires je hebt helemaal gelijk

20 juli 2016 om 22:41

Wacht jij maar even tot volgend seizoen, real onder zizou, pas daar maar voor op.

20 juli 2016 om 22:53

Real is in alle opzichten een grotere club dan Barca.
Real heeft de helft meer prijzen dan Barca en in de laatste 3 jaar 2 keer de CL gewonnen.
Barca en Real zijn samen de beste clubs van de laatste jaren en ze zijn zeer aan elkaar gewaagd.

20 juli 2016 om 23:20

Heeft barca niet meer prijzen dan Real? Daarbij vind ik ook dat het verleden niet telt... Op basis van de afgelopen 5 jaar moet er de 'beste' ploeg gekozen kunnen worden en daar lijkt barca gewoon de meest constante factor in te hebben

20 juli 2016 om 23:21

Fc Ramires
Ik vindt het zielig dat jou reden is dat Real de CL heeft gewonnen door kleine teams maar in de finale moesten zij tegen Atletico spelen. Als Atletico een kleine team is waarom heeft Barca dan niet gewonnen van Atletico

20 juli 2016 om 23:37

Atletico wordt idd vergeten en let op de Engelse clubs als city united en chelsea trainingswissels gaan heel goed uitpakken

20 juli 2016 om 23:38

Eens aan verleden tijd heb je gewoon niks aan

21 juli 2016 om 01:01

langs de andere kant kun je ook zeggen dat juve-bayern 50/50 was.. real kan al jaren geen indruk maken tegen juve! juve heeft dat tikkeltje geluk nodig en ze staan wel degelijk op dat niveau!

21 juli 2016 om 01:34

Kleine teams?? Dan is Barca vernederd geweest door een klein team waar Real wel van wist te winnen. Ga je argumenten in de vuilbak smijten. En zou zeggen zet vooral je Barca bril af.

21 juli 2016 om 08:25

Barca heeft gewonnen van Atleti. Alleen moesten zij 2 wedstrijden in plaats van 1. Barca is ruim de beste club van de afgelopen jaren. Real heeft misschien 2 keer de CL gewonnen, maar zo knap was het dit jaar gewoonweg niet. Roma, Wolfsburg en een zielig City en tegen Atletico met penalty's. Totaal nietszeggend. Voor mij is het Barca met daarachter Real en Bayern en daarachter Juve en Atleti.

21 juli 2016 om 09:21

Omdat barcelona niet in hun vorm was, tegen atletico .

Juve mag nog even dromen van in een rijtje staan met Barcelona en Bayern. Atletico heeft al een stuk meer laten zien de laatste 4/5 jaar, Juve zit daar nog wel een klasse of 2 onder.

21 juli 2016 om 08:58

Ja daag Atleti heeft misschien twee spelers (godin en Griezmann) die bij Juve in de basis zouden staan.

21 juli 2016 om 09:13

Als team bereik je meer dan een stel individuen. En 2 spelers betwijfel ik, hoeveel spelers van Juve zouden er bij Atletico in de basis staan? Niet meer dan 3 denk ik.

Nu nog Pogba verkopen (voor dat geld moet je dat altijd doen) en er higuain (napoli) en Matuidi (psg) voor terughalen. Dan ben je, denk ik, helemaal klaar vokr het komende seizoen. Ik zie de volgende 3-4-2 opstelling voor me:
Buffon - Barzagli/Benatia, Bonucci, Chiellini - Dani Alves, Pjanic, Matuidi, Alex Sandro - Higuain, Dybala. Dan zeker kanshebber voor de Champions League, denk ik.

20 juli 2016 om 22:17

Hoe ga je 3-4-2 spelen? Of vind je het team zo goed dat ze dat wel even met eentje mindercblijven ownen?

20 juli 2016 om 22:17

Minder blijven ownen

20 juli 2016 om 22:27

Ik zou gewoon 11 spelers opstellen. Lijkt me een beter idee.

20 juli 2016 om 22:28

Toon

Je mag met 11 starten hoor

Atletico word vergeten

20 juli 2016 om 22:25

Inderdaad, die hebben in 2 finales gestaan de afgelopen jaren. Niet gewonnen, maar toch.

21 juli 2016 om 00:25

Inderdaad mensen onderschatten Atletico maar Atletico behoort zeker in de top 5 van de wereld.

Haha, toevallig zat ik er net nog aan te denken aan wie de beste teams van de wereld zijn en vervolgens lees ik dit artikel. Persoonlijk, als je gewoon naar de laatste jaren kijkt, dan vind ik dat FC Barcelona, Real Madrid en Bayern München de top drie vormen, met daarachter Atlético Madrid en Juventus.

Barcelona, Bayern en Real presteren al jaren op topniveau en komen negen van de tien keer telkens tot minimáál de halve finale van de Champions League. Juventus presteert onder Conte eigenlijk alleen overweldigend in de Serie A en in Europees was het minder, maar onder Allegri presteren ze zowel Europees als nationaal erg sterk en ook al presteert Juventus pas sinds het seizoen 14-15 zo sterk in zowel nationaal- als Europees verband, voor mij zijn ze de laatste jaren toch opgeklommen tot achter Barcelona, Real en Bayern.

Atlético is echt gewoon een hele sterke club geworden sinds Simeone hun coach is. In 2014 kampioen geworden van Spanje en de Spaanse supercup gewonnen, in 2012 de Europa League en de Europese supercup (waarin ze met 4-1 van Chelsea wonnen en Falcao 3 goals voor Atlético maakte) gewonnen en in 2013 de Spaanse beker gewonnen en de laatste jaren zijn ze ook echt gewoon een serieuze bedreiging voor Barcelona en Real geworden, zowel in Europees als nationaal verband.

20 juli 2016 om 22:48

Conte is trainer van Chelsea

20 juli 2016 om 22:55

Ja dat weet ik maar ipv van 'presteerde' schreef ik 'presteert', was een typfoutje.

21 juli 2016 om 19:35

Bayern gaat het ook gwn heel goed doen dit jaar met ancelotti

Fc Ramires, Ja ik geef toe dat real een relatief makkelijke weg heeft gehad naar de finale, maar dit moet je ook inzien:
Real- Roma, ik stel Roma gelijk aan Arsenal (omdat barca daar tegen moest) Wolfsburg-Real, terug komen van een 2-0 achterstand (Ja dat ze op 2-0 achterstand zijn gekomen is inderdaad slecht) Ateli-Barca, atleti speelde meer als een helft met 10 man, barca is ontsnapt aan een rode kaart voor Iniesta en een penalty. Man City-Real, iedereen had verwacht dat Psg doorging, was dat zo, had je niemand gehoort dat dat de makkelijkste tegenstander was, maar Man City heeft toch wel even van Psg gewonnen, terwijl het de favoriet van die wedstrijd was. Atleti-Real, je gaat me niet vertellen dat het geen prestatie is van Real om van Atleti te winnen, zeer stugge ploeg en speelt op de counter, zeer gevaarlijk.

Zoals de meeste hier al aangeven zijn Barca, Real en Bayern nog altijd de grote 3. Al een aantal jaar presteren zij erg goed en zijn ze 'gewoon' beter dan de rest. Het gat is echter wel kleiner geworden. Atletico heeft zich geweldig ontwikkeld en is voor mij ploeg nr. 4, met vlak daarachter Juve dat geweldig is terug gekomen. Ongekend mooie club, alleen al het beleid is geweldig.

Het is aan de Engelse toppers om zich zsm weer bij de top 5 te scharen, want die hangen daar allemaal onder. Grote kans dat dit wel gaat lukken met die belachelijke bedragen (behalve Arsenal natuurlijk, die zakker terug).

Atleti speelt beton voetbal zoals kleine clubs dit doen, is ook niet zo gek want hun materiaal is niet beter dan Dortmund en Chelsea bijvoorbeeld. Juve daarentegen speelt gewoon eigen spel tegen welke ploeg ze ook moeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren