Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jovetic baalt van beslissing De Boer: ‘Daar ben ik teleurgesteld over’

Laatste update:

Stevan Jovetic leek deze zomer op weg naar de uitgang bij Internazionale, maar liep een transfer mis. Onder Frank de Boer hoeft de 26-jarige aanvaller niet te rekenen op speelminuten. Hij kwam dit seizoen in de Serie A nog niet in actie en nu is de spits uit Montenegro ook niet ingeschreven voor de Europa League. Jovetic baalt van de hele situatie.

/

De trainer mocht vanwege restricties van de Financial Fair Play niet de gebruikelijke 25, maar slechts 21 spelers inschrijven voor de Europa League en daar zat Jovetic niet bij. “Daar ben ik teleurgesteld over”, reageert de aanvaller in gesprek met Premium Sport. "Hopelijk overleven we de groepsfase, waarna andere spelers kunnen worden toegevoegd en kan ik het team helpen de Europa League te winnen."

Ook de aankopen João Mário en twintigjarige Gabigol zijn niet ingeschreven. Inter komt in de groepsfase uit tegen Hapoel Be’er Sheva, Southampton en Sparta Praag en begint op 15 september met een uitduel met Sparta aan het Europese seizoen.

Inter maakt onder Frank de Boer een goede kans om de Europa League te winnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch raar dat Jovetic geen enkele kans krijgt. Ik vind het een prima spits en hij kan zeker iets bijdragen voor inter

Is deze jongen dan zover afgezakt dat hij niet eens meer aan speelminuten toekomt bij Inter? Of is De Boer doorgeslagen in het doorselecteren dat hij net als bij Ajax alleen maar jonge spelers wil hebben?

6 september 2016 om 14:29

Aangezien gabriel barbosa ook niet in de selectie zit lijkt dat me niet het geval..

6 september 2016 om 14:30

"en twintigjarige Gabigol zijn niet ingeschreven"

Lezen en je krijgt je antwoord....

6 september 2016 om 14:41

Ook in de serie a krijgt hij geen minuten, ook dat staat in het artikel, dus ik vind het een vrij legetieme vraag

6 september 2016 om 16:00

Je gaat Icardi niet slachtofferen voor Jovetic.
Daarnaast zou hij idd minuten kunnen maken als invaller, maar je weet met Icardi dat hij er maar zo een in prikt, weinig nodig. Dan heb je ook nog Eder.

Daarnaast zijn de flanken van Inter ook wel redelijk bezet volgens mij met Perisic, Candreva, Gabigol en Palacios(hoe oud hij ook moge zijn).

Snap dus eigenlijk niet eens wat Jovetic daar nog doet.... Hij is gehuurd van City toch? Of heb ik iets gemist?

Ongelooflijk wat een impact De Boer dan gelijk heeft. Is toch raar dat hij een speler als Jovetic, hoe veel klasse hij ook heeft, gewoon rustig aan de kant schuift. Hij heeft dan wel Icardi en Gabigol voor in de spits, maar Jovetic is ook een prima nummer 10 of valse linksbuiten.

6 september 2016 om 14:30

Ja maar barbosa is ook niet in selectie opgenomen...

6 september 2016 om 15:07

Wanneer is de laatste keer dat Jovetic iets gepresteert heeft?

Bizar eigenlijk.. Jovetic was een enorm talent en nu gaat het ook maar weer slechter en slechter.

Ik vind dat hele inschrijven maar respectloos. Als contractspeler zou je toch overal aan mee moeten kunnen doen? Misschien idealistisch hoor, maar vind het heel krom. Daarnaast is jovetic echt geen koekebakker. Uit vorm, dat wel..

6 september 2016 om 14:42

Inderdaad. Een club moet gewoon restricties krijgen aan het aantal contractspelers.

6 september 2016 om 15:40

Dat gaat lastig worden. En er zitten al genoeg restricties aan. Clubs mogen maar 25 spelers van boven de 21 inschrijven in Europa, waarvan er 4 minimaal 3 jaar voor ze 21 zijn bij de club spelen en 4 voordat ze 21 zijn minimaal in hetzelfde land als de club spelen.

En in Engeland zijn de regels weer wat veranderd, vroeger hoefde je spelers die per 1 juli onder de 21 zijn niet in te schrijven, nu is dat onder de 23.

Natuurlijk voorkomt dat niet dat je meer spelers haalt die je dan niet voor alle competities in kan schrijven, maar dat is niet te voorkomen. Want ook jeugdspelers van 16 staan bij de clubs onder contract, en ook een jeugdcontract is een contract.

Jovetic is gewoon een geweldige voetballer. Hij moet gewoon zijn kans krijgen, de werkelijke reden van zijn weinige speelminuten is dat als Jovetic in actie komt, Inter hem verplicht moet overnemen van City

6 september 2016 om 17:01

Als Jovetic zo fantastisch is, maakt het toch niet uit als je hem moet overnemen. Maar blijkbaar is hij niet zo fantastisch dat Inter hem daadwerkelijk over wil nemen, en dan kan je toch gewoon beter Icardi en Eder gebruiken, ook niet bepaald koekenbakkers.

8 september 2016 om 09:18

Al je bekijkt wat Inter gekocht heeft moeten er keuzes gemaakt worden

Goede reactie/instelling, teleurgesteld zijn is logisch maar hij laat ook meteen blijken dat hij team toch wil steunen en kijkt ook naar de toekomst in plaats van te blijven hangen in gezeur/zelfmedelijden.

Was toch altijd een toptalent en ook leuk om naar te kijken, helaas is hij toch flink aan het afglijden..

Vraag me af of Frank de Boer weet wat hij aan het doen is?

Jovetic is gewoon namelijk een prima speler om in je selectie te hebben.
Overigens blijft hij wel professioneel. Dit soort spelers komen meestal veel sterker terug.

6 september 2016 om 15:55

Ik had ook inter bekritiseerd dat de boer een coach is die vaak rare dingen doet en hij ongeschikt is voor een grote club te gaan coachen.
Jovetic is de begin die negeert wordt. Ik zou niet verbazen als banega, perisic worden teleurgesteld wordt door Frank de boer.

dus inter heeft problemen met FFP en ze schrijven Barbosa, Jovetic, Gabibol en João Mário niet in en ze hebben €100 miljoen geïnvesteerd in spelers. Klinkt niet alsof er zoveel bezuinigd is op de €140 miljoen verlies van vorig jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren