Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Oranje sluit trainingsstage af met nipte overwinning op Jong Egypte

Laatste update:

Jong Oranje heeft de trainingsstage in Spanje afgesloten met een overwinning op Jong Egypte. De formatie van bondscoach Erwin van de Looi was in de Pinatar Arena in Murcia met 0-1 te sterk voor de leeftijdsgenoten uit Noord-Afrika. Het enige doelpunt van het treffen werd aangetekend door Cody Gakpo, terwijl Egypte het duel door een omvangrijk opstootje besloot met tien man.

In de oefeninterland tegen Jong Egype zette bondscoach Erwin van de Looi elf andere namen op het wedstrijdformulier dan afgelopen zondag, toen er met 0-0 werd gelijkgespeeld tegen de Verenigde Staten. De eerste helft van het treffen met de formatie uit Noord-Afrika, waar Ramadan Sobhi de meest in het oog springende naam was, kende weinig hoogtepunten. Abdou Harroui van Sparta Rotterdam zorgde met een afstandsschot voor het grootste gevaar voor rust.

Jong Oranje kwam vervolgens al vroeg in de tweede helft op voorsprong. Kaj Sierhuis troefde zijn Egyptische opponenten af en verplaatste de bal naar Cody Gakpo, die oog-in-oog met doelman Omar Salah geen fout maakte: 0-1. Een kwartier later raakten de gemoederen verhit door een harde charge van Mohamed Sadek op Tahith Chong. Dani de Wit reageerde en nam het voor de aanvaller van Manchester United op, waarna er een flink opstootje ontstond.

Mahmoud Saber snelde vanaf de reservebank het veld in om De Wit een beuk te geven. Zowel Saber als Sadek ontving van de scheidsrechter een rode kaart, waardoor Egypte de laatste twintig minuten moest vol maken met tien man. Jong Oranje hield de voorsprong vast, maar wist de marge niet verder uit te bouwen. In mei wacht voor de ploeg van Van de Looi nu een oefeninterland tegen Jong Mexico, waarna in september de EK-kwalificatiecyclus begint met een wedstrijd tegen Jong Cyprus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen geweldige wedstrijd van U20. Zelf niet heel veel kunnen creëeren maar ook nauwelijks in de problemen gekomen. Teze, Malacia en Harroui speelden aardig. Chong viel me een beetje tegen. Wel aardig wat dreiging en veel betrokken in het spel maar ook veel balverlies en overtredinkjes nodig. Gakpo weer met een goal, die scoort de laatste tijd erg veel (ging wel hands aan vooraf van Sierhuis). Verder ook nauwelijks gezien.

Wel een belachelijke actie van die Egyptische spelers. Eerst een domme overtreding op Chong, waarna de Wit een duw geeft (niet slim) maar vervolgens door die jongen in z'n gezicht wordt geslagen voor zover ik kon zien. Daarna komt er een totaalidioot van de Egyptische bank het veld in rennen en geeft Sierhuis, die gewoon op Chong afliep om bij hem te kijken, een beuk tegen z'n borst aan. Gelukkig beide bestraft met rood dacht ik. Commentator zag het ook niet allemaal goed.

26 maart 2019 om 17:13

Waar kon je deze wedstrijd zien? Ik zat maar te zappen...

26 maart 2019 om 17:15

Website van AD had een stream. Niet heel best maar het was te doen.

26 maart 2019 om 17:16

Is gewoon Chong zijn spel , meer is het niet en meer word het niet. Af en toe een leuke flits, maar vooral enorm veel slordigheden , balverlies en domme keuzes. Stengs heeft dat ook , was tegen Amerika zelfs een stoorzender. Samenvattingvoetballers.

26 maart 2019 om 17:29

Zou kunnen, is de eerste keer dat ik 'm echt een tijdens een wedstrijd meer dan een uur heb gezien geloof ik. Of het niet meer gaat worden weet ik niet, hij heeft echt wel dreiging en een goede passeeractie. Betere keuzes maken kan ook met de loop der jaren ontwikkelen.

26 maart 2019 om 17:39

Chong komt tekort en was weer vrij matig die is nog niet klaar voor een jong oranje kwam amper weer zijn mannetjes voorbij.zijn stijl van voetballen moet degelijk en zakelijk worden zo kom je alleen maar in problemen.

Zow de Wit kreeg gewoon een mep op zijn gezicht, en die scheids deed eerst alsof hij niets heeft gezien hahaha

Snap de Chong hype overigens niet helemaal. Het is een typische buitenspeler van Varkenoord. rete snel met een leuke actie her en der, maar verder heeft de speler geen flauw idee wat hij aan het doen is met de bal.

Egypte was gewoon qua samenspel en balbezit sterker dan Nederland. Ja, ook nadat ze met 10 man kwamen te staan. Waarom kan onze jeugdopleiding geen/niet genoeg spelers afleveren die lekker kort kunnen tikken? Ik denk niet dat veel spelers in het huidige onder 21 team het grote Oranje gaat halen. Redelijk droevig qua voetballend vermogen allemaal.

26 maart 2019 om 19:42

Heeft meer te maken met de waardeloze coach die daar zit. Die heeft nog nooit een team goed laten voetballen, zelfs (in mijn optiek) het succes jaar van Groningen.

Kan Van de Looi niet weg alsjeblieft. Hij maakt van Jong Oranje een lachertje. Er is niks beter onder geworden. Albert Stuivenberg was vroeger een goeie jeugdtrainer terughalen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren