Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen haalt hard uit naar ‘vervelende zeurpiet’ van Studio Voetbal

Laatste update:

Johan Derksen maakte maandagavond in Veronica Inside nogmaals duidelijk dat hij het niet heeft op Pierre van Hooijdonk. Derksen noemde de analist van het collega-programma Studio Voetbal onder meer een 'vervelende jongen'. Ook vermoedde Derksen dat Steven Berghuis aan Van Hooijdonk gevoelige informatie over Feyenoord lekt.

"Van Hooijdonk wil heel graag zijn gelijk halen, hè", gooide René van der Gjip allereerst het onderwerp op tafel. "Ik begin me in stijgende mate aan die jongen te ergeren", zei Derksen daarop. Van der Gijp: "Dat doe ik al twintig jaar, maar dat maakt geen reet uit." Derksen nam het woord weer over en stak een monoloog af over Van Hooijdonk, die in Studio Voetbal wekelijks met inside informatie komt over Feyenoord.

"Nu heeft hij dus wat jongetjes die hun ongenoegens bij Feyenoord bij hem neerleggen", zei Derksen. "Dan kan hij dat een beetje ventileren op tv. Dick Advocaat is nu de lul. Die heeft iets gepresteerd, dat had niemand hem nagedaan, maar hij is (volgens Van Hooijdonk, red.) een 'old school trainer', en hij moet véél meer videoanalyses doen."

Van Hooijdonk: ‘Berghuis wil het op een chique manier onder het tapijt schuiven’

Pierre van Hooijdonk laat zijn licht schijnen op het interview van Steven Berghuis na de winst tegen Willem II.Lees artikel

Van Hooijdonk sprak zondagavond opnieuw over het onderwerp videoanalyses bij Feyenoord, nadat Berghuis eerder had gezegd graag meer van dat soort analyses te willen. De aanvoerder van Feyenoord nuanceerde die woorden zondagmiddag na de winst tegen Willem II (5-0) enigszins, door te stellen dat in Rotterdam ook daarvoor al gewerkt werd met videoanalyses. "Natuurlijk zijn er video- en data-analisten bij Feyenoord, maar daar werd niet of nauwelijks gebruik van gemaakt", wist Van Hooijdonk zondag te melden.

Derksen concludeerde op basis daarvan dat Berghuis mogelijk lekt naar Van Hooijdonk. "Ik heb de indruk dat hij vooral zeurt bij Pierre, en dat Pierre dan de man is die het daar op tafel legt", aldus Derksen, die nogmaals uithaalde naar de analist. "Ik vind het gewoon een vervelende jongen, terwijl als je hem privé meemaakt, is het helemaal niet zo'n onaardige gozer. Maar als hij daar zit: het gaat allemaal héél traag. Ik vind het meninkjes van niks."

Van de overige analisten van Studio Voetbal kan Derksen meer genieten. "Als ik naar dat programmaatje zit te kijken dan zie ik leuke jongens aan tafel, en dan zit die zeurpiet ertussendoor te ouwehoeren. Als je dan Van der Vaart ziet: die vind ik leuk, heeft ook nog humor, net als Theo Janssen. Hij (Van Hooijdonk, red.) heeft ook helemaal geen humor. Ik begrijp niet wat er aantrekkelijk aan is dat die man aan tafel zit."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De mening van een analist over een andere analist ... dat zijn meninkjes van niks.
Was er niets beters bij Veronica inside dan dit geneuzel?

15 februari 2021 om 22:06

Ik hoor nu net voor het eerst de nieuwe gewenste opzet van de Champions League vanaf 2024. Hier gaat zeker nog wel een artikel over komen. Zelf weet ik nog niet wat ik ervan vind, de poulefase zou plaats moeten maken voor een complete ranglijst. Best een ingrijpende verandering zou dat zijn. Overigens, voor de rest is het vooral slap geouwehoer en Hansie Hansie die weer eens belachelijk wordt gemaakt.

15 februari 2021 om 22:53

Dat is tenminste interessant. Zoals jij het uitlegt klinkt het alsof de grote ploegen nog meer het element van toeval willen elimineren zoals eerder al met de creëren van de poule fases het geval was. Dat klinkt allesbehalve aantrekkelijk, maar laat ik eerst meer informatie afwachten voor ik (overhaaste) conclusies trek.

15 februari 2021 om 23:22

Eerst meer informatie afwachten voordat je conclusies trekt? Kun je aub een keertje bij VI aan tafel sluiten? Ik denk dat je iets heel ongewoons gaat brengen.

16 februari 2021 om 11:05

Ongewoon voor dat gezelschap, bedoel je ?

16 februari 2021 om 18:01

Ja dat hing al jaren in de ronde. Vanaf dat moment ga ik zeker steeds minder kijken naar voetbal. CL is prima maar het moet wel een extra zijn naast nationale competitie. En niet de nationale competitie vervangen.

16 februari 2021 om 00:51

Het mooie is dat ze het bij Studio Voetbal of Rondo nooit hebben over VI. Daar hebben ze VI niet nodig om hun programma te vullen. Andersom wel.

16 februari 2021 om 04:06

Dat komt voornamelijk omdat de heren van VI zich niets aantrekken van de mening van anderen.

16 februari 2021 om 08:59

Dat komt ook omdat er aan tafel zelf nooit een andere mening is. Daar hebben de heren wel voor gezorgd. Is toch schrijnend om te horen dat Derksen mensen incompetent noemt en de vraag komt maar ken jij hem? Antwoord nee maar zo ziet ie eruit. Dat is pas eng gedrag.

16 februari 2021 om 19:46

Pardon. Dit is juist hun vakgebied, ze zijn zelf voetbal analisten en kunnen juist daardoor misschien meer zien of begrijpen dan wij. Hun mening over voetbal is eerder dubieus te noemen dan hun kijk op een ander voetbal praatprogramma. Een grafisch ontwerper ziet ook niet dezelfde filmposter als een willekeurig persoon die erlangs loopt.

Al langer stoor ik me ook aan Pi-air. Gisteren viel echter het kwartje waarom ik me zo stoor. Die man is al-tijd verontwaardigd over alles. Dat hele studio voetbal is overigens ongemakkelijk om naar te kijken.

Wat zit iedereen eigenlijk op elkaar te zeuren de hele tijd. Wordt er nog gevoetbald? Kuyt, Pierre, Derksen, Gijp, Gelder, Sjaak Swart, ... de ene over de andere en ook over niets.

Iets met een pot en een ketel. Nu heb ik overigens niets met Van Hooijdonk, maar Derksen is nog wel een tandje erger. Die link tussen Berghuis en Van Hooijdonk slaat helemaal nergens op. Dat is puur giswerk, enkel gebaseerd op de eeuwig-veranderende mening van meneer Derksen. Het is namelijk veel aannemelijker dat Van Hooijdonk gewoon napraat wat Berghuis in een interview heeft gezegd, maar meneer maakt het verhaal een stuk spannender door te stellen dat Berghuis informatie lekt nadat hij het in een interview verkondigt. Lekker logisch!

Was het echt zo erg dan? Ik heb het gekeken gisteren, maar het viel mij niet zo op en het stoorde me al helemaal niet. Pierre kan ik meestal best verdragen, ik vind Arno Vermeulen eerder een zuurpruim, als we het toch hebben over humorloze personen.

15 februari 2021 om 22:09

Ik ben geen fan van Pierre, maar Arnhem Vermeulen is echt de overtreffende trap van vervelend. Wat een saaie vent is dat zeg. Kan werkelijk niets anders dan feitjes opdreunen.

Voetbalanalist moet toch wel echt het beste baantje in Nederland zijn. Grof geld betaald krijgen om 2 a 3 keer per week een beetje ongegeneerd onzin te roepen. Of het nou bij VI, Ziggo, NOS of ESPN is maakt eigenlijk niks uit. Allemaal kunnen ze de ene week recht praten wat krom is en de andere week krom praten wat recht is. Af en toe wat beelden laten zien en op basis daarvan iemand ophemelen of beledigen en met nieuwtjes strooien op basis van je eigen mening, maar dat onder de noemer gooien van "bronnen". Lijkt mij echt top om te doen!

"Als ik naar dat programmaatje zit te kijken dan zie ik leuke jongens aan tafel, en dan zit die zeurpiet ertussendoor te ouwehoeren."Dat idee heb ik precies bij Voetbal Inside. Gijp, Hansie en Boskamp zijn vermakelijke gasten, maar steeds zit die zeiksnor er doorheen te tetteren.

15 februari 2021 om 22:50

Jouw mening gelukkig. Om Derksen kun je nog weleens lachen, Pierre is echt drama om naar te moeten luisteren. Ik vind het altijd wel mooi dat zoveel mensen nog blijven reageren hoe sneu Veronica Inside is. Blijkbaar nog steeds belangrijk genoeg om nog ff op te reageren. Het is al jaren kantinepraat en lekker slap ouwehoeren, maar toch blijven mensen heel serieus reageren op berichten vanuit het programma.

De pot verwijdt de ketel. Van Hooijdonk te kritisch op Dick? Dat is-ie natuurlijk al gauw wanneer Derksen zelf nooit een kwaad woord over Advocaat spreekt. Spaart hem onder alle omstandigheden.

15 februari 2021 om 22:04

Als Dick Botteghin op doel zet zou Derksen de schuld geven aan de magere selectie. Heel vervelend idd dat Dick letterlijk niks fout kan doen in hun ogen.

16 februari 2021 om 17:41

ik vind het sowieso onzin allemaal. vorig jaar toen Feyenoord alles won onder Advocaat was het een topcoach en nu we een paar maanden later een paar keer op rij hebben verloren is zijn methode zogenaamd opeens "old school" en niet meer van deze tijdsgeest

17 februari 2021 om 00:38

Als je zijn hele carriere eens in perspectief ziet kon je toen al stellen dat Advocaat helemaal niet zo'n topcoach is. Tuurlijk, voor Nederlandse begrippen is zijn ervaring een meerwaarde binnen de Eredivisie. Maar topcoach? Laat me niet lachen! Buiten Nederland geen aansprekende clubs van formaat gehad, tijdens drie termijnen Oranje nooit eens de gelegenheid genomen om eens met goed, herkenbaar en vooral vermakelijk voetbal op de proppen te komen en de laatste jaren zit hij overal maar kort en/of maakt ie dat-ie vroegtijdig uit de voeten komt, voordat een implosie wel eens op hem af kan stralen. Een van de meest overschatte coaches die ons land heeft voortgebracht in mijn ogen.

17 februari 2021 om 03:10

volgens die theorie loopt er geen enkele topcoach rond in Nederland

Derksen die over Pierre zit te klagen, kan niet gekker worden, ze doen toch allemaal hetzelfde roddelen en roddelen alleen wel over voetballers en trainers!

Beetje treurig dat je als analist andere analisten gaat analyseren. Dacht dat je main focus de voetbalwedstrijden zijn, maar zit er blijkbaarbaar naast...

Toch fijn dat er tussen alle eindeloze reclames ruimte is om te zeiken. Ook Schmidt van PSV kreeg weer zijn beurt. Maandag, vrijdag, week in week uit, of het nu Manolev is of Schnmidt is, de vaste zondebokken gaan door de mangel. Op een gegeven moment ga je het nog geloven ook.

Moet er nog gezeurd worden over racisme of is "zeurpiet" niet racistisch?😆

15 februari 2021 om 22:35

Dat is toch totaal niet racistisch naar Marokkaanse mensen... 😆

15 februari 2021 om 23:15

Meestal is het woord "piet" voldoende om heel woke Nederland te laten ontploffen wanneer het gaat over een gekleurde medemens. Dus ik dacht, ik check het even.😉

Maandagavond, negatieve Derksen show op tv. Ik wacht nog steeds op een uitzending dat ze de positieve kant van voetbal laten zien.

Ik denk dat Derksen gewoon jaloers is op van Hooijdonk. Als hij daadwerkelijk inside informatie heeft dan heeft hij als 'eenvoudige' tafelanalist dus meer inside kennis dan "journalisten" Derksen en zijn vriendje Driessen die ook altijd alles bij elkaar liegt. Vind het ook een beetje een zwaktebod om andere tv-programma's en analisten af te zeiken, maar extreem negatief gedram zonder enige inhoud is inmiddels het business model van Veronica Inside...

Blijft toch apart. Derksen mag volgens velen hier helemaal niks zeggen maar we hebben wel allemaal ons bek vol over Derksen zelf elke keer. Wat is het verschil??? Die man zegt gewoon eerlijk wat hij vindt. Daar zouden heel heel veel mensen een voorbeeld aan kunnen nemen. Een grote neppe bende in medialand en Derksen zegt gewoon wat hij vindt....top. En nee ik ben het niet altijd met hem eens.

15 februari 2021 om 23:12

Je snapt niet het verschil tussen je mening ventileren op een voetbalforum en bij een programma dat door 700k-900k mensen wordt bekeken? Je snapt niet dat er een aanzienlijk verschil in de mate van invloed dat beide mediums hebben? Of het feit dat je waarschijnlijk op dit forum gebanned wordt als je verhalen in de wereld slingert zonder enige onderbouwing verder?

16 februari 2021 om 07:53

In 40 jaar heb ik Derksen nooit kunnen betrappen op het geven van een mening. Schenen schoppen, heiliger dan de paus spelen, dom praten, daar heeft hij weer wel in geëxcelleerd. Maar dat is mijn mening. En over zuurpruim Van Hooijdonk gesproken, die grauwe kop van Der Johan is toch ook een aanfluiting van zo heb je me niet.

16 februari 2021 om 18:05

Dan heb jij 40 jaar lang niet geluisterd naar wat Derksen verteld. Hij geef altijd zn mening volgens mij, of snap ik er helemaal niks meer van?

16 februari 2021 om 10:49

@soccerfan, De impact van Derksen en consorten is zoals Regulator al zegt vele malen groter en beinvloed. Daarnaast is het gewoon stuitent om als zelf aangewezen analist een mening op tv te hebben over persoon X en zijn functioneren terwijl je zelf niet weet wie het is, je hem niet kent maar zijn uitstraling of achtergrond je niet aanstaat. En jij vind dat wij daar een voorbeeld aan mogen hebben? Dat is juist ons grootste probleem man en laten we daar aub geen voorbeeld aan nemen.

16 februari 2021 om 19:43

Het probleem zit inderdaad veel dieper. Het feit dat zulke televisie getolereerd blijft, en blijft bestaan is doordat er naar gekeken blijft worden, en al die mensen doen dat waarschijnlijk niet tegen hun zin. Ik wil niet overkomen als één of andere hippie maar geloof mij, die jongens moeten gewoon eens wat liever worden. Ze weten altijd wel daar over te babbelen waar ze lekker op kunnen neerkijken en zo quasi-verbaasd van muggen olifanten maken. Ik zou zelf een wat realistischere kijk met ietwat meer medeleven in plaats van parasiteren op problemen in en rondom het voetbal.

Wordt dit hier een soort Moltalk maar dan over VI? Iedere vrijdag en maandag ineens "nieuwsberichten" over VI...
De goede oude tijd dat voetbalzone geen prive/story achtige site was, die tijd mis ik best een beetje.😔

altijd maar naar andere afgeven. Mij irriteert voetbal insite steeds meer. Inhoudelijk zit er ook weinig in dat programma. Nooit naar zichzelf kijkend. Nee Johan vind vooral zichzelf goed maar heeft weinig verstand van voetbal. Hij weet veel maar voegt niks toe.

16 februari 2021 om 10:22

Het programma heet al een tijdje Veronica Inside, of heb je het over een ander programma? Ze geven al jaren kritiek op anderen, dit is echt niets nieuws hoor. Johan doet inderdaad of hij alwetend is, maar dat wordt ook vaak genoeg op de hak genomen door de andere tafelgasten. Ze lachen hem vaak uit door zijn uitgesproken mening, die niet altijd berust op waarheid.

Je kan wel zien dat generatiegenoot Advocaat er goed opstaat bij Derksen. Zeg niks verkeerd over Advocaat of je hebt Derksen aan je broek hangen.

Ik snap Derksen wel. Wat Advocaat met Feyenoord presteert is enorm knap. Dus dat zoeken naar gezeur binnen de selectie en onrust creëren is eigenlijk kansloos. Tuurlijk hoort bij de topclubs. Alles ligt onder een vergrootglas. Maar bij van Hooijdonk heb ik altijd het gevoel dat er nog een persoonlijk iets achter zijn mening zit. Een oude vete, of nog even zijn tijd van vroeger verheerlijken... Van der Vaart geniet gewoon van het voetbal, neemt zichzelf niet zo serieus en maakt nog eens een geintje. Dat is toch veel fijner om naar te kijken?

16 februari 2021 om 10:06

De comeback vorig jaar was erg knap. En dat hij toen heel verdedigend voetbal speelde, begrijpelijk als je midden in stapt en het vertrouwen is weg. Maar dit seizoen is toch gewoon een schande. Het is dat het m'n club is dat ik toch maar weer elke wedstrijd de tv aan zet, maar het is elke wedstrijd vechten tegen de slaap. Ik ben haast blij dat ik er dit seizoen niet heen hoef.

16 februari 2021 om 11:00

Arne Slot zal volgend jaar jeugd moeten inpassen en een ander type voetbal er in gaan slijpen om op lange termijn succesvol te zijn (op transfergebied en qua prestaties). Maar reken maar dat dit met vallen opstaan gaat. De resultaten zullen volgend jaar echt niet beter zijn.

16 februari 2021 om 11:22

Resultaten is een ander verhaal. Ook die zijn dit jaar niet al te best, dat is nog het erge. Met iets aanvallender voetbal hadden we ook wel in de buurt gekomen van 12 overwinningen in 21 wedstrijden.

Ooit heb ik me aangemeld bij deze site omdat die voetbalnieuws bracht. Het gaat nu steeds meer de kant op van quotes aanhalen van wat iemand de avond daarvoor in een tv-programma, of waar dan ook in de media, heeft gezegd. We zijn dus nu al zover gezakt, dat er artikelen verschijnen waarin de ene "analist" de andere een zeurpiet vindt. Waar het om gaat, raakt steeds meer op de achtergrond, namelijk het voetbal zelf. Het kan mij niet schelen wat de Jack van Gelders, Youri Mulders en weet ik veel wie allemaal aan onzin uitkramen. Ik ben geïnteresseerd in voetbalnieuws en dat is dit niet. Helaas moet ik dus vaststellen dat VZ het belangrijkste uit het oog is verloren en meer een site is verworden waar mensen in de media de boventoon voeren in plaats berichtgeving over het voetbal zelf.

16 februari 2021 om 14:36

Ja ik mag toch hopen dat op een site die Voetbalzone heet genoeg voetbalnieuws is te vinden. Dat is mijn punt ook niet. Wel dat het merendeel van de berichten nu gaat over de mening van Jan en Alleman waar dan ook in de media geventileerd. Wat kan mij het schelen dat Van Gelder en Swart ruzie hebben? Dat is een verhaal dat thuishoort in RTL boulevard oid.

16 februari 2021 om 18:56

@nico50,ben het met je eens, of de leuke voetbal columns.
Jaren terug had je random leden met hele leuke artikels, kan me nog herinneren dat een jongen over Italiaans voetbal schreef over Roma uit de jaren 40 en hoe mooi de club Torino wel niet is. Van die stukken zie je nergens meer het is allemaal sensatie prut.
Begrijp best dat VZ ook een business is en die artikelen makkelijk reacties uitlokt, dat kan je dan blijven doen, maar ik mis ook enige aandacht voor de belgische competitie. Begrijp dat mensen niet staan te wachten op Mouscroun tegen Beerschot, maar je hebt wel Genk, Anderlecht, Brugge, Antwerp, en Luik waar je iets over kan schrijven, voor hetzelfde geld zitten we in een competitie met die clubs in 4 jaar.

Wat me wel gisteren opviel is dat de heren bij VI geen idee hadden wat video analyse is. Ze dachten echt dat het ging om met de groep de hele wedstrijd achteraf te bekijken. Maar dat is het niet, het zijn individuele clips die inzicht geven aan een individuele speler van wat hij goed deed en wat beter kan.

Zo kregen de speles van AZ de dag na de wedstrijd een op maakt gemaakt videootje in hun post met daarin de spelmomenten waar ze betrokken bij waren en aanwijzigen wat goed was en wat beter moest. Veel spelers hebben daar veel aan gehad, echter de heren kennen het gewoon niet. Dat was nou precies wat Berghuis vroeg, een overzichtje met looppacties die goed waren en welke beter hadden gekund.

Van Hooydonk zat er echt niet ver naast toen hij zij dat in hun tijd de trainer de opstelling met een krijtje op het bord schreef. Ze hebben geen idee meer hoe het tegenwoordig eraan toe gaat.

Ik kijk VI nog wel maar ik zit vaak op de tablet tussendoor enzo. Als je dit programma al jaren kijkt (en dan bedoel ik zowat terug tot Sport aan Tafel) dan ken je hun trucje wel. Vroeger was het programma op het scherpst van de snede en echt, later kregen ze door dat hun showtje scoorde. Gullit is daar afgefikt na zijn Feyenoord periode. Daarna gingen ze lobbyen voor hem als Bondscoach. Advocaat is daar ook jaren neergezet als geldwolf en afgekraakt, maar op 1 of andere manier is Dick nu heilig daar (al maken ze nog wel knipoogjes over geld). En ik vind het vooral schrijnend hoe Nijhuis daar wordt verdedigd, dat is niet gezond meer. Hij zou daar zelf ongemakkelijk van moeten worden. Pierre vind ik best zinnige dingen zeggen op Npo, maar hij is niet zo uitbundig als Rafael. Toch hebben die 2 een klik, dat hebben ze ook wel eens aangegeven.

Ik moet iedere keer weer lachen om Derkzen. Hij is zo rancuneus als maar kan
Hooidonk en Sar hebben hem iets aangedaan in het verleden en dat kan hij maar niet van zich afzetten.
Een oude sneue man
Het verbaast mij dat
. hij geen maagzweer ( gelukkig) oploopt als je maar blijft mokken en haten
. dat er nog mensen naar hem luisteren/kijken

16 februari 2021 om 14:15

Je blijft zelf ook een beetje in oude onzin hangen. Zoek maar eens uit waar je een maagzweer van krijgt.

Dat mensen nog naar zulke programma's kijken vind ik vrij hilarisch. Enige Nederlandse tv die ik nog kijk zijn uitzendingen van sportwedstrijden. Zoveel nietszeggende meningen, ook dit weer van Derksen. Neem deze tip maar van mij aan. Je wordt veel rustiger en vrolijker van geen tv kijken en door alleen de belangrijkste nieuwsfeiten meenemen. Gewoon lekker een serie checken wanneer je dat wil. Een film kijken wanneer je wil. Wat muziek luisteren. Wat voetbal kijken. Wat MMA volgen. Beetje gamen. Beetje anime hier en daar. Actualiteitenprogrammas, voetbalpraatprogrammas, roddel rubrieken etc...? 1 en al rotzooi.

16 februari 2021 om 18:41

Ik vind het altijd hilarisch dat mensen die kritiek hebben op Derksen het dan op een voetbal forum voor Derksen gaan opnemen alsof het een vriend van ze is. Alsof iedereen die simpele humor van Derksen leuk moet vinden. Sorry maar ik heb wel wat beters te doen dan 40 minuten reclame kijken tijdens een "voetbal" show. Vroeger was er echt veel meer inhoud dan nu. Zeg maar in de tijd dat er een wit briefje uit de binnenzak kwam van Johan met de laatste transfer geruchten. Toen was hij goed op de hoogte en was het programma toch een stuk leuker naar mijn mening. Tegenwoordig weten ze haast niet meer waar ze over moeten lullen en zijn de grappen wel heel erg basisschool niveau. Als ze niet werkelijk waar iedereen af zouden zeiken non stop zouden er misschien wat leukere gasten komen. Er is gewoon veel meer uit te halen uit dat programma maar het is gewoon elke week een beetje hetzelfde kunstje.

Derksen die al weer blinde aannames maakt zeg, man wat is het niveau verschrikkelijk slecht. Ben het eens met Derksen dat Pierre het slecht daar doet bij Studio Sport, maar derksen zelf kan er ook niks meer van en is een griezel. Bij VI hebben ze het altijd over die andere programma's wt onnodig en vermoeiend. Als Nederlander in Amerika met een longing naar Nederlands, vrat ik alles op van VI en Studio Sport, maar het is zo'n laag niveau tegenwoordig, niks meer aan.

Tje, zou het echt waar zijn wat Derksen hier insinueert? Dat Berghuis lekt aan van Hooijdonk? Ik vind het allemaal best interessant, gezien ze nu een voetbalanalyseprogramma analyseren, waar ze een stuk beter in zijn dan de analyse op het voetbal zelf. Dat is niet gek, het is immers hun vakgebied en zij weten ook precies hoe zij reageren in het programma over degene die zij beschermen wegens de goede toevoer. Bij het lezen van de titel gokte ik niet op Pierre van Hooijdonk als de zeurpiet, als iemand een vervelende zeurpiet is, is het wel Arno Vermeulen wel. De woordkeuze is nu zelfs een tikkeltje gevoelig, al struikelt niemand erover.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren