Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joey Veerman: ‘Ik heb het allemaal voorbij zien komen, een hoop ellende’

Laatste update:

Joey Veerman kijkt behoorlijk op van de berichtgeving rondom zijn persoon. Diverse media meldden afgelopen week dat de middenvelder een contractvoorstel van PSV naast zich neer had gelegd, maar volgens Veerman klopt er maar weinig van deze geruchten.

"Ik heb het allemaal voorbij zien komen. Er kwam een hoop ellende voorbij", zegt Veerman na afloop van de 3-1 zege op Excelsior met een glimlach op zijn mond bij ESPN. "Maar PSV heeft een voorstel gedaan", bevestigt hij vervolgens dat er gesprekken gaande zijn.

"Volgens mij is het bij elke speler zo dat je bij de eerste aanbieding misschien wat ver uit elkaar ligt. Dat is heel normaal", legt Veerman verder uit. De inmiddels 25-jarige middenvelder sluit niet bij voorbaat uit dat hij alsnog zijn handtekening zet onder een nieuwe deal bij PSV.

"Ik heb nog tweeënhalf jaar contract, dus voor mij is het nog niet zo'n probleem om nog niet te verlengen", verwijst Veerman naar zijn huidige contract in het Philip Stadion, met een looptijd tot de zomer van 2026. "Tweeënhalf jaar is nog lang. Voordat dat contract is afgelopen, ben ik bijna dertig."

"Ik wacht het rustig af en zit hier voorlopig prima. Ik wil graag kampioen worden met PSV, de beker winnen en het goed doen in de Champions League. Lekker cliché", aldus de Volendammer, sinds januari 2022 verbonden aan PSV.

Verslaggever Hélène Hendriks wil vervolgens weten of Veerman nog steeds de ambitie heeft om naar het buitenland te gaan. "Het zou wel heel raar zijn of dat binnen een week van de baan is. Ik heb door dat je me een uitspraak probeert te ontlokken, en dat is ook regelmatig gelukt. Maar vandaag gaat het niet lukken", lacht Veerman.

Chagrijn
Veerman ging bij ESPN ook in op de 3-1 zege op Excelsior, de zeventiende zege op rij in de Eredivisie. Ondanks de evenaring van het record uit het seizoen 1987/88 is er enig chagrijn bij de middenvelder.

"Ja, ik baal wel een beetje van het laatste kwartier. De ruimtes werden opeens heel groot, dat was eigenlijk gewoon heel slecht. Iedereen wilde voor een eigen goal gaan. Dan evenaar je een record en zit ik toch chagrijnig in de kleedkamer. Maar dat zal zo wel weer weg zijn. Uiteindelijk hebben we wel gewonnen en dat is het belangrijkste."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is z’n derde seizoen bij PSV volgens mij. Wat een geweldenaar, bij het binnenhalen van Veerman werd het begin van een nieuwe succesperiode van PSV ingezet

14 januari 2024 om 00:55

En wat waren er een hoop zure supporters die hem niet wilde en hem bij voorbaat afschreven. Veerman is in alle seizoenen een sleutelfiguur geweest en gun hem het huidige succes.

14 januari 2024 om 07:52

Daar was ik er 1 van. Soms zit je er weleens naast, had nooit verwacht dat hij het zo goed zou doen.

Deze speler is echt waanzinnig goed. Niemand komt in de buurt bij wat hij allemaal laat zien. Creeërt veruit de meeste kansen van iedereen in de Eredivisie, heeft de meeste assists gegeven, van alle Eredivisiespelers die niet in de verdediging staan de meeste passes gegeven, over heel 2023 van alle spelers in de top 15 competities de meeste assists gegeven en ook ontwikkelt hij zich in verdedigend opzicht meer en meer. Zit bijvoorbeeld bij de 17 procent middenvelders met meeste geblokte schoten over 14 competities gekeken in zijn laatste 2700 minuten.

Logisch van hem om te zeggen dat hij nog geen haast heeft met verlengen van het contract want dat loopt nog wel even door maar hopelijk verlengt hij en komt er op het einde van volgend seizoen een mooie club waar hij en PSV allebei een goede deal uit halen.

Speelde wel weer vandaag, prima pot van hem. Verwacht uiteindelijk dat Veerman wel een stap wil maken, niet per se sportief want hij zit bij ons heel goed op z’n plek, maar een nieuwe uitdaging is voor je persoonlijke ontwikkelingen ook goed. Italië zal Joey wel liggen, 100%.

Hij zegt hier dus eigenlijk niks nieuws en geeft aan dat de berichtgeving klopt. Is ook helemaal niet erg, hij wilt graag een stap maken en heeft natuurlijk minder baat bij een contractverlenging dan PSV, met of zonder zullen we echt wel een mooi bedrag aan Veerman overhouden.

Contract tot 2026 dus PSV kan flink cashen straks. Ik ben wel zeer benieuwd naar zijn vervolgstap. Ik ga er vanuit dat PSV zeker wel rond de 30mil wilt ontvangen. En uitgerekend de clubs waar Veerman bij past betalen dat soort bedragen niet. De PL lijkt mij te hoog gegrepen qua intensiteit en voor de wereldtop komt hij tekort. Blijven Leverkusen, Dortmund, Lazio, Napoli, Sociedad, Villareal, Porto etc. over. Die leggen niet snel zo een grote som neer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren