Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Jochie van zeventien mag niet voor de keeper komen, sodemieter op'

Laatste update:

Vitesse verloor vorig weekend in eigen huis van PSV en ging zaterdagavond onderuit bij FC Groningen. De Arnhemmers verloren met 3-1 en trainer Peter Bosz was na afloop ziedend. Vooral de manier waarop zijn achterhoede acteerde zorgde ervoor dat de coach zich na afloop enorm opwond.

/

Bosz was duidelijk na de wanprestatie die zijn defensie leverde: “We hebben niet verdedigd”, vertelde hij voor de camera’s van FOX Sports. “Als ik mensen daar opstel, moeten ze verdedigen. Elke lange peer naar voren werd gevaarlijk. Dat sloeg werkelijks nergens op”, vervolgde Bosz zijn klaagzang. “Lange ballen verdedigen is het makkelijkste wat er is. Dat kan nog met de ogen dicht. Ik ben goed pissig.”

Dat de jeugdige Groningen-spits Richairo Zivkovic een plaag bleek voor Vitesse stond Bosz al helemaal niet aan. “Er staat een jochie van zeventien in de spits. Die mag toch geen één keer voor de keeper komen. Sodemieter op.” Verdediger Guram Kashia leek weinig in te brengen te hebben tegen de kritiek van zijn trainer. “Dit was verschrikkelijk”, beaamt de aanvoerder. “We maakten te veel fouten en dat heeft ons de das omgedaan. Ik pleit mezelf ook niet vrij; de eerste goal was mijn fout”, geeft Kashia toe.

Denk je dat Vitesse nog als tweede eindigt in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jij bent toch echt degene die elke keer met dezelfde 11 en op dezelfde manier gaat spelen, met dat slome tempo achterin rondspelen. Jij bent degene die elke week keer op keer weer Van der Struijk en Kashia opstelt, dat is vragen om problemen Bosz. Kijk zelf ook eens in de spiegel, je had in de rust al moeten wisselen maar meneer wacht weer tot we 3-1 achter staan. Vraag me af wanneer hij dat een keer gaat in zien.

22 maart 2014 om 22:20

Elke keer met dezelfde 11?
Van Aanholt en Leerdam zaten op de bank? Piazon eindelijk weer eens in de basis?
Ik volg Vitesse niet eens intensief en je weet dat hij niet steevast vasthoud aan dezelfde 11.

Je kan hem eerder aanrekenen dat hij dat Niet doet... want een Leerdam moet altijd spelen en niet een van der struijck en niet een Achtenteh (hoe leuk ook bij Zwolle) maar een Van Aanholt.

22 maart 2014 om 22:48

@jan1980

Van degene die jij opnoemt is alleen Piazon een wijziging ten opzichte van vorige wedstrijden. Van Aanholt en Leerdam hebben al een tijd niet meer gevoetbald namelijk, en dan is het inbrengen van Piazon alleen maar vanwege Ibarra, anders had hij ook niet gespeeld. Achenteh is trouwens sterk bezig de laatste tijd, dus die blijft echt wel staan aangezien hij het beter doet dan van Aanholt in zijn laatste wedstrijden.

22 maart 2014 om 22:21

Haha die Peter Bosz toch.. eerst allemaal hem loven van ''top trainer'' en moet je hem nu zien blabalablabla haha

Zichi is die 17-jarige jonge Peter

Dan vergeet Bosz even dat er geen correlatie bestaat tussen leeftijd en kwaliteit.

22 maart 2014 om 22:15

Ervaring om situaties in te schatten ed.

22 maart 2014 om 22:25

Dat kan inderdaad toenemen met de jaren, maar het is niet per definitie zo dat een oudere speler een beter inzicht/niveau heeft dan een jonge speler. Dus geen correlatie zoals ik al zei.

22 maart 2014 om 23:46

Haha, die Bosz wat een mannetje is het toch.
Hij mocht in zijn beste jaren de schoenen van bijvoorbeeld van Basten niet dragen, ook niet toen die 17 was. Correlatie tussen talent en leeftijd is er simpelweg niet meer op die leeftijd.

22 maart 2014 om 22:23

De manier hoe Zivkovic 1 op 1 kwam steeds was gewoon een grap, de 1-0 maait een verdediger nota bene over de bal heen Bosz heeft helemaal gelijk. Zivkovic zat redelijk in de zag van de verdediging, tenzij we de lange bal spelen en een lange bal verdedigen is kinderlijk eenvoudig kwestie van 2 meter achter je man lopen, ben je altijd eerder bij de bal

22 maart 2014 om 22:48

Toch fijn om te horen dat deze jongen straks ook nog eens een Ajax-opleiding krijgt wordt hij alleen maar beter van.
Fijn spelertje gelukkig uit de klauwen van een beperkte club als Groningen gered, daar kon hij nooit meer beter worden.

22 maart 2014 om 22:56

Mag hij eerst lekker tegen oss ballen in jong ajax.

22 maart 2014 om 23:11

Onderbouwing is niet verboden, Araman.

22 maart 2014 om 23:25

@araman wat een arrogantie voor types zoals jij heb ik nou een hekel aan Ajax.. je bent ook zo eentje die voorop loopt in de groep en als eerste wegrent als het echt om de klappen gaat.. ken dat soort gastjes heb je niks aan net als je post die je stuurt..

23 maart 2014 om 00:19

Fcgrunn10,

Denk dat Araman zo reageert, omdat Gunnboy050 nooit een goed woord over heeft voor Zivkovic.

Jammer dat hij die Zivkovic frustratie weer iedere keer komt herhalen, met als motto "ik heb gelijk".

Laat die voetballer met rust, heeft een aantal goede jaren bij FC Groningen gehad en levert de club ook nog geld op.

Iets wat je niet kan zeggen van Veendorp, kost alleen opleidingsvergoeding.

Verder vind ik bij Grunnboy050 jammer dat hij amper zijn aversie tegen alles wat voor Ajax is kan verbergen.

Aan de andere kant heeft dat ook weer zijn amusante kanten.

23 maart 2014 om 00:29

Ik kan zijn reactie wel begrijpen want Ajax zit achter nog een jeugdspeler aan, die bij Ajax dan niet eens zeker is van een plek. Maarja puur om het kopen van talenten en daarin is Ajax ook koopziek, talent gered uit de klauwen van Groningen?

Zorg er eerst maar eens voor dat hij een topspits bij Ajax word, smerige arrogante neuzen actie weer (en daarmee bedoel ik niet alle Ajacieden)

Maar om deze reden heeft de rest van Nederland een schijthekel aan die club.


On: Goede wedstrijd van Zivkovic had hem liever nog een jaartje bij Groningen gezien dat hij daar nog een jaar kon scoren en daarna desnoods naar Ajac

23 maart 2014 om 00:36

Maarja de grootste malloten schreeuwen meestal het hardst en dat word dan ook uitvergroot door de media, er zijn genoeg down to earth ajacieden, genoeg niet hooligan feyenoorders en genoeg niet platte boerse PSVers en zo kan je alle clichés uit de kast halen, maar talenten opkopen doet iedere club.

23 maart 2014 om 01:22

@fcgrunn10

Ik ben ondertussen 50, denk je nu echt dat ik naar het voetbal ga om het knokken, nee voorop lopen zal je me niet zien, daarom geen reden om hard te moeten hollen? Niet dat ik heel snel bang ben, maar zie gewoon de samenhang niet.
Als ik graag knokken wil zien ga ik wel naar een boks- of karate wedstrijd.
Volgens mij gaat het bij voetballen om voetbal, je bent echt niet goed bij je hoofd om voetbal in combinatie met vechten als normaal te zien.
Als je dat wel normaal vindt ben je in mijn opinie niets meer of minder dan een idioot met het IQ van een tandenstoker.

Leeuw087 snapt iig mijn reactie en ik ben de eerste om toe te geven dat deze zelfs voor een oude man als ik erg kinderachtig is.
Maar helaas ben ik ook kennelijk gevoelig voor het constante gezeik van Grunnboy050 daarvoor mijn oprechte excuses.

Desalnietemin ben ik dan wel weer blij met het feit dat een talent als Zivkovic kiest voor Ajax.

23 maart 2014 om 05:21

@araman, ik ben 45 en heb ook genoeg meegemaakt, we zijn allemaal wat rustiger geworden, dus idd knokken lost niks meer op, maar reageerde puur op jou reactie die vond ik zwak en zoals je zelf naderhand toegeeft kinderachtig en was ook nergens voor nodig, vond ik.. dus bij deze geef ik toe dat ik ook inpulsief heb gereageerd..maar gaat het gaat me om hoe je die reactie schrijft en daar zit in mijn ogen precies de reactie in als dat soort jongens van vroeger waar ik echt een schijt hekel aan had.. en idd nu jullie weer achter een ander talent van Grunn aanzitten doet je reactie bij mij geen goed.. als hij gaat dan moet je ook begrijpen dat een andere supporters jullie bloed wel kunnen drinken, en dat deden we al.. weet ook dat het voetbal zo in elkaar zit inmiddels, maar tiss gewoon kut.. en dan ga ook ik weer over de schreef zeg ik eerlijk, hoop alleen dat men dan nooit meer vraagt waarom er zoveel haat is.. dat hebben jullie zelf gedaan, en ja snap jullie ook maar dan kunnen wij net zo goed niet meer opleiden en gewoon als we een talent hebben alleen maar een het buitenland verkopen, of hij nou slaagt of niet.. dan maar jammer van de carrière van die persoon maar alles beter dan verkopen voor een habbekrats aan jullie, en ik bepaal het beleid niet en ik zeg ik eerlijk ben emotioneel betrokken bij de club maar alles is beter dan Ajax in dit geval.. En dat bedoel ik.. de haat zal allen maar groter worden.. dan hij nu al is..maar nogmaals begrijp jullie ook en we moeten ook bij ons zelf kijken in de organisatie en daar heb je het eerste bewijs al van gezien vanaaf .. protest tegen Nijland en vooral Veldmate...

23 maart 2014 om 06:33

Haten, haten en haten. Schiet toch totaal niet op? Dat je daar uberhaupt energie in steekt. De wereld is niet perfect of wel?

23 maart 2014 om 12:11

@ leeuw kom op man, mijn reactie is 100% onderbouwt jij zoekt de frustraties en de haat, terwijl je iedere post van mij hoort roepen, op snelheid dodelijk, met man in de rug in duels matig. Dit is gister tot wel 10x jou bewezen en dan roep jij dat ik gefrustreerd ben, wellicht is enige nuance van jou kant noodzakelijk.

Daarbij welke aversie? Volgens mij heb ik al geroepen dat ik het jammer zou vinden als Ajax een pareltje als Veendorp zou krijgen, waarin ik duidelijk was dat ik het hem niet misgun, waar ik geroepen heb dat hij de nieuwe van Dijk is. Jij kent geen nuance jij wilt dat ik Ajax haat. Maar waar was jij tegen Slavia Praag 15 augustus 2007? in ieder geval niet in vak 413 rij 26 stoel 218 want daar zat ik Jammer dat je haat zoekt die er niet is. Moet je nog meer hebben? Ik had ruime 240 euro over voor vak 419 in 2010 voor Ajax tegen Milan, Auxerre en Real Madrid. Rij 17 stoel '19. Dus donder eens op met je zieligheids gedrag want ik heb hier gewoon een vorm van objectiviteit, nuance en relativerings vermogen. Want alles wat ik geroepen heb over Zivkovic is gister 90 minuten lang in beeld geweest. Dodelijk op snelheid (zo scoorde hij en miste hij 2 kansen) ongeconcentreerde afwerking. 2x 1 op 1 missen en geisoleerd zijn als iemand in zijn rug zit, Kashia had geen enkele moeite meer met hem in de 2e helft. Toen ging Groningen voetballen. Dus leer relativeren. Want volgend jaar roep jij wat ik riep en zal jij doen alsof ik dit niet geroepen heb.

Nogmaals ik heb nooit geroepen dat Zivkovic geen talent heeft, ik heb nooit geroepen dat Zivkovic niet goed genoeg is, ik heb enkel geroepen pluspunten en minpunten. Maar jij als Ajacied hebt altijd heel veel moeite gehad met kritiek, zoals vele Nederlanders. Misschien is dat wel de reden dat Ajax nooit presteerd in Europa. Ze kunnen niks aanpassen of veranderen want ze doen of ze heiligen zijn, want bij kritiek gaan ze huilen

23 maart 2014 om 14:43

Grunnboy050,

Dank voor je persoonlijke bericht, hierdoor zag ik dat je nog op mij gereageerd had maar dat is niet bij mij terecht is gekomen anders had ik wel gezien dat iemand( in dit geval jij) op me gereageerd had.

Als ik hieronder mijn reactie heb gegeven wil ik alleen met jouw goedvinden je persoonlijke reactie verwijderen.

Heb je bericht boven Araman nogmaals gelezen en die is inderdaad onderbouwt, het lijkt er alleen op dat je zo reageert omdat je ontzettend baalt dat hij nu al naar Ajax gaat.( maar die mening mag je hebben)

Maar als je je daardoor in de wiek geschoten voelt hierbij mijn excuses.

Het laatste wat ik wil is dat jij Ajax haat, heb ook nooit gezegd dat jij haat kweekt.
Aversie betekent ergens een afkeer tegen hebben.

Trouwens ik heb bij Ajax al meer dan 40 jaar meerdere seizoenkaarten, dus mogelijk hebben we elkaar per ongeluk in de arena gezien( zit in vak 118)
Ben aanwezig geweest bij het binnenhalen van Ec1, wereldbeker etc... kom ook graag op de toekomst.

Heb in een eerdere reactie al aangegeven dat ik het niet erg zou vinden dat Veendorp naar PSV of Twente zou gaan.( hij wil blijkbaar niet naar Ajax, prima is zijn eigen keuze)

Zal Zivkovic beoordelen op zijn daden, maar behoor niet tot de supportes die hun eigen spelers uitfluiten.( zeg ook niet dat jij dit doet)

Je geeft in jouw reacties ook een aantal kwalificaties aan mij waarvan ik ook denk wat moet ik hiermee, de reacties die mensen maken naar aanleiding van jouw stukjes zouden je toch ook moeten doen nadenken over wat je eventueel teweeg brengt.

Nogmaals op alles wat ik volgens jou mis had: Mijn Oprechte Excuses.

23 maart 2014 om 14:55

Het gaat niet om iets mis hebben, het gaat erom dat jij niet analyseert wat ik daadwerkelijk roep, jij denkt dat ik Zivkovic slecht vind en denkt dat ik hem die stap niet gunt, wat ik in wezen zeg wordt bevestigt door vd Looi gisteren, door Jan Joost van Gangelen, Door Peter Bosz en nog velen meer. en dat zit mij dwars. Ik krijg hier een imago door jou en nog een paar opgeschept als Ajax hater of iig afkeer, terwijl ik Ajax meer gun dan Feyenoord of Psv. Hoop dan ook dat als Veendorp niet bij Groningen blijft richting Ajax gaat. Echter zijn de kritieken die ik geef de kritieken ook die hij van de club krijgt, jullie hopen op een spits die 35 scoort, wie weet zit dat in hem, maar dan moeten er dingen veranderen en die dingen heb ik hier in veelvoud gemeld, echter is geen ajacied behalve die op mijn profiel wat geroepen hebben die dat snapt. De meeste Ajacieden denken oh de directie ziet wat in hem dus hij heeft alle eigenschappen en dat is dus het probleem. Mensen durven hier geen mening te droppen, de mensen die dat wel doen worden half afgeschoten als haters. Er is geen enkele vorm van discussie mogelijk hier omdat een groot deel hier 0.0 tegen kritiek kan. Ik ben kritisch, ik ben misschien de kritische persoon die je ooit zal spreken, dat heeft mij ook sterk gemaakt in de bedrijfsleven, ik roep waar het op staat en ontwijk mijn mening niet, om het maximale te halen uit iets moet je de zwakheden eruit halen. Ik probeer duidelijk de zwakheden van Zivkovic te formuleren maar jullie wuiven het weg, als Zivkovic zo geweldig was had hij gister niet weer 2 100% kansen gemist

22 maart 2014 om 22:24

Natuurlijk is er correlatie tussen leeftijd en kwaliteit, einstein. Of wilde je zeggen dat iemand van 1 jaar of 100 jaar kan presteren? Dat die correlatie beïnvloed wordt door 10000000 andere factoren is tot daar aan toe.

22 maart 2014 om 22:31

Als je het over 100 jaar wil bekijken, prima. Dan zul je een piek zien rond de 20 en 30. Wat niet wil zeggen dat iemand van 30 dus beter is dan iemand van 20. Er zijn namelijk genoeg spelers van 30 beter dan 20 jarige en vica versa. Er is namelijk een hele ruime variantie. Daarom is er geen aantoonbaar verband.

22 maart 2014 om 22:37

Dan vraag ik me af waar de spelers van 7 jaar zijn die doorbreken en waarom er geen topspelers van 50 jaar oud zijn. Natuurlijk is er verband tussen leeftijd en kwaliteit. Het fysieke onderdeel van het spel maakt zo'n groot onderdeel van het spel dat dit aspect, wat zeker afhankelijk is van leeftijd, een grote rol speelt. Ditzelfde geldt voor zaken als ervaring in het spel. Dat er zo weinig spelers zijn die op hun 17e in de basis staan geeft juist aan dat er wel verband is tussen leeftijd en kwaliteit.

22 maart 2014 om 22:37

Dat zeg ik niet, maar wanneer jij zegt dat iemand van 100 over het algemeen slechter is dan 20 (door bijvoorbeeld onvermogen), impliceer je praktisch al dat er een verband is. Wanneer iemand één jaar is en niet de mogelijkheid heeft om te voetballen, kan je ook geen kwaliteit ontwikkelen om iets uit te oefenen. Daarentegen wordt inzicht wel degelijk ontwikkeld, waardoor je ook wat dat betreft kan stellen dat er een correlatie is. Een extreem zwak verband is nog steeds correlatie.

Het is niet zo verstandig om intelligent over dingen te doen waar je geen verstand van hebt.

22 maart 2014 om 22:48

Jij hebt er duidelijk ook niet zo veel verstand van dan. Sowieso om over een breedte van 100 jaar te kijken bij een voetballer is niet echt logisch. Als je het toch doet dan zou je kunnen zeggen dat er een piek zit. Correlatie geeft een lineair verband aan als het bestaat, en daar is hier sowieso geen sprake van dan.
Wat ik wil zeggen: het slaat nergens op om de leeftijd van een speler er bij te halen, omdat het niet per definitie zo is dat alleen omdat de verdediger ouder is deze ook beter is. Dat slaat namelijk nergens op. Sommige spelers hebben namelijk natuurlijk talent en inzicht dat al van nature dat al van een hoger niveau is dan van een routinier die teert op zijn ervaring.

22 maart 2014 om 22:54

Seedorf was toen hij 16 was beter dan 90% van de 30+ ers.

23 maart 2014 om 01:02

Vergeet Ryan giggs niet die is ouder dan de genoemde leeftijd! Maar blijft een geweldige speler om naar te kijken

23 maart 2014 om 00:27

Ik sta volkomen achter dn broer van Theo

Moet je vooral een middenvelder in het centrum zetten...lekker slim

22 maart 2014 om 22:54

Er is werkelijk geen fatsoenlijk alternatief, zoals voor bijna de hele basis 11 geldt.

22 maart 2014 om 23:08

Voorin hebben ze genoeg wissels maar achterin schort het er daar aan.

22 maart 2014 om 23:09

Je hebt Mori nog, die het tegen NEC niet slecht deed en Van der Struijk kan ook centraal. Zijn niet de beste opties maar nog altijd beter als een offensieve middenvelder

23 maart 2014 om 04:47

@kakadu
Hoe zit het dan met die jongen die niet mee op trainingskamp mocht ? Dat is toch ook een centrale verdediger ?

Nou wel eens de volle 90 min na Zivkovic kunnen kijken, en het was toch vooral hard rennen en we zien wel waar het schip strand.. en daarbij nog een aantal zeer ongelukkige momenten van buitenspel.

Ik denk ook dat die in de kleine ruimtes waar Ajax vaak in speelt op dit moment niet mee kan komen..

Die moeten ze flink "kneden" op de toekomst, anders word het de volgende spits die in het systeem verzuipt.

23 maart 2014 om 15:27

Dan Mori inderdaad, dat zou een optie zijn maar alleen in plaats van Kashia, wat lastig is aangezien hij aanvoerder is. Vitesse wil voetballen van achteruit en dat kan Van der Heijden erg goed, Mori en Kashia niet. Daarom wilde Bosz Vejinovic naast Kashia, zodat er toch voetbal van achteruit in zit. Helaas pakt dat verkeerd uit doordat Kashia alweer ergens anders met z'n kop zat. Dat heeft niets te maken met het feit dat Vejinovic als cv stond vandaag.

Ik heb ff het interview bekeken met Jan Joost en wat is deze man toch hoogmoedig over zichzelf. Ben echt blij dat ze niet hebben gewonnen. Het is jammer dat ik de wedstrijd niet heb kunnen zien, maar zoals deze man stelt moet je als verdedigen alleen kunnen verdedigen. Nee, vind ik niet. Als verdediger hoor je natuurlijk te kunnen veededigen, maar heb je ook de instructies van de trainer nodig hoe een spits te kunnen stoppen. Een beetje kalmeren volgende keer Bosz. Ik weet dat je zogenaamd voor de camera de grote mannetje wil spelen, maar dat ben je niet.

22 maart 2014 om 22:27

Je zegt het goed je hebt de wedstrijd niet gezien. Groningen heeft 1e helft niks anders gedaan dan de bal weg rossen en rennen met Zivkovic. bosz spreekt dit keer gewoon de waarheid.

22 maart 2014 om 22:49

Je kunt zeggen wat je wilt, maar het was wel effectief. De punten zijn het belangrijkste Grunnboy, het was niet mooi maar dus wel erg effectief vandaag!

22 maart 2014 om 22:52

Hen jij de wedstrijd wel gezien? Je doet Groningen wel echt te kort. Het klopt dat Groningen prima een paar ballen naar voren heeft geschoten, maar er waren ook kansen die anders tot stand kwamen.

Bosz heeft wel gelijk over zijn verdediging.

Het was voor de verandering eens een heerlijke avond in het stadion!

22 maart 2014 om 22:54

Ja, bal wegrossen en rennen met Zivkovic. Heb de samenvatting ff gekeken en vond bij die eerste goal meer ongelukkig verdedigd dan stom. Havenaar heet hij volgens mij, wilde het te mooi doen. Die tweede is ook erg ongelukkig waar een speler struikelde en die derde was gewoon mooi uitgespeeld. Ik vind dat Bosz geen gelijk heeft, dat mag jij vinden, maar ik vind dat niet. Omdat de credits ook naar Groningen mag gaan voor hun inzet vandaag. Atsu maakte ook een goal waar er slecht werd verdedigd, maar daar gaat Peter natuurlijk niks over zeggen, dat het slecht verdedigd was. Groningen heeft gewoon een goede prestatie geleverd en verdiend gewonnen gezien de kansen.

22 maart 2014 om 23:03

1e helft hebben we geen fatsoenlijke aanval opgezet, over 2e helft ben ik tevreden hoor, maar goed nu kom je dus al snel bij de belofte, atteractief voetbal belangrijker dan punten, iets wat Maaskant verweten werd he, nu is het hossana omdat we winenn, terwijl t zeker 55 minuten shit was en gewoon boring

Daarbij heb ik de wedstrijd gezien ja, beter gezegd ik was 1 van die 29 man in Den Haag vorige week, die kleine groep die ook de club steunen als t shit gaat

22 maart 2014 om 23:33

@grunnboy, helemaal eens met je betoog eerste helft was gewoon puur op geluk en counter.. ook niet mijn tactiek.. maar goed gezien de omstandigheden waarin we zitten, te begrijpen we hebben de punten nodig..en ja tweede helft wats de tactiek beter.. dus helemaal eens kerel..

22 maart 2014 om 23:45

Schoenveter je hebt gelijk, vitesse speelde verschrikkelijk en vooral de eerste 20 minuten had Groningen al 3-0 voor moeten staan.

23 maart 2014 om 15:30

Wat een bullshit, meneer de Gentleman. Als verdediger is je hoofdtaak verdedigen, en dat doet Kashia niet. Bij lange ballen onder de bal door duiken of over de bal heen koppen heeft niets met instructies van de trainer te maken. En waarom denk jij te weten dat Bosz graag ''de'' (het) grote mannetje (contradictio in terminis) wilt spelen?

Een beetje denigrerend tegenover Zivkovic van Bosz vind ik dit. Zivkovic behoort namelijk tot s'werelds grootste talenten en jammer genoeg voor een aantal clubs is hij eigendom van Ajax. Leeftijd speelt niet altijd een rol, zeker niet in de Eredivisie.

22 maart 2014 om 22:06

Precies. Als trainer hoor je gewoon respect te tonen naar een speler, ongeacht de leeftijd. Zivkovic moet dit gewoon als compliment zien en niet als een fout van de verdediging, want hij zal vast ook wat goeds hebben gedaan waardoor de verdediging in de war raakte. Erg triest Bosz!

22 maart 2014 om 22:15

Absoluut niet denigrerend. Die jongen is 17 en heeft in principe nog geen ervaring op dit niveau. Kashia speelt al jaren in de Eredivisie en zal vooral door zijn leeftijd en ervaring de situatie veel beter moeten kunnen aanvoelen dan Zivkovic.

22 maart 2014 om 22:21

Eigendom van Groningen zul je bedoelen.

22 maart 2014 om 22:29

In principe is het eigendom van Ajax omdat alles akkoord is.

22 maart 2014 om 22:51

Gelukkig is in Nederland geen mens eigendom van een ander persoon of organisatie.
Wel mooi dat Ajax dit supertalent heeft weten te strikken voor een dienstverband.

22 maart 2014 om 22:52

Hij is tot aan de zomer nog gewoon van FC Groningen

22 maart 2014 om 23:02

Je snapt wel wat ik bedoel toch?

22 maart 2014 om 22:37

Totaal niet denigrerend... Of hij een groot talent is of niet, eerder een compliment voor Zivkovic.

23 maart 2014 om 00:41

S'werelds grootste talenten? Na een paar wedstrijdjes goed ballen bij groningen? Laat hem volgend jaar maar eens bij Ajax zen mannetje staan, dan kunnen we spreken van wereld talent nu hoort hij echt niet bij wereld talenten hoor

eerste goal fout Kashia, tweede gestuntel in de verdediging en zeker houdbaar, derde had Piet moeten hebben. Aanvallend veel te weinig gebracht terwijl je zo'n talentvolle spits op de bank hebt zitten.

22 maart 2014 om 22:12

Wie bedoel je Traore of Djurdevic?

22 maart 2014 om 22:36

Djurie natuurlijk! Traore heeft mij nog niet kunnen overtuigen!

Waarom speelt hij niet gewoon met een echte verdediger zoals Mori. Mori kan niet goed meevoetballen, maar hij is het beste in verdedigen van alle Vitesse spelers.
Volgens mij is het ook gewoon belangrijk om eens wat spelers op de bank te zetten. Velthuizen al eigenlijk het hele seizoen niet in vorm en Propper misschien vijf goede wedstrijden gespeeld. Lastig natuurlijk om je eigen jongens te wisselen, omdat ze van de club zijn en ook bij het publiek geliefd zijn. Mijn opstelling:

Room
Leerdam
Kashia(c)
Mori
V.aanholt
Vako
Vejinovic
Labyad
Atsu
Havenaar
Piazon
22 maart 2014 om 22:15

Atsu is beter op links en Vako kan nog niet mee met het niveau zou eerder Ibarra op rechts zetten, Atsu een linie terug en Djurdjevic in de spits, Met havenaar speel je gewoon met 10 man

22 maart 2014 om 22:18

Ibarra zou ik er nooit meer inzetten. 1 doelpunt en 3 assisten.
Vako speelt nu al 3 jaar bij Vitesse en hij hangt nu tegen een basisplaats aan. Propper laat in mijn ogen niets zien. Havenaar geeft toch veel assisten, werkt hard, scoort af en toe en krijgt vaak een penalty mee. Opzich Djurdjevic proberen kan geen kwaad, alleen je weet niet hoe hij is (op die doelpunten in jong Vitesse na)

23 maart 2014 om 01:01

Vond Vako anders vandaag erg matig,miste veel kansen en ging veelste vaak voor eigen success. Ben het wel met je eens dat Propper niks laat zien, maar Bosz kennende zal hij toch wel weer met dezelfde 11 doorzetten.

22 maart 2014 om 23:07

Bosz is een aanvallend ingestelde trainer. Dit heeft Vitesse juist veel complimenten voor het spel en punten opgeleverd, maar zoals veel trainers heeft ook Bosz mindere punten. Bosz wil het vaak te graag voetballend oplossen en dan is zo'n Mori niet een speler waar Bosz graag voor kiest. Zoals Bosz al vaak gezegd heeft; hij wil voetballen met zijn ploeg, Mori past daar minder goed tot niet bij.

23 maart 2014 om 04:56

dan is Bosz gewoon dom, om die "suicide-techniek" in te passen door met 3 verdedigers te spelen.

Bij Heracles kwam die daar nog mee weg, want die waren: "te goed om te degraderen maar te slecht voor de play-offs" qoute van Bosz

In een fase waar de prijzen verdeeld worden, moet je zekerheden bouwen in je team, en niet je hele verdediging van slag brengen door daar ineens een middenvelder tussen te planten.

23 maart 2014 om 09:44

Hij speelt al het hele seizoen met een middenvelder op die positie....

24 maart 2014 om 05:28

Is Jan-Arie een middenvelder dan ? Mijn excuus dan, want dat wist ik echt niet.

Ach mooie emotie en kan me er wel deels in vinden. Kashia normaal wel solide en betrouwbaar maar dit ging echt nergens over zo slap en onzeker. Nog een aantal keer geholpen door Vind (zivkovic kreeg niks mee!). En dan Zivkovic ze niet helemaal voor lul heeft gezet et de kansen die hij had.

Nou, nou, Peter Bosz. Niet zo denigrerend over een talentvolle aanvaller van zeventien lentes. Overigens als een verdediger zo kolderiek over een bal heen maait dan kan zelfs een kind dat net uit de luiers is vrij voor de keeper komen. Dat dan weer wel.

Ik denk dat Zivkovic dit alleen maar prachtig vindt. Niets denigrerends aan voor hem, wel erg kritisch op de verdedigers van Vitesse. En terecht!

Zivkovic is een leuke voeballer maar ik vraag me echt af hij geschikt is voor Ajax. Zoals ik hem zie voetballen is het voornamelijk een counter spits. Ajax wil zeker in Nederland op de helft van de tegenstander spelen, ik ben benieuwd!

22 maart 2014 om 22:47

Hij kan idd heel nuttig zijn met ruimte in de rug van de tegenstander maar dat kan bij Ajax ook als je voetbalt vanuit een voorsprong (wat toch geregeld gebeurd). Maar ook in de kleine ruite met drukte heeft hij het instinct van een echte num 9 want positie kiezen kan hij ook. Fysiek moet hij sterker worden en dat is nog zijn grootste tekortkoming sterker aan de bal dat maakt hem completer want je moet ook een deel aanspeelpunt kunnen zijn. Maar Bergkamp kan aan zijn aanname werken dat is nog een verbetering en geregeld het krachthonk in trappen.
Zie hem zo basis speler worden die er 20 in weet te trappen..al zou die er 15 maken dan is het al beter dan de huidige (spitsen).

22 maart 2014 om 22:54

Is hij eigenlijk niet gewoon een zelfde soort type Hoessen maar dan veel jonger en met meer potentie???
En misschien meer een pure spits maar verder lijken ze wel aardig op elkaar vind ik.

22 maart 2014 om 23:14

Heb je op zich wel gelijk in al denk ik dat Zivkovic sneller is (gokje) en vind hem sowieso een betere kopper en er zit meer een nu 9 in..bij Hoessen toch eer het idee zoals bij Cvitanic te klein maar kan wel een hele gevaarlijke 442 spits zijn.
En idd de potentie is denk ik het verschil want deze jongen is pas 17 en dat vergeten mensen nog wel is de eisen hier zijn soms buitensporig en zeker voor een spits toch vaak op een eiland in een 433 of 4231. Bij ons dan

22 maart 2014 om 23:21

Alsof we van een 17 jarige kunnen verwachten dat hij compleet is.. Als hij op enkele aspecten uitblinkt is het al erg goed.

Verder was Kluivert ook nooit erg balvast of degene die zich absurd veel met het spel bemoeide. Als spits bij Ajax moet je mee kunnen spelen, maar van de spelers achter de spits wordt verwacht dat zij het spel maken. De spits moet zorgen dat hij tijdig anticipeert. Ik vind Zivkovic qua speelstijl redelijk vergelijkbaar met Kluivert. Alleen aan zijn techniek moet nog gewerkt worden, maar met iemand als Bergkamp is er een uitstekende leermeester. En ik maak geen grapje, kijk de doelpunten van Kluivert (in zijn Ajax tijd) maar terug op Youtube. Ik vind het redelijk vergelijkbaar qua stijl, nu nog zorgen dat Zivkovic dat niveau zoveel mogelijk haalt

22 maart 2014 om 23:36

Ik verwacht het niet en jij blijkbaar ook niet maar als je soms de forums leest of de media hoort praten valt er al snel wat te zeiken. Maar goed ik denk ook dat je vooral de kracht moet benutten die hij wel heeft. Die vergelijking kan ik me zeker wel in vinden en begrijp ik wel en denk dat de potentie er zeker in zit of hij het net zo ver gaat schoppen is altijd afwachten en komt her en der wat geluk bij kijken.
De techniek en aanname zijn zeker nog te verbeteren maar ook kneedbaar en zoals je zegt is Bergkamp daar toch altijd wel een specialist in geweest.

23 maart 2014 om 05:38

Zivkovic, is een redelijk snelle spits, wat ik tot nu toe kan beoordelen, want hij is pas 17.. maar wat mij opvalt.. hij is heel sterk in positie kiezen, fysiek kan hij nu al mee voor zijn leeftijd op dit moment en dat kan alleen maar beter worden.. technisch is hij totaal niet en dat zal Ajax nog bezuren.. hij heeft ruimte nodig om te presteren, dus counter spits puur sang zet een vaste verdediger op hem en hij valt door de mand.. dus is dit Ajax materiaal we zullen het zien.. hoop echt dat hij een grote wordt maar denk het niet.. als je ook nog zijn mentale meeneemt..... maar goed laat me verassen en ik zal als eerste toegeven dat ik fout zat..

23 maart 2014 om 13:00

Kluivert was niet balvast? Hij was zo'n beetje het laatse aanspeelpunt die ook echt goed koen voetballen. Kluivert was fysiek sterk, lang, en lange armen. Als hij zich breed maakte kwam je als verdediger niet aan de bal. Hij kon ook makkelijk wegdraaien en was zeer goed in de combinatie.vraag maar aan Jari en Rivaldo! Kluivert speelde als het moest ook moeiteloos op tien. Bemoiede zich ook nadrukkelijk met het spel. Kortom complete spits die ook op andere posities in de as bruikbaar was.jij hebt het zeker over iemand anders!

Vitesse is echt afgegleden, hoop dat ze nog iets kunnen doen met play offs

heb al genoeg gezegd, maar wil er graag 1 speler uitlichten op basis van de eerste helft!! Atsu!! wat een goede voetballer is dat zeg!! tweede helft kreeg hij meteen een dubbele verdediging en daardoor was hij minder maar eerlijk is eerlijk hij is een zeer goede speler..

Ik vind die Bosz maar een nare man, als het niet goed gaat kan hij heel respectloos over spelers praten.
Ik snap dat hij boos is, maar dan kun je nog wel netjes blijven als Coach, dat is je taak.
Daarnaast was Groningen gewoon feller en beter. Vitesse was inspiratieloos en mat. De scheids hadden ze wel mee, anders had het veel slechter voor hun uitgepakt. In de eerste helft had het als 3 of 4-1 kunnen staan. Atsu was gevaarlijk maar ook heel vervelend, in de tweede helft gefrustreerd. Toen schoot hij de bal zomaar buiten de lijnen.
Groningen heeft terecht gewonnen en Vitesse heeft een probleem, het team draait niet als ze zelf het spel moeten maken, alleen als ze kunnen counteren en dat verbaast Bosz.
Bosz is pissig en reageert het af op het team,....lekker opbouwend!!

23 maart 2014 om 05:04

Kan hem nog een begrijpen, want hij ziet het hele seizoen verloren gaan in 1 week tijd. Hij had waarschijnlijk al een vakantie geboekt, en moet die nu verzetten door de Play-offs.

Volgens mij is de eerstvolgende wedstrijd van Vitesse Cambuur uit, en die zie ik ze niet winnen omdat ze het ook al zo moeilijk hadden op het kunstgras van Heracles. (of zit Eagles thuis er ook nog tussen ?) Heb geen zin om dat nu op te zoeken.

23 maart 2014 om 06:19

erresses, gelijk heb je, maar begrijpelijk is het wel. Ik moet de reactie nog zien, maar ben er echt niet treurig erom dat ze verloren hebben.

Goningen, proficiat, en dank jullie wel. Bosh, het is jammer, maar dat jochie van 17 stond vaak genoeg voor de goal, hopelijk ontwikkeld die bij ajax nog meer. Hij is van harte welkom.

Wat een onzin van die Bosz. Leeftijd heeft er niks mee te maken, zijn verdediging was dramatisch en laat m daar maar wat aan doen.

Lekker denigrerend gezegd Petertje..

Waarom wisselt Bosz die kzshvili niet, elke bal verloren. Zo kom je niet aan voetballen toe en moet je constant terug..

Staan die trainers zo onder druk dat ze het niet zien,snap er niks van. Haalt hij notabene de best spelende eruit(labyad).

Ik heb de hele tijd het gevoel dat de verdediging van Vitesse onder hoogspanning staat omdat ze de bal niet weg mogen trappen maar elke keer voetballend eruit moeten komen. Elke week zie ik weer zo'n belachelijke fouten van de centrale verdedigers en Piet. En laten we het maar niet hebben over de vleugel'verderdigers', dat zijn gewoon buitenspelers. Met andere woorden: elke fout is meteen heel gevaarlijk.

Krijgen ze ook nog allebei een 3.8. Een die elke bal verliest en de ander die amper een bal verloor en steeds vooruit probeerde te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren