Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jetro Willems lacht scheidsrechter Higler uit tijdens PSV-PEC

Laatste update:

PSV klopte zaterdagavond PEC Zwolle met 3-2 en besliste de wedstrijd een kwartier voor het einde via Luuk de Jong. Scheidsrechter Dennis Higler maakte niet zo’n beste beurt en nam twijfelachtige beslissingen, maar Jetro Willems had er wel schik om. De linksback keek vanaf de tribune mee en vond Higlers optreden lachwekkend.

/

Een paar minuten voor rust kreeg Héctor Moreno de bal op de hand en wees Higler onverbiddelijk naar de stip. “Waar moet hij zijn hand zetten? Tape vast maken? Pff”, stuurde Willems geërgerd de wereld in. Higler verzuimde De Jong een strafschop te geven en liet datzelfde na bij Queensy Menig aan de kant van PEC. Op social media kreeg de arbiter ervan langs om zijn beslissingen.

Aan het eind kwam het toch nog goed voor PSV, dat dus won. Het verleidde Willems nog tot een tweet waarin hij de spot dreef met Higler. “Haha, eindelijk een goede beslissing. #Higler #psvpec”, schreef hij opgelucht. De tweet kon rekenen op de nodige reacties, zowel positief als beledigend voor de linksback van de Eindhovenaren.

Vond jij Dennis Higler slecht fluiten tijdens PSV-PEC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doe dat nou niet willems .... zo dom dit

19 december 2015 om 22:57

Hoezo is dit nou dom. Mag hij geen commentaar geven op een wedstrijd.
Hij mag gewoon lekker zijn mening geven.
Maar die scheids wat een blinde. Buitenspel geven terwijl het het helemaal niet was en een penalty/vrije trap jelemaal niet geven

19 december 2015 om 23:10

Dit is dom omdat de KNVB kan schorsen op basis van uitspraken na de wedstrijd.

19 december 2015 om 23:14

Hiervoor word hij echt niet geschorst.

19 december 2015 om 23:14

Hij beledigd niet, maar bekritiseerd. Niks aan de hand dus

19 december 2015 om 23:15

Wauw wist niet eens dat je hiervoor een straf zou kunnen krijgen.
Maar dan is dit nog triester dat je niet eens je op een lollige manier kritiek mag uiten op de scheidsrechter. We leven toch niet in de middeleeuwen dat je bijvoorbeeld niet kritisch mag uiten op de kerk (verbeter me als ik fout zit met de middeleeuwen)

19 december 2015 om 23:26

Oke, schors hem maar, zal hij vast erg vinden tijdens zijn blessure...

19 december 2015 om 23:41

Denk dat psv of welke andere club dan ook nie echt zit te wachten dat een speler openlijk kritiek uit op een arbiter

20 december 2015 om 01:45

Waarom niet, het is toch ook droevig. moet hij nog wel even normaal Nederlands leren typen. Als je presteert vind elke club de speler aantrekkelijk.

20 december 2015 om 05:04

ditnis gewoon dom, natuurlijk mag.hij dat doen maar is noet slim je weet dat je altijd beledigingen krijg bij zulke dingen

20 december 2015 om 09:39

Het is winterstop dus de eerst volgende wedstrijd dat hij kan spelen is hij al weer fit...

21 december 2015 om 01:35

Die higler was echt dramatisch....maar die laatste penalty die hij niet aan pec gaf was de raarste beslissing van het jaar ....geen eens een overtreding...bizar

19 december 2015 om 23:13

Niks verkeerd aan als hij hier om gevraagd word.

19 december 2015 om 23:42

Hij twittert er over.....

20 december 2015 om 10:33

Laten we er allemaal maar om lachen. Om te janken is het eigenlijk. Echt bizar hoeveel wedstrijden beïnvloed worden door arbitrale dwalingen. Overigens was gisteren de domste beslissing nog wel het affluiten van Nijland die alleen op de keeper liep.

Willems moet hier niet op reageren. Higler was een drama. Zowel in het voordeel als in het nadeel van Psv gefloten. Maar Willems als prof moet zich hier niet mee bemoeien.

19 december 2015 om 23:13

Dit is toch veel fijner dan zo'n speler die alleen van die zinnetjes uitkraamt die hij van de persvoorlichter mag roeptoeteren?

19 december 2015 om 23:25

Ben het zeker met je eens maar in jouw geval vraag ik me toch af of je hetzelfde had gezegd mocht het een Ajacied betreffen.

19 december 2015 om 23:32

Ja dan had ik dit ook gezegd, ik geloof in vrijheid van meningsuiting.

20 december 2015 om 09:21

Is gewoon onhandig van hem om de scheids eruit te pikken. Hij richt zich als prof nu dus volledig op de fouten van de scheids, waar al genoeg om te doen is in Nederland. Er waren gisteren van de spelers op het veld nog zo'n 5 a 10 lachwekkende blunders te vermelden. Die noemt Willems niet bij naam. Kortom: als je dan op de tribune zit te lachen en te tweeten om de blunders die je ziet; wees dan een vent en benoem iedereen die de fout in gaat

Serieus.. bij elk wedstrijdverslag zie ik dat de scheidsrechter weer fouten maakt....

Beetje sneu van Willems, als profvoetballer moet je je ook professioneel opstellen, dit soort acties horen daar niet bij.
Anders kun je tijdens elke wedstrijd wel 5 tweets de wereld in sturen,

19 december 2015 om 23:18

5 maar met deze Nederlandse scheidsrechters?

20 december 2015 om 10:55

Ik ben net blij dat hij dat wel doet. Het niveau van die scheidsen is toch ook om te janken

20 december 2015 om 11:34

Van de gemiddelde speler in de eredivisie ook. Waarom pakt hij de voetballers er niet uit in zijn tweets? Die blunderen meer dan genoeg

Het is makkelijk om te roepen dat Willems dit niet moet doen, maar waarom? Ook Jetro Willems mag kritiek hebben op de scheidsrechter als hij vind dat hij iets niet goed doet.

20 december 2015 om 09:02

Het gaat er meer om dat het uitlachen niet echt een toonbeeld van respect is. Geef gewoon normaal kritiek, maar dat kan willems blijkbaar niet.
Heb je ooit wel eens een speler in een tv interview de scheids na een wedstrijd zien uitlachen?

Waarom hou ik hier van? Eindelijk eens niet zo een politiek correcte reactie, maar gewoon zeggen wat je vindt! Lekker

Jetro, eindbaas van het eerste uur. Hoop dat hij weer snel aansluit bij de selectie, kan altijd wel genieten van zijn heerlijke voorzetten!

Als dit soort dingen al niet meer mogen, begint het een eng wereldje te worden. Of het slim is, is een andere kwestie, maar hij doet hier in mijn ogen niet iets wat niet zou mogen.

19 december 2015 om 23:49

Je kunt er niet voor opgepakt worden nee. Het mag wel, maar je moet het gewoon niet doen omdat het niet slim is en indirect wel gevolgen kan hebben.

20 december 2015 om 09:13

Inderdaad, het is op twitter en, hoewel ik nog nooit de privacy terms heb gelezen, lijkt het me niet dat je daarvoor geschorst kan worden.

Higler werd altijd uitgelachen door Voetbal inside dus zal maandag avond weer gebeuren

Natuurlijk niet handig van Willems maar Higler floot wel dramatisch vandaag. Alsof iemand hem de opdracht had gegeven om de eerste helft voor PSV te fluiten en de tweede helft voor Zwolle. Maar dat is in zijn geval ook niet de eerste keer....vrij dramatische scheidsrechter als je het mij vraagt

20 december 2015 om 10:35

Tweede helft voor Zwolle? Serieus? Hij was dramatisch maar beslist de wedstrijd in het voordeel van PSV. Zwolle wordt onterecht afgefloten alleen voor de keeper en een volle strafschop ontnomen.

20 december 2015 om 11:30

Welke strafschop? Heb je überhaupt wel gekeken of niet? Neem je dan ook even mee in de eerste helft dat de jong wordt terug gefloten terwijl het geen hands was.... Oh nee sorry dat telt niet want jij moet alleen maar alles tegen PSV zeggen

20 december 2015 om 14:32

Lol, moest inderdaad andersom zijn...

Grappig dat mensen vinden wat Willems 'moet' doen.

Misschien is het wel eens een goed idee om scheidsrechters net als rugby-scheidsrechters te benaderen? oh nee wacht...iets met gentlemans game...

Maar goed dat de spelers nooit fouten maken....

Kom op mannen Moreno lag met een complete gestrekte arm op het gras. Hij probeert zich zo breed mogelijk te maken. Gewoon een strafschop zoals het in de spelregels staat. Willems is toeschouwer dus niets aan de hand. Of het verstandig is is iets anders. Hij komt de scheidsrechters nog wel eens tegen. En dat zijn net mensen en vergeten zo een opmerking niet. Dat kan zomaar een paar procent uitmaken bij een welles nietes beslissing in voor of nadeel.

20 december 2015 om 10:38

Dit was toch ook niet de beslissing waarover gediscussieerd wordt? Dat is een makkelijke maar logische penalty. Volgens mij blunderde hij in de eerste helft bij een buitenspelsituatie van DeJong en in de slotfase een paar keer bij enorme kansen voor Zwolle. Die overtreding van Isimat waar een corner wordt gegeven. Echt, hoe bijziend ben je dan? Zo iemand mag toch niet fluiten?

Achja tis ook triest hoor als de scheids de wedstrijd zo beinvloed. en kun je wel zeiken dat psv geluk heeft gehad maar als hij de Jong niet af floot met buitenspel kon het zomaar 3-0 staan en was het klaar denk ik. En ze kregen een penalty niet dan had het 4-0 kunnen staan. En nu kwam Zwolle terug door een penalty en werd het in de laatste minuten benadeelt

Waarom is de mening van Willems zo belangrijk?
Jammer dat vandaag de dag elk klein meninkje meteen nieuws is.

Heb de wedstreid niet gezien maar hij was wel slecht ja.

Tja, zo kan je wel elke week over Higler twitteren. Wat een schandalig slechte scheids. Het meest opvallende vond ik nog dat hij gisteren niet zo vlug geel gaf (aan Zwolle spelers). Normaal strooit hij met kaarten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren