Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je kunt je vraagtekens zetten achter het empathisch vermogen van Ten Hag’

Laatste update:

In de eerste weken van het seizoen is het nodige gezegd en geschreven over het functioneren van Erik ten Hag als trainer van Ajax. Volgens Jaap de Groot, journalist van De Telegraaf, maakt de oefenmeester het zichzelf niet altijd even makkelijk. Hij haalt de soap rond Amin Younes van vorig seizoen aan als voorbeeld.

“Ten Hag moet echt leveren. Hij heeft wel een extra portie boven zijn hoofd hangen. Dat begon vorig seizoen al met Younes. Een Duits international werd uit de selectie gezet, omdat hij weigerde in te vallen”, zegt De Groot bij NH Sportcafé. Hij wil de houding van Younes niet goedpraten, maar stelt dat de groep hoopte op ‘een menselijke kant van Ten Hag’. “De bonuspunten ben je dan kwijt als je ook nog een extra straf geeft.”

“Je kunt dan je vraagtekens zetten achter zijn empathisch vermogen”, vervolgt de journalist. “Ik zie het als een kat in een vreemd pakhuis. Ook met de wissel van Hakim Ziyech tegen Standard Luik. Iedereen dacht dat hij een publiekswissel kreeg, maar Ten Hag gaf na afloop aan dat hij rust kreeg. De plaatsing voor de Champions League is ook voor hem cruciaal.”

Is Erik ten Hag de juiste trainer voor Ajax op dit moment?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat treurig dit. Dit verhaal is al zo uitgemolken. Geen recente stokken waarmee ze kunnen slaan, dus dan maar teruggrijpen op dit gebeuren. Die heksenjacht door de Telegraaf is echt gênant.

18 augustus 2018 om 12:00

Het is echt super triest. Gelukkig dat de leiding van Ajax niet zo denkt. We hebben genoten afgelopen woensdag. Ja nu is het wachten hoe we het in de competitie oppakken. Maar we moeten niet eens zo dramatisch doen. Het lijkt meer op een aversie tegen Ajax. Waarom wordt Feyenoord of AZ niet aangepakt na het mislukken Europees?

18 augustus 2018 om 12:30

Feyenoord heeft volgens mij ook genoeg te verduren van de media dit prille seizoen.

18 augustus 2018 om 14:47

Maar er wordt door hen niet elke dag aan de poten van de stoel van Van Bronckhorst gezaagd.

18 augustus 2018 om 15:58

De telegraaf is altijd uiterst kritisch op het beleid van Ajax.

18 augustus 2018 om 12:22

het is inderdaad een onzinverhaal. Ik heb Ten Hag op de camera horen zeggen dat de wissel Ziyech ook was vanwege het publiek, dus Jaap de Groot zoekt dingen

verder kan Ten Hag net als Fred Rutten heel goed omgaan met moeilijke of trotse Marokaanse spelers , dat heeft ie al bij Utrecht laten zien. Daarvoor is juist veel empathisch vermogen nodig. Terwijl GIO nu al problemen heeft met Amrabat bij Feyenoord die in Utrecht zo mak als een lammetje was en daar een jaar lang goed en constant speelde. Labyad kon Ten Hag ook weer op de rails krijgen en dat ging vrij snel fout met JP de Jong toen Ten Hag vertrok. Barazite, Letschgert allemaal lastige spelers waar Ten Hag heel goed mee was.

Ten Hag is zeer intelligent alleen hij heeft zijn accent en hese stem niet mee, en ja hij is niet handig voor de camera. Maar goed hij is aangetrokken om te trainen niet om mooie praatjes te verkopen die journalisten of supporters graag willen horen

18 augustus 2018 om 13:23

Ach, wie leest dit Amsterdamse sufferdje nou nog.

Waarom zoekt iedereen Ten Hag zo op? Ajax wint geweldig en pakt de Nederlandse punten. Vervolgens krijgt hij een bak kritiek over zich heen zonder feiten. De Telegraaf maakt een zielig verhaal over Nouri. Ik vind dat het heel erg op de man wordt gespeeld. Het begint zielig te worden. Het lijkt wel of ze Ajax en Ten Hag niks gunnen.

18 augustus 2018 om 12:01

Trek je er niks van aan. Als het slecht gaat met Ten Hag en Ajax ontslaat hem. Gaat de media (Telegfraaf voorop) Ajax weer afzeiken dat ze hem ontslaan. De Nederlandse (voetbal) media begint wat dat betreft steeds meer op het engelse te lijken

18 augustus 2018 om 12:04

Ik trek me er ook weinig van aan. Het is alleen zeer triest uiteraard. Ik moet zeggen ik heb Ten Hag niet heel hoog zitten. Maar ik krijg wel vertrouwen en dat was op het begin precies zo met Bosz. Ajax speelde tegen Luik echt heel erg goed. Ajax moet dit doorzetten.

18 augustus 2018 om 13:58

Het is echt heel triest hoe Ten Hag word behandeld. Ze proberen van alles iets te maken! Nu het hele Younis verhaal weer, dan weer het Motm systeem etc etc etc. Tadic word weg gezet als degradatie kandidaat voetballer. ( iemand die volgens mij jaarlijks in de top 10 van assists van de PL staat ) Jah waar stopt dit, de Telegraaf en VI lopen voorop in de strijd tegen Ajax en Ten Hag! Vind het jammer dat de media zo in elkaar steekt....

18 augustus 2018 om 12:03

Precies dit! Daarnaast werd Ten Hag bij Utrecht júist geroemd vanwege het succesvolle werk met 'lastige' jongens. Daar heb je empathie voor nodig. Het is dus ook allemaal nogal makkelijk bedacht door de Telegraaf.

18 augustus 2018 om 13:24

Precies Odo-! Dat was ook mijn eerste gedachte. Aan een gebrek aan empathie zal het in ieder geval niet liggen.

18 augustus 2018 om 12:04

Dat is Ajax. Maakt niet uit of het goed of slecht gaat er moet altijd iets te klagen zijn. De telegraaf doet zich voor als de krant van Ajax maar het is vaak een anti Ajax krant. Lijkt vaak alsof ze de club graag in een slecht daglicht willen zetten.

18 augustus 2018 om 12:06

Dat klopt misschien wel. Maar het is gewoon zagen en zoeken naar problemen. Bedoel je kan altijd wel een kritiek puntje of iets vinden. Maar ze zoeken naar iets wat er niets en verzinnen. Dat is het meest trieste juist in deze tijd moet je elkaar steunen.

18 augustus 2018 om 14:23

De Telegraaf is gewoon heel erg op Amsterdam/ajax gericht. Ten Hag word als buitenstaander gezien en daarom extra aangepakt.

18 augustus 2018 om 15:07

Nee dat is het hem denk ik niet AsRoma, Ajax heeft al enige tijd terug de normale ingang naar info voor De Telegraaf rechtgezet en sindsdien zijn ze naar alles aan het zoeken en plaatsen ze alleen nog.maar geruchten. Wat ook opviel was dat er bij VeronicaInside niets over de wedstrijd van Ajax en Vitesse is gezegd. Wat is daar dan aan de hand? Wel proberen Ten Hag te besmeuren maar over een puike wedstrijd niets zeggen. Media is maar in de war.

18 augustus 2018 om 12:07

Vraag het me ook af, hij haalt voor het eerst in jaren 2 rondes van de Champions league. Toegegeven, hij begon vreemd maar dit jaar zie ik een veel rustigere trainer overkomen in de media etc. Ik ben tevreden op het moment.

18 augustus 2018 om 12:18

Is dat van de nr 34 bevestigd dan? Hoorde dat, uiteraard, alleen vanuit de Telegraaf

18 augustus 2018 om 12:33

Haha met jouw gebruikersnaam, waarmee je ten Hag te kakken wilt zetten, ben jij natuurlijk al niet meer objectief en serieus te nemen in een topic waar het ten Hag betreft. Ben jij soms Jaap de Groot incognito?

Ten Hag is gewoon onzeker en dat zie je aan alles. Altijd in de verdediging, gespannen schouders, handen in de zakken.

18 augustus 2018 om 12:12

Hij komt juist veel rustiger over dan vorig jaar.

18 augustus 2018 om 12:15

Neemt niet weg dat de hetze tegen Erik zeer triest is. Zonder bewijs even melden dat Ten Hag het rugnummer van Nouri wil uitdelen en nu weer zo'n onzinverhaal over Ziyech. Dat terwijl hij de eerste trainer sinds Jol in 2010 is die zijn team er wel heeft staan in de voorrondes van de CL. De media doet net of Erik Ten Hag met 5-1 verloren heeft van een club van het niveau top oss in de EL, dat terwijl we 2 keer relatief simpel door gaan in de CL.

18 augustus 2018 om 12:23

handen in de zakken had ie bij Utrecht ook en daar was ie een baas

Het wordt nu gewoon zielig, die hetze van de Telegraaf. Hag gaf aan dat dat gewoon een publiekswissel was, 'maar hij kreeg ook rust'. De Groot verdraait dat totaal. En dat van Younes er maar weer bij halen, je moet wat als de laatste wedstrijd goed was natuurlijk.

Inderdaad, onderbetaalde voetballers die maar moeten luisteren naar de trainer. Daar zou je een stuk voorzichtiger mee moeten omgaan!

18 augustus 2018 om 12:09

Als hij een gebrek aan inlevingsvermogen heeft, moeten zijn assistenten hem daar maar bij helpen.

Daarvoor zijn de assistenten o.a. om hem aan te vullen en als ze rariteiten horen moeten ze hem dat melden.

Ten Hag moet gewoon de kans krijgen. Afgelopen seizoen mag je hem niet toerekenen maar dit seizoen moet hij wel presteren. Telegraaf is toch een Rioolkrant! Kut krant met alleen maar onzin, dus ook met dit artikel kan je gewoon je reet afvegen

Balverlies ziet het goed. Als de resultaten komen zul je ook een andere Ten Hag zien. En voorlopig doet hij het goed. Eerste helft tegen Standard was de best helft van Ajax in jaren. Het is ook niet mijn typische Ajax trainer maar wei is dat wel? Frank de Boer is een echte Ajacied en een gouwe pik maar een bar slechte trainer. Geef Ten Hag een half jaar en oordeel dan.

‘.... Journalist van de Telegraaf’. Hier begon ik mijn korrels zout erbij te pakken.

18 augustus 2018 om 12:21

Zo slecht is de sportafdeling van de Telegraaf niet, alleen begint deze hetze wel sneue vormen aan te nemen.

Jaap de Groot is net als Henk Spaan niet meer serieus te nemen.
Frank de Boer flikte hetzelfde met Boilesen en Bosz had ook ongeveer hetzelfde met El-Ghazi.
Elke trainer bij Ajax lijkt wel zo iets te moeten hebben, waardoor er onrust is.
En ik mag toch aannemen dat zo een beslissing om iemand uit de selectie te zetten in overleg gaat met de TD en misschien wel de AD en Rvc.
Sprak ook wel voor ten Hag dat Kluivert het toen goed deed en dat Younes dus niet meer onomstreden was.
Ik dacht dat de komkommertijd met het begin van het nieuwe seizoen wel over was, maar de dode media blijven dus oude koeien uit de sloot halen.

Het begint echt zielig te worden hoe de telegraaf ten hag constant in een negatief daglicht wilt brengen. Bij het lezen van de titel, kon je gelijk al bedenken dat het de telegraaf zou zijn en ja hoor. Ik weet niet wat ze tegen ten hag hebben of wat hij ze heeft aangedaan. Maar ze moeten echt beginnen die man met rust te laten. Zij zorgen met hun nietszeggende artikelen over hem voor een en al onrust. Genoeg mensen die dit gaan geloven etc. Het is wel genoeg zo telegraaf. Ga iemand van je eigen mensen/personeel lastig vallen.

Jaap de Groot is bezig met een 1mans oorlogje tegen Ten Hag en het zou mij niet verbazen als hij dat in opdracht doet,

Kampioen worden is belangrijker dan het behalen van de Champions L.... Ajax heeft voldoende geld zou ik zeggen.
Dus heeft de trainer ten Hag het niet verstandig gedaan.... wederom niet!

Ik hoop echt dat ten Hag wat tijd krijgt. Dit begint echt belachelijk te worden. Die kl*te krant/roddelblad is gewoon een heksenjacht begonnen. Wat een zielig volk werk daar zeg. Driessen en de Groot kunnen alleen maar negatief zijn. Hopelijk winnen we vanavond en komende week met goed voetbal. Misschien houden ze zich dan even koest. Tot de volgende nederlaag dan.

18 augustus 2018 om 14:51

Welnee. Als Ajax vanavond wint, verzinnen ze wel iets anders.

Zolang wij maar winnen maakt get mij geen bal uit of de trainer empatisch is. Het gaat om het resultaat!

Ten Hag heeft vorige week misschien een foutje gemaakt. Maar ik vind hem steeds beter worden als trainer. Het seizoen is nog jong en ik heb er wel vertrouwen in komend seizoen.

Ten Hag zei bij de wissel van Ziyech dat het tevens een publiekswissel was. Telegraaf is me toch een partij kansloos en zoekt dingen die er niet zijn. Walgelijke krant.

Wat walgelijk dit. Ten Hag zet een topprestatie neer in het slangenhol dat Ajax heet en dan wordt er gezaagd over iets dat totaal niet relevant is. Dit iheeft geen enkele journalistieke relevantie maar is puur bedoeld om Ten Hag te beschadigen. Ter vergelijking, Van Bronckhorst presteert als coach al seizoenenlang ver onder de maat en die wordt met fluwelen handschoenen behandeld door de pers. Vreemd allemaal.

Er wordt echt naar alles gezocht om Ten Hag naar beneden te halen, natuurlijk doet hij niet alles goed maar de beste trainers maken ook soms fouten.

Laat die Ten Hag toch gewoon zijn werk doen. Geef hem de tijd om zijn voetbalvisie door te laten dringen bij zijn spelers. Het bestuur heeft deze trainer niet voor niets gehaald, hij heeft bij Utrecht laten zien geen slechte trainer te zijn.

Het klopt dat hij in de media als een clown overkomt en eigenlijk niet serieus te nemen is, maar het gaat om de resultaten. Het seizoen is net begonnen en als Ten Hag kampioen wordt is er niets aan de hand, geef die man de tijd.

Daarbij komt de situatie van Youness aan bod terwijl dit al weer maanden geleden is. Als je bij Ajax werkt kun je niet iedereen tevreden houden. Al helemaal niet dit seizoen, daar heeft Ajax een veel te goede en brede selectie voor.

18 augustus 2018 om 14:52

Ik vind hem niet als een clown overkomen. Dat is dus jouw mening en geen feit ("het klopt dat...".

Wat een stelletje droeftoeters bij de Telegraaf

Nee, het empatisch vermogen van die zeiksnorren bij de telegraaf is zo geweldig. Triest dat dit soort onderontwikkelde types altijd zo’n podium krijgen. Laten we nou eens echt nieuws brengen, maar nee. Lekker blijven zoeken of we onrust kunnen zaaien. Triest

Waarom wacht men niet , na de competitie.?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren